|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wyrzuciłem nagą dziewczynę
A ja się autorowi nie dziwię...laska mu rogi doprawia a on ma ją na rękach nosić? Bardzo dobrze zrobił, potraktował ją tak jak na to zasłużyła. I wcale nie musi się leczyć psychiatrycznie
Rozumiem, że wy wizażanki jakby tż wam takie coś zrobił to jeszcze byście przepraszały? :d ode mnie rada taka, zostawić szmatławca
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
[1=3be020e1638e56070af0544 f5de5b7e1ebae7a0d_66453ea beaad3;52025610]
Czytanie cudzej korespondencji Jesteś niezłym świrem.[/QUOTE] 1) Był już kiedyś wątek o czytaniu cudzej korespondencji. Gdyby jedna z drugą nie zaglądnęły, to może do tej pory miałby doprawiane rogi, aczkolwiek jestem przeciwna ciagłemu grzebaniu, przeszukiwaniu. 2) Jest świrem, bo pokazał lasce, że nie będzie się z nią patyczkował. I dobrze, że spała na dworcu, nie rozumiem ubolewania kogoś powyżej, że "przecież mogło się jej coś stać" ![]() No i mogło, to by się nauczyła na przyszłość. Poza tym, pisała sobie z chętnym fagasem, na pewo z chęcią by ją przyjął na nockę. Miał ją grzecznie oddelegowac ? Może kanapki na drogę zrobić ? Pokazał, że nie toleruje takich zachowań, poraktowała go jak śmiecia, którego można robić w balona, to pokazał jej gdzie jej miejsce. Może przy nastepnym facecie się zastanowi chociaż chwile zanim wbije mu nóż w plecy, skoro już widzi, że nie każdy facet będzie ja grzecznie z ukłonami żegnał. |
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
Gambelka: Takich ludzi jak wy powinni izolowac od spoleczenstwa. Naprawde.
Pink_Wink: byla zdradzona i nikogo nago nie wyrzucalam nigdzie. Rozstalismy sie, nie mamy kontaktu, calkowicie sie od pana odcielam. Dlatego, ze cenie i szanuje siebie i nie chcialoby mi sie czasu marnowac i robic z siebie msciwego "szmatlawca" na poziomie zdradzajacego. |
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#125 |
|
Hrodebert
|
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Dla wszystkiego można mieć zrozumienie. Co nie znaczy, że się to popiera. Mówienie komuś, że trzeba go odizolować też nie świadczy o tobie jakoś super. Wyraziłaś się jakbyś była Bogiem mogącym oceniać kogoś trzeba zamknąć a kogo nie. Co to jest za poziom?
|
|
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#129 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Czytam, czytam i nie wierzę. Przemoc to nie tylko uderzenie kogoś, i sorry, ale to co zrobiłeś jest przemocą w każdym calu. Obrzydliwe i straszne.
Wiem już doskonale dlaczego w naszym kraju przemoc (nieważne czy w stosunku do kobiet/mężczyzn/dzieci/psów) każdego rodzaju ma się tak świetnie. Przerażające jest, że jest tak duże przyzwolenie społeczne na nią. I tak, autorze, masz problem ze sobą i wszyscy, którzy Cię popierają też. Normalna, zrównoważona osoba kazałaby się ubrać, wyjść i nigdy nie wracać, z klasą i honorem. Czy ta dziewczyna na to zasłużyła? Nie wiem. Ale ja osobiście nie zniżałabym się do takiego poziomu żeby kogoś nago wyrzucać na klatkę schodową. |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Zachowanie autora poniżej krytyki. Niektórzy tutaj oszaleli twierdząc, że autor dobrze zrobił, proponuje iść na wspólną terapię.
|
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może niektóre kobiety chcą miec faceta z jajami, a nie zniewieściałego chłopczyka w rurkach i trampkach, który jakby dowiedział sie o zdradzie usiadłby w kącie i płakał. |
|
|
|
|
#134 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Mężczyzna wie jak się zachować z klasą i nie używa przemocy. Ty jesteś nie dojrzałym lachudra a nie facetem.
|
#135 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#136 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cóż pozostaje. Tylko powtórzyć ze jesteś gowniarz godny politowania.
|
#137 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#138 | |
|
plum plum
|
Cytat:
następnym razem jej nóż do gardła przyłożysz, bo założy za krótką sukienkę?
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
"Pokazałem jej gdzie jej miejsce, lubi robić lody?? Mogła robić do woli sąsiadom strój już miała odpowiedni."
czyli jednak troll. nie można być aż takim kretynem. |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyna powinna zadzwonić na policję. Szkoda, że nie zrobiła tego wczoraj kiedy ją wyrzuciłeś, może to by cię choć trochę otrzeźwiło. To co zrobiłeś jest chore, jest zwyczajną obrzydliwą przemocą i brakiem jakiejkolwiek kontroli nad sobą. Nie jesteś prawdziwym mężczyzną, tylko zwykłym psycholem z przerośniętym ego.
Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2015-07-09 o 14:07 |
|
|
|
#141 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Przecież to był sarkazm. |
|
|
|
|
#142 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
Ale co z tego, skoro takie zachowanie znalazło poklask. Okropny watek
|
|
#143 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Ktoś pisał o jakimś zaciągnieciu do piwnicy gwałcie, przecież jakby ktos jej krzywde chcial zrobic, jakby krzyknęła, to bym wyszedł i ją obronił, bez przesady, to była tylko zemsta, zresztą niezaplanowana. |
||
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście że było, chciałeś dać jej nauczkę, ukarać ją i nieważne że mogło się jej coś stać. Gdybyś miał w sobie odrobinę ludzkich odruchów to wpuścił byś ją do środka i dał jej się ubrać. Jest różnica pomiędzy facetem z jajami, a facetem bez mózgu i mało która szanująca się dziewczyna chciałaby być z takim typem.
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Skoro piszesz o niej dalej moja dziewczyna to
|
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiedź już padła.
Zresztą sam powinieneś wiedzieć. |
|
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Uważam ze reakcja Autora przesadzona. Ja bym sie chyba zlitowala i chlopu choc gacie rzuciła
Aczkolwiek uważam ze wieksze gromy powinny poleciec w strone dziewczyny. Swoja droga uwielbiam ten schemat zostalem zdradzony - jak sie o tym dowiedziales? - przeczytalem FB/GG/mail/SMS - jak mozesz czytac czyjas korespondencje!!!
|
|
|
|
#150 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Serio? Serio uważasz ze partner jest od wymierzenia kary i upokorzenia??? Po prostu nie mogę uwierzyć w ten wątek. W głowie się nie mieści.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

Rozumiem, że wy wizażanki jakby tż wam takie coś zrobił to jeszcze byście przepraszały? :d ode mnie rada taka, zostawić szmatławca 
I dobrze, że spała na dworcu, nie rozumiem ubolewania kogoś powyżej, że "przecież mogło się jej coś stać" 
Pokazał, że nie toleruje takich zachowań, poraktowała go jak śmiecia, którego można robić w balona, to pokazał jej gdzie jej miejsce.