|  2015-08-04, 10:09 | #121 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Dot.: przekroczona granica

No dokładnie, potem są przechodzone związki i rozwody po roku bo "to jednak nie to". Albo bycie z kimś na siłę w.imie zasady "tyle lat już jesteśmy razem, szkoła sie rozstac" xd Nam też jest bosko, lepszego męża mieć nie mogłam. Sprząta, gotuje, zrobi wszystko o co go poproszę, robi mi niespodzianki, kupuje prezenty  ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Szkoda, nie szkoła xd pisze ze smartfona w pracy 
				__________________ | 
|     | 
|  2015-08-04, 10:10 | #122 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Autorko, czemu myślisz, że jak on jest na Ciebie napalony, to coś złego? Wolałabyś się nie podobać własnemu facetowi? Mówisz, że on chce poznać Twoich rodziców, zapoznać Cię ze swoimi, to chyba nie oznacza, że jesteś dla niego tylko zabawką? Serio, faceci też potrafią się zakochać i nie myśleć o dziewczynie tylko w charakterze brakującego elementu do seksu   
				__________________  P U L L Y O U R S E L F T O G E T H E R | |
|     | 
|  2015-08-04, 10:12 | #123 | |
| Ante Pante Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Cytat: 

__________________ chill | |
|     | 
|  2015-08-04, 10:31 | #124 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

Cytat: 
 A po 3 miesiącach związku nie wydaje mi się że zdecydowałabym się na małżeństwo ,to zbyt poważna sprawa żeby podejmować ją pochopnie. | |
|     | 
|  2015-08-04, 10:37 | #125 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Telenowela mówisz .. nie musisz wierzyć :-D ważne że ja jestem szczęśliwa i wiem jak jest    Wiem że raczej nie doswiadczysz czegoś podobnego, widzę to po twoim podejsciu do życia :-P Po tym jak czytam Twoj posty wydajesz sie osobą zakompleksiona i przepraszam za określenie- strasznie zrzedliwa. Zluzuj trochę, bo zostaniesz starą panną ;-) mi by było żal uciekajacej młodości, serio. 
				__________________ | 
|     | 
|  2015-08-04, 10:42 | #126 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2014-12 
				 | 

Cytat: 
 nabazgrane w notatniku | |
|     | 
|  2015-08-04, 16:27 | #128 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa  a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb  026b9e;52300515]Ja raczej czegoś takiego nie doświadczę bo nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia ,trochę mi to jakąś telenowelą zalatuje jak czytam to co piszesz. I napisałam o luźnym podejściu do seksu bo poszłaś z facetem do łóżka na drugim spotkaniu a mierzyć swoją miarę nikogo nie zamierzam skoro dla mnie dobrym czasem na współżycie jest może ok rok związku tak mówię mniej więcej.Ja mam czasem zbyt sztywne podejście do zwykłego odważniejszego dotyku -no ale mi to nie przeszkadza. A po 3 miesiącach związku nie wydaje mi się że zdecydowałabym się na małżeństwo ,to zbyt poważna sprawa żeby podejmować ją pochopnie.[/QUOTE] Ty byś się nie zdecydowała na małżeństwo po 3 miesiącach a mi się w głowie nie mieści czekanie z seksem rok. No ale mój pierwszy poważny związek zaczął się od pieszczot na pierwszej randce i seksu na drugiej. A niedługo będziemy obchodzić trzecią rocznicę. Byłam dziewicą ale to mi wtedy nie przeszkadzało w pojsciu do łóżka tak szybko bo znalam go wcześniej i niesamowicie mi się podobał. Nie czulam się skrępowania i nie miałam dziwnych obaw o to czy zależy mu tylko na seksie. Cóż, gdyby tylko na tym mu zależało to niczego nie tracilam bo to był naprawdę dobry seks Edytowane przez aKatia Czas edycji: 2015-08-04 o 16:29 | 
|     | 
|  2015-08-05, 06:01 | #129 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: z kupy gruzu 
				 | 

Cytat: 
 O tym własnie mówię. Własnie to jest Twój poważny problem i skrzywione podejście do seksualności. Słuchaj, to nie jest problem w tym, że nie chcesz jeszcze bliższej intymności z nim.... ale po pierwsze, musicie ustalić granice w szczerej rozmowie, a po drugie naprawdę powinnaś odwiedzic psychologa. To naprawde nie jest normalna reakcja, że po włożeniu ręki w majtki (i dodajmy - natychmiastowym jej wyjęciu gdy zorientował się, że Ci to nie odpowiada) facet, przy którym czujesz się bezpiecznie, ufasz mu staje się dla Ciebie kimś zupełnie innym. No po prostu nie. 
				__________________ Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ | |
|     | 
|  2015-08-05, 09:40 | #130 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-06 
				 | 

I w czym problem? Jeśli będziesz tak wszystko analizować to zwariujesz

__________________ Twierdzisz,że to co mówię jest chamskie? Ciesz się,że nie słyszysz co myślę  *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. | 
|     | 
|  2015-08-06, 12:02 | #131 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-08 
				 | 

Ło matko bosko, ale problemy. Wiecie czego tu najbardziej nie rozumiem? Robienia z chłopaka tego złego. Włożył rękę w majtki, na stos z nim! Droga autorko. To Twój pierwszy chłopak, więc takie zachowania, zachowania typowo męskie, mogą Cię dziwić, gorszyć...bo przecież z nim rozmawiałaś, zrobiłaś mu wykład, powiedziałaś gdzie są granice. Jeśli doprowadzacie OBOJE do sytuacji intymnej, licz się z tym, że emocje wezmą górę. Serio myślisz, że nabuzowany hormonami 19-letni chłopak nie spróbuje nagiąć zasad i pójść o krok dalej? Chwała mu, że cofnął rękę, to znak, że szanuje Twoje zdanie, jedynie się zagalopował. Dlaczego w ogóle piszesz, że on chce od Ciebie tylko jednego? On czuje popęd seksualny, to zupełnie normalna rzecz. Normalna, zwykła, zdrowa rzecz. Jeśli pozwalasz na zbliżenie (jakiekolwiek) to bierz odpowiedzialność za konsekwencje i nie wiń chłopaka za to, że delikatnie sobie pofolgował. A już na pewno nie rób mu awantury, nie wypominaj, on też odkrywa swoją seksualność. Dlaczego w trakcie, delikatnie i spokojnie, nie przypomniałaś mu o czym rozmawialiście? Nie można tego zrobić spokojnie? Nie dziwię się, że stwierdził potem w żartach, że ,,przecież Cię nie zgwałci", on nie chce Ci zrobić żadnej krzywdy. Krótka rada- szanuj seksualność drugiej osoby, komunikuj TU I TERAZ co Ci pasuje, a co nie, bierz odpowiedzialność za sytuacje do której między innymi i ty dopuszczasz. | 
|     | 
|  2015-08-06, 19:45 | #132 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-07 
				 | 

Odeszłam. Jestem zła na siebie.

| 
|     | 
|  2015-08-06, 19:52 | #133 | 
| lokalna gwiazda Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Mazury 
				 | 

Uważam, że słusznie zrobiłaś. Ja nie potrafiłabym być z facetem, którego dotyk budzi we mnie niechęć.

| 
|     | 
|  2015-08-06, 19:52 | #134 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-07 Lokalizacja: Rybnik/Bydgoszcz 
				 | 

Jak on zareagował na to ? I w ogóle jak Ty jemu to wyjaśniłaś ?

| 
|     | 
|  2015-08-06, 19:58 | #135 | 
				 | 

Powiedziałam, że nie czuję tego co kiedyś. Gdy pytał czego mi brakuje przy nim, to mówiłam, że sama nie wiem. A on? Wygląda na załamanego, ma do mnie pretensje i żal, choć nie wiem czy to tylko poza, żeby wzbudzić we mnie poczucie winy. Jeśli tak to wychodzi mu to, bo jest mi go bardzo szkoda, i źle się czuję z tym co zrobiłam. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-08-06, 20:01 | #136 | |
| zuy mod  | 

Cytat: 
 Zerwałas i dobrze, bo mu nie ufasz. Tylko wyciągnij z tego wnioski, bo w ten sposób nikomu nie zaufasz. 
				__________________  L'amore scalda il cuore. Do. Or do not. There is no try. 23.05.2011 22.05.2017 02.12.2017 | |
|     | 
|  2015-08-06, 20:40 | #137 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2014-12 
				 | 

Cytat: 
 nabazgrane w notatniku | |
|     | 
|  2015-08-06, 23:10 | #138 | 
				 | 

Moja droga, zostawiłaś go, więc kolejnym krokiem jest psycholog.

| 
|     | 
|  2015-08-06, 23:53 | #139 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

No i bardzo dobrze. Jednego chlopa torturowanego przez niezrownowazona kobite mniej. Jego szczescie. I tak autorko, caly swiat gra i udaje. Takie poczucie, ze kazdy cie oszukuje, leczy sie u psychologa. | 
|     | 
|  2015-08-07, 00:02 | #140 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-03 
				 | 

Ale co znaczy, że nie czujesz tego co kiedyś? Dziewczyno wy byliście niecałe 2 miesiące.. Rozumiem jeszcze takim stwierdzenia po niecałych 2 lata, ale po 2 miesiącach?

| 
|     | 
|  2015-08-07, 00:23 | #141 | 
				 | 

Byliśmy razem jeszcze krócej... Niby co miałam mu powiedzieć w takim razie? To mój błąd, że weszłam w nim w związek, wyznałam miłość, narobiłam mu nadziei, a to było zwykłe wakacyjne zauroczenie. On mnie oczywiście już zdążył znielubić, rozumiem ból, ale też się powinien ogarnąć, byliśmy razem krótko, on jest facetem i lamenty są tutaj nie na miejscu. A i refleksji też mu brakuje, najłatwiej wściekać się na dziewczynę, że odeszła, ale tak zastanowić się nad sobą "co zrobiłem źle" to już problem. Faceci nigdy nie zrozumieją jak dziewczyna te wszystkie intymne sprawy przeżywa. I on nie może zrozumieć, że dla mnie to rozstanie też było trudne, i też to przeżyłam. Ja oczywiście dla niego jestem teraz niedojrzałym dzieckiem, nagle teraz sobie tu uświadomił. Fajnie było pomacać, ale teraz jestem dzieciak. Mówiłam mu za dużo pod wpływem emocji, np "kocham cię", ale to były puste słowa, on też nie powinien się aż tak angażować. Edytowane przez lenaaa3 Czas edycji: 2015-08-07 o 00:27 | 
|     | 
|  2015-08-07, 00:56 | #142 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Skoro nie rozmawiasz z nim o tym, tylko patrzysz karcąco, to ja się nie dziwię. A co, jeśli uzna, że jesteś gotowa, zacznie się z tobą kochać, mimo, że gotowa jednak nie będziesz: też tylko będziesz patrzeć z naganą, zamiast otworzyć się i powiedzieć, że nie? I to się tyczy każdego kolejnego związku, bo z tym zerwałaś, a kolejni?

Edytowane przez 201701261449 Czas edycji: 2015-08-07 o 00:58 | 
|     | 
|  2015-08-07, 07:04 | #143 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: z kupy gruzu 
				 | 

Cytat: 
 Przeraża mnie Twoje podejście do związków i facetów. Serio. I naprawdę, gorąco radzę psychologa, bo będziesz miała problemy w następnych relacjach w które wejdziesz. 
				__________________ Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ | |
|     | 
|  2015-08-07, 07:12 | #144 | 
| zuy mod  | 

> mów facetowi ze go kochasz > rzuć go bez powodu > miej pretensje ze się zaangażował To nie dziewczyny przeżywają intymne sprawy tylko Ty. 
				__________________  L'amore scalda il cuore. Do. Or do not. There is no try. 23.05.2011 22.05.2017 02.12.2017 | 
|     | 
|  2015-08-07, 07:28 | #145 | |
| Naczelna Nastolatka Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Cytat: 

__________________ Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. | |
|     | 
|  2015-08-07, 09:54 | #146 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

Cytat: 
 I tak, ty JESTES niedojrzalym dzieckiem. Ktore co gorsza bawi sie w doroslego, a jak nie wychodzi to ucieka z podkulonym ogonem i na wszystkich zwala wine. Przyjmij w koncu do wiadomosci, ze to ty zawinilas. Ze caly ten ciag wydarzen to tylko i wylacznie twoja wina, bo facet caly czas probowal byc fair i w porzadku. I wez w koncu odpowiedzialnosc za swoje slowa i czyny. Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-08-07 o 09:58 | |
|     | 
|  2015-08-07, 10:33 | #147 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

Autorko, dobrze że zerwaliście. Ten związek nie miał przyszłości. Daj sobie spokój z związkami na jakiś czas bo widać jak na dłoni że nie jesteś gotowa totalnie. Dorośnij, może faktycznie udaj sie do psychologa bo na prawdę masz dziwne podejście do tego wszystkiego. Uwierz też, że jeśli znajdzie się odpowiedni facet to wszystko będzie wyglądało zupełnie inaczej. Na razie daj sobie czas.

__________________ mieć siebie, resztę spalić, aż zostanie tylko to co pomiędzy nami | 
|     | 
|  2015-08-07, 10:52 | #148 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-01 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2015-08-07, 10:58 | #149 | |
| Ante Pante Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Cytat: 

__________________ chill | |
|     | 
|  2015-08-07, 11:27 | #150 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-03 
				 | 

Jesteś trochę niesprawiedliwa dla niego. Niektórzy się szybko angażują, więc nie wiem czemu kpisz?z jego 'lamentow'. Na początku myślałam, że jesteś po prostu młoda dziewczyna,która 'boi się męskiej ręki'. Ale jednak masz trochę zbyt dziwne podejście.  I uważam, że słusznie napisałam, że to nie jest TEN facet. Wyciągnij wnioski na przyszłość. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Seks | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.