![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem świetna w...
Szybkie czytanie i pisanie na klawiaturze
Świetnie zapamietuje liczby, daty, właściwie nie potrzebuje kalendarza Jestem świetna w porannym wstawaniu ![]() Nie mam żadnych problemów z ortografia Umiem bardzo dobrze gotowac i improwizować w kuchni Bardzo szybko się uczę Świetnie wychodzą mi wystąpienia publiczne, prezentacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co to jest filozofia wiejska? I czym się różni od miejskiej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Umiem parkować równolegle (moje osiągnięcie ostatnich miesięcy <3).
Umiem bardzo dokładnie pomalować paznokcie. Nie mam problemów z ortografią. Umiem zajmować się dziećmi. Umiem w 15 minut wyszykować się do wyjścia - z prysznicem, myciem i suszeniem głowy, podstawowym makijażem i ubraniem się. Umiem pobierać krew. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Umiem bardzo dobrze jeździć samochodem
![]() Umiem szybko i efektywnie się uczyć. Mam świetną koordynację. Jestem bardzo spostrzegawcza. Umiem całkiem ładnie rysować i malować. Do tego umiem idealnie dobierać do siebie kolory. Szybko kojarzę fakty.
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Bardzo umiem w:
- języki obce - taniec, wszelkie zumby, aerobiki, gibanie się, równowagę i koordynację - różne robótki artisticzne (poza szyciem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Świetnie kroję w kostkę wszelkie warzywa na sałatki, zawsze bardzo równo mi to wychodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
potrafię w pół godziny się ogarnąć/spakować jak jest hasło "wyjeżdżamy, wychodzimy, ktoś przyjedzie itp.." szybko zmywam Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo dobra w ogarnianiu podróży za niską cenę. Znajomi często proszą mnie o pomoc w zorganizowaniu wyjazdu przy ograniczonych funduszach, bo wiem, gdzie szukać lotu, pociągu, hotelu i jedzenia, żeby było tanio a dobrze.
Mam bardzo dobrą pamięć słuchową. Bez problemu przypomnę sobie słowo po słowie zdanie z wykładu, który miał miejsce rok temu. Nawiasem mówiąc, jeśli chodzi o zdania przeczytane, jest dokładnie odwrotnie ![]() Gdy zobaczę jakąkolwiek osobę, trafia do mojej "bazy danych" i nigdy stamtąd nie wypada. Potrafię na ulicy rozpoznać osobę, którą miesiąc temu widziałam w sklepie albo na przystanku. Mam dar do języków - ciężko to określić, ale je po prostu "widzę". Widzę powiązania i podobieństwa między nimi, łatwo domyślam się znaczenia słów, dlatego często zdarza się, że nawet nie znając jakiegoś języka jestem w stanie go zrozumieć. Umiem zrobić mostek nawet jak jestem pijana w sztok i nie wiem, gdzie jest góra, a gdzie dół. Po symbolu rozpoznam niemal wszystkie lotniska świata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
- Nie mam problemów z ortografią ani z dykcją. Szkolne dyktanda i konkursy recytatorskie to była moja działka w dzieciństwie.
![]() - Dobrze radzę sobie w handlu, potrafię być bardzo przekonywująca a jednocześnie nienachalna. - Szybko i sprawnie wypełniam zeznania podatkowe. - Uwielbiam załatwiać różnorakie sprawy telefonicznie, nie mam żadnych oporów przed tym. - Nie mam najmniejszych problemów z załatwianiem urzędowych spraw oraz pisaniem wszelakich oficjalnych pism. - Potrafię wgrać system operacyjny, prawidłowo skonfigurować BIOS itp. - W Excelu czuję się jak ryba w wodzie. Uwielbiam wykresy, tabele przestawne, skomplikowane formuły. Lubię analizować dane i wyciągać z nich wnioski. - Umiem robić smaczne zupy krem i faszerowane warzywa. - Całkiem sprawnie prasuję męskie koszule. - Nigdy się nie spóźniam. Zawsze jestem kilka minut przed czasem. - Potrafię `lać wodę` w stopniu zaawansowanym. Wzorowo radzę sobie na ustnych egzaminach. ![]() - Szybko uczę się obcojęzycznych słówek. - Robię ładne i trwałe loki.
![]() |
#131 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() ![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;52549371] Znajomość polskich odpowiedników na "mall" i "&", z tego co widzę, również nie należy do twoich mocnych punktów. ![]() Po co mi niepotrzebne punkty, ktore uwazam za niepotrzbne? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Biała Dama
|
Mam świetną orientację w przestrzeni, nie wiem po kim, bo brat mój to masakra w tym temacie, nie wiem jak, chyba instynktownie, coś jak ptaki, ale tak, zawsze wiem jak iść, jechać, rozpoznam ulicę w mieście, w którym nie byłam kilkanaście lat, jak robię badania terenowe to zawsze trafię w określony punkt, za każdym razem inną drogą, ale trafię.
Mam miarkę w oku, mogę na oko z dużym prawdopodobieństwem określić ciężar, odległość, obwód itp. Nieźle gotuję na czuja, jak nie mam wszystkich składników to improwizuję, naprawdę mało kiedy coś jest niedobre Dobrze dedukuję, kojarzę fakty, znajduję rozwiązania, domyślam się co było przyczyną czegoś tam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
- każdy chwali moje tarty, zarówno na słodko jak i na słono
![]() - bardzo często przewiduję zachowanie/ zamiary/ intencje różnych osób - logistyka - wczasy, wycieczki, wypady na miasto - potrafię zaplanować wszystko związane z transportem i poruszaniem się na miejscu - chyba mam smykałkę do projektowania, urządzania (przynajmniej każdy chwali moje mieszkanie, że ładne), często sobie rysuję różne aranżacje wnętrz, jak widzę jakiś gadżet to zaraz mam wizję gdzie by można go wykorzystać - umiem pomalować ściany - umiem strzelać z łuku (jeszcze nie idealnie ale wciąż się uczę :angel: ) Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2015-09-01 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Hahahaha, no dobrze ![]() Znajaca odpowiedzi na wszystkie pytania, nawet te nie zadane. Termiu tego uzywal moj dziadek dla okreslenia osoby medrkujacej, wymadrzajacej sie, jak taki filozof trafi na wies to nie bedzie wiedzial jak trawe skosic ale uparcie bedzie dawal rady, bo zna teorie. Nie wiem czy dobrze wytlumaczylam, okreslenie jest zabawne a moj jezyk polski troche kuleje.
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-01 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Jestem dobra w:
Robieniu śniadań do łóżka/. Zawsze kreatywnie, zawsze smacznie. Makijażu. Uratowałam wiele przyjaciółek w opresji, nie raz zrobiłam makijaż w 10 minut. Cały. I trwały! Kupowaniu ubrań "na oko". Niezwykle rzadko zdarzają mi się pomyłki czyli coś co miało leżeć a nie leży jak powinno. Pieczeniu muffinek i robieniu deserów. Czuję do tego powołanie, mam mnóstwo pomysłów i zawsze smacznie mi to wychodzi ![]() Ujarzmianiu zwierząt. Uspokoję najgorszą cholerę, choćby i samego diabła tasmańskiego (nie miałam jeszcze przyjemności ale może kiedyś :P ). Składaniu mebli z Ikei. Najwspanialsze puzzle świata! W towarzystwie mojej wiernej wkrętarki podołam całemu światu! Rozśmieszaniu ponuraków. Mam jakiś pierwiastek nadwornego błazna. Zdaje się dość dużo noszę tego pierwiastka, bo rozładuję większość sytuacji i napięć, w których potrzebny jest dystans i promień słońca, aby rozgonić cienie i mroki. Marzycielstwie. Wiecie co? To nic nie kosztuje. Czasami biadolę, plotę, balbam bez sensu, ładu, składu, celu. I często wymyślam coś nie koniecznie realnego ale za to wspaniałego. I lubię wracać do tych myśli sama lub w towarzystwie. Bujamy w obłokach, cieszymy się życiem. Każdy tego potrzebuje ![]() Fotomodelingu. Przynosi mi to nieziemską radochę. A efekty są zadowalające nawet dla mnie samej. Sporcie! Może nie jestem mistrzynią...chyba z pewnością ale angażuję się w każde ćwiczenie duszą i sercem. O to chyba chodzi, prawda? Śpiewaniu! Daje mi to ulgę, radość i pociechę. Ciekawe, czy sąsiedzi podzielają moją opinię ... ![]() A Wy kobietki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Hrodebert
|
Mnożenie i dodawanie w pamięci olbrzymich liczb - świadomie, nic mi się nie pojawia znikąd jak autystkom. To dość wyjątkowa cecha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Rozkładaniu drabin. Mamy metalową składaną drabinę. W środku ma zapadki. Nie jest może skomplikowana, ale trzeba najpierw ją obejrzeć i pomyśleć. Może to, że ją rozłożyłam nie byłoby żadnym wyczynem, gdyby nie to, że brat połamał palce przy próbie. Nie i nie jest to wyolbrzymienie. Dosłownie je połamał
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Umiem na maxa w punktualność, a właściwie to w przedczas.
Umiem dobrze gotować (poza ciastami i deserami) Umiem dotknąć czołem do kolan z wyprostowanymi nogami. Mimo, że bardzo trudno mi się rano obudzić, umiem w niezaspanie, nigdy nie przestawiam budzika. Umiem rozśmieszyć prawie każdego. Umiem we wszelkie manualne historie, robienie ozdóbek, haftowanie, dekorowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Umiem robić sobie i innym warkocze, francuzy, kłosy i inne zawijańce. Ostatnio mam fazę na koszyczek.
![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Umiem aktywnie i w skupieniu słuchać.
Umiem świetnie rozmawiać w cztery oczy, nawet z obcymi ludźmi. Umiem zbudować intymną atmosferę i rozbudzać u innych poczucie bezpieczeństwa. Umiem dobrze w sporty wymagające wytrzymałości (babcia uważa, że to dlatego, że jestem dożarta ![]() Dobrze sobie radzę z przestrzenią. Łatwo mapuję nowe tereny. Kiedy trzeba, umiem być skoncentrowana, zdecydowana i działam (od tego jest jeden rozbrajający mnie wyjątek, więc nie wiem, czy się liczy ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Potrafię dążyć do celu - jak sobie coś założę, to mimo trudności, nie poddaję się i walczę.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Umiem zmienić kroplówkę
Umiem zrobić łuk na wyczucie po liniach, a nie sposobem na blondynkę Umiem zrobić idealne kreski eyelinerem Świetnie jeżdżę do tyłu Umiem zrobić sobie tak ładne paznokcie, że koleżanki zazdroszczą Robię pyszną jajecznicę z kurkami Umiem sama naprawić laptopa lepiej niż informatyk Znam się na samochodach Mam świetną intuicję, nigdy nie zawodzi Umiem wyczytać wiele z ludzkich oczu Rozumiem większość zagranicznych piosenek podczas pierwszego przesłuchania i od razu mogę je śpiewać ![]() ![]() Umiem załatwić wszystko, jeśli nie przekonam kogoś argumentami, wykorzystam urok osobisty ![]() Na każde pytanie wymyślę odpowiedź, jeśli jej nie znam, to na pewno wymyślę coś z czego będzie ubaw ![]() Fejsbuki i google to moja specjalność, daj mi imię i nazwisko, a znajdę o tej osobie wszystko w internetach
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
- jestem mistrzem parkowania tyłem.
![]() - umiem robić wzorki na paznokciach
![]() |
![]() |
#146 |
sentimental animal
|
-umiem robić ładne kreski eyelinerem
-szybko pisać na klawiaturze bez patrzenia -umiejętnie 'zrobić' brwi -dopasować kolorystykę ubrań do typu urody (przynajmniej u siebie) -wstać od razu po zadzwonieniu budzika ![]() -ładnie rysować, malować -szybko uczę się języków obcych -nie zdarza mi się popełniać błędów ortograficznych, nawet jeżeli nie znam jakiegoś słowa to zazwyczaj piszę je poprawnie -szybko i na długo zapamiętuję numery telefonów, zazwyczaj nieumyślnie ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
- łatwo zapamiętuję imiona innych osób - mam teraz praktyki w szkole i lekce w 8 klasach - z małymi wyjątkami znam wszystkie imiona (jestem w tym lepsza od polonistek, które tam pracują
![]() - szybko pisze na klawiaturze bez patrzenia
![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
- w oszczędzaniu
- w gotowaniu - w spaniu ![]() -i zapominaniu xd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
BAN stały
|
w komplementowaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
Potrafię rozczytać każdy charakter pisma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.