![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria duchów
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anisia nawarzyla piwa, to se teraz je musi wypic ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Ok , szukaj mnie w szafie jakby co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Ale powiem szczerze ,ze bardzo interesuje mnie smierc , jak to jest ,tzn nie zebym chciala poznac od swojej strony ale interesuje mnie jak ktos opowiada o tym jak umarl i powrocil do zycia ,nie wiem do konca czy to prawda ale wiadomo ,jakos mnie cioagnie do tego tematu . Zastanawia mnie jak to jest nie juz po smierci ale ten proces smierci .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
poznam cie po slicznie płomiennych wlosach
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Oj tam dziewczyny
![]() Chcecie zobaczyć naprawdę straszne zdjęcie? Zobaczcie same: http://www.unexplained-mysteries.com...lbum=11&pos=18 Przyjrzyjcie się uważnie tym szarym cieniom obok tego dzieciaczka. W ogóle polecam całą stronkę http://www.unexplained-mysteries.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
dobra nie jade tym wstretnym pociagiem odwiedze firemke jutro :P hehe
a ta historia o tym facecie to byla jakos tak..ze zmarla mu zona ...po miesiacu czy jakims tam krotkim czasie ..gdy siedzial na fotelu przysnila mu sie ona ..mowiac do niego ze do niego przyjdzie i go juz nigdy nie opusci....az do smierci..... no i jak ten mezczyzna sie ubudzil to na kolanach siedzial mu bialy kot.... opowiadal to kolega taty...wiec chyba..hmm sama nie wiem...ja w takie rzeczy wierze...
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
A
![]() ![]() ![]() Anita to zdjecie jest przerazajace ... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ciekawe ,poczytam sobie pozniej , troszke juz przeczytalam i naprawde ciekawe . A co do tego mojego cykorowania ,to jak bylam mala ,tez lubilam horrory i takie rozne nawet dokumentalne programy o duchach ,to potem w nocy budzilam mame i mowie ,a opowiedz mi historie zycia naszej (jakiejs tam danej) sasiadki ,a ile miala lat jak urodzila dziecko i takie rozne bzdety byle tylko mama ze mna rozmawiala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Izus, kochana juz lece
![]()
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
http://dhost.info/ghostbusters/galeria/image0.html nie wchodzi mi po raz drugi ta strona
![]()
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
A mi tez ...hmmm nie wiem czemu ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
pewnie jakis duch trzyma na tej stronie stope i nie puszcza zeby was tam wpuscic
![]()
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Ok ide sie kapciac ,to najchetniej kapalabym sie z otwatrymi drzwiami brodzika ale to bedzie troche trudne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dosłownie wczoraj o tym myslalam , jak juz leżelismy z męzulem w łóżku... tzn ,że nagle w niego cos wstępuje ... ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
To ja miaalm tak np. przed wczoraj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
UJAWNIJ PROSIMY!!!!!!!!!!! Przestraszne to co napisałaś...chyba nigdy nie zrobie sobie zdjęcia ->odbicia w lustrze......... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, a co myslicie na temat kosmitow? Podobno jest tam zycie gdzie indziej, takie jak na ziemi, ale te foty niektorych ufo i kosmow to mnie przerazaja niekiedy bardziej niz te duchy... Przecie ciezko sie tu dostac by bylo na ziemie, a jednak ludzie mowia i dokumentuja dziwne rzeczy o ufo... I slyszalam jeszcze, ze nawiedzajace duchy, czesto sie podaja za kosmitow... Dziwnie jest wiazac te dwie rzeczy, ale ja boje sie i tego i tego!!!
![]() ![]() ![]() Ale sie przerazilam po obejrzeniu!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Nie obejrzałam wszystkiego, nie dałam rady. I tak doswiadczam ostatnio dziwnych wrazen...
Natomiast odwrociłam sie za siebie i na szczescie mam za sobą tylko kotka, ktory własnie wypiął sie do mnie tyłkiem ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Ogladalam kiedys taki filmik o ufo (podobno) Kobieta (tak mi sie wydaje ,ze to byla kobieta) karmila z butelki malego bobasa , wszystko niby normalne tylko ,ze ten bobas mial jakby kopytka i takie dziwne oczy ,jak jakas mucha lub cos ,ale wszytsko bylo tak realistyczne ,ze nawet jakby to bylo udawane to musieliby bardzo dobrze ucharakteryzowac dzieciatko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiają mnie natomiast kręgi w zbożu, chociaż coraz częściej myślę, że to jednak robota ludzi. Pytanie tylko: po co, na co, w jakim celu ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Ja już więcej do tego wątku nie wchodzę, nie czytam i nie oglądam żadnych zdjęć, bo zostaję na weekend sama w domu i to będzie już koszmar chyba
![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Kiedys straszliwie balam sie kosmitow bo wyczytalam w gazecie pt"wrozka" ( mama czytala
![]() ![]() ![]() Co do duchow tez mialam pare dziwnych zdarzen ![]() ![]() Druga sprawa - jak bylam mniejsza siedzialam w pokoju rodzicow i ogladalam tv, kiedy nagle obrazek ktory wisial nad fotelem spadl mi na glowe. Gwodz byl w scianie wiec nie wiem jakim cudem. W ten sam dzien babcia miala zawal. Przezyla ale byl dosc ciezki... Trzecia - tez bylam mala ![]() No to na tyle moich dziwnych historii. Aaa ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dodam ze ja sie ciesze ze sa takie historie i ze cos poza tym zyciem jest ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
To ja też coś dla rozluźnienia opowiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. A tak swoją drogą zastanawia mnie, dlaczego tak się przyjęło, że kosmici to wyższe, lepiej rozwinięte niż my cywilizacje?
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Natka no pieknie
![]() ![]() A co do PS.. Ty mnie nawet nie strasz ze jest inaczej bo znow bede latac do pokoju rodzicow :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Hmm, zależy, jak na to spojrzeć. Z jednej strony można myśleć właśnie, że jeśli są tacy mądrzy i o wiele bardziej rozwinięci, to z politowaniem obserwują nasz powolny rozwój
![]() ![]() Cóż, to naprawdę zbyt wiele na moją małą główkę ![]()
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koszalinka postaraj się o ten kabelek, bo tez bardzo ciekawa jest jak wygląda to zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Ja widze na tym zdjeciu ,po lewo od dzieciaczka (z perspektywy jak sie patrzy na zdjecie) Biala mgle a w tej bialej mgle jakby twarze czyjes. Nie chodzi mi o ksztalt ale ogolnie widac jakby twarze byly we mgle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.