![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moj Kochany jamniczek :-)
Cytat:
![]() Dzis odkryłem jak zaspokoic jego ciagle rosnący głód ![]() Siedze sam w domu przez 2 tygodnie to musze o psa dbac ![]() A wiec polewam mu sucha karma słonina z skwarkami ![]() ![]() Proste i skuteczne ![]() Suchej karmy tak poprostu nie zje...a nasączona wcina jak odkurzacz ![]() Nie mam kompletnie pomysłu jak go inaczej karmić .... :dunno: Czasem mu jakas kiełbase rzuce lub frankfuterki.... Wczoraj nie chciał bardzo na dwór wyjśc to pomachałem mu szynką przed nosem i tyle go widzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
To moja psinka, Pony sie nazywa ![]() ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Miniaturka czy z tych wiekszych?
![]() sliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
ojej jak slodko spi
![]() ![]() DonDomel a nie dajesz jemu jakiejs karmy z puszek albo takiej kieblasy dla pasa specjalnej ? hm a moze jakis ryz z wazywami i mieskiem;-)moj to uwielbia ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Podbijam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
A oto troszke nowsze zdjecia Maniusia
![]()
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochane te wasze psiorki są ;-)
Ja miałam i mam półjamnika hihihih ale pocieszne są zarazki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Hm .. twój piesek jest pełen życia
![]() ![]()
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
A z lisciami jej do twarzy
![]()
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
no heh groźnie wyszedł
![]()
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
tez mam Jamniczka tzn Jamniczke-moja najdrozsza psinka,najwiekszy pieszczoch,spi miedzy moimi nogami, rano budze sie z jej pyszczkiem na poduszce, a odkad nauczyla sie dawac łapke to za kazdym razem jak cos zbroi to daje lapke no i oczywiscie my sie nabieramy na te jej oczeta i ta lapke.napiszcie jakimi potrawami rozpieszczacie swoje psinki ja jej gotuje kurczaka albo wolowine z warzywami,czasami watrobka, paroweczka itp.ma sie swira na punkcie jamnika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
oo taaak
![]() ![]() ![]() ![]() no i oczywiscie(wiem ze nie mozna)od czasu do czasu jakis lakoc,przepada za slodkosciami ![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
![]()
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Slodkie masz te pieski
![]() ![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
tak wiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
a wlasnie!!czym dziewczyny karmicie swoje jamniczki?
wiem,wiem-one zjedza wszystko-ale co jest najzdrowsze dla takiego psiaka?a cha i czy Wy tez troche zwriowalyscie na iCh punkcie?bo ja moja poprostu kocham potwornie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
strasznie swojego rozpieszczam
![]() ![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam jamniczka ale zwierzątka też posiadam. W tym dwa przybłąkały się i znalazły u nas domek. Ale nie żałuję
![]() Może popatrzycie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
i zglasza sie kolejna wizazanka majaca w domu jamniczka
![]() To moj drugi piesek (poprzednia byla suczka tez jamniczka - takze kochana i z charakterkiem ![]() Moj obecny piesek to Lucky ![]() ![]() Jest czekoladowy i cudowny ![]() Ma swoj charakterek ![]() ![]() Co ciekawe nie niszczy jej wcale tylko potrzebuje psinka uwagi ![]() Jak ktos wraca do domu ![]() ![]() Ze spacerow tez przynosi ciekawe rzeczy ![]() ![]() Najczesciej spi rozkrokiem, wietrzac "jajka" :P tak jak pies Jasio, jednej z wizazanek ![]() ![]() Jest naprawde kochanym pieskiem ![]() ![]() Albo nas budzi, bo mu sie nudzi.. albo gdy tylko powie sie dzien dobry on odrazu szczesliwy przybiega ![]() ![]() Uwielbiam go!! Jedyne co bym w nim zmienila, a raczej chcialabym mu pomoc i sprawic zeby nie byl alergikiem ![]() To naprawde nic fajnego jak piesek puchnie mniej wiecej raz na 3 miesiace (najczesciej w niedziele, albo w nocy) i trzeba jaknajszybciej leciec do kliniki calodobowej. Mimo ze juz to znam, to za kazdym razem martwie sie i boje o niego. Bo z tym przelewek nie ma ![]() Ale sie rozpisalam ![]() ![]() ![]() ![]() wklejam fotke mojego Lalusia ![]()
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a myslalam ze to tylko moj taki swirusek :P
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem szczesliwa posiadaczka jamniczka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tez uwielbia jogurty ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Nuniaania: Masz naprawde slodkie zwierzaczki,pieski jak i kotki bardzo urocze
![]() Nadia 07: Twoj piesek jest zabawnymi uroczym jamniczkiem,maly lobuziak z niego ![]() ![]() ![]() Hehe no wlasnie ta butelka ![]() ![]() ![]() ciaszunia: Twoj piesek tez nazywa sie Masio ![]() ![]() ![]() SUPER PIESKI DZIEKICZYNY ... NO I KOTKI TEZ ;-) !!!!
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Nadia 07: Twoj piesek jest zabawnymi uroczym jamniczkiem,maly lobuziak z niego
![]() ![]() ![]() Hehe no wlasnie ta butelka ![]() ![]() ![]() nie zostawiam mu picka ![]() ale zauwazylam ze tez ma manie odkrecania zakretek :P Czasem sie na nia staje, a to przyjemne nie jest :P A jakie przysmaki lubia wasze kochane psiaczki ![]() Moj lubi jakies patyczki (takie po 20groszy), rozne przysmaki pedigree (choc do tej firmy mam nieco uprzedzenia) a no i jego najsmaczniejszym , najpysniejszym przysmakiem jest ucho (chyba wolowe :P) suszone czy wedzone nie pamietam :P Takie spore biale, smierdzace strasznie :P Ale uwielbia je ![]() Czego sie nie robi dla najukochanszego psiaczka ![]() Co z tego ze smierdzi strasznie, niech piesek tez zazna troche przyjemnosci i poczuje ze go kochamy ![]()
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Manius jakos nie przepada za tymi kostkami ![]() ![]() i przepada za slodkosciami,Jak jem jakies slodycze to malo mu oczy nie wyjda na wierzch tak sie wpatruje we mnie ![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję, ale wszystkie zwierzaczki są tutaj rewelacyjne i takie milusińskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj trafiłam na Wasz wątek,obejrzałam zdjęcia, poczytałam i ściska mnie w gardle i smutno mi, bo przypomina mi się mój jamnik gładkowłosy,rudy,mądry, kochany,wredny,wesoły...D ostałam go od rodziców na 12 urodziny.Był z nami 13 lat. Kuba stał się członkiem rodziny i płakaliśmy po nim właśnie jak po kimś bliskim.Był bardzo chory i w pewnym momencie podjęliśmy decyzję o uśpieniu go,żeby tak nie cierpiał skoro nie mogliśmy mu już pomóc.W sumie to ja podjęłam tę decyzję po rozmowie z weterynarzem i była ona dla mnie bardzo trudna.Trzymałam go na rękach, przytuliłam go - dostał zastrzyk i poprostu zasnął.
Nie chciałam ,żeby wyszło tak smutno,ale tak mi się to przypomniało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.