![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Singielka TVN
Na początku jak się pojawił Konrad to nie byłam zachwycona, ale faktycznie teraz relacja między nimi jest jedną z ciekawszych. Jest między nimi pewna chemia i porozumienie. Wygląda na to, że w najbliższych odcinkach trochę Wilka będzie.
![]() Relacja Monika - Elka jest w sumie taka, że Elka więcej wie o niej, ona się jej bardziej zwierza, ale w drugą stronę już nie. Za to na Elkę Monika może liczyć, a sytuacje z plotką o przejściu do showbiz czy tym nie przyznaniem się do testu pokazują, że w drugą stronę nie koniecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Nie dziwię się, że akurat Monice Elka się nie zwierza. W końcu od Moniki wychodzą wszystkie plotki, więc może mieć obawy, że mogłaby coś wygadać, chociażby niechcący, bo mogłaby się pomylić czego dowiedziała się w sekrecie a co można podać do obiegu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Kurde szkoda, że tego Konrada tak zaczynają spychać na dalszy plan i że Elka chyba go nie bierze na poważnie :/ On jest świetny!
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Dziś widziałam aktora grającego Konrada na żywo - jest na czym oko zawiesić
![]() Serial chwilowo oglądać przestałam bo mnie te wszystkie Tomasze co są niezdecydowane i nie mogą po prostu pogadać denerwują. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Wilka szkoda, przebardzo
![]() To mają kręcić drugą serię czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Kawoholiczka
|
Tak, po wakacjach będzie kolejna seria.
Tomasz i Elka powinni w końcu szczerze porozmawiać o swoich uczuciach, są przecież dorosłymi ludźmi. Ona go kocha, on też czuje do niej coś więcej (patrzy na nią w taki sposób... no nie jak przyjaciel ![]() Niech Nadia zniknie, nie znoszę tej dwulicowej i wrednej baby.
Edytowane przez Le_Souvenir Czas edycji: 2016-05-15 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Kawoholiczka
|
Pod tym względem już mnie ten serial denerwuje.
Ciekawe, czy ślub pokażą jeszcze w tej serii.
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Pewnie nie będzie żadnego ślubu.
Potrzymają wszystkie wątki niedokończone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
A ja myślę, że ten sezon skończy się ślubem. Na pewno będzie przeszkadzał ten lowelas na motorze. Sezon się kończy, zaraz wakacje i na pewno go jakoś zaskakująco zakończą.
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Żeby było zaskakująco to Natalia zamiast z Robertem powinna wziąć ślub z Arkiem. Może jak ma być na coś chory to w drugim sezonie umrze i Natalia-wdowa znów wróci do Roberta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Kawoholiczka
|
Niech już nie mieszają i Natalia wyjdzie za Roberta. Chociaż niech jedna para w serialu będzie szczęśliwa i bez komplikacji
![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
No jedna jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
I jak oceniacie zakończenie? Moim zdaniem takie sobie, bo takie rozmyte, nic się nie wyjaśniło. Nie rozumiem też jakie znów będą komplikacje pomiędzy Elką a Tomaszem, skoro on już wie, że Elka jest singielką i pisała o nim. Wyglądał na zadowolonego z tego faktu, a w zapowiedziach widać, że znów się nie będą dogadywać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Kawoholiczka
|
Ucieszyłam się, że Tomasz wreszcie wie, widać, że sam na to czekał i miał nadzieję na uczucia Elki. Tylko że z niego taka ciapa, że pewnie dopiero teraz zacznie o nią walczyć... Albo i nie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie na wrzesniowe sceny z Wilkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Tak porywające zakończenie, że mimo że oglądałam nie pamiętam jak skończyła się ta seria hahaha.
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Kawoholiczka
|
Serial skończy się pewnie w momencie, gdy Elka i Tomasz w końcu się zejdą.
Czyli na ten moment poczekamy jeszcze dłuuuuugo ![]()
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Tez mi się tak wydaje, ale to dobrze bo lubię singielkę
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Osobiście jedyną postacią, której nie trawię z serialu jest Robert i Natalia mi od początku zdecydowanie bardziej pasuje do Arka, ale na pewno skończy niestety z tymi ciepłymi kluchami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Kawoholiczka
|
Mnie najbardziej irytuje Nadia. I Sława oczywiście, jak tylko się pojawia na ekranie to mam ochotę przewinąć, głupia baba
![]()
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
No dobra. Oprócz Roberta drażni mnie jeszcze Nadia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Kawoholiczka
|
A którą postać lubicie najbardziej?
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
A mnie to irytuje Tomasz. Niby chce ale nie chce tej Elki. To samo było z Gorczycą (nie pamiętam jakie imię nosi w serialu. Sylwia?) Tej z kolei niby nie chciał ale chciał.
Lubię Konrada, oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziwnie się ten sezon skończył, może planowali więcej odcinków? Ciekawiej by było, gdyby urwali na informacji, że Elka jest Singielką lub najlepiej na wyjeździe Tomasza w Himalaje. Akurat ta wyprawa, to byłby czas wakacji i od września dalsze losy i co się zmieniło przez ten czas. A o tym, że jest Singielką mógłby się dowiedzieć dopiero po powrocie.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2016-06-03 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Kawoholiczka
|
Tomasz jako postać (zainteresowania, charakter etc.) jest super, bardzo go lubię, ma poczucie humoru i jest czuły, wrażliwy, ale też średnio towarzyski, spokojny. Tylko denerwuje mnie właśnie jego wątek z Elką, niby są przyjaciółmi, a nie potrafią być wobec siebie szczerzy. Ciągną się te niedopowiedzenia jak flaki z olejem.
Lubię też Natkę, nieogarnięta wariatka ![]()
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Śmieszy mnie to ich nazywanie się przyjaciółmi. Przecież oni nic o sobie nie wiedzą. Elka nie wie, że roztał się z Sylwią, nie wie też dlaczego. On o jej "ciąży" też nie. Nawet nie wie czy jest z kimś w związku. Podobnie z jej portalem. Przecież oni o najważniejszych wydarzeniach ze swojego życia dowiadują się od kogoś innego, czasem z plotek (jak z tą ciążą) i nawet nie potrafią ze sobą porozmawiać i to wyjaśnić.
![]() Tomasz fajny facet, a robią z niego taką niezdecydowaną ciapę ![]() Szczególnie podpadł mi tymi oświadczynami Sylwii, dał się ponieść chwili, a sam nie był pewien, że tego chce. Pewnie jakby go nie zdradziła, to by się z nią ożenił, bo nie potrafiłby się zebrać, żeby szczerze porozmawiać i to odkręcić ![]() Elka mogłaby być przez jakiś czas z Wilkiem i mogliby na chwilę odpuścić to ich zakochanie z Tomaszem. Straszliwie mdły to wątek.
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2016-06-03 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam nadzieję, że scenarzyści nie pójdą w banał i nie zwiążą jej z Tomaszem. To są ciepłe kluchy, niezdecydowane to to, mrukliwe. Wolałabym żeby była nawet z Mikołajem. A najbardziej Elka w mojej opinii pasuje do Wilka, ale czuję, że on wróci do byłej żony i synka.
Uważam, że twórcy singielki mogliby rozbudować też inne wątki, na przykład wątek babci i tego przyjaciela, watek Gośki i jej chłopaka, nie pamiętam jego imienia ![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten chlopak Gosi to Patryk. Ich watki mi jakos nie leza. Mogliby dac wiecej Jacka Coucha, wiecej Moniki i Faktura (on ma jakies imie?), czy Mikolaja - nic prawie o nim nie wiemy, a jest na plakacie reklamujacym serial, wiec powinni dac go wiecej. Kilka tygodni temu myslalam, ze wprowadza nowe postacie po tym odcinku jak Elka byla na rozmowie w redakcji Wilka. Nowe miejsce, spoko recepcjonistka (choc tez stylizowana na Monike pod wzgledem charakteru) i inni dziennikarze. Nawet nie wiem czy to nie lepszy pomysl - ten o przejsciu do Echa Stolicy - niz zakladanie wlasnego portalu. Narazie sobie nie wyobrazam jak to bedzie wygladalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.