![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
bądź częsciej niegrzeczna
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
Jestem u niego i nie moge zasnac, poszlam sobie zrobic cos do picia. On spi
![]() Musze jakos to "rozegrac", zeby nie zostawiac kota samego na noc za czesto bo zaczynam miec wyrzuty sumienia. Ma fajnie wyposazona lodowke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Tak sobie Czytam i czytam i bez obrazy ale to kalka greya. Dosłownie jakbym czytał streszczenie osadzone w nieco innych realiach.
Jeśli to jednak prawda to powodzenia. Nie jestem aż takim optymistą jak koleżanki i widzę to raczej bardziej... negatywnie. Tak męskim okiem bez emocji widzę fascynację która ściera się z wyrachowaniem. No gray jak nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czemu znowu wszystko negatywnie? Dziewczyna się cieszy i to bardzo co widać po pisanych tu postach. Nikt krzywdy jej nie robi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Surykatko jeśli podobał ci się sex w samochodzie to też polecam samo szybkie obciąganie a najlepiej w trakcie jazdy. Trochę niebezpiecznie owszem ale ja pozwalam sobie nato jak wiem, że niedługo będzie można zjechać: w las, pole, pobocze. (Mój Pan to uwielbia) Więc jak tu nie wykorzystać okazji jak się wie, że za chwilę jest fajny parking w lesie. Hi hi
A kot? Ha sądzę, że jak to kot. Ma w nosie czy jesteś czy nie. Koty chodzą swoimi ścieżkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Nie jestem wyrachowana ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Po kolei.
Dziewczyna się cieszy bo to jej w zasadzie pierwszy facet. Imponuje jej pod każdym względem a do tego zerznal ją tak że oksytocyna zalała jej mózg tak że trzyma nawet we śnie. I to nie ironia. Fascynacja z twojej strony surykatka. Wyrachowanie z jego strony. Dlaczego tak mysle? Bo on bierze co chce. Jakoś słabo sobie wyobrażam żebym po pierwszym seksie chwycił moją ukochaną zdarł z niej ubranie szarpał za włosy i walił przy ścianie. A już w ogóle nie wyobrażam sobie po tygodniu kazać jej stać jak suce przede mną nago podczas gdy ja racze się alkoholem. Żeby się poznać w łóżku potrzeba czasu. Początek jakiegokolwiek związku to seks z czuloscia, poznawanie swoich ciał, reakcji, motylki w brzuchu etc a nie ostra jazda na dzień dobry. Chyba że to kobieta inicjuje. Wtedy rozumiem. Może się mylę, może błędnie patrzę na to wszystko ale mi osobiście wydaje się ze on wychowuje surykatke Na swoja suke. Nie na towarzyszke życia suke ale po prostu na suke. Ja dokładnie w ten sam sposób to robiłem. Dlatego napisałem uważaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Czyli w okresie początkowej fascynacji wykluczony jest ostry seks, nawet jeśli obydwie strony są nim zachwycone, tak? Musi być czułe głaskanie po główce, słodkie słówka i sypanie płatków róż pod stopy. ![]() Ktoś tu się za dużo naczyta Harlequinów, niekoniecznie w stylu Greya.
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja troche też mam takie wrażenie po ostatnich postach autorki. Ona jest zauroczona,zafascynowana i to normalne a on..no jakoś nie wiem czy to z jego strony jest uczucie czy właśnie wyrachowanie ![]() nie pisze tego złośliwe ani z zazdrości,bądź czujna autorko i tyle ![]() Margot45 tu nie chodzi o ostry seks,jeśli obydwojgu to odpowiada to ok,tylko chodzi o to czy on jest szczery w tym wszystkim. Edytowane przez danana Czas edycji: 2015-10-01 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Poza tym ja się odniosłam do tego fragmentu wypowiedzi Sprawnego, zgodnie z którym w pierwszej fazie związku seks w nieco bardziej wyrafinowanej niż "na misjonarza i pod kołderką" formie nie ma prawa zaistnieć.
![]() |
#131 |
BAN stały
|
Ej dołujecie mnie
![]() On mnie poza seksem traktuje bardzo partnersko. Pyta co chce robic, gdzie chce isc, kiedy chce sie spotkac, przedstawia mnie swoim znajomym. Nie zauwazylam braku szacunku z jego strony. |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
No i to go ratuje
![]() ![]() O ile nie mam nic do tego ze te wasze 'pierwsze razy' były na ostro, to zwracaj uwagę czy faktycznie nie chce Cię na swoją suke wychować ![]() Ale jeśli po za tymi waszymi ostrymi lozkowymi klimatami ciepły z niego facet i czujesz się z nim dobrze, to nir przejmuj się zanadto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Oddziel seks od randek i pomyśl jak to wygląda. Jeśli on cię poznał ze znajomymi i rodziną, możecie pogadać o wszystkim i o niczym, czujesz się bezpieczna i dowartościowana to w porządku. Ja uwielbiam ostry seks i bycie uległą, jednak na codzień to ja jestem osobą decyzyjną w domu. I to nie prawda z tym delikatnym seksem na początku. U mnie tak nie było i chwała mojemu za to.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
BAN stały
|
Ja nie lubie byc decyzyjna bo bywam niezdecydowana.
Znaczy jesli chodzi o zycie osobiste. Na studiach czy w pracy czy w kole naukowym lubie sobie porzadzic ![]() Ale przy przyjaciolkach tez czesto bylam niezdecydowana :p tylko "sluzbowo" sie wczuwam w role i potrafie byc dyktatorem ![]() A w zyciu prywatnym czesto potrzebuje rad i wsparcia. To tez bylo moim motywem napisania na wizazu ![]() Aczkolwiek z drugiej strony zawsze wiem czego na pewno nie chce. Nie zawsze wiem czy cos chce ale wiem jaka na pewno jest granica. Na pewno czuje sie przy nim bezpiecznie. Bo ja jestem dziwna. Z jednej strony jestem pewna siebie a z drugiej strachliwa. To znaczy tak: nie boje sie klocic, wystepowac przed duza grupa osob, dyskutowac i takie tam. Ale boje sie: chodzic po ciemku, potencjalnych przestepcow, samotnych podrozy, duzych psow. Takich fizycznych zagrozen bardziej. A przy nim sie nie boje. ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Dla mnie jest bardzo fajny. Gorzej na tym szkoleniu bo strasznie oficjalny byl ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- W ogole mam jednej crazy pomysl ale nie wiem czy nie jest zbyt hardcorowy ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-10-01 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Opowiadaj!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Ech margot margot. .. Patrzysz na to swoim okiem. Okiem kobiety którą wiele przeżyła, która poznała ostry seks i która to kręci. Kobieta która swoje granice przesuwala od dłuższego czasu. Zastanów się co byś zrobiła i jak się poczuła gdyby twój pierwszy facet po tygodniu kazał ci się rozebrać na środku pokoju podczas gdy on niczym pan na fotelu popijając sobie drinka będzie cię oglądał.
Widzisz roznice? |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
BAN stały
|
Zeby ubrac sie tak dosyc grzecznie - moze byc kremowa bluzka z kolnierzykiem, czarne spodnie lub czarna spodniczka i czarne balerinki, zrobic delikatny makijaz (lekki podklad i roz, jasny cien, tusz do rzes, blyszczyk na usta przezroczysty), wlosy w koczek, paznokcie frencz (w sumie juz mam zele ![]() ![]() Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze to by sie mu spodobalo ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Poza tym to ok, na poczatku bylo zawstydzajace ale potem mi to...wynagrodzil ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-10-01 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#139 |
BAN stały
|
Nie ma nikogo nad soba, wiec moze sie zamknac kiedy chce
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Jutro to zrobie, juz nie moge usiedziec na miejscu ![]() Matko, nie wiem czemu nie moge sie doczekac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
niecnotliwa dziewica
|
Moim osobistym zdaniem jest to bardzo miła niespodzianka
![]()
#141 |
BAN stały
|
Jutro to zrobie, juz nie moge usiedziec na miejscu
![]() Matko, nie wiem czemu nie moge sie doczekac ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Matko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie, wszystkiego z czasem można się nauczyć, nawet nowego podejścia do seksu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Surykatko, ja zawodowo jestem wyszczekana - tak to nazwie a na co dzień jak i w sexie potrzebuję dominującego osobnika. Mój rządzi 24h i jest mi z tym bardzo dobrze. Sex w pracy? Tak zrozumiałam. Bardzo dobry pomysł polecam. Tylko sprawdź czy są kamery. Biuro jest fajne i sala konferencyjna
![]() SprawnyOn Jesteś facetem i cię szokuje że autorka stała nago a jej partner pił alkohol. ABSTRAKCJA To cię dobiję jeszcze, mój mąż po sexie, można rzecz w podpunktach powiedział co lubi a co nie przyznał się, że jest sadystą… I mam decydować co chcę próbować. Jasne nie romantyczne ale szczere. Wnioskuję po twoich wypowiedziach ty trochę taki romantyk ![]() A co powiem ten wątek faktycznie zaczyna pachnieć Greyem, aż mi… ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Co do mojego faceta - ja nie ukrywam ze on mi mocno imponuje ale facet chyba powinien imponowac kobiecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Ja myślę, że książka podoba się wszystkim bo jest banalnie prosto napisana. Tak prosto, że nawet osoby które nie czytają lub prawie nie czytają, po nią sięgną. Jest ona wzorowana na powieści dla nastolatek "Zmierzch", która sprzedała się równie świetnie. Do tego dochodzi seks i świetna reklama i masz bestseller. Sama pamiętam jak nie mogłam się doczekać "świetnej powieści erotycznej" która ma bardzo odważne sceny seksu. Byłam napalona na nią bardzo a jak zaczęłam czytać, to tak jakbym dostała kubłem lodowatej wody po głowie. To już większe wrażenie zrobiły na mnie Pamiętniki Fanny Hill, choć nie wiem czy jestem obiektywna, bo dorwałam tę książkę jako podlotek z biblioteczki mamy i czytałam ją z wypiekami i w wielkiek tajemnicy...
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ostatnio czytałam Miłość w czasach zarazy, tam też były różne opisy, ale z "równouprawnieniem" ![]() Co do samego seksu - obserwuję jego reakcje i zauważyłam że najlepszy efekt jest jak się przesuwa językiem tam gdzie kończy się trzon penisa a zaczyna główka, tak od spodu jakby. Aż wciąga powietrze z prędkością światła jak się dłużej na tym miejscu skupię ![]() I zastanawiam się jak urozmaicić oral, bo chce go zaskoczyć ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-10-01 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Samą stymulacją językiem / po nałożeniu jakiegoś "poślizgu" palcem / przyłożeniu wibratora można doprowadzić faceta do orgazmu. W tym temacie masz trochę porad odnośnie sexu oralnego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=825789 Znajdziesz tam "namiary" do filmików specjalistki w tym zakresie. A tu masz trochę propozycji jak zrobić facetowi wodę z mózgu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=385 Tylko nie mów że jesteś za młoda na takie rzeczy... Spotykałem się z kilkoma dziewczynami które miały po np. 18lat i takie rzeczy robiły na rozgrzewkę. Oczywiście nie dawaj wszystkiego facetowi od razu. Bądź zagadką itd itp. Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2015-10-01 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#149 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki, ale nie skorzystam. Nie nasikam na niego (ani na nikogo innego nigdy w zyciu), nie bede sie sprzedawac za dzinsy w galerii ani nie jestem gotowa na seks analny. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Rozmyslam o tym, co mowilyscie. O jego zachowaniu poza seksem. Analizuje szczegoly. Pare rzeczy zauwazylam. Dopytywal skad mam siniaki (mam je od dziecka od lekkiego zahaczenia o cokolwiek, stol, krzeslo itd.) i wyrazil troske. Dzisiaj rano przyniosl mi tabletke, bo jak ostatnio u niego nocowalam to zapomnialam rano zazyc (mam problemy z leukocytami i codziennie musze to brac). Albo jak bylismy w Pradze na wiezy widokowej to na stromych schodach caly czas mnie trzymal za reke mocno zebym nie upadla bron Boze ![]() No moi rowiesnicy tak nie robia. Przynajmniej moj byly mial wszystko gdzies. Z drugiej strony on bardzo lubi sobie porządzić. Nie że mnie terroryzuje, nie o to chodzi. Chodzi mi o sposób mówienia. Np. nie pyta czy idziemy spać, tylko mówi: "idziemy spać". A może akurat przy tym ma rację, bo ja mam zbyt duże tendencje do zaniedbywania swojego snu ![]() A ja przy nim głupieję i go słucham ![]() Jeśli chodzi o sam seks to wytłumaczyłabym to tak. To że on lubi seks taki jaki lubi (do końca jeszcze nie wiem jaki, bo go poznaję) nie znaczy chyba, przynajmniej ja tak czuję, że o mnie nie myśli. Przecież zawsze pamięta o tym żeby mi też było dobrze, i to wcześniej niż jemu albo niekoniecznie jeden raz. A mój były był delikatny ale co z tego, skoro konczył po 2 minutach i miał wszystko gdzieś. Ani razu nie miałam orgazmu. Ani razu. A z nim miałam od razu, za pierwszym razem, najpierw jeden wieczorem i rano drugi. On nie może mnie "tresować" skoro o tym myśli. W dodatku jeśli chodzi o seks to pokazał mi fajny sposób na ból brzucha w czasie okresu, żeby nie faszerować się tabletkami. I zrobił tak, że przestało mnie to krępować. Powiedział że tylko dzieciak może uznać że to jest nienormalne, śmiać się z tego albo brzydzić. I bardzo delikatny był wczoraj. Chyba z racji tego, że mam okres. eemilka pisałaś o dowartościowaniu i poczuciu bezpieczenstwa. NIGDY nie czułam się tak bezpiecznie i tak bardzo dowartościowana jak przy nim ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-10-02 o 00:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Tylko jeśli ta jedna książka to właśnie ów Grey, to nic tylko usiąść i płakać.....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.