|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zdeterminowane na maxa!
Właśnie smakuję herbatę zieloną z ananasem właśnie z biedronki i muszę przyznać że jest smaczna
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
ja czasem włączam film i zapominam że kręce i tak mija czasem nawet 30min
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje się na mnie nie chce kręcić - nie mam pojęcia, dlaczego
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj zrobione Mel B i 8 minute buns
|
|
|
#124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- Super ja mam dzisiaj odpoczynek a jutro wieczór panieński męża brata przyszłej żony, ale idziemy potańczyć więc mam nadzieję że za dużo nie zjem ![]() ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Dzisiaj znaczy się mam wieczór panieński
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tez mialam takie male nalalam tam troche wody i bylo nieco latwiej pozniej zakupilam takie duze z wypustkami na tym sie latwiej kreci bo jest ciezsze ale pozniej mialam straszne siniaki ,dlatego polecam stopniowo dodawac minut ..
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Dlatego ja kupiłam sportowe, bez wypustek, tylko ciężkie 0,5kg, moje początki też wyglądały tak że więcej się schylalam niż kręciłam
)
|
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wielkie dzięki mam takie dziecięce, zabawkowe, kupione w tesco za 3 funty. i ni cholera nie chce mi się na talii kręcić na początku próbowałam, ale się poddałam, zniechęcona, że nawet tego nie umiem czyli mówicie, że jak jest cięższe, to jest łatwiej? może spróbuję je jakoś dociążyć...
|
||
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam Wasz jadlospis dzisiaj ? u mnie:
sniad 2 kanapki z chlebkiem zytnim pozniej skusilam sie - Sernik ! obiad rosol podwieczorek omlet a na kolacje nie mam jeszcze pomyslu
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj poszalałam konkretnie z ćwiczeniami
Miałam ochotę się totalnie wymęczyć także, dziś zrobiłam:- sobotnia Mel B, czyli 40 minut - Mel B trening ramion - 8 minute abs - 8 minute legs - 8 minute buns - tiffany boczki - parę minut rozciągania Razem wyszło 1,5 godziny Mam nadzieję, że zakwasów wielkich nie będzie, bo jutro jadę na wycieczkę w góryCytat:
Ja specem od diety nie jestem, więc tylko sugeruję ![]() U mnie dzisiaj: - owsianka (płatki owsiane, otręby żytnie, siemię lniane, len mielony, mleko, gorzkie kakao i miód) - 2 kromki chleba żytniego z szynką, sałatą i pomidorem - kwaśne papierówki prosto z ogródka ![]() - kasza, kurczak i warzywa - na kolację chyba będzie omlet z twarożkiem
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na kolacje zjadlam salatke .Poza tym odkad jestem na tej diecie 5 posilkow codziennie chodze do kibelka ,a zawsze mialam z tym problem wiec mysle,ze jest dobrze
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
halo dziewczyny, jesteście tam?
meldować się :P ja z powodu całodniowej wycieczki z dietą trochę dziwnie: - owsianka z suszonymi morelami - pół bułki z serem - kromka chleba, 2 jajka, kiełbaska, pomidor W domu zjem coś lepszego :P po wczorajszych ćwiczeniach i dzisiejszym łażeniu czuję całe uda i pośladki, także dzisiaj zrobię sobie wieczorem tylko ćwiczenia na brzuch i ramiona
|
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sniad kanapki z zoltym serem 2 sniad nektarynki obiad ziemniaki ,kapusta i miesko zpieczarkami podwieczorek jogurt naturalny ze slonecznikiem kolacja kanapki Bylam na grillu ale nie zjadlam nic
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio jadłam grillowany filet z kurczaka i grillowane warrzywa
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj
u mnie wczoraj jedzonko troche inne niz w tygodniu:-omlet z bialek, platkow owsianych i lyzeczka dzemu porzeczkowego -ryz z truskawkami, bananem i jagodami (owoce zmikoswane ze smietanka )- makaron pelnoziaranisty ze szpinkiem i tofu -placki z soczewicy ![]() I gdzies pomiedzy polowa reddsa ![]() Dzisiaj dalej dietka, a nacwadze -0.9kg
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
To ja robię raport po 2 tygodniach wyzwania z Mel B:
- ok. 1,2kg w dół, nie jest to jakiś spektakularny wynik, ale jestem zadowolona - największe efekty widać na brzuchu, zwiększyło się wcięcie w talii, zmniejszyły boczki, brzuch zrobił się mniej wystający cieszy mnie to bo brzuch (a szczególnie boczki) są u mnie największym problemem- cellulit z przodu i boku ud zniknął całkowicie!! muszę tam bardzo ścisnąć skórę, żeby było cokolwiek widać. A jeszcze około miesiąc temu był trochę widoczny nawet jak stałam, a przy siedzeniu było wyraźnie widać. Cellulit mam nadal na pupie i tylnej stronie ud. - pupa się nie zmniejszyła w ogóle, ale zmieniła trochę kształt, pośladki stały się jakby bardziej pełne (ale to dobry efekt) Ogólnie to jak pomyślę, że to tylko 2 tygodnie, to efekty są bardzo zadowalające jak dla mnie
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się poprawić, jednak -1,3 kg mniej
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co to za wyzwanie z mel B ? cwiczysz wszystkie jej cwiczenia czy jak ? j---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- ladnie ja mam wazenie za dwa dni
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, dziewczyny, oficjalnie macie moc
jak tak Was czytam, to mi się robi lżej na duchu, że ja też mogę i wcale nie jestem ostatnią ofermą i na pewno mi się uda dziś mam dzień wielu nowych rzeczy, szukam obecnie nowej pracy i staram się myśleć pozytywnie. do tego zamierzam podejść do osławionych już wyzwań Mel B ![]() podglądanie tego wątku jednak coś zdziałało ![]() Pozdrawiam! Aaa, i nasypałam do hula hop ryżu, żeby było cięższe. lepiej je czuję, ale nadal spada dziś jestem sama w domu, to będę się kompromitować
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chcesz zacząć z mel b to się nie zniechęcaj jak nie będziesz dawać rady, ja dalej robię sobie czasem krótkie przerwy albo zamieniam niektóre ćwiczenia na łatwiejsze. Za 1 razem jak robiłam to przy niektórych ćwiczeniach leżałam na kocu, patrzyłam na monitor i myślałam "co to jest?!!??!? nigdy tego nie zrobię ". A teraz mam mega satysfakcję jak udaję mi się wytrzymać deskę przez minutę (za 1 razem chyba 5 sekund nie wytrzymałam ). Jak skończyłam za pierwszym razem, to cała mokra leżałam na podłodze chyba kilka minut zanim się podniosłam, a teraz już mi mało i dodaję sobie jeszcze inne ćwiczenia
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=AnotherHero;5221861 3]Ktoś porobił gotowe zestawy z jej ćwiczeń i są na youtubie, na każdy dzień jest około 40-50 minut ćwiczeń. W każdy dzień jest nacisk na trochę inną partię ciała. Wystarczy wpisać na YT np "Mel B poniedzialek"
![]() W takim razie jesli tylko bede w pelni zdrów na pewno sprobuje ta Mel B
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=piankai;52218951] Cytat:
tez dzisiaj poszukam tej mel b i pasuje coś poćwiczyć
|
||
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
A ja skręciłam wczoraj kostkę
Ech, na parę dni nici ze sportu.Parę razy już miałam skręconą, ale dość szybko przechodziło. A dziś nadal boli tak, że kuśtykam :/ Leżę z nogą w górze, mam nadzieję, że szybko się zregeneruje. I w ogóle mam jakiś kryzys, bo od wykrycia alergii musiałam wywalić z menu masę rzeczy, a teraz jeszcze staram się jeść dietetycznie... Dziś chyba upiekę chlebek jaglany, zapcham się nim i będzie spokój Przynajmniej zdrowa opcja |
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kilka dni nie jadłam pieczywa
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Ja się zastanawiam, czy coś w diecie nie zmieniać bo nic nie chudnę ostatnio, w tydzień zupełnie nic nie ubyło
Chyba dzisiaj specjalnie policzę kalorie, węgle, białka i tłuszcze, bo tak to jem na czuja. Może wtedy coś wymyślę
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
kolejny tydzien za mna tym razem 0,5 kg mniej ,niewiele...
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj nadwyrężyłam kolano także przez 2-3 będę robić tylko ćwiczenia na brzuch i ramiona.
|
|
|
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w sumie nie mam co narzekac bo jakby niepopatrzec to jest -2,8 kg w 2 tyg bez cwiczen . Zeby w miesiac stracic 4 kg to bedzie git
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz trochę żałuję, że się nie mierzyłam, no ale na zdjęciach też fajnie widać Także ja na samą wagę już raczej nie patrzę, w sumie co do wagi to chciałam osiągnąć tyle, żeby mieć to 5 z przodu ![]() Kolano jednak nie boli już, ale robię sobie dzień przerwy od ćwiczeń, żeby nie siedzieć cały dzień byłam na prawie godzinnym spacerze, no i pogoda ładna, to żal nie korzystać piankai, tak z ciekawości, ile masz wzrostu?
Edytowane przez AnotherHero Czas edycji: 2015-07-29 o 17:37 |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

ja czasem włączam film i zapominam że kręce i tak mija czasem nawet 30min 

moje się na mnie nie chce kręcić - nie mam pojęcia, dlaczego
na początku próbowałam, ale się poddałam, zniechęcona, że nawet tego nie umiem 

co to za wyzwanie z mel B ? cwiczysz wszystkie jej cwiczenia czy jak ? j

także przez 2-3 będę robić tylko ćwiczenia na brzuch i ramiona.