|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.31
Cytat:
![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Plama na sukience :
Mam czerwona sukienkę z metalowymi guzikami na przodzie . Na zimę odwróciłam ja na lewą stronę złożyłam i spakowala do worka próżniowego. Parę dni temu wypakowalam a na plecach były odbite guziki wraz z wyraźnym napisem, który jest na guzikach. Zapralam sukienkę, napisy się zmyly, ale pozostały kółka po guzikach. Dodatkowo podczas zapierania te guziki mi zaczęły farbowac i teraz z przodu tez są plamy, których mydłem zwykłym i szarym i proszkiem nie potrafię zmyć. Guzki juz wyprulam. Macie pomysł jak można to doprac? Teraz pomyślałam, że jeszcze spróbuję płynem do mycia naczyń. Są jakieś środki "wybielające", które nie zmyja mi koloru sukienki? To moja ulubiona sukienka ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden dzień? czy dłuższy pobyt? rynek plus okoliczne uliczki, z jatkami, wieża widokowa w kościele garnizonowym, wieża na mostku czarownic, szukanie krasnali ostrów tumski plus katedra z wieżą widokową, obok jest ogród botaniczny, ruchoma szopka (jeśli masz jakieś małe dzieci), mostek z kłódkami zoo z afrykanarium plus hala stulecia z fontanną multimedialną i wystawą marlyn moonroe (do połowy sierpnia jeszcze za darmo) humaniatrium (taki nasz mały, warszawski kopernik ![]() dzielnica czterech kultur sky tower - wieża widokowa panorama racławicka (chyba wcześniej warto zarezerwować bilety bo na miejscu może już nie byc) labirynt w parku brochowskim można się przejachać zabytkowym tramwajem; jaś, małgosia i baba jaga, ale tylko w weekend muzeum kolejkowo - największa makieta kolejkowa w polsce teatr lalek i park staromiejski z klatka ptaków w środku i karuzelą. lody na więziennej tralalala lub lody roma na rydgiera na lub polish lody z poczty pantoflowej, które mają ogromne kolejki ![]() mamy targ śniadaniowy w piątki i soboty na placu nowy targ. Cytat:
ale to zależy jaką muzyke preferujecie. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
(; Edytowane przez plywok Czas edycji: 2015-07-17 o 11:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Komplikatorka
|
Właśnie pytanie do Wrocławianek !
Czy kłódki z "Mostu zakochanych" zostały jakoś ostatnio ściągane ? Kojarzę że było coś głośno na ten temat ale nie pamiętam czy tylko "miały być" czy "zostały" ściągnięte. ? |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
goniąca własny ogon..
|
Czy na foodgawker da się posegregować ulubione zdjęcia/przepisy w kategorie?
Chodzi mi o coś podobnego do weheartit, gdzie samodzielnie można pogrupować zdjęcia. Czy na foodgawker wszystko jest wrzucane automatycznie do jednego wora pt. ulubione? ![]() Wiem, że mogę sama dodać tagi do określonego zdjęcia, ale jak później te tagi powybierać... nie ogarniam, będę wdzięczna za pomoc, jakby co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Co to są za robaczki takie czarne dwumilimetrowe? Mam ich setki na firankach, teraz siedzę w łóżku widzę że chodzi po mnie chyba z 10, na łóżku po nocy widzę ich dziesiątki, po komputerze chodzą, psu do wody wchodzą, no są wszędzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przecinki chyba o ile dobrze to opisałaś Edytowane przez panterarozyczka Czas edycji: 2015-07-17 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wyjść do ludzi, iść do kina, na spacer, rower, fajnie jest nie być samemu w takich chwilach. Niestety chyba każdy ma jednak sprawy, które musi sam ogarnąć - pytanie, ile czasu mu to zajmie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#130 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Nie pamiętam w jakim mieście, ale raz w teleekspresie pokazywali ściąganie całego przęsła (czy tam barierki) jakiegoś zabytkowego mostu, bo było za bardzo obciążone kłódkami, które musieli usunąć. No więc możliwe, że to było we Wrocławiu, a jeśli nie, to zapewne podobny los czeka wszystkie kłódkowe mosty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Chce zmienić ikony w tel. Polecacie jakiś program z Google co ma wiele opcji wyboru? Miałam buzzu, ale mylił mi tel
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52114503]Nie pamiętam w jakim mieście, ale raz w teleekspresie pokazywali ściąganie całego przęsła (czy tam barierki) jakiegoś zabytkowego mostu, bo było za bardzo obciążone kłódkami, które musieli usunąć. No więc możliwe, że to było we Wrocławiu, a jeśli nie, to zapewne podobny los czeka wszystkie kłódkowe mosty.[/QUOTE]
Niestety. W Poznaniu też coś jęczeli, że będą usuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Komplikatorka
|
Akurat w Między wyglądało to brzydko, bo po całym molo wieszali.
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52114503]Nie pamiętam w jakim mieście, ale raz w teleekspresie pokazywali ściąganie całego przęsła (czy tam barierki) jakiegoś zabytkowego mostu, bo było za bardzo obciążone kłódkami, które musieli usunąć. No więc możliwe, że to było we Wrocławiu, a jeśli nie, to zapewne podobny los czeka wszystkie kłódkowe mosty.[/QUOTE] Właśnie mam nadzieję, że to Wrocław. Nie musiałabym jechać tam specjalnie ściągać kłódkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
A skąd miałabyś kluczyk?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Nie wiecie, gdzie kupię medaliony z indyka?
![]() Typu Auchan/Carrefour itp. tylko nie 'powinno być', tylko czy gdzieś NA PEWNO jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Przy każdej wizycie w Makro widziałam, możesz masz dostęp.
#138 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, nie mam karty do Makro, ale może w Selgrosie by były w takim razie, jakoś o nim nie pomyślałam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
A moze polecacie jakas niedroga lecz dobra lustrzanke ? Max do 1000 zl ? Bylam teraz na wakacjach i jestem zalamana moja stara cyfrowka :/. Powoli sie za lustrzanka bede rozgladac lecz ten tysiac to i tak dla mnie duzo ;P
Wysłane z mojego GT-I8190 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Komplikatorka
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52115131]A skąd miałabyś kluczyk?
![]() ![]() Eee po co kluczyk jak jest młotek (jak od góry walniesz to odskoczy), piłka do metali albo jakiś inny flex. Uwierz że zrobiłabym wszystko, żeby ją ściągnąć - iść do najbliższej poczty i mu ją odesłać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Laisla, my byliśmy 4 dni, a zdążyliśmy zobaczyć może 1/100 tego co można
![]() na samo ZOO zarezerwujcie sobie cały dzień ![]() Polecam FC naleśniki przy Rynku i pizzę z Amore Mio na Partynickiej (najlepsza, jaką jedliśmy!) ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Aha i nie idźcie do ZOO w weekend! Kolejki takie, że szok. My byliśmy bodajże w czwartek, i było okej, a w sobotę kolejka do afrykarium była na ponad godzinę stania (na samo wejście). |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52114503]Nie pamiętam w jakim mieście, ale raz w teleekspresie pokazywali ściąganie całego przęsła (czy tam barierki) jakiegoś zabytkowego mostu, bo było za bardzo obciążone kłódkami, które musieli usunąć. No więc możliwe, że to było we Wrocławiu, a jeśli nie, to zapewne podobny los czeka wszystkie kłódkowe mosty.[/QUOTE] mi też coś się kojarzy ten telekspres ale wydaje mi się, że to nie była polska. a coś z włoch (wenecja, rzym?) albo paryż.
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Bang Bang Lucky Luck !
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52115131]A skąd miałabyś kluczyk?
![]() ![]() Tak wrzuca się ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Może mi ktoś powiedzieć, co mówią dziewczyny w teledysku Supergirl - Anna feat... Od momentu 1:54? Tyle razy słuchałam i nie mogę się wsłuchać
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Hej. Szukam firmy ktora zajmuje się pomoca w domowych obowiązkach dla osób starszych. Ktos cos wie lub korzystał z takich usług?
![]() |
#148 |
Naczelna Nastolatka
|
chcesz tłumaczenie czy wersje angielska?
#149 |
Zakorzenienie
|
Angielska. Początek słyszę, że była młoda i głupia, a dalej już nie.
Najwyżej poproszę o tłumaczenie
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
I guess. I can make myself invisible. And you? Can you fly?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.