|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: AMA Monika Ross
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do Eli to ja tylko wiem o takim Krzysztofie? Był ktoś jeszcze?!? A co z koleżanką Krystyny taką profesorką z jej pokoju, która była żoną wspólnika z El medu Pawła? |
|
|
|
|
|
#123 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie, nadal przychodzi? |
||
|
|
|
|
#124 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Owszem. Nawet kręcili biznes kosztem małego Pawelka. Duży Paweł troszkę się zdenerwował, ale teraz to wspominamy przy stole jako śmieszna anegdotke. Ah ta nasza Pani Stenia Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-03 o 18:10 |
||
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No samo życie! Samo życie! A ile lat ma ten Gwidon? 15 ? Ad.2. Jaki biznes z Pawełkiem???? Nic o tym nie słyszałam! |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podczas treningu Pawełek uderzył się w głowe. Od tamtej pory kiedy ktoś uskarzal na bóle, Pawełek widział na szaro bolacy organ. Aury takie. I Stenia z nim po koleżankach chodziła, żeby je diagnozowal za drobną opłata Xd. No ale Paweł się dowiedział i zrobił awanture. A Pawełek znowu się uderzył i stracił dar |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy w Pani rodzinie było więcej takich historii w stylu "Nie do wiary?"???? Moje dziecko dzisiaj rąbnęło się w drabinki, ale ma tylko guza na głowie, żadnych mocy nie dostało
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
Oh na tą chwilę ciężko mi sobie jeszcze cokolwiek przypomnieć. Gdyby jednak się udało, obiecuję się z państwem podzielić!
|
|
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
kisne
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Moniko, a co z dawną znajomą sprzed lat. To było jeszcze za czasów butiku w Promenadzie. Koleżanka z zawodu była chyba fotografką. Zakochała się w pani i próbowała uwieść. Jak potoczyły się jej losy?
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Pani Moniko, jeszcze tylko jedno nurtujące mnie pytanie i już daję Pani spokój: czy mąż Pani Steni nadal produkuje parasolki ślubne do salonu Pani Ani Surmacz?
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
A co z Leszkiem i jego żoną, która była kiedyś z Michałem, ale on pojechał na operację i ją zdradził, ona chciała się zabić i poroniła? Czy to jakoś inaczej było?
Czy paną coś kiedyś z tym Leszkiem nie łączyło? Edytowane przez Fleur_D Czas edycji: 2015-08-03 o 18:58 |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pojechalysmy razem do Afryki i to tam chciała mnie uwieść. Już sama niemal o tym zapomnialam! To była Kenia. Tak. Kenia. Po wszystkim zaczęłam ja unikać, jednak ona nawiedzala mnie w mieszkaniu. Nawet się tam trochę poszarpalysmy, bo Majka nie rozumiała, że nigdy z nią nie będę. Jak ja się wstydziłam Bogdanowi przyznać kiedy mnie odwiedził po awanturze taką roztrzesiona! Mój Boże to już 15 lat minęło! Ona dla mnie dziewczynę zostawiła! Oj znienawidzila mnie za to. Po tych wszystkich burzliwych wydarzeniach Majka wyjechała do Katmandu. Czy wróciła, nie wiem. Nie kontaktowała się już ze mną. Musi mieć Pani bardzo dobra pamięć. Az dziw, że taka młoda dziewczyna pamięta takie rzeczy! Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-03 o 19:08 |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Pani Moniko, może to nie jest odpowiednie miejsce, ale podobno szuka Pani personelu do Rosso. Jestem zainteresowana.
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Pani Moniko, a co słychać u Uli, szkolnej koleżanki Oli? Czy ona była tylko koleżanką, czy również okazała się krewniaczką kogoś z Pani rodu?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego ominęła pani moje pytanie o romans z Leszkiem, bratem Krystyny? Czy mam to uznać za potwierdzenie
? Co pani w tym Bogdanie przeszkadzało? Miałaby pani łatwy dostęp do broni, a przy takiej rodzinie może się ona przydać.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Pani Moniko, co z biologicznymi rodzicami Bożeny i Maćka?
Kiedy Bożena planuje pierwszą ciążę? Czy przedawnił się już Pani wyrok za postrzelenie nękającego psychopaty? Czy Dorota Lubicz żyje? Ile Ramona ma lat i czemu jest z Janem? Ile lat ma Jaś? nie oglądałam Pani kilka lat i w pamięci zapadł mi Jasiek niemota 10 latek Michał ma 1 dziecko z Zytą, 2 z żoną i jeszcze jedno z kochanką w drodze?? Czy ktokolwiek z wnuków seniorów rodu nie zyje w patologicznym zwiazku? Czemu trzyma Pani nazwisko męża z któym nie jest pani tyle lat? Z kim obecnie maca się Olka krejzolka? Co się stało z Olbrychskim? serio mam wiele pytan bo kilka lat nie ogladalam xD ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Ula miała jedną brew, pewnie ją uśmiercili |
|
|
|
|
#140 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#141 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Ramona jest ode mnie starsza, ale dla milosci to zadna przeszkoda. jest ze mna bo mnie kocha - to chyba jasne ![]() uczeszczam obecnie do liceum. i jestem prawdziwym mezczyzna dzieki mojej Ramonie wcale nie bylem niemota, tylko wrazliwym emocjonalnie dzieckiem. pozdrawiam ozieble.
|
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
ej jasiu ale ty masz już 18 lat ? : OOOOO
kolejne pokolenie stuka się w klanie o boże jestem stara |
|
|
|
|
#143 |
|
O RLY?
|
stracilem swoj wianuszek w wieku 16 lat.
ja wiem, ze Pani jest stara i za Pani czasow w tym wieku bawilo sie lalkami, ale coz... teraz mlodziez szybciej dorasta. teraz pojde do pierwszej liceum.
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za wyjaśnienie.
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Pewnie w wypadku samochodowym A do śmierci w wypadkach samochodowych chłopaków Lubiczównych to miałabym pewne podejrzenia! Aga straciła dwóch, Olka jednego. (Na razie!!! ) Czy to przypadek??? Nie sądzę!!! Dlaczego giną tylko ich aktualni partnerzy????---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- A czy Pani rodzinka nadal na deser jada ciastka "Delicje"? Czy może przerzuciła się na coś innego?A Olka nadal gotuje te wspaniale udka z kurczaka wg "Pomysłu na" Winiary , którymi ugościła swojego profesora (który przy okazji zaliczył jej siostrę ) a on jej chciał jej za to dać nagrodę absolutorium?!? ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
nie znam rodziny ktora by dotknelo tyle wypadkow samochodowych co lubiczow xd
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
A wszystko okraszone smakowitym smalczykiem roślinnym!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- I pewnie Zosia - córka Agnieszki, Anulka od Czesi i Darka i córeczka Pani Kaczorek i docenta Deptuły
|
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.

? Co pani w tym Bogdanie przeszkadzało? Miałaby pani łatwy dostęp do broni, a przy takiej rodzinie może się ona przydać.

, którymi ugościła swojego profesora (który przy okazji zaliczył jej siostrę