![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Kamilka dzięki za tą "recenzję" bo ja po nocach nie śpię tylko o laktatorach rozmyślam
![]() ![]() Mam nadzieję że u Was coraz lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Wariatki... Nadrabiałam 300 postow
![]() Magdusia - możesz dopisać mi imię synka Hubert? Uaoo - możesz dopisać mi wizytę 9.12? ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
Mi gin nie mowil o witaminach tylko o kwasie foliowym ale ze wzgledu na lipna diete bo na poczatku ciazy mnie odrzucilo od wielu potraw, tak zaczelam lykac witaminki no i trwa to do dzis. W sumie dobowo lykam 11 tabletek w tym euthyrox, magnez, aspargin i witaminy.... Nigdy az tyle nie bralam :P
Jak przyjdzie chinskie zamowienie z zabawek to sie podziele spostrzezeniami ![]() Kamilka, daj znac co u Was ![]() Czas na spanie ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Jasne
![]() ![]()
#125 |
Zadomowienie
|
U nas jest bardzo pozytywnie
![]() Przenieśli nas z sali o takim intensywnym dozorze na "zwykła". Teraz mogę być przy Martynce od 6-24. Jesteśmy na etapie nauki ssania- szpitalny smoczek jest bleee ![]() Jestem juz o nią spokojna- choć z każdym dniem uświadamiam sobie bardziej ile problemów i rehabilitacji czeka nas po wyjściu ze szpitala... Przeraża mnie to troche... W domu trochę odpoczęłam od szpitalnych warunków. Naładowałam akumulatory i mogę siedzieć tu kolejnych kilka tyg... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
cześć nie śpię od dobrych 30 min. podobno pelnia. . :/ wstałam siku i klops.
od wczoraj po południu boli mnie głowa aż do teraz :/ straszne. dziękuję za wsparcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo
![]() Kamilka strasznie fajnie, że u Was wszystko tak dobrze się układa. Jesteście niesamowite! Buziaki dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
pocieszam się ze mam więcej czasu na picie wody
![]() może za 2 tyg. będzie basen w brzuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Melduję się
![]()
#130 |
Zakorzenienie
|
KAMILKA, to brzmi bardzo pozytywnie
![]() KASIULENKOWO, też dziś wczesna pobudka o 4 ![]() ![]()
#131 |
Rozeznanie
|
nadrobiłam więc melduje się i ja w nowym wątku
![]() ale mnie dziąsło boli masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
I ja się melduję
![]() Błagam, nie piszcie za dużo ![]() Kamilka - super wieści. Ode mnie cały czas mocne kciuki ![]() Wracam do pracy. Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Dotka kochanie co ty bierzesz na to ustrojstwo? Idę dziś do apteki w pupie mam się tak męczyć jak wczoraj.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Kamilka super ze wszystko w porządku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Hejo w nowym wątku
![]() Kamilka super ze mała coraz lepiej ![]() Co do tabletek to ja łykam wit. pregna. Wcześniej miałam dha mama ale miałam niedobór wit D dlatego mi zmienił. Moja Zocha ma już czkawkę a jeszcze przecież nic nie jadłyśmy :p
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jerzyczka ale tych gratisów dostałaś ![]() ![]() ![]() kamilka super słyszeć, że u was tak dobrze ![]() Moja często ma o 2 w nocy, o tej godzinie nigdy nie jem ![]() Ja biorę witaminki, bo muszę brać wit D i jod, a tak mam to kompleksowo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Zapachów może dzieciaki nie czują ale nasze slinianki, żołądek wszystko zaczyna Pracować przez zapach, smak i myśli i dzidziuś słyszy jak nagle w żołądku i jelitach coś się dzieje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj znowu mam trochę latania ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-11-26 o 07:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Kamilka tak bardzo sie ciesze ze u Was coraz lepiej
![]() Hariett imie dopisane ![]() Nie mowcie o jedzeniu bo mi w zoladku burczy a nie chce mi sie wstawac ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-26 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja już po śniadaniu zgrzeszyłam kanapkami z Nutellą ![]() ![]() Ja łykam od początku Pregna Plus ![]() Co do zdrowej diety to jest oczywiście priorytetem, ale jest praktycznie niemożliwe, aby wszystkie wymagane dla organizmu witaminy czy minerały uzupełnić dietą. Choć wiadomo, że jak wyniki badań są dobre to jest to najlepszy wyznacznik ![]() kamilka ale dobrze czytać takie wspaniałe wieści ![]() ![]()
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omegi ja musze brac, bo ja ryb nie jem prawie w ogole, a reszte uzupelniam dieta. Kamilka swietne wiesci ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie
![]() Kamilka super wiesci! ![]() Dzieki za wszystkie informacje dziewczyny na temat witaminek ![]() Ale twardo spalam, az musialam biec do lazienki,bo myslalam, ze sie zsikam:p I glodna jestem. Mam ochote na platki z mlekiem chyba dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój miał dziś czkawkę w nocy jak się na siku obudziłam ![]() U mnie też słaba noc, niby "dospałam" do tej 8, ale tragicznie mnie bolały oba biodra, na żadnym boku nie umiałam uleżeć i budziłam się co chwila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
To chyba byla noc czkawki, bo mojego tez meczyla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() u mnie też kiepska noc, śnił mi się poród aż się spocona obudziłam i okazało się że to mała tak się wypycha że aż boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej ![]() Ale jestem zla! Mialam ochote na platki z mlekiem-mleka w lodowce brak. To patrze-powidla sliwkowe stoja i mysl "nic straconego, na taka kanapke tez mam ochote". Fajnie tylko,gdybym byla w stanie odkrecic ten sloik glupi :p Zrezygnowala zjadlam dwa kawalki chleba z maslem i kabanosa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Magda, Gaviscon w plynie - w butelce i popijam. Ja mam zgage kilka-kilkanascie razy dziennie.. moze byc tez rennie ale gaviscon jest tez na odbijanie i ulewanie a mnie meczy w sumie wszystko..
Co do witamin to ja bralam Pregne plus a potem prenatal classic. Do tego magnez, aspargin, essentiale max, ursofalk (na watrobe), letrox na tarczyce i DHA. W sumie 12 tabletek na dobe.. I owszem,dieta to podstawa, ale jak na poczatku nie jadlam prawie nic to skad te witaminy brac. Potem poprawa i teraz tez jakas lipa, malo warzyw i owocow jem. W ogole malo jem. Glodna jestem! Drugi dzien bez sniadania! Wczoraj badania a dzisiaj usg III trymestru i tez krew pobierali bo w jakims programie jestem. Czekam w kolejce na to usg a o 11 wizyta u genetyka. |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby szybko minęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, jak nie mozesz odkrcic sloika to obracasz do gory dnem i stukasz zakretka pod katem o plytki
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Magda ja juz nie mowie bo i tak jem porcje o polowe mniejsze niz wczesniej a mi sie tak ulewa ze przedwczoraj zwymiotowalam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Dotka, trzymam kciuki za wizyte!
A ze sloikiem probowalam o plytki, podwazalam nozem i nawet dostalo sie tam powietrze, ale ktos mial tyle sily w łapach, ze i tak odkrecic nie moge :P ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Wczoraj ta polozna mowila, ze szczyt takich dolegliwosci jest miedzy 34-36 tygodniem, a pozniej dni macicy sie obniza i jestem lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.