Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 31 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-11, 10:05   #121
Veiovis
Zakorzenienie

Wink Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
Że tak zmienie temat w poprzednim wątku widzialam że była mowa o Endomodo, jak to jest z tymi kaloriami? Czy to jest w miarę wiarygodne?
Ja używam głownie do maszerowania i wydaje mi się, że całkiem wiarygodne. Określa dokładnie wysokości terenu na jakich byłaś, więc ogarnia czy szłaś pod górkę czy z górki. Prędkość też cały czas liczy, więc wyliczenia niczym na bieżni Jak do innych aktywności się sprawdza to nie wiem

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Też nie czesze ale zastanawiałam się nad tangle teezer, ale jak nie czeszesz to też nie będę
Tangle jest super Delikatnie rozczesuje włosy i w końcu po myciu nie mam garści wyrwanych włosów wyjętych ze szczotki na dłuższą metę poprawia się kondycja włosów.
Teraz kusi mnie ta nowa szczotka do prostowania

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
Melduje sie z pracy. Zamieszanie
Dostalam @
No w końcu

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Siedzę w pokoju jem śniadanie i nagle słyszę huk jakby się dom walił. Lecę do kuchni a to moje koty wy.ebały ze zlewu namoczoną wielką patelnię grillową Zaraz idę ogarniać bo pół kuchni mokre
Koty są serio wredne

Upiekłam ciasto... blaty bezowe twarde, ale podobno jutro ma być ok
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:10   #122
tulipan1994
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
nie wiem, mam mega doła...
koty mają takie fazy zrobią coś z premedytacją i uciekają sprintem mam 2 kotki to wiem o co chodzi. Zwłaszcza, że się biją często, nie lubią się (a to matka z córką )
Moje też się leją ale jak psocą to zawsze razem
Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Koty są serio wredne

Kochane są
Chciałabym kiedyś zrobić tort bezowy ale nie mam warunków piekarnikowych póki co
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:13   #123
ScarlettO
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień się zbliża, zimno na dworze, a my się grzejemy w ćwiczeń ferworze! Cz. 3

znowu z doskoku - Tangle Teezer niekoniecznie się sprawdza ja lubię, bo delikatnie rozczesuje włosy, ale mam po nim puch bo mam za delikatne włosy na TT myślę nad szczotką z włosia dzika powinna się lepiej sprawdzić w moim wypadku

świeże figi to mój nowy ulubiony owoc
ScarlettO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:15   #124
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
a bo nic się ostatnio nie układa starałam się trzymać dietę, na wadze nie zobaczyłam żadnej różnicy. Pociłam się na tym shredzie, wydawało mi się że jest lepiej, a babcia mnie zapytała czy przytyłam bo tak wygląda.
A nie chcesz się do lekarza udać na jakieś badania? Często problemy zdrowotne, o których nawet nie wiemy, utrudniają nam chudnięcie Jeżeli ręczysz za siebie w 100%, że pilnowałaś się z dietą i dodatkowo dużo się ruszałaś to może coś jest nie tak? Nigdy nie zaszkodzi zrobić badań krwi

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Chciałabym kiedyś zrobić tort bezowy ale nie mam warunków piekarnikowych póki co
Spróbowalam kawałek tej bezy (bo się ukruszyła niechcący ) i smakuje jak ten wafelek co jest w środku czekoladek rocher Szkoda tylko, ze twarda... modlę się do jutra, zeby zmiękła
Stary 2015-09-11, 10:17   #125
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ScarlettO Pokaż wiadomość
świeże figi to mój nowy ulubiony owoc
Polecam podduszone chwilę w soku pomarańczowym, miodzie i z cynamonem
Stary 2015-09-11, 10:24   #126
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam głownie do maszerowania i wydaje mi się, że całkiem wiarygodne. Określa dokładnie wysokości terenu na jakich byłaś, więc ogarnia czy szłaś pod górkę czy z górki. Prędkość też cały czas liczy, więc wyliczenia niczym na bieżni Jak do innych aktywności się sprawdza to nie wiem

Tangle jest super Delikatnie rozczesuje włosy i w końcu po myciu nie mam garści wyrwanych włosów wyjętych ze szczotki na dłuższą metę poprawia się kondycja włosów.
Teraz kusi mnie ta nowa szczotka do prostowania

No w końcu

Koty są serio wredne

Co to za szczotka do prostowania ?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:26   #127
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Co to za szczotka do prostowania ?
http://www.blondhaircare.com/2015/07...w-styling.html
to ta
Stary 2015-09-11, 10:26   #128
nonetheless
Zakorzenienie

Nie kuście mnie nawet TT, bo mam na nią ochotę już od dawna, ale kurczę szkoda mi kasy
Stary 2015-09-11, 10:29   #129
aada0
Rozeznanie

Cześć, chaiałabym dołączyć

Krótko o mnie: kiedyś całe życie na diecie, na treningach, stałej wadze, ale wiecznie niezadowolona..
Teraz : PCOS, stres, siedzący tryb pracy, odpuściłam... Do zrzucenia
8-10 kg.
Moje założenia : póki co trening 5-6 razy w tygodniu z Ewką lub Insanity lub p90x, zdrowa dietka (ze względu na hormony nie mogę jeść nabiału buuu...) oparta o IG (dopiero zaczynam ogarniać)

Tak więc dziś jestem po śniadanku :
zmiksowane pół średniego banana, 2 łyżki płatków owsianych, garść nerkowców, pół łyżki kakao, 1 jajko + 1 białko - usmażone na teflonie, posypane łyżką siemienia lnianego. Popijane własnie zieloną herbatą.

Trening później, po pracy .

Chętnie poczytam co u Was na talerzach, wszak to zawsze jakaś inspiracja

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

aada0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:31   #130
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
A to czytałam o niej, ale jakoś nie jestem przekonana

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:33   #131
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lamelkaa Pokaż wiadomość
Też o niej myślałam dzisiaj, ale nie wiedziałam kiedy ostatnio tutaj była. Widziałam na fb dziś, że aktywna jest
mogłaby się tu odezwać w sumie w Klubie tez jej nie ma, pewnie zajęta ogarnianiem mieszkania

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Nie mam teraz czasu na siłownie. Młody nawet lepiej niz dobrze
obyście oboje zaklimatyzowali się szybko Młody ma blisko do szkół? nadal chodzi do muzycznej?

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
Ja z nowym wątkiem melduję 5,8km biegania.

W ogóle mam pytanie do dziewczyn biegających. Jaką robicie rozgrzewkę przed bieganiem? Bo googlam i w sumie nie wiem, jedni mówią rozciągać się, inni nie. Ile czasu na to poświęcacie?

jak dla mnie rozciąganie po a przed dobrze rozgrzać mięśnie, jakieś szybkie przysiady głębokie (ja robiłam 5-10), wykroki, pajacyki itp. i rozgrzewałam stawy - głownie skokowe, kolana, ale szyją też zdarzyło mi się pokręcić, bo często jest tak, że jak się biegnie i nagle się głowę odwróci to się może mięsień naciągnąć

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
co do kucharzenia to próbuj, wszystko jest do wyuczenia, raz nie wyjdzie, dwa, a potem będziesz szalała w kuchni
mówisz? jejku ja to już przeżywam
no pewnie tak, ale ja nie lubię porażek, a wiem, że takie będą

Cytat:
Wydaje mi się, że jeszcze tracę pociążowe ciałko, więc pewnie dlatego szybciej leci Tym bardziej, ze ja nigdy w życiu nie ważyłam powyżej 70 kg i raczej sam organizm powoli wraca do poprzedniej wagi. Zobaczymy jak będzie w tym miesiącu
niby tak, ale jednak lepiej uważać ze zbyt szybkim spadkiem wagi może być potem tak, że schudniesz i na U od razu Ci przybędzie 3-4kg, bo to woda (przy dużym niedoborze kalorii albo niskich weglach spada dużo wody i potem na normalnym odżywianiu potrafi wrócić) i żeby szoku nie było

Cytat:
Poćwiczone! I w końcu mam @ pewnie jutro umre

Cytat:
Moją książką jest rozklekotany zeszyt chyba z 5 klasy podstawówki czy nawet wcześniej
ojej, to Ty szybko za kucharzenie się wzięłaś

Cytat:
Napisane przez SzalonaFoka Pokaż wiadomość
Przed chwilą: 36 min joggingu + 18 min siłowni outdoor + rozciąganie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
nowy wątek

na wejściu melduje banisha z Jillian
jakie wejście
Stary 2015-09-11, 10:38   #132
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Tż wyjeżdża w niedzielę w nocy W między czasie mam jeszcze T Będę czytać na pewno, ale nie wiem czy pisać
to będziemy My 2 tyg szybko zleci

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;52725654]
Co u mnie? Wyjechałam bo chciałam, ale najchętniej już bym wróciła Najgorzej jest wstawać rano bo ciemno, a jeszcze troszkę i do 8 będzie ciemno, a ja tego nie lubię. No, ale chciałam to mam i muszę wytrzymać jakoś
Czasu dla Was za bardzo nie mam także będę wpadać z doskoku, ewentualnie napiszę coś od czasu do czasu [/QUOTE]może się zaklimatyzujesz i lepiej będzie?

Cytat:
Dzień dobry Jadę odwieźć małego i od razu na ryneczek. Chyba kupię jabłka i coś z nich dzisiaj zrobię
a Ty ciagle coś w tej kuchni robisz

Cytat:
Dzień dobry.

Do maratonu zostało 30 dni. Chcę zrobić 30 dni bez słodyczy. Pewnie żadna z Was w to nie wierzy, ja też. Ale spróbuję. Kiedyś z Wami udało mi się przetrwać 21 dni
powodzenia

Cytat:
Za 2 tyg Zakopane czekam i czekam

Rozwaliło mnie to -
zazdroszczę

Cytat:
Moja emotka Skakający penisek
dokładnie mam takie same skojarzenia

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość

Oby Ci się udało

Mamę wypisali wczoraj w tomografii nic nie wyszło, tak że nadal w zawieszeniu

kurde, oby się przyczyna znalazła syzbko eh, bądźcie silni

Cytat:
Która byczy się teraz w górach? Antilia? Dobrze pamiętam?
tak mi się też wydaje
Stary 2015-09-11, 10:40   #133
Likable
Zakorzenienie

Trzymajcie kciuki po 11 dzwonie do dziekanatu

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
ale ma włosy piękne

Likable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 10:49   #134
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aada0 Pokaż wiadomość

Krótko o mnie: kiedyś całe życie na diecie, na treningach, stałej wadze, ale wiecznie niezadowolona..
Teraz : PCOS, stres, siedzący tryb pracy, odpuściłam... Do zrzucenia
8-10 kg.
Moje założenia : póki co trening 5-6 razy w tygodniu z Ewką lub Insanity lub p90x, zdrowa dietka (ze względu na hormony nie mogę jeść nabiału buuu...) oparta o IG (dopiero zaczynam ogarniać)

Tak więc dziś jestem po śniadanku :
zmiksowane pół średniego banana, 2 łyżki płatków owsianych, garść nerkowców, pół łyżki kakao, 1 jajko + 1 białko - usmażone na teflonie, posypane łyżką siemienia lnianego. Popijane własnie zieloną herbatą.

Trening później, po pracy .

Chętnie poczytam co u Was na talerzach, wszak to zawsze jakaś inspiracja
Hej
Cytat:
a Ty ciagle coś w tej kuchni robisz
Bo lubię
Cytat:
ojej, to Ty szybko za kucharzenie się wzięłaś
Sprawdziłam, dokładnie 20.02.2006
Stary 2015-09-11, 10:50   #135
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie wczoraj tylko 3 km bieg, chciałam saszetkę sprawdzić, po 50 metrach wylądowała pod cyckami

Aga Ty czeszesz swoje włosy? Znalazłam fajny szampon z Isany i odżywkę, włosy lepiej wyglądają.
jaka saszetka? i tak
kręcone to się chyba po myciu powinno rozczesac, a tak to w ogóle nie wyobrażam sobie chyba w ogóle nie czesać włosów, chyba w pewnym momencie zrobiłyby się kudły? może spróbować na mokro po myciu i zobaczyć czy Ci będzie pasować

Cytat:
Dostalam @
też bym chciała

Cytat:
Siedzę w pokoju jem śniadanie i nagle słyszę huk jakby się dom walił. Lecę do kuchni a to moje koty wy.ebały ze zlewu namoczoną wielką patelnię grillową Zaraz idę ogarniać bo pół kuchni mokre
koty są jednak zdolne

Cytat:
nie wiem, mam mega doła...
koty mają takie fazy zrobią coś z premedytacją i uciekają sprintem mam 2 kotki to wiem o co chodzi. Zwłaszcza, że się biją często, nie lubią się (a to matka z córką )
nie załamuj się, rób swoje, masz świetną kondycję, a kwestia chudnięcia to chyba kwestia dopięcia diety na ostatni guzik już

Cytat:
Polecam podduszone chwilę w soku pomarańczowym, miodzie i z cynamonem
kusisz jak zrobic? XD przepraszam jak pytam o oczywiste rzeczy, ale w ogóle się nie nzam na kucharzeniu i podstawowe pojęcia czy rzeczy dla mnie sa czarna magia

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Nie kuście mnie nawet TT, bo mam na nią ochotę już od dawna, ale kurczę szkoda mi kasy
lepiej by było gdybyś mogła przeczesac włosy od kogoś kto już ma TT bo jak mówię - nie u każdego się sprawdza. tj, delikatnie rozczesuej włosy, ale te nowe TT (bo wyszła nowsza wersja w porównaniu do starych) mają ostrzejsze igiełki i mogą rozdwajać włosy, mogą puszyć włosy itp. mimo wszystko i tak lubię, bo jako jedyna szczotka radzi sobie z moimi wysokoporowatymi włosami na tyle, że nie przeklinam rozczesywania, a nakładam dużo masek itp. ale wieloletnie farbowanie na blond robi swoje

Cytat:
będą

BHC ma idealne włosy wg mnie mój ideał ale podobnie jak Natalia, długo farbowałam włosy na blond, z 3 razy nałożyłam ciemniejszą farbę i zapuszczam naturalki (moje są takie jasnobrązowe ? ) i wiem, że odpowiednią pielegnacja bede w stanie wyjść z moimi włosami na prostą i będą piękne bo czasem brakuje mi cierpliwości i chciałabym się obciąć i zrobić boba i mieć już większośc naturalek, ale za bardzo zależy mi na długości włosów

hej
nadrobiłam
skończe serial i wezmę się za naukę
aaj i odebrałam prezent dla bratanicy TŻ - właśnie TT dla dzieci ta szczotka jest taka super, kwiatuszek nie dość, że szczotka to zabawka
Stary 2015-09-11, 10:52   #136
anulciak85
Zakorzenienie

Mam jeszcze bliżej do pracy, a Młody bliżej do muzycznej i szkoły
Stary 2015-09-11, 10:52   #137
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aada0 Pokaż wiadomość
hej
powodzenia
u nas na pewno znajdziesz inspiracje, ale także do niezdrowego jedzenia

Cytat:
Sprawdziłam, dokładnie 20.02.2006
to w wieku 13 lat? nieźle
to się nie dziwię że już tak smigasz
Stary 2015-09-11, 10:54   #138
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
niby tak, ale jednak lepiej uważać ze zbyt szybkim spadkiem wagi może być potem tak, że schudniesz i na U od razu Ci przybędzie 3-4kg, bo to woda (przy dużym niedoborze kalorii albo niskich weglach spada dużo wody i potem na normalnym odżywianiu potrafi wrócić) i żeby szoku nie było
Ja przez ostatnie 5-6 lat ważyłam w okolicach 65 kg. To co teraz chudnę to nie jest schodzenie do jakiejś abstrakcyjnie niskiej dla mnie wagi, tylko powrót do wagi sprzed ciąży To jest waga dla mnie naturalna, bez specjalnego odchudzania i trzymania diety. Dlatego jakoś specjalnie nie boję się efektu jojo, chyba że zejdę już poniżej tych 65-64 kg. A na razie chudnięcie już się spowolniło bo przez tydzień spadło tylko 400 g

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
aaj i odebrałam prezent dla bratanicy TŻ - właśnie TT dla dzieci ta szczotka jest taka super, kwiatuszek nie dość, że szczotka to zabawka
Jest coś takiego?
Stary 2015-09-11, 10:57   #139
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja przez ostatnie 5-6 lat ważyłam w okolicach 65 kg. To co teraz chudnę to nie jest schodzenie do jakiejś abstrakcyjnie niskiej dla mnie wagi, tylko powrót do wagi sprzed ciąży To jest waga dla mnie naturalna, bez specjalnego odchudzania i trzymania diety. Dlatego jakoś specjalnie nie boję się efektu jojo, chyba że zejdę już poniżej tych 65-64 kg. A na razie chudnięcie już się spowolniło bo przez tydzień spadło tylko 400 g

Jest coś takiego?
tak https://www.tangleteezer.com/products.php?cat=4 i jeszcze tam można do łodygi włożyć gumki, spineczki, nie za dużo ale zawsze

nie no, rozumiem ja tylko napisalam co myślę i moje doświadczenia w tym temacie najważniejsze, że waga spada
Stary 2015-09-11, 10:57   #140
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
A mój dziekanat jest cudowny
Cytat:
kusisz jak zrobic? XD przepraszam jak pytam o oczywiste rzeczy, ale w ogóle się nie nzam na kucharzeniu i podstawowe pojęcia czy rzeczy dla mnie sa czarna magia
Kroję figi na ćwiartki, wrzucam na patelnię/ w rondelek. Dodaję sok albo świeżo wyciśnięty albo z kartonu, obojętnie, dodaję miód i szczyptę cynamonu. Podgrzewam i już
Cytat:
to w wieku 13 lat? nieźle
to się nie dziwię że już tak smigasz
Niecałe 12 miałam Bo ja jestem '94
Stary 2015-09-11, 11:01   #141
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
lepiej by było gdybyś mogła przeczesac włosy od kogoś kto już ma TT bo jak mówię - nie u każdego się sprawdza. tj, delikatnie rozczesuej włosy, ale te nowe TT (bo wyszła nowsza wersja w porównaniu do starych) mają ostrzejsze igiełki i mogą rozdwajać włosy, mogą puszyć włosy itp. mimo wszystko i tak lubię, bo jako jedyna szczotka radzi sobie z moimi wysokoporowatymi włosami na tyle, że nie przeklinam rozczesywania, a nakładam dużo masek itp. ale wieloletnie farbowanie na blond robi swoje
Moje włosy są na prawdę gęste, grube, ciężkie i proste jak druty mało rzeczy im szkodzi, oprócz szarpania szczotką, a ostatnio właśnie się plączą, bo miałam dwa miesiące przerwy w pielęgnacji. No i wypadają na potęgę ale to moja wina, zapominałam o lekach na tarczycę no i są efekty
Stary 2015-09-11, 11:04   #142
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Kroję figi na ćwiartki, wrzucam na patelnię/ w rondelek. Dodaję sok albo świeżo wyciśnięty albo z kartonu, obojętnie, dodaję miód i szczyptę cynamonu. Podgrzewam i już

Niecałe 12 miałam Bo ja jestem '94
dziękuję

a to juz w ogóle spadaj

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Moje włosy są na prawdę gęste, grube, ciężkie i proste jak druty mało rzeczy im szkodzi, oprócz szarpania szczotką, a ostatnio właśnie się plączą, bo miałam dwa miesiące przerwy w pielęgnacji. No i wypadają na potęgę ale to moja wina, zapominałam o lekach na tarczycę no i są efekty
a puszą się czy raczej nie masz tego problemu? jak nie masz problemu to chyba bym kupiła w Internecie całkiem tanio można kupić
Stary 2015-09-11, 11:10   #143
nonetheless
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

a to juz w ogóle spadaj

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

a puszą się czy raczej nie masz tego problemu? jak nie masz problemu to chyba bym kupiła w Internecie całkiem tanio można kupić
Puszenie to takie sianko? nieee, problem mam jedynie z ich uczesaniem w jakikolwiek kucyk czy koczek bo są ciężkie i niepodatne. Loki np trzymają mi się maks godzinę. Jedynie na studniówkę miałam dobrze zrobione włosy, ale miałam tonę lakieru no i dwie babki się nad nimi męczyły prawie 3h kręciły mi włosy, a one non stop się rozpadały ale w końcu im się udało i fryzura się ładnie trzymała całą noc
Stary 2015-09-11, 11:18   #144
ScarlettO
Wtajemniczenie

Cytat:
Puszenie to takie sianko? nieee, problem mam jedynie z ich uczesaniem w jakikolwiek kucyk czy koczek bo są ciężkie i niepodatne. Loki np trzymają mi się maks godzinę. Jedynie na studniówkę miałam dobrze zrobione włosy, ale miałam tonę lakieru no i dwie babki się nad nimi męczyły prawie 3h kręciły mi włosy, a one non stop się rozpadały ale w końcu im się udało i fryzura się ładnie trzymała całą noc
dokładnie

to wydaje mi się, że TT by się u Ciebie sprawdziła ale i tak najlepiej byłoby przetestować
Stary 2015-09-11, 11:27   #145
Grapefrutka
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;52725654]Witam się w nowej części i powodzenia życzę

Co u mnie? Wyjechałam bo chciałam, ale najchętniej już bym wróciła Najgorzej jest wstawać rano bo ciemno, a jeszcze troszkę i do 8 będzie ciemno, a ja tego nie lubię. No, ale chciałam to mam i muszę wytrzymać jakoś
Czasu dla Was za bardzo nie mam także będę wpadać z doskoku, ewentualnie napiszę coś od czasu do czasu [/QUOTE]
trzymaj się tam
Cytat:
Do maratonu zostało 30 dni. Chcę zrobić 30 dni bez słodyczy. Pewnie żadna z Was w to nie wierzy, ja też. Ale spróbuję. Kiedyś z Wami udało mi się przetrwać 21 dni
dasz radę!
Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
standdarcik u mnie, omlet, teraz kawa, na ponad tydzień się z tym pożegnam, w końcu wakacje mała odskocznia, ehh ciągle mam obawy czy zdązymy na samolot, pociągiem jedziemy z przesiadką ...
też zawsze mam stracha
Cytat:
U mnie wczoraj tylko 3 km bieg, chciałam saszetkę sprawdzić, po 50 metrach wylądowała pod cyckami

dawno nie lało
to Wasze niespanie poszło po kablach
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 11:34   #146
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
a to juz w ogóle spadaj
Stary 2015-09-11, 11:46   #147
Niedorosla_Antonina
Wtajemniczenie

Chce juz byc w domu. Boli cholernie, jakos wytrzymuje, ale chwilami okropny bol, mam tylko zwykly ibuprom
Stary 2015-09-11, 11:53   #148
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
Chce juz byc w domu. Boli cholernie, jakos wytrzymuje, ale chwilami okropny bol, mam tylko zwykly ibuprom
o której kończysz?
Stary 2015-09-11, 11:54   #149
Lamelkaa
Zakorzenienie

ScarlettO LB jest z nami cały czas tylko nie pisze. Jak jej się wszystko ułoży i ogarnie parę spraw to się odezwie
Lamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-11, 12:02   #150
tulipan1994
Zakorzenienie

Cytat:
ScarlettO LB jest z nami cały czas tylko nie pisze. Jak jej się wszystko ułoży i ogarnie parę spraw to się odezwie
Oby szybko wróciła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości