Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-01-05, 14:58   #121
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa
Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

Super Kasiulka! Przybędzie nam jeszcze jedna kobieta do kompletu. Może przyszła wizażanka?
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-05, 18:03   #122
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Super Kasiulka, gratulacje . Ja jeszcze nie znam płci, jutro ide prywatnie do lekarza mam nadzieje, że w końcu się dowiem . W ośrodku zdrowia nic mi nie mówią, dziwni są ci lekarze, nawet nie wiem ile moje maleństwo już waży . Ja również po cichu licze na dziewczynke, ale tak jak Ty mam objawy na chłopca, choć tak naprawde płeć jest nieważna . Jeszcze raz Ci gratuluje i życze Wam dużo zdrówka.

Dziewczyny ja kompletuje ciuszki od 56 do 62, mama radzi mi żeby za dużo nie kupować w tak małym rozmiarze bo dziecko szybko rośnie.
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-05, 19:33   #123
ma-li-na
Zadomowienie

kasiulko gratulacje cieszymy sie z moja jeszcze nienarodzona Olivką twoim szczesciem napisz koniecznie jak dasz jej na imie dziekuje roowniez za słowa otuchy odrazu obawy minęły <co do tej siary> a tak wracajac do sprawy chlopczyk czy dziewczynka to wlasnie w pierwszych 4 miesiącach wymiotuje sie na dziewczynke tak samo jest ze slodyczami a najlepszy "domowy" sposoob na sprawdzenie to powieszenie na nitce obrączkę nad brzuchem jesli robi sie wahadelko to na chlopca a jesli krąży jak kolo to na dziewczynke jak narazie to slyszalam ze sprawdza sie w 95% w moim przypadku sie sprawdzilo <milej zabawy >jutro ide do mojego ginka uzgodnic porood rodzinny <SŁYSZCZALAM ZE PLACI SIE 100ZŁ >i obcykac co tam u dzidzi całuski

walka o zdrowe wlosy

26 grudzien 2011 ostatnie farbowanie
13 luty 2012- rozwod z suszarka i prostownica!
ma-li-na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-06, 17:48   #124
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Jestem już po USG i wiem już że to chłopczyk . Lekarz wszystko doładnie nam pokazywał -główke, serduszko, nawet żołądek i tłumaczył. Jestem bardzo zadowolona maleństwo jest zdrowe, dobrze ułożone, waży 1220g . Dobrze, że kupiłam tylko jedne różowe śpiochy i kaftanik
Stary 2006-01-06, 18:27   #125
ma-li-na
Zadomowienie

Płatku przyjmij moje szczere gratulacje ja tez bylam dzis u lekarza i nie przynioslam zbyt dobrych wiadomosci mam jakis stan zapalny ukladu moczowego i musze zaczac brac antybiotyki ale pozatym wszystko jest ok <z Olivką > jestem zla bo lekarz niechcial mi zrobic dzis USG bo stwierdzil ze zrobi to za tydzien <juz nie moge sie doczekac >
moj TŻ zrobil mi dzis super niespodzianke kupił łóżeczko dla dzidzi takie sliczne z baldachimem w slodke kolorowe misiaczki kupil tez przewijak i statyw na wanienke .Wanieniki nie kupil bo niewiedzial czy kupic fioletowa czy rozową i postanowil to ze mna uzgodnic <rzecz jasna inna niz roozowa nie wchodzi w gre >
Pozdrawiam i całuje

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-01-06, 18:51   #126
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Najważniejsze, że z Twoją córeczką wszystko wporządku. Ja walcze z grzybicą, fatalnie się za mną wlecze. Lekarz przepisał mi już trzecie globulki i jakieś maśći. W ciąży jest to bardzo ciężkie do wyleczenia , dla maleńwa zniose wszystko. Niestety infekcja układu moczowego też się często zdarza, oby tylko pomogły Ci leki. Pozdrowionka
Stary 2006-01-06, 20:32   #127
kasiulka
Zakorzenienie

Płatku - gratulacje , wiem jak sie cieszysz - ja tez od wczoraj skacze z radosci (na ile mi oczywiscie brzuchol pozwala ).

Malinka - ja tez przechodziłam infekcje ukł. moczowego niedawno, musiałam brac antybiotyki (Keflex czy jakos tak) - pomogły szybko, juz po kłopocie, tyle ze efektem brania antybiotyków była wznowa grzybicy... no ale tą przypadłosc mam praktycznie non-stop w ciaży, od samego początku. Powinnas oprócz antybiotyku brac preparaty typu Lakcid - mają działanie osłonowe i są całkowicie bezpieczne w ciazy, no i jogurciki, Actimelki itp.

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-06, 21:55   #128
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Płatku gratuluje

Wczoraj jak pisałam kupilismy łóżeczko. Jak to zobaczył dzidek - czyli mój tata to stwierdził że on tez coś musi wnuczce kupić. I kupił. Wózek. Tym sposobem mam w pokoju łóżeczko, wózek i na dodatek ogromniastą choinke po świętach. Z prezentu jestem bardzo zadowolona. Dostałam Mikado Discovery i mam nadzieje że będzie sie dobrze sprawować. Teraz to już tylko na porodówke zostało mi jechać bo wszyscy nie mogą się doczekać
Stary 2006-01-06, 21:59   #129
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dziękuje dziewczyny , to prawda skacze z radości .
Stary 2006-01-07, 12:16   #130
Meme
Zadomowienie

GG do Meme

Płatku, ode mnie tez szczere gratulacje! Cieszę sie ze w końcu sie zdecydowałaś i poszłaś do prywatnego lekarza, no i ze teraz juz wszystko wiesz! Macie juz jakieś "imię na oku?" No i ze z Dzidzią jest wszystko cacy!
Kurcze Joasiu, powiem Ci szczerze, ze macie nieźle tempo! My dalej w lesie, no poza tymi 3 ciuszkami. W tym tygodniu mamy zamiar znw coś "zukypywać" a i z mamą wybiram sie w piątej na mały "obchód", więc na pewno coś mi i jej wpadni i w oko i pewnie do koszyka! My z łózeczkiem jeszcze czekamy, o cały czas u nas choinka, a ze termin mam dopiero na 26.02, to pewnie łóżeczko pojawi się dopiero pocz. lutego. Szczerze mówiac zal mi rozbierać choinki, bojest taka ładna, poza tym u nas pełno śniegu, klimat iśćie świateczny, jak z Narni, wiec tym bardziej szkoda się pozbawiać tego pięknego nastroju.
Jeszcze co do rozmiaru ubranek, to też mi sie wydaje, że rozm. 56-62 sa chyba najrozdądniejsze. W mniejsze, tak jak pisała joasia, dzidzia moze się nie zmieścić. Poza tym nawet jak kupi sie wieksze, to za miesiąc juz będa dobre. Kurczę chyba muszę sie pośpieszyc z tą moja wyprawką, zostało mi 7 tyg. a ja sie cieszę z 3 koszulek....a gdzie cała reszta?! Joasiu, super wózek!

no to całuski i do usłyszenia!

FILIPEK
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsq...pek+ma+już.png

MADZIA
http://tickers.baby-gaga.com/t/bunbu...+Madzia+ma.png
Meme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-07, 12:29   #131
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Cześć dziewczyny!

Ja chce mieć wszystko wcześniej przygotowane, został mi w sumie miesiąc i nie chce tak na ostatnią chwile za wszystkim biegać bo też nie mam siły żeby wszystko np. w jeden dzien załatwić (wczoraj to padłam juz o 18, wszystko mnie bolało). Z moim mężem też zresztą tak jest że więcej go w domu nie ma niż jest (urok posiadania firmy). A jakbym mu zostawiła wszystko do kupienia na czas mojego pobytu w szpitalu to sie założe że co chwile by dzwonił co ma kupić, w jakim kolorze itd. Normalnie dziecko we mgle.
Zresztą ja juz taka jestem że lubie mieć wszytko wcześniej przygotowane niz na ostatnia chwile się denerwować.
Jakoś im bliżej porodu tym mniej się go boje. Powiedziałam sobie że jak tyle kobiet przez to przeszło to przecież nie może to być aż tak straszne bo później to nikt by się nie decydował na kolejne dziecko! Cóż poboli ale przecież to tylko kilka-kilkanaście godzin. A są ludzie którzy zmagają się z bólem przez całe życie i też jakos sobie z tym radzą. Wiem że musze sie nastawić maksymalnie pozytywnie bo inaczej zwariuje. Obym też jak przyjdzie co do czego nie spanikowała. Licze że instynkt weźmie górę i będe umiała nad sobą zapanować. Nawet pogodziłam się z myślą o ewentualnej cesarce. Co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu. Dziecko jest w tym momencie najważniejsze.
A Wy jak się czujecie psychicznie wiedząc że czas płynie nieubłaganie i że tylko kilka tygodni dzielą Was od spotkania z maleństwem?
Stary 2006-01-07, 14:33   #132
ma-li-na
Zadomowienie

mooj TŻ znoow mi dzis zrobil niespodzianke i kupil kilka komplecikoow ciuszkoow wszystkie w rozm 62 i 3 kaftaniki w rozmiarze 55 sa takie urocze jak patrze na te łozeczko i ciuszki to chcialabym juz miec moje malenstwo przy sobie patrzec jak rosnie itp chyba obudzil sie we mnie instynkt macierzynski Meme nie przejmooj sie ja do wczoraj tez nie mialam zbyt wiele mialam tylko 2 pary pajacykoow i mooj ojciec kupil jakąś mate edukcyjną i to bylo wszystko masz jeszcze czas i nie musisz sie spieszyc jesli zaczniesz od lutego to napewno ze wszystkim zdążysz
ps dziekuje za słowa otuchy

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-01-07, 18:17   #133
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dziękuje Meme , ja też się ciesze, że poszłam prywatnie do lekarza. Mogłam go o wszystko wypytać spokojnie odpowiadał i tłumaczył . Obejrzałam sobie moje maleństwo dokładnie od główki do stópki, przepiękne przeżycie, miałam już łzy w oczach ze szczęścia . Z dzidzią jest wszystko dobrze, co do imienia do będzie Mateusz.

Dziaiaj kupiłam super spodenki ze sztruksu, są fajne obniżki w 5-10-15. Są superanckie grube kurteczki za 26zł, chciałam kupić, ale przesunął mi się termin na 31.03 i nie wiem czy jest sens kupować na pare dni bo kwiecień bywa często już bardzo ciepły. Mam tylko toche ciuszków i rożek nic więcej nie kupowałam, ale pod koniec lutego wezme się porządnie za zakupy, na koniec zostawie sobie tylko łóżeczko i wózek. Troche mnie dzisiaj znajoma nastraszyła, ponieważ urodziła trójkie dzieci w ósmym miesiącu, żadnej ciąży nie donosiła. Dzieci rodziły się zdrowe i nic im nie groziło , nachodzą mnie myśli czy ze wszystkim zdąże. Pozdrowionka
Stary 2006-01-07, 21:06   #134
kasiulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joasiaa
A Wy jak się czujecie psychicznie wiedząc że czas płynie nieubłaganie i że tylko kilka tygodni dzielą Was od spotkania z maleństwem?

ja sie boje tego "spotkania z maleństwem" jak diabli.... chyba nawet bardziej od samego porodu, bo tak jak napisałas Joasiu, poboli i przestanie, w koncu nie my pierwsze i nie ostatnie. Ale boje sie tego co bedzie dalej, czy obudzi sie we mnie instynkt macierzynski (wcale nie jestem pewna czy go mam), czy nie dostane deprechy (a mam do tego skłonnosci ) no i jak sobie w ogole dam rade. Boje sie pobytu w szpitalu, tego ze dziecko bedzie non stop płakało i chciało jesc a ja nie bede wiedziała co mam robic i też bede ryczała, boje sie zmeczenia - ze bede chciała tylko spac, a dostane płaczące dziecko które bedzie mnie tylko drażnic... ech, mam coraz wiecej tych obaw

Oliwka
Stary 2006-01-07, 21:10   #135
kasiulka
Zakorzenienie

A jeszcze jedno dziewczyny- macie może cos takiego jak kurcze nóg/ lydek? U mnie sie ostatnio zaczęły, łapie mnie to cholerstwo w nocy przez sen i to tak okropnie boli ze budze sie z płaczem ... zwykły skurcz mięsni to przy tym pikus. Po każdym takim skurczu mam przez pewien czas problemy z chodzeniem, mąz mi musi masowac łydki. Niby magnez powinien na te skurcze pomóc ale na mnie nie działa

Oliwka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-07, 21:14   #136
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Kasiulka głowa do góry! Ja najbardziej boje sie karmienia piersią. Juz kiedys o tym pisałam że na sama myśl mnie odrzuca. Ale chce spróbować. Co do depresji to nawet przy czarnym scenariuszu nie trwa to wiecznie i zreszta na początku mamy prawo czuc się zagubione. Trzeba się pocieszyć że nawet z tym jakoś sobie wszystkie kobiety daja rade. Mnie tylko przeraża połączenie moich studiów z macierzyństwem. Szkoda zmarnować bo to ostatni rok. Ale cóż najwyżej wezme dziekanke.
Matko od kiedy ja sie taka optymistką stalam?
Stary 2006-01-08, 08:13   #137
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:
Napisane przez kasiulka
A jeszcze jedno dziewczyny- macie może cos takiego jak kurcze nóg/ lydek? U mnie sie ostatnio zaczęły, łapie mnie to cholerstwo w nocy przez sen i to tak okropnie boli ze budze sie z płaczem ... zwykły skurcz mięsni to przy tym pikus. Po każdym takim skurczu mam przez pewien czas problemy z chodzeniem, mąz mi musi masowac łydki. Niby magnez powinien na te skurcze pomóc ale na mnie nie działa
Dzisiaj rano tak mnie złapał, że z krzykiem obudziłam się i mojego narzeczonego. Okropny ból, póżniej noga boli przez cały dzień. Często zdarzają mi się w nocy podczas snu, ale są zazwyczaj słabe.Z tego co wyczytałam to rzeczywiście pomaga magnez, trzeba jeść dużo ryb, pomidorów, migdały, nasiona słonecznika (wczoraj zjadłam całą paczuszkę ), kapuste i pić kakao. Tego ostatniego nie próbowałam, a cała reszta to mi tak pomaga jak Tobie Kasiu magnez .
Stary 2006-01-08, 08:22   #138
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Ja najbardziej obawiam się pierwszych dni z maleństwem w domu, gdyż zdecydowałam się rodzić tu na miejscu nie w rodzinnym mieście, więc będziemy sami . Boje się kompieli, czy woda będzie odpowiedniej temperatury, czy będę potrafiła odpowiednio ubać maleństwo, żeby nie przegrzać i karmienia piersią. Niestety na żadną babcie nie mogę liczyć, dzieli nas 130 km i nie mogą do mnie przyjechać. Jedna ma prace i opiekuje się babcią, a druga nie była zbytnio zadowolona tym pomysłem, a Wam będzie ktoś pomagał w pierwszych dniach maleństwa w domu?
Stary 2006-01-08, 08:43   #139
kasiulka
Zakorzenienie

Mnie nikt nie bedzie pomagał, też jestem zdana na siebie i swoj całkowity brak doświadczen w opiece nad dziećmi . W chwilach zwątpienia mam wizje jak mi sie dziecko wyślizguje z rąk, spada na podloge..... brr, ja chyba nie jestem do konca normalna :/

Co do tych skurczów to widze Płatku ze jedziemy na tym samym wózku... zastanawiam sie co jeszcze z dolegliwosci ciążowych mnie dopadnie, bo jak na razie zaliczam książkowo wszystkie po kolei . Aha wiem - ból spojenia łonowego, wczoraj własnie miałam przedsmak, "urocze" doswiadczenie, zważywszy ze od prawie miesiąca boli mnie nieprzerwanie kość ogonowa i chodzenie staje sie dla mnie nie lada wyczynem
Ech ponarzekałam sobie, a teraz ide JEEEEŚĆ

Oliwka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-08, 09:28   #140
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Kasiulko rozumiem doskonale Twoje wątpliwości, ale tak źle nie będziesz. Musimy myśleć pozytywnie przecież z niecierpliwością wyczekujemy na nasze maleństwa . Ja troche doświadczenia mam z dziećmi, moja siostra ma trójke i przy dwóch pierwszych często jej pomagałam, ale nigdy nie kąpałam kilkudniowego bąbelka w tym pomagała jej nasza mama (ma wprawe). Trzymam za Ciebie kciuki, a Ty trzymaj za mnie .

Ja też mam problemy z kręgosłupem, czasami jak nachyle się nad wanną to nie moge się później podnieść. Z chodzeniem też jest ciężko, nogi coraz bardziej bolą . Czasami tak bardzo bym chciała, żeby to już był marzec...
Stary 2006-01-08, 10:21   #141
ma-li-na
Zadomowienie

witajcie moje kochane TE SKURCZE SĄ STRASZNEEEEEEE raz to nawet w nocy myslalam ze zerwalam sciegno! Bool jak cholera
KOORDE DZIEWCZYNY JA TEZ SIE BOJE! ALE NIE RAZ MYSLE JAKA ZE MNIE EGOISTKA JAK POMYSLE ZE TA DZIDZIA BEDZIE BARDZIEJ PRZERAZONA ODEMNIE I BEDZIE LICZYC NA MOJE WSPRACIE wtedy mi mija i daje sobie jedno postanowienie Być najlepszą mamą na świecie dla mojej coorci
DAMY RADE DZIEWCZYNY

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-01-08, 10:33   #142
MartusiaJ
Rozeznanie

Dziewczyny jako, że już okres mojej ciązy dobiega końca, z dośwaidczenia mogę Wam powiedziec, ( a także z rad rehabilitantki ze szkoły rodzenia), że w przypadku nocnego skurczu nogi trzeba ją bardzo mocna napiąć i stopę wraz z palcami przyciągnąć w kierunku ciała- mnie naprawdę pomaga błyskawicznie. spróbujcie a nuż i Wam pomoże?
Stary 2006-01-08, 15:10   #143
o000agus
Zadomowienie

zgadzam sie - skorczony miesien najlepiej lekko na sile rozciagnac - chwile poboli mocniej ale za to blyskawicznie przestanie
o000agus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-08, 16:51   #144
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

O matko, ale macie z tymi skurczami! Ja mam wszystkie możliwe objawy łącznie z drętwieniem kończym ale skurcze mi nie dokuczają. Współczuje. Mojej córce to chyba kierunki się pomysliły i chce się pchać na świat górą Mnie brzuch zamiast opuszczać się to coraz bardziej sie podnosi. Niedługo do będe go mieć zaraz pod piersiami. I czuje jak sie chce tam na sile przecisną wierci się niesamowicie. Czasami zastanawiam się gdzie teraz jest mój żołądek, wątroba itp. Jak się tam to wszystko mieści?
Co do pomocy po porodzie to ja mam zupełnie inną sytuacje niż Wy. Mieszkamy razem z moimi rodzicami, więc swoja mame mam pod ręką, teściowa tez mieszka pare ulic dalej. Przeszła od stycznia na rente więc też bedzie mieć duzo wolnego czasu. Z jednej strony ciesze się ze nie będe sama i że będe mogła w razie czego na nie liczyć ale z drugiej tez chciałabym żebyśmy mogli w tych wyjątkowych chwilach liczyć na prywatność. już widze przed oczami te sytuacje: nie tak ubierasz, po co tak karmisz itp. Widziałam co przeżywała siostra męża. Przyjechali z małą ze szpitala i mieli nalot: mama + teściowa + babcia + siostra mamy. Tak źle, tak niedobrze.
Stary 2006-01-08, 17:59   #145
kasiulka
Zakorzenienie

Joasiu moj brzuchol juz praktycznie siega do cycków ...które zresztą straszliwie mi sie w ciązy powiekszyly i widze ze zaczynają juz ulegać sile grawitacji

Oliwka
Stary 2006-01-08, 18:25   #146
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Marze o tym żeby załozyć spódnice i wyglądać w niej jak człowiek...
Stary 2006-01-09, 08:10   #147
ma-li-na
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Joasiaa
Marze o tym żeby załozyć spódnice i wyglądać w niej jak człowiek...
ja tez <chociaz niekoniecznie musi byc to spoodniczka> wczoraj plakalam jak dziecko bo na brzuchu pojawily mi sie roztępy<6 tygodni przed porodem >a tak kochalam swooj plaski brzunio nosilam krootkie bluzeczki a teraz ehh w dodatku tyje jak slon juz nie widze wlasnych stoop kazda noc jest męczarnią zwlaszcza teraz bo mam katar na dodatek wczoraj jak szlam na Wielka Orkiestre mooj TŻ zauwazyl ze kołysam sie na boki <mało nie pękł ze śmiechu> moze jestem śmieszna ale chcialabym juz rodzic i miec to za sobą

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-01-09, 10:05   #148
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Ja marze żeby włożyć moje ulubione dżinsy, mam nadzieje, że później się jeszcze w nie zmieszcze. Wczoraj wybraliśmy się do znajomych, ledwo wdrapałam się na czwarte piętro, dostałam takiej zadyszki i na dodatek koleżanka dowaliła mi, że za mało się ruszam , a ja wieczorem ze zmęczenia padam na ryj . Stopy też ledwo już widze, na piersiach mam już rozstepy, w ogóle nie wyglądają za fajnie, czuje się strasznie ociężale. Nie wiem czemu rozczulam się nad sobą przecież tyle kobiet to przechodzi .
Stary 2006-01-09, 10:42   #149
ma-li-na
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez płatek1
. Nie wiem czemu rozczulam się nad sobą przecież tyle kobiet to przechodzi .
płatku po to tu jestesmy zeby sie zalic i pocieszac nawzajem
Wiecie co tak sobie mysle ze jestesmy szczęciarami naprawde! mamy internet a w nim siebie i wiele informacji na temat ciąży bez problemu mozemy sprawdzic co sie dzieje z dzidzią w poszczegoolnych tygodniach przezywamy to wszystkie mimo ze dzieli nas setki km mozemy pytac siebie wzajemnie o rady <np o te nieszczesne nocne skurcze >
Pomyslcie o tych kobietach ktoore nie mają neta i są skazane tylko na siebie lekarza i kilka bab ktoore przeszly ciąze i je straszą
jak dobrze ze mamy siebie

walka o zdrowe wlosy

Stary 2006-01-09, 10:47   #150
kasiulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez płatek1
Ja marze żeby włożyć moje ulubione dżinsy, mam nadzieje, że później się jeszcze w nie zmieszcze. Wczoraj wybraliśmy się do znajomych, ledwo wdrapałam się na czwarte piętro, dostałam takiej zadyszki i na dodatek koleżanka dowaliła mi, że za mało się ruszam , a ja wieczorem ze zmęczenia padam na ryj . Stopy też ledwo już widze, na piersiach mam już rozstepy, w ogóle nie wyglądają za fajnie, czuje się strasznie ociężale. Nie wiem czemu rozczulam się nad sobą przecież tyle kobiet to przechodzi .

Płatku nie wiem jak Tobie ale ja jak sie troche na soba poużalam to mi to pomaga ... no i jak czytam ze Wy tez macie podobne przypadłosci to mi też raźniej .... ja od pewnego czasu chodze jak kaczka kolysząc sie na boki , przez tą nieszczesna kosc ogonową... przed chwilą pozmywałam 3 gary na krzyż i tez padam na ryj a jeszcze nie ma południa

Oliwka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości