![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: aseksualni ludzie
U mężczyzn odrzuca mnie:
-wzrost poniżej 175cm -chudosc, facet powinien mieć jedno z trzech: duże, szerokie plecy, rozbudowane najlepiej,owłosione ramiona, albo fajne duże uda i łydki, a jak trzy z tych to już miodzio -odrzucają mnie zaniedbane, żółte zęby -aseksualna postawa ciała, która mówi o braku pewności siebie, garbienie się itp. -kozie blond brodki -piegi na bardzo bladej skórze -głos jak kermit -długie rzęsy O.o -odstające uszy -chuda, blada klata bez wlosow -noszenie slipek -lysosc na głowie -małe dłonie -brak, lub jasne włosy na nogach -ubieranie się w stylu kaszkiet, kapelusz, długi czarny materiałowy płaszcz -okulary -brzuch piwny -spocona twarz -miód w uszach -dziewiczy zarost -powtórzenie nogami -małe, niewidoczne ustka i wysunięta do przodu szczeka To moje typy ![]() Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
O, u mnie jeszcze odpada cofnięta żuchwa. Jak ja tego nie znoszę...brrr...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
nyan nyan ^^
|
Zakola!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
- facet niższy ode mnie (sama mam 174)
- styl i sposób bycia zarozumiałego infromatyka ![]() - zbyt duże/małe usta - odrzuca mnie gdy facet sepleni - wysoki głos - delikatne i małe dłonie - wystający tyłek - iksowate, pulchniutkie nogi - jakakolwiek nadwyżka w kilogramach, dla mnie facet musi być szczupły, wole niedowagę niż nadwagę - nie przepadam za mocno muskularnymi mężczyznami, lubię normalną, szczupłą sylwetkę - o higienie nie ma co wspominać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Dla mnie aseksualne sa kobiety z krótkimi fryzurkami i takie ktore ciagle sie ubierają w szerokie ciuchy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
-kolczyki, tatuaże
- rude włosy, piegi - blond włosów i jasnych brwi też nie lubię - łysy, włosy bardzo krótkie, ale i włosy za długie, takie które można związać w kitkę odpadają - wąsy, broda - owłosienie na klacie, brzuchu, plecach, i ,,tam,, - duży brzuch -zbyt napakowany Kocham twardą wypukłą pupę, czarne włosy i długie rzęsy
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Ojjj sporo tego :
- Długie , półdługie włosy. - Kolczyki ( jakiekolwiek) - Bujne brody na które jest teraz moda ![]() - Koszule z krótkim rękawkiem - Plecaki kostki/glany i taki styl - Niższy wzrost od mojego ( mam 170cm) - Eksponowanie swojej nadwagi ( obcisłe koszulki z których aż się wszystko wylewa) - Spodnie rurki, torby męskie, nonszalancko zarzucony na szyję szaliczek ![]() - Mężczyzna chodzący cały czas ubrany elegancko, który nawet na chwilę nie potrafi wyluzować ze swoim ubiorem. - Zakola, zaczeski, żel. Super combo : mega zakola i do tego dłuższe włosy postawione na żel ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Dlugie wlosy sa mega aseksualne bleeee niedlugo zaczna paznokcie hodowac
![]()
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Długie włosy
Koczki i kucyki z zaczesem... Niedowaga i nadwaga( to drugie gorsze) Duży tyłek Niski wzrost (ja mam 175) Długie paznokcie Brudne włosy, paznokcie itd Ale i tak najbardziej dyskwalifikuje tzw głupio mądrość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Plucie. Jak widzę, że facet splunął na ulicy to jest dla mnie skończony i to nie tylko seksualnie, ale w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Ostatnia moda na fryzure na samuraja sprawia, ze faceci na wlasne zyczenie robia z siebie aseksualnych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście wiem, że to tylko irytujące próby czepienia się słówka, nie wiadomo po co.
![]() Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2015-09-29 o 23:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Okropność.
![]() |
![]() |
#139 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;52948515]Bosz, mój TŻ jakiś czas temu zaczął sobie hodować kucyczka pomimo moich obiekcji ![]() ![]() Haha ![]() Uff, już myślałam, że po prostu nie znam się na modzie..no koszmarek to jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
niecnotliwa dziewica
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;52948515]Bosz, mój TŻ jakiś czas temu zaczął sobie hodować kucyczka pomimo moich obiekcji
![]() ![]() Widać, ze dziecko ma wyczucie stylu.
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Facet staje się dla mnie totalnie aseksualny, kiedy zobaczę u niego damską pomadkę ochronną. Będzie miał zadbane miękkie usta, ale na nie po to np Nivea (?) stworzyła pomadki dla facetów, żeby nosili babskie opakowania przy sobie - wybaczalne jedynie zimą
Krótkie grubiutkie palce bleee Faceci przesadnie wymawiający "ą ę"
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Mnie ten widok niesamowicie brzydzi. I nie zrozumiem po co to ludzie robią. Slinę można przełknąć.
![]() |
![]() |
#144 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
A to nie wszystko jedno? I czym się różnią te "męskie" pomadki? To nie jest po prostu chwyt marketingowy + wyższa cena i mniejsza dostępność?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Pomijając problemy związane z brakiem higieny (które odrzucają najbardziej!) dla mnie kompletnie nieatrakcyjne u facetów są (oj długa lista):
-włosy: postawione na żelu, obcięte na jeża, z grzywką, z wszelkimi konstrukcjami falopodobnymi, z wyciętymi wzorkami -chude nogi + odstający brzuch -rozlatujące się buty, wyczłapane adidaski ![]() -skarpety do połowy łydki, skarpety w paski -slipy (chyba, że jakieś wyjątkowo fajne) -koszulki z jakimiś potworkami, bohaterami kreskówek na dorosłym mężczyźnie -źle dobrane jeansy -"cipkowate" ubrania, szczególnie rurki obcisłe w kroku i obcisłe sweterki -kurtki z futerkiem przy kapturze -kozia bródka, dziewiczy wąs ![]() -długi paznokieć na małym palcu ![]() -apaszki, szalik typu komin -trampki u podstarzałego faceta -wypukłe brodawki na twarzy -niski wzrost -kaloryfer na brzuchu- nie wiem dlaczego, ale absolutnie mi się nie podoba -styl a la gwiazda discopolo -szorty w kwiatki + t-shirt w paski -za duży garnitur -wąskie bary i cieniutkie ramiona -5 włosków na krzyż na klacie -paznokcie wycięte do granic możliwości (boli od samego patrzenia) -drobne dłonie -"kobieca" gestykulacja, sposób poruszania się, siedzenia -piskliwy, wysoki głos -metroseksualność -dziecięca, drobna twarz Edytowane przez Glorias Czas edycji: 2015-09-30 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Grzywkom u facetów mówię stanowcze NIE. Skarpetki w gwiazdki+dres, widziałam raz, śnią mi się w koszmarach:banghead:
![]() |
![]() |
#149 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Ale zrehabilitowałam się, bo następny dostał z magicznym napisem "men". Dla mnie nadal zwykły, bezbarwny balsam do ust, to "bezpłciowy" produkt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.