![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
ja mam ilość wód wdolnej granicy normy a mały jest główką w dół ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
No ba, sówka być musi
![]() kinga jest milusi ![]() magda to od razu kolorowe sobie zażycz w prezencie ![]() ![]() Jerzyczka nie dziwię się, że oszalała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Casaa mój tez ma dzisiaj dzień lenia! jak go postukam bo nózkach to coś tam ruszy, ale jakoś tak niemrawo
![]() Kasiulenkowo mi się te naklejki i napisy w ogóle nie podobają ![]() czarnula na IŚ to ja prawie leżałam na dwóch fotelach bo żolądek chciał mi eksplodować, ale dałam radę ![]() Kocyk przesłodki ![]() Jerzyczka własnie ja się zdziwiłam bo na internetach pisza, że tylko 5% dzieci przybiera połozenie miednicowe ![]() ![]()
#124 | |||
Rozeznanie
|
Już po wizycie
![]() ![]() ![]() W sumie to ja się o te rozwarcie najbardziej bałam po tym myciu okien, ale na szczęście nic nie ruszyło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Widzę, że nie tylko mój tak ma, aż mi ulżyło szczerze mówiąc ![]() ![]() Ej muślinowe są cieńsze prawda? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Witam się w nowym wątku. Jakiś dziś leniwy dzień mam, ale potem ostatnie zajęcia na SR i po zajęciach jedziemy do Katowic po moją siostrę. Akurat gra sparing a jutro ma wolne na uczelni ![]() Na stronie bamadoo jest minus 15% na LaMillou i chyba coś zamówię. Nasze plany na sylwestra to tv i wegetariańskie sushi dla mnie a normalne dla tż. No chyba, że coś się zmieni i do kompletu dojdzie Jaś ![]()
#128 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
iola gratuluję wizyty. Jak z tym łożyskiem u Ciebie szybko się starzeje czy juz stanęło. Czyli do 7 stycznia najprawdopodobniej będziesz po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Iola super wiesci! Malutka ładnie poszybowała z wagą
![]()
#131 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
12-13 grudnia na LaMillou stronie oryginalnej -20% na całe zakupy! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Iola gratki za wizytę. Nawet nie wiedziałam, że są stopnie dojrzałości łożyska. Malutka rośnie, to najważniejsze
![]()
#133 |
Zakorzenienie
|
Karen no moj tez dalej nie jest skory do fikania ale cos tam sie gdzies ruszy...
Wiola, super, ze szyjka trzyma ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Iola gratki z wizyty
![]() U mnie wyniki GBS ujemny ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() choć pewnie jak będę po terminie to zacznę świrować ze stresu o małą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Magda tekst straszny ale chyba spowodowany brakiem wyobraźni ![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia na wizytach dziewczyny - bedzie dziś na pewno dużo dobrych wiadomosci ![]() Czarnula sliczny i oczywiscie z sówka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Iola super że mała urosła i że szyjka trzyma ![]() Witam się w nowym wątku ![]() Nie znoszę czwartków TZ wstaje o 6 rano więc ja razem z nim, chciałam pózniej odespać ale obudził mnie okropny sen - mam nadzieję że się nie spełni bo to by znaczyło że będzie ze mnie okropna matka ![]() Ja tez nie nudzę się w nocy na siku a rano pierwsze co to muszę szybko lecieć bo ból jest niesamowity i zwieracze chyba też coraz słabiej trzymają ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Biore sie za prasowanie, bo wczoraj nic mi z tego nie wyszlo :-/
Edit: Wiola, no to troche lipa z tym lekarzem, ze w sumie Cie zbyl :-/ Z lozyskiem chodzi o to, ze nic nie jest wieczne i lozysko sie starzeje, pojawiaja sie zwapnienia i staje sie niewydolne co z czasem zagraza dziecku, sa 3 stopnie wydolnosci. Szczegolnie istotne to jest przy cujrzycy bo wtedy sa tendencje do wczesniejszego starzenia sie. Dlatego w koncowce ciazy powinno sie monitorowac lozysko i przeplywy czy dziecko jest dobrze ditlenione i odzywione, jesli nie to wywolywanie bo nie ma co zwlekac. Oczywiscie z 3 sstopniem tez mozna dlugo chodzic jesli jeszcze daje rade, bo to zaden wyrok ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-10 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
iola super, a łożysko mam nadzieje, że jeszcze da radę jakiś czas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze pora drugiego śniadania i nie wiem co zjeść ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
U zdrowych osob tez tak bywa, ze sie starzeje przedwczesnie... Ja bym mimo wszystko za jakies 2tyg na jakas wizyte sie wciskala, nawet sciemniajac, ze cos boli :| a co do ktg to w przychodni gdzie jest srodowiskowa nie masz takiej mozliwosci? Od 38tc juz chyba sa bezplatne, tylko nie wiem czy trzeba skierowanie
![]() Moj tez na ostatniej wizycie zbagatelizowal moje prosby o przeplywy ale we wtorek go dojade.... Nie po to dostaje srednio po 200zl za wizyte zeby mi wszystkiego nie mowic.... Mezowi zabronie sie odzywac w kwestiach technicznych aparatow usg i innych nie zwaizanych z moja ciaza bo oni sobie glownie pogawedki urzadzaja a to na czym mi zalezy schodzi na dalszy plan.... Wiola, ja bym cisnela, bo to jest koncowka ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja miałam wrzucić zdjęcie moich świątecznych wyrobów choinkowych, no to wrzucam, ale się nie śmiejcie bo ja nie mam zdolności manualnych za grosz i jak widac to są mega proste rzeczy na poziomie przedszkola ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Iola gratulacje wizyty, ale dziwnie że nie masz następnej wcześniej? Ja miałam wczoraj i bardzo zależało im na wizycie pzed świętami
![]() Ahnessy piątka, ja chcę donosić tak do terminu z usg ![]() ![]() ![]()
#146 |
Zadomowienie
|
Jesteśmy w łóżeczku!!! Narazie naubierana, w becie i przykryta kocem... Co godz mierzenie temp i ściąganie jednej warstwy. I jesli zacznie marznąć to wracamy do inkubatora
Mam przerwę na ściąganie mleka... W koncu sniadanie zjem... :/ MAGDA bambusowe sa genialne. Mam 2 mini i 2 normalne. Sa super mięciutkie i takie delikatne a jednocześnie bardzo chłonne. Nadadzą sie jako przutulak dla dziecka i jako przykrycie do wózka- a na lato do przykrycia dziecka. Jeszcze chce dokupić... Nawet pielegniarki dopytywały co to takiego milutkiego... Jest drogi ale wg mnie wart swojej ceny. Flanele sa sztywniejsze niż bambusowe. Pokaz tego link do tych co znalazłaś... Ja tu w sklepie 27 za szt płaciłam... JERZYCZKA takie babcie sa najlepsze ![]() IOLA rośnięcie w sile... ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
![]() ale faktycznie dziwne ze dopiero za miesiąc wizyta ...... ![]() Ja też już po wizycie. Jest mi lekko słabo bo okazało się ze mam 3 cm rozwarcia już ![]() ![]() ![]() Miałam pobrany gbs i muszę zawieźć próbkę do laba. No zobaczymy co to będzie ![]() Kolejna wizyta 21 grudnia (o ile doczekam) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja znalazłam tu: KLIK. Jak się zarejestrujesz i zapiszesz do newstellera to masz rabat na 10 zł ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O kurcze.. to jeszcze 2 i spełni się moja przepowiednia co do 5 mam grudniowych ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
kamilka kolejny krok naprzód u Was! ale super
![]() Ewusia już 3 cm, nieźle! Ale mały fajnie wazy więc faktycznie w kazdej chwili może się zaczac coś dziac ![]()
#150 |
Zakorzenienie
|
Karen, nie masz sie czego wstydzin, zupelnie profesjonalnie wygladaja te ozdoby
![]() Ewusia, nooo gratuluje wizyty i dobrze wykarmionego Konrada ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilka, no gratuluje ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.