Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-10, 23:12   #121
malena1979
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. IX

Matko, jeden dzień na łonie natury, a tyle nadrabiania i jeszcze nowy wątek.
Ja mam znieczulenie na życzenie, dziś mam wizytę i będę się już umawiać na konsultację anestezjologiczną. Po doświadczeniach z pierwszego porodu, jeśli tylko nie będzie np. za późno, to nie zawaham się go użyć.
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 02:30   #122
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile z was będzie miało ten luksus porodu w szpitalu który dysponuje znieczuleniem?

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

Bede miec wszelkie luksusy poza znieczuleniem ;-)

---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
Napisane przez olkma Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któras z was ma takie objawy jak ja pisalam na poprzednim wątku?

Co do ochraniacza na łóżeczko ja nie kupuje, bo czytalam ze przez niego nie ma cyrkulacji powietrza, wiec ja wole bez

Ja tez nie kupuje ochraniacza na materac, mam taki, ze caly mozna wyprac i umyc. U mnie bylabh grozba pzalegniecia plesni, wiec wole prac i suszyc. Taki sam materac ma starsza corka, wiec mozemy na zmiane uzywac

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
O, Ty z Rybnika.
Ja się zastanawiam nad Żorami. Niby mają znieczulenie i dość komfortowe warunki jeśli chodzi o łazienki. Jest też możliwość wykupienia jednoosobowego pokoju, tzn rodzinnego, ale na to bym się skusila tylko jakby mąż jakimś cudem załatwił sobie wolne Albo jakby trafiło na weekend. Wtedy ma się swój pokój z łazienką i tatuś może tam być cały czas i tam spać.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.

A u mnie prywatny szpital z samymi luksusami i prysznic jeden na wszystkie (9) pokoi. Wc bedzie w pokoju. No i tz moze nocowac dopoki sie dziecko nie urodzi, jak sie urodzi to jest zakaz, po to by mama i dziecko kogly odpoczywac

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Virves Pokaż wiadomość
Witam sie i ja po weselu i dzisiejszym zwarkowanym dniu. W skrócie wesele przeżylam było całkiem znośnie. Rano wizyta u gin po badaniu w trybie natychmiastowym skierowanie do szpitala - miękka szyjka. W panice na izbe przyjęć tam po badaniu info ze stan moze i na hospitalizace ale za względu na opryszczke nie przyjma mnie czyli mam wrócić za 7 dni jak sie wylecz. Caly dzien jestem w nerwach. Na dole czuje jakes rwanie i nie wiem na ile to psychika a na ile cos z szyjka. Boje sie nawet do wc isc. Dostalam luteine i nospe i modle sie zeby to pomoglo !!

Bedzie dobrze, oszczedzaj sie

---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:20 ----------

panno Izabelo jestem calym sercem z Wami!!

---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ----------

Corka nocowala poza domem, dala do wiwatu tesciowej - poszla spac o 2 a ja korzystajac, ze jej jeszcze nie ma przygotowuje wszystko w domu dla dziecia. Potem juz tylko torba i czekanie
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 05:57   #123
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Czesc, jestem mistrzem! Wkurzylam się na tz poszłam do wc i zapomniałam, że mocz miałam oddać :/ czekam aż znów się zachce.. Tylko ja tak potrafie....

Panna Izabela
życzę Wam dużo siły

Virves
Który to już tydzień u Ciebie? Musi być dobrze. Leż i pachnij. Nic nie dźwigaj!!
Stary 2015-08-11, 06:01   #124
czarownica_tea
Zakorzenienie

Dobry

Owieczka- nic się na razie nie dzieje ponad to co było aczkolwiek jakoś nastrojowo jestem rozbita (upały?)

Ehhh jest 21 stopni czy nie może tak zostać??

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 06:08   #125
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Dobry

Owieczka- nic się na razie nie dzieje ponad to co było aczkolwiek jakoś nastrojowo jestem rozbita (upały?)

Od dawna taki nastroj? A moze wlasnie sie cos zaczyna dziac; ja taka rozbita chodzilam doslownie 2-3dni przed porodem
Stary 2015-08-11, 06:18   #126
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Trzymaj się Iza! Dużo siły, obyś dała radę jutrzejszego dnia, i fizycznie i przede wszystkim psychicznie! Przytulam mocno rzytul:
Wolę dać radę fizycznie mimo wszystko, z psychiką to i tak i tak będzie dziś różnie. Więc oby mój organizm był dla mnie łaskawy dzisiaj....

Dziękuję za wsparcie, przyda się!!!

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 06:35   #127
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olkka16 Pokaż wiadomość
37 tc

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
To trochę nie rozumiem brania no spy na skurcze... Przecież one są juz na tym etapie pożądane i potrzebne.

Cytat:
Dobry

Ja też się trochę czuję jak w czasie okresu, niby nic ale wolę na przykład leżeć niż stać.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Wolę dać radę fizycznie mimo wszystko, z psychiką to i tak i tak będzie dziś różnie. Więc oby mój organizm był dla mnie łaskawy dzisiaj....

Dziękuję za wsparcie, przyda się!!!

Trzymam kciuki żebyście dali radę mimo wszystko.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 06:35   #128
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Ja mam znieczulenie na życzenie, dziś mam wizytę i będę się już umawiać na konsultację anestezjologiczną. Po doświadczeniach z pierwszego porodu, jeśli tylko nie będzie np. za późno, to nie zawaham się go użyć.
Właśnie czytam na stronie tego szpitala, że nie jest wymagana wcześniejsza konsultacja anestezjologiczna tylko wszystko jest na miejscu. Nie chcę się nastawiać bo się jeszcze okaże, że mi nie dadzą... ale jakby się dało to bardzo bym chciała.
Stary 2015-08-11, 06:39   #129
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Kupujecie nianie elektryczną?
Bo zastanawiam się jaką kupić...
Ja mam zwykłą baby ono. Ale czy się spisze to się okaże. Tylko tam wchodzą te baterie prostokątne wiec będę musiała jeszcze kupić akumulatory i ładowarkę bo strasznie drogie te baterie.

Iza powodzenia, przytulam!

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2015-08-11 o 06:41
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 06:41   #130
Sandrusia91
Zadomowienie

u mnie dzisiaj z rana troszkę zachmurzone i 20° ale widzę ze zaczyna się powoli cieplej robić :/

zrobię szybko zupkę puki jeszcze nie jest tak ciepło bo naszła mnie ochota na pomidorową i będę dzisiaj leżeć :P

no chyba, że dalej będzie tak chłodno to może ogarnę ostatnie prasowanie ciuszków od małego i spokój już będzie

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 06:53   #131
melawen
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
U nas wymagają HIV, HCV, WR, HBs i biocenozę pochwy - wszystko nie starsze niż 4 tygodnie. Tylko że u nas jest taka informacja nawet na stronie szpitala, więc ogólnodostępna. Może u Was nie jest to potrzebne.

No właśnie nie wiem jak to odczytać i na co zwracać uwagę. Niby powinien być podany stopień, a nie ma... Będę musiała czekać tydzień
Myślałam, że to specjalnie do porodu w wodzie. Tez dostałam kartkę z wymaganymi badaniami i tego nie było, ale dopytam; )

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Za 1500, kolor 303, tylko że w tej cenie już z adapterami do fotelika, parasolką, folią przeciwdeszczową... Sam wózek chyba był za 1300 coś.

Ja teraz kupię, dokupię do monitora oddechu Angelcare.

Pierwszy raz w życiu jestem w top gadułach, aż dziwnie bo miałam wrażenie, że mało piszę...

Jejku mam stresa przed jutrem. Taki ciężki dzień.... Nie dość, że psychicznie, to jeszcze fizycznie się martwię, czy podołam. Szwy mnie ciągną strasznie i szew mnie kłuje w skórę, nie wiem, czy mi podpaska nie wycieknie w kościele, normalnie jestem w siateczkowych i bella mama, ale jutro pod sukienkę zakładam normalne majtki i bella nova maxi, a ona aż taka szeroka nie jest....
To jeszcze teść mnie wkurzył, ale mam nadzieję, że do jutra się ogarnie.

Tez Ci życzę dużo,dużo siły dzisiaj. ..

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
u mnie dzisiaj z rana troszkę zachmurzone i 20° ale widzę ze zaczyna się powoli cieplej robić :/

zrobię szybko zupkę puki jeszcze nie jest tak ciepło bo naszła mnie ochota na pomidorową i będę dzisiaj leżeć :P

no chyba, że dalej będzie tak chłodno to może ogarnę ostatnie prasowanie ciuszków od małego i spokój już będzie
U nas jeszcze zapowiadają tydzień po 35 a potem kolejny w okolicach 30 stopni. Stwierdziłam, że jadę tylko do lekarza jutro i wracam do rodziców,bo się ugotuję w bloku. A moja mama stwierdziła,że założą klime, bo wszyscy cierpią. Pojutrze mają zakładać
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 07:07   #132
fatal21
Wtajemniczenie

Iza trzymamy kciuki zeby się dali radę.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-08-11, 07:11   #133
czarownica_tea
Zakorzenienie

Meneq- od wczoraj ale mam wrażenie, że wywołała to sytuacja zewnętrzna (zostałam skreślona z listy studentów studiów doktoranckich za nieobecność, pomimo, że byłam na L4 i jest problem żeby odwołać się od decyzji bo z ich strony nie ma ani grama dobrej woli- a ja napisałam, że jestem przed porodem i ciężko mi jeździć i stawiać się przed jakąś szanowną komisją)

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:14   #134
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Od dawna taki nastroj? A moze wlasnie sie cos zaczyna dziac; ja taka rozbita chodzilam doslownie 2-3dni przed porodem
Ja tak mam od kilku dni, ale na poród nic się nie zapowiada...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:21   #135
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Meneq- od wczoraj ale mam wrażenie, że wywołała to sytuacja zewnętrzna (zostałam skreślona z listy studentów studiów doktoranckich za nieobecność, pomimo, że byłam na L4 i jest problem żeby odwołać się od decyzji bo z ich strony nie ma ani grama dobrej woli- a ja napisałam, że jestem przed porodem i ciężko mi jeździć i stawiać się przed jakąś szanowną komisją)

To beznadziejnie. Koniecznie odwoluj sie!! Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:

Juz nie znasz dnia ani godziny. U mnie tez sie nie zanosilo, nawet na pol dnia przed tym, jak corke tulilam ;-)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 07:23   #136
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Co za chamstwo...
Mogliby trochę empatii i zrozumienia mieć. Ja bym męża upoważniła w takiej sytuacji i on by się za mnie tłumaczył jako pełnomocnik.

Cytat:
A kiedy masz wizytę? Bo sytuacja jest dynamiczna
Stary 2015-08-11, 07:26   #137
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ali_ma Pokaż wiadomość
ja kupię angelcare AC 401 jeśli nie pomyliłam modelu, z monitorem oddechu, ale kupię jak urodzę (chodzi mi o gwarancję)
Tez mam ten.

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

Właśnie rozmawiałam z mezem. O 1 w nocy chcialam go z łóżka zepchnąć. I krzyczalam uważaj na małe kotki. Az sie obudzil, chcial mnie przytulic i mówi ze to sen Ale ja w zaparte zeby uwazal na male kotki. Ale porycie. A ja nie pamietam co mi sie snilo.
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:28   #138
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
A kiedy masz wizytę? Bo sytuacja jest dynamiczna
Dzisiaj KTG, niestety nie w mojej placówce A wizyta dopiero w środę za tydzień
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 07:30   #139
melawen
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia z załatwianiem. Może się uda jakoś urlop wstecz wypisać
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-11, 07:32   #140
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj KTG, niestety nie w mojej placówce A wizyta dopiero w środę za tydzień
No to zobaczymy może jakieś skurcze na ktg się zapiszą. A do wizyty możesz nie doczekać bo też przecież masz już zaraz termin.
Stary 2015-08-11, 08:02   #141
meryy82
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Jeszcze teraz takia "niespodzianka" ci potrzebna
Będzie się odwoływać?

To jakieś kpiny, ale niestety w naszym kraju właśnie takie jest podejście do macierzyństwa. Albo studiujesz albo rodzisz dzieci. kariera zawodowa albo dzieci....
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 08:14   #142
bianeczkaa
Zakorzenienie

Hej. Sorki ze sie nie odzywalam wczoraj ale po wizycie jestem taka wsciekla ze cos bym rozniosla najchetniej. Bylam przekonana ze to bedzie 25 sierpnia a on do mnie ze mam przyjsc 31 na wizyte!!!!! ☠☠☠☠a opcja kolejnego ciecia to 1 wrzesnia a pozniej to juz po terminje dopiero. Chyba go ☠☠☠☠a po☠☠☠alo jesli ja bede tyle czekac. Moze jeszcze do polowy wrzssnia poczekajmy! Wczoraj odstawilam wszystkie rozkurczowe leki i skoro on nie chce to ja go wiecej prosic nie bede i oby samo sie wczesniej zaczelo. Matko jaka ja jestem wsciekla!!!!! 😠😠😠😤

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 08:16   #143
loudres
Zadomowienie

Witam was!
Wczoraj od.rana mnie nie było, wchodzę wieczorem a tam tyle.nadrabiania i jeszcze nowy wątek. .wiec zabrałam się do czytania i w połowie zasnelam. Ale właśnie skończyłam uff..
Byłam taka zmęczona ze napewno juz o 22 spałam a ostatnio zasypiam około 1. Obudziłam się o 2 i wszystko mnie bolało czułam się okropnie ale zasnelam. Dziś jadę do gina. jakoś się stresuję. Musze ogolic bozenke chociaż przytne. Ale tak mnie nogi bolą i Bożena ze zaraz zejde.

Widziałam ze pisałyście o filcu z biedry. Byłam na zakupach właśnie szkolnych dla.dla starszaka i szczerze? Ten filc taki średniej jakości. Wiem ze tani do.do szkoły akurat ale.ale.ja go kupiłam i myślałam że zrobię coś małemu jakaś ozdobę. . Ale jest naprawdę słaby. Cienki znaczy się. Nie wiem czy coś coś tego będzie.
wyprawka szkolna zrobiona teraz jeszcze siebie do szpitala musze wyprawic brakuje mi klapek woda landrynki biszkopty i dziecia spakować ale nie wiem w jaka pogodę będę rodzic wiec tatuś chyba sam spakuje go na wyjscie.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 08:24   #144
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jakąś najzwyklejszą Fisher price, ma już z 7 lat, bo jest po moim chrześniaku jeszcze, a działa bez zarzutu Trochę tylko trzeszczała, ale mąż dał ją do czyszczenia do elektryka i jest jak nówka. Gdybym miała kupować, to pewnie brałabym najzwyklejszą Baby ono, bo mi nie są potrzebne jakieś bajery typu kamera czy możliwość mówienia.
Wszystko zależy czego oczekujesz od takiej niani
Am ta Baby ono nawet i tez ma wiele lar. Kupilam uzywana. Mnie tez bajery nie sa potrzsbne zreszta sa mocno zawodne i czesto podnosza alarm niepotrzdbnie

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 08:26   #145
grita
Rozeznanie

Witam się przy porannej kawce
Spało dziś się super, ale przy każdej pobudce na siusiu jestem mega zdrętwiała, nie czuję ręki albo nogi. Dopiero jak rozruszam to jest ok, ale trochę to upierdliwe.

Cytat:
Bede miec wszelkie luksusy poza znieczuleniem ;-)

---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Ja tez nie kupuje ochraniacza na materac, mam taki, ze caly mozna wyprac i umyc. U mnie bylabh grozba pzalegniecia plesni, wiec wole prac i suszyc. Taki sam materac ma starsza corka, wiec mozemy na zmiane uzywac

---------- Dopisano o 03:04 ---------- Poprzedni post napisano o 03:01 ----------

A u mnie prywatny szpital z samymi luksusami i prysznic jeden na wszystkie (9) pokoi. Wc bedzie w pokoju. No i tz moze nocowac dopoki sie dziecko nie urodzi, jak sie urodzi to jest zakaz, po to by mama i dziecko kogly odpoczywac

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ----------

Bedzie dobrze, oszczedzaj sie

---------- Dopisano o 03:29 ---------- Poprzedni post napisano o 03:20 ----------

panno Izabelo jestem calym sercem z Wami!!

---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:29 ----------

Corka nocowala poza domem, dala do wiwatu tesciowej - poszla spac o 2 a ja korzystajac, ze jej jeszcze nie ma przygotowuje wszystko w domu dla dziecia. Potem juz tylko torba i czekanie
No to córa dała babci do wiwatu Ale jak to pierwsza noc w nowym miejscu bez was to się nie ma co dziwić.

Cytat:
Ale porażka ze strony komisji, zero zrozumienia... Mam nadzieję, że uda się to wyjaśnić.

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Hej. Sorki ze sie nie odzywalam wczoraj ale po wizycie jestem taka wsciekla ze cos bym rozniosla najchetniej. Bylam przekonana ze to bedzie 25 sierpnia a on do mnie ze mam przyjsc 31 na wizyte!!!!! ☠☠☠☠a opcja kolejnego ciecia to 1 wrzesnia a pozniej to juz po terminje dopiero. Chyba go ☠☠☠☠a po☠☠☠alo jesli ja bede tyle czekac. Moze jeszcze do polowy wrzssnia poczekajmy! Wczoraj odstawilam wszystkie rozkurczowe leki i skoro on nie chce to ja go wiecej prosic nie bede i oby samo sie wczesniej zaczelo. Matko jaka ja jestem wsciekla!!!!! 😠😠😠😤
No nie dziwię Ci się, że jesteś zła skoro już się nastawiłaś na 25... Ale lekarz coś wcześniej sam mówił o tej dacie? W sumie zazwyczaj planowe cc robi się w 39 tc, rzadko czeka się dłużej, chyba że w ogóle czeka się na samoistne rozpoczęcie akcji.
Może odstawienie leków pomoże
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 08:29   #146
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się przy porannej kawce
Spało dziś się super, ale przy każdej pobudce na siusiu jestem mega zdrętwiała, nie czuję ręki albo nogi. Dopiero jak rozruszam to jest ok, ale trochę to upierdliwe.

No to córa dała babci do wiwatu Ale jak to pierwsza noc w nowym miejscu bez was to się nie ma co dziwić.

Ale porażka ze strony komisji, zero zrozumienia... Mam nadzieję, że uda się to wyjaśnić.

No nie dziwię Ci się, że jesteś zła skoro już się nastawiłaś na 25... Ale lekarz coś wcześniej sam mówił o tej dacie? W sumie zazwyczaj planowe cc robi się w 39 tc, rzadko czeka się dłużej, chyba że w ogóle czeka się na samoistne rozpoczęcie akcji.
Może odstawienie leków pomoże

Moze po czesci to wlasnie to, ale tesciowa ogolnie nie potrafi corki polozyc spac; noze chodzic na rzesach a babci sie nie da, od zawsze tak bylo
Stary 2015-08-11, 08:33   #147
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ale podał jakiś powód?
Zresztą jakie masz wskazanie do cc bo mi wypadło z głowy? Bo może niebezpiecznie jest odstawiać leki.
Stary 2015-08-11, 08:38   #148
grita
Rozeznanie

Cytat:
Moze po czesci to wlasnie to, ale tesciowa ogolnie nie potrafi corki polozyc spac; noze chodzic na rzesach a babci sie nie da, od zawsze tak bylo
No to na pewno zadziałało jedno i drugie... A rano pospała chociaż dłużej? Czy liczysz na porządną drzemkę w ciągu dnia?

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ale podał jakiś powód?
Zresztą jakie masz wskazanie do cc bo mi wypadło z głowy? Bo może niebezpiecznie jest odstawiać leki.
Z tego co pamiętam u bianeczki wskazaniem jest pierwsze cc.
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 08:42   #149
Virves
Raczkowanie

Dzięki Bogu za Wizaż i za Was dziewczyny czytając Was bardzo się uspokoiłam i nie ogarniają mnie ataki paniki.

Wczoraj zaczęłam 35 tc. Do tego też nie mam skurczów i mały jest głową w dół, ale na szyjkę nie napiera. Lekarz, który badał mnie na IP stwierdził, że spokojnie palcem ją odpycha. Dostałam dwa razy dziennie nospe i luteinę i sobie leżę więc do poniedziałku powinnam jakoś przetrwać.
Virves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-11, 08:42   #150
Sandrusia91
Zadomowienie

zupka prawie gotowa

zaraz wezmę się chyba za to prasowanie puki jeszcze chłodno w miarę jest

na później zostawiam sobie odkurzanie i ogarnięcie przedpokoju jak dam jeszcze radę

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości