![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Mówicie, że macie w osobnych szufladach rozmiary, a mi się w jednej zmieściło 56 i 62 hmm czy ja mam tak mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Niepozorna śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Niby jest ale czas tak szybko leci, że nie pamiętam jak małe dziecko się rodzi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jednak taśma malarska się przydaje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I ja tez bez SR! Wolalabym chodzic, ale tak jak wczoraj pisalam, nie jest mi dane ![]() Przytrzepany dzien dzis jakis ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Niepozorna, znajdę ją na allegro?
Ja nigdy nie chodziłam do SR ![]()
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem czy czasem patrzycie na pintereście albo innych stronach przykłady pokoików dziecięcych - jak dla mnie Amerykanie są trochę rąbnięci, niektórym dzieciom robią pokoje jak pałace i takie peeeeeeeełne rzeczy
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
To ty mnie zmotywowałaś do zrobienia takiej karuzeli, inaczej zostałabym bez
![]() ![]()
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem uzalezniona od pinteresta :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolejne pranie wyprane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ewusia właśnie wytłumaczyłam sobie, że wy pewnie macie mniejsze szuflady, ja jak bym zostawiła jeden rozmiar w szufladzie to nawet bym jej pół nie miała
![]() Magda czekamy na zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Siedzę, czytam książkę, leżę, czytam książkę... Od leżenia kręgosłup juz boli... Isc nigdzie nie moge bo pod kroplówka... Tv niby jest ale ja do fanów nie należę...
Szkoda ze przez aplikacje fot nie widac... Tz kupił wannę pod moja nieobecność do mieszkania- planowaliśmy ja od roku... Teraz montuje a ja nawet zobaczyć nie moge... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
kamilka dzisiaj faktycznie taki smętny dzień, do tego u Ciebie samotny i w szpitalu, wyobrażam sobie, że nie jest fajnie
![]() niepozorna śliczne rzeczy ![]()
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Kamilka lacze sie z Toba w bolu, ja nie moge w ogole siedziec :-( chodzic to tylko do wc :-(
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Kamilka myślami jestem z Tobą. To naprawdę ciężkia sytuacja i bardzo współczuję całej Waszej rodzince bo na pewno każdemu smutno tak jak Tobie. ...
Ja mam szuflady 70cm wiec spore i wygląda to już tak. W jednej 56 w drugiej 62. Ale ja mam wszystkiego juz sporo. Wkurzylam się bo zrobiłam pyszne leczo z hiszpańskich kiełbas które dostaliśmy od kolegi z cukinią pieczarkami .. i na koniec chciałam posolić z mlynkiem w którym mam sól himalajską w krysztalkach. ... i młynek był nie zakręcony dobrze i mi się masę soli wsypalo. .. wybierałam szybko te kryształki parząc palce ale i tak przesolone. .. by to szlag. ... |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ nie tyle, że nie chce chodzić do SR ale się zraził. Mieliśmy na razie pierwsze zajęcia i ze względu na dużą ilość porodów, nie było zwiedzania porodówki i babeczka zaczęła mówić o wyprawce, jak rozpoznać że to już poród i to było ciekawe. Potem zaczęła o lewatywie, goleniu krocza, nacinaniu i to chyba trochę przestraszyło mojego męża. Dla nas najważniejsze zajęcia to kąpiel noworodka, karmienie i oddychanie przy porodzie.
TŻ nigdy nie lubił dzieci i każdy to wie. Teściowa mówi, że jego tata taki sam był a jak się dzieci pojawiły to zwariował na ich punkcie. Mój mąż chyba też tak ma, na początku ciąży wytrzymał 3 min w Smyku a teraz sam namawia żeby wejść pooglądać rzeczy
#143 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ewula poszłam do mojej komody i zobacz
![]() ![]() Ja mam szuflady szerokości 84 w środku to jeszcze większe. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-11 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O tak to u mnie wygląda.. Chyba lepiej nie będzie ![]() Wiem, że później rozmiary mi się pomieszają, ale będę robić tak, że bliżej te mniejsze, a dalej większe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Również współczuję leżenia, na dłuższą metę to zwariować można. Mnie ratowała tv, bo nawet czytać mi było ciężko, żeby książkę dłużej utrzymać nad głową. Do tego bolą plecy, dręczy zgaga... masakra.
Ja dzisiaj tez mam jakiś dzień zdechłego azorka - w nocy i rano strasznie się pocilam, i czuje spore osłabienie. Boję się że to nawrót wirusa - chociaż od niedzieli było już ok :banghead:
#149 |
Konto usunięte
|
Proszę o dopisanie wizyty na 1.12.
![]() ![]() Ja też bym aż chciała leżeć w łóżku i nic nie robić, a tu cały czas coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53420689]Proszę o dopisanie wizyty na 1.12.
![]() ![]() Ja też bym aż chciała leżeć w łóżku i nic nie robić, a tu cały czas coś ![]() Fajne lezenie jest przez 3 dni, pozniej jak Cie boli kregoslup jak tylko idziesz do wc, a jeszcze jak nic Ci nie wolno, to marzysz o tym, zeby cos zaczac robic.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.