![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Golizna na Wizażu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Inez
|
Nie mam nic przeciwko fryzurom i paznokciom
![]() ![]() ![]() Jeśli już macie jakiś ciekawy pomysł na paznokcie to chociaż napiszcie jakich użyliście produktów, gdzie i w jakich cenach można je dostać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/Kobieta/Wywiady-z-u...zkami-Wizaz.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
i w ten sposób redakcja "troszcyz się o czytelników"
drabineczka 25 czerwca 2015, 12:14 81 bez wywiadu z candycotton się nie liczy agniesiaa 25 czerwca 2015, 12:24 412 Trudno. drabineczka 25 czerwca 2015, 12:38 184 nie 'trudno'. powinno się szanować swoją pracę i traktować ją poważnie. trudno, na każdy artykuł też tak nam można w zasadzie odpowidzieć xd NIE PODOBA SIE? TRUDNO XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Konto usunięte
|
nie podoba sie, to zalóż własny wizaż, zamiast jęczeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
O co chodzi z tymi wywiadami? Wizażanki same się zgłaszały? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Ja jako jedna z tych wizażanek, będąc na ich miejscu poczułabym się urażona, że dostałam ten zestaw pytań co każdy i to jeszcze takich oklepanych, mało wnoszących i potrafiących zainteresować czytelnika. To tak jakby z góry uznano, że nie mam nic ciekawego do powiedzenia, nic ponad te pytania. Sądzę, że rozmówcę trzeba szanować i nie dawać zestawu pytań kopiuj wklej każdemu, tylko podejść do każdego indywidualnie.
Ale to już chyba za duże wymagania jak na redakcję wizażu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzeniona
|
Ale o co chodzi z tymi wywiadami? Chyba czegoś nie ogarnęłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
byl artykul opublikowany na wizazu z okazji 10lecia, w ktorym byly wywiady z przedstawicielami forum, jak tu trafili, jakie sa wizazanki, czy cos stad wyniesli
zostal przeprowadzony na malutkiej grupie osob, ktorych doboru nie do konca rozumiemy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Kawaii strona mocy
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Żadnych fajnych tematów o psychologii i akceptacji siebie, zero promocji indywidualności. Jak coś jest, do właśnie dwa zdania na krzyż (często z błędami merytorycznymi i napisane bardzo kalekim językiem) i na końcu jakiś tekst, który i tak zachwala "ideały". Nie przejmuj się, że nim nie jesteś, dąż jak wariatka do tego, żeby wyglądać jak z fotoszopa i nie mieć nic w głowie. I kupuj więcej kosmetyków. Wincyj, wincyj wincyj, nie myśl samodzielnie, my ci powiemy, jak masz żyć. A jak nie, to nie będziesz "seksi" i "trendi". Ojoj, jaka to będzie tragedia. I to, że te "artykuliki" cieszą się popularnością, to nie znak, że trzeba iść w tą drogą. Po prostu kiedy walniecie krzykliwy obrazek i szokujący podpis nie mający większego związku z treścią tekstu, to człowiek jakoś tak automatycznie kliknie z ciekawości, a potem wkurza się na siebie, że traci czas na coś tak dennego. Edytowane przez katmaz Czas edycji: 2015-07-24 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
Nie wiem skąd te statystyki skoro, jak wspominaliśmy, te artykuły mają prawie zero komentarzy mimo ogromnej popularności Wizażu w polskim Internecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
pisalam juz skad, chociaz moze za deliaktnie - bo my tu sobie cytujemy linki na forum i sie z nich smiejemy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
A, to dobrze. Wystraszyłam się, że ktoś wziął kogoś, nawypisywali nie wiadomo co w moim imieniu a ja nawet nie wiem jaka była kompromitacja.
![]()
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Dołączę się, mnie ostatnio Wizaż niesamowicie rozczarowuje - treść i poziom artykułów leci na łeb, na szyję. Artykuły w zasadzie nie są już artykułami, tylko galeriami zdjęć, tekstu tyle, co kot napłakał. I mają rację te osoby, które mówią, że można było znaleźć fajne perełki, a teraz...
KWC stało się totalnie nieczytelne, zgłaszałam kilka razy, bez odpowiedzi jakiejkolwiek niestety. I te wszechobecne filmiki, które same startują, a ja np. lubię czytać i słuchać jednocześnie muzyki, dlatego tak mnie to drażni, zresztą, kiedy wchodzę w artykuł go poczytać, to nie chcę oglądać filmiku często na temat z d... Co mnie tu trzyma, to forum i niektóre z Wizażanek, które bardzo lubię podczytywać, a i tak zaglądam na Wizaż coraz rzadziej. Może za stara się robię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Konto usunięte
|
Uwaga, nowy artykuł, trza komentować!
https://wizaz.pl/Dziecko/Joga-w-ciazy I gruszka i pietruszka ![]() Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2015-07-24 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
O kurde, kwintesencja
![]() Ja tam na stronę główną wizażu nie wchodzę, nie mam po co. Nie różni się niczym od Snobki i innego szitu, jakiego pełno w sieci. Chociaż przepraszam, na Snobce bywam pooglądać dobrze zrobione makijaże. Na wizażu z tym tak średnio. KWC bez googla by nie istniało, nie potrafię inaczej niż wpisując nazwę kosmetyku + KWC nic tam znaleźć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Wiele z was pisze, że póki wizaż będzie stawiał na zysk z reklam to nei doczekamy się wpisów na poziomie. Sądzę, że jednak jak ktoś mądry się za to weźmie to można zarobić i na reklamie i nie robić z czytelników durniów. Trzeba tylko chcieć utrzymać portal na wysokim poziomie i zrezygnować z co bardziej żałosnych współprac, jak na przykład beznadziejne filmiki instruktażowe, czy ten o sukniach ślubnych, gdzie jedna to wyglądała jak uszyta z taniej firany bez wykończenia brzegów i bez podszewki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
Właśnie z tego wątku dowiedziałam się o wywiadach. W KWC szukam przez Google. Strony głównej nie czytam.
Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2015-07-24 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
O, przypomniała mi się perełka. "Wyzwanie - 4 tygodnie bez słodyczy" i obrazek z cukierkami do wydrukowania. No tak, musimy brać udział w idiotycznych wyzwaniach i skreślać cukiereczki, jak w przedszkolu.
Nawiążę jeszcze do tytułu wątku. Nie dość, że golizna, to jeszcze modelki często stoją rozkraczone, żeby nóżki się ze sobą nie stykały. Wyczuwam promocję anorektycznych wzorców. Jak ktoś ma szczupłe nogi, to nic mi do tego, ale "wycinanie" normalnej sylwetki z grafik doprowadza do tego, że dziewczyny mogą podświadomie zacząć dążyć do nieosiągalnej chudości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzeniona
|
Podlinkowane wywiady - żenada. Nawet ciężko to skomentować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Konto usunięte
|
Makijaze na snobce trzymaja poziom wlasnie.
ale nie jest to serio problem reklamowac produkty z inwencja w artykulach, moze czas przemyslec sprawe i zatrudnic kogos, kto ogarnia |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Wg mnie Wizażowi wyszłoby na dobre gdyby podnieśli poziom artykułów i odrzucali takie poniżające współprace.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Moja sugestia:
Jak wrzucacie jakieś przepisy typu "8 sposobów na naleśniki" to nie używajcie stockowego zdjęcia jako zdjęcia głównego. Bo prezentacja naleśników w przepisach ma się nijak do tego super wymuskanego, apetycznego i zachęcającego zdjęcia. Jeśli na zdjęciu głównym widzę sałatkę, którą zjadłabym z ogromną chęcią, chociaż nie lubię sałatek i po wejściu w "artykuł" nie znajduję przepisu na tę konkretną sałatkę, tylko widzę jakieś kompletnie inne, które na zdjęciach wyglądają jak mamałyga, to dostaję raka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.