Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-27, 21:47   #121
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Ja też w sumie nie miałam rozstępów po pierwszej ciąży, mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Wcześniej smarowałam się Mustelą, ale potem przestałam i nic się nie działo. Teraz smaruję się Palmersem, ale nie znoszę tego zapachu kakaowca, mąż też kręci nosem, jak kładę się do łóżka posmarowana. Chyba jakiś skafander będę zakładać, dopóki go nie wykończę ( Palmersa, nie męża)

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Słyszałam, że na takie duże rozstępy, na które nie działają ani kremy ani maści, pomaga bardzo laser.
Laser pomaga na wszystko tylko taniej wyjdzie pokochać swoje ciało jakim jest, może nie jest tak źle z tym rozstepami.
Ja się smarowalam mustela a teraz mam z ziaji mamma mije jak to skończę to chyba kupię olej kokosowy bo próbowałem u siostry i jest super. Chociaż uważam że najważniejsze to nawilzac skórę każdej z nas coś innego będzie pasowało.

Co do butów i ubranek z Lidia nie mam doświadczenia ale kiedyś koleżanka zaciągnela mnie po koszule eleganckie bo w super cenie były a dużo w takich chodzę bo moja praca wymaga takiego stroju ale jakoś materiału była kiepska tak samo i zakietow więc jeśli z ubrankami będzie podobnie to kiepsko. I zastanawiające jest cena skórzanych butów za 40zl o ile dobrze pamiętam??? Chyba że w przypadku dziecięcych jest inaczej niż dla dorosłych???
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 21:54   #122
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MADZIA jak zdrowie?

LALARE jeśli lekarz nie widzi przeciwskazań to się nie nakrecaj w pierwszej ciazy sporo latalam w

RADENA dobrze ze czujesz się lepiej. Też czytam na telefonie, nie mam opcji wielocytuj, ale czytam dokładnie i jak mam coś którejś sensownego do napisania to odpowiadam jak widać

FIAZO dobrze. Ze juz lepiej się czujesz

MISIA a leginsow nie masz w tym rozmiarze z hm?

MAJKELA zdrowia dla dzieci!

Od poczatku ciazy mam 5kg na plusie. w 1wszek skonczylam +16. szybko zeszło:spacery po 7-10km 2xdziennie i 1,5roku na piersi. efekt -4kg do wagi sprzed ciazy rok po porodzie.

ANNUSIA to sie

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 21:56   #123
misia880
Zakorzenienie

Mam M legginsy ale w nich chodze jak urodze to je sprzedam

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-27, 22:08   #124
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
Laser pomaga na wszystko tylko taniej wyjdzie pokochać swoje ciało jakim jest, może nie jest tak źle z tym rozstepami.
Ja się smarowalam mustela a teraz mam z ziaji mamma mije jak to skończę to chyba kupię olej kokosowy bo próbowałem u siostry i jest super. Chociaż uważam że najważniejsze to nawilzac skórę każdej z nas coś innego będzie pasowało.

Co do butów i ubranek z Lidia nie mam doświadczenia ale kiedyś koleżanka zaciągnela mnie po koszule eleganckie bo w super cenie były a dużo w takich chodzę bo moja praca wymaga takiego stroju ale jakoś materiału była kiepska tak samo i zakietow więc jeśli z ubrankami będzie podobnie to kiepsko. I zastanawiające jest cena skórzanych butów za 40zl o ile dobrze pamiętam??? Chyba że w przypadku dziecięcych jest inaczej niż dla dorosłych???

Dla dzieci seria LUPILU z Lidla jest super. I jakościowo i wizualnie.
Z bucików mamy kalosze z ocieplanym wkładem i też są w porządku.

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 00:08   #125
Weronia93
Rozeznanie

Jak zwykle bezsenna noc
Stary 2016-01-28, 05:32   #126
LaLaRe87
Rozeznanie

witam się z samego rana, pisałyście o masełku z palmersa - dostałam je na święta od szwagierki i również tę oliwkę na swędzącą skórę z palmersa, balsam już miałam i ciągle używam, także używam całą serię + olej kokosowy ktory uzywam od lat i dodatkowo oliwka babydream co do masełka palmersa- cudowne, piękny zapach, konsystencja. Na początku mnie uczuliło, ale zaznaczam, że skóra trochę bardziej zrobiła mi się wrażliwa, chyba hormony. teraz używam i wszystko jest ok. serdecznie polecam

jadę dziś do roboty zrobić listę płac, boooooo szczęśliwy dzien- Matki Boskiej Pieniężnej HAHAHAHA ;D

Moja Marcelinka
LaLaRe87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 06:55   #127
australia87
Zakorzenienie

Hej dziewczyny-mamy 2-3-latków, pozwolę ze swojej strony polecić do zabawy z dziećmi "Rysowane wierszyki", "Zabawy paluszkowe"oraz "Przytulanki, czyli wierszyki na dziecięce masażyki" Może znacie, może nie, ja w każdym razie jak opiekowałam się dzieckiem i pracowałam w żłobku, to z nich korzystałam i bardzo się sprawdzały (choć może nie są to zabawy, które zajmą dziecko na cały dzień :p)

Miszkaaa, witamy z powrotem

LaLaRe87, ja wczoraj miałam Matki Boskiej Pieniężnej Idę dziś poszaleć

Dzisiaj wizyta - połówkowe Życzę powodzenia współwizytującym koleżankom
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 07:05   #128
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość

Powodzenia wizytujacym

Na czym polegają rysowane wierszyki?
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:14   #129
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Powodzenia wizytujacym

Na czym polegają rysowane wierszyki?
Dzięki

Krótko mówiąc - rysujemy przy pomocy wierszyka Tutaj masz jeden przykład :

australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:21   #130
zebrah
Rozeznanie

dzień dobry ciężaróweczki

Witam się 1 dzień na L4! Co ja mam zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem...? Młody ma nianię jeszcze miesiąc, bo nie chciałam jej tak zwalniać z marszu- bardzo fajna dziewczyna. Także mam taki luz, jak chyba tylko na wakacjach na studiach.

Zważyłam się rano- niecałe 0,5kg do przodu od wagi sprzed ciąży.

Majkela- a udawało Ci się po każdej ciąży wrócić do stanu sprzed? Mi się nie udało... zostało 10+ przez niewykrytą niedoczynność tarczycy po porodzie i mam już wizję słonia w lipcu...

Kociak- no właśnie ja też do tej pory byłam buto-świrowa dla młodego, ale myślę czy po prostu warto. Widzę dużo dzieci w różnych butkach i jakoś polska młodzież platfusem nie stoi, co daje do myślenia
Australia- dzięki za polecenie książeczek. Zakupię coś na pewno, bo od marca zostaniemy z Rafciem we dwójkę. On super mówi jak na niecałe 2-latka. Pełne zdania, całe piosenki śpiewa, kilka literek rozpoznaje. Ostatnio robił papa niani i mówi: "dziękuję za piękny dzień! " no mało nie spadłyśmy ze śmiechu
Lala - nie ma to jak wypłata

Miszka- gratulacje synka

Edytowane przez zebrah
Czas edycji: 2016-01-28 o 08:24
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:23   #131
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki

Krótko mówiąc - rysujemy przy pomocy wierszyka Tutaj masz jeden przykład :

Super! Powynajduje w necie świetne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 07:25   #132
madzius90
Zakorzenienie

Kciuki dla wszystkich wizytujacych dziś !

Ja musze się zwlec z łóżka, zrobić jakieś śniadanie i jechać na zakupy. A pogoda taka zachęcająca na Mazurach
Później ogarnąć chatę bo jutro wyjeżdżamy na cały weekend na chrzciny- mój mąż będzie chrzestnym . Boje się jak wytrzymam cały weekend poza domem, ale jeśli będę się źle czuć to wrócimy wcześniej
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:43   #133
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Ja też w sumie nie miałam rozstępów po pierwszej ciąży, mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Wcześniej smarowałam się Mustelą, ale potem przestałam i nic się nie działo. Teraz smaruję się Palmersem, ale nie znoszę tego zapachu kakaowca, mąż też kręci nosem, jak kładę się do łóżka posmarowana. Chyba jakiś skafander będę zakładać, dopóki go nie wykończę ( Palmersa, nie męża)

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

Słyszałam, że na takie duże rozstępy, na które nie działają ani kremy ani maści, pomaga bardzo laser.
Paluje laser po porodzie. Założyłam już sobie w głowie że po 2gim porodzie robie porządek z ciałem.

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość

Oczywiście przyzwyczaiłam sie do nich. Jednak myśl że jak sie zegnę to mam skóre jak staruszka w skutek rozstępów mając 30 lat..... I cała niechęć wraca. To nie są pojedyńcze kreski. Cały brzuch pod pępkiem i trochę nad.

Cytat:
Hej dziewczyny-mamy 2-3-latków, pozwolę ze swojej strony polecić do zabawy z dziećmi "Rysowane wierszyki", "Zabawy paluszkowe"oraz "Przytulanki, czyli wierszyki na dziecięce masażyki" Może znacie, może nie, ja w każdym razie jak opiekowałam się dzieckiem i pracowałam w żłobku, to z nich korzystałam i bardzo się sprawdzały (choć może nie są to zabawy, które zajmą dziecko na cały dzień :p)

Miszkaaa, witamy z powrotem

LaLaRe87, ja wczoraj miałam Matki Boskiej Pieniężnej Idę dziś poszaleć

Kciuki

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:47   #134
olinka012
Zadomowienie

Ja też mam caly brzuch w rozstępach. Nie mam kasy na laser. Pogodzilam się z tym.... Mam wspaniałą córkę za kilka mcy syna.. Kremuje sie dbam a rozstępy pewnie i tak będą... Trudno. Nie mam na to wpływu
Stary 2016-01-28, 07:51   #135
Asiek121
Zakorzenienie

boze a ja 3 kg prawwie przytyłam ;( jestem załamana bo,jem wszystko normalnie jak zawsze nie wie moze to woda mi sie zatrzymala ;(
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 07:59   #136
motylek1984
Zadomowienie

Dziewczyny ja juz ok 4 na plusie, ale b sie ciesze z tych kg, przedtem jak mialam kryzys mdłościowy, mało jadlam i stałam w miejscu to sie bardzo martwiłam o maluchy :-( do koncaciąży to chetnie przytyję 15, wiadomo dwoje dzieci to mam nadzieje /chociaż małe szanse/ 6kg, plus dwa łożyska 6kg, wody plodowe itd, wiec u was powinno byc 12 na plus, wiec gdzie tam jeszcze.
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 08:03   #137
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
boze a ja 3 kg prawwie przytyłam ;( jestem załamana bo,jem wszystko normalnie jak zawsze nie wie moze to woda mi sie zatrzymala ;(
Asiek- nie martw się- to są tylko 3kg. Co innego jak ktoś startuje z niskiego BMI, czy normalnego, a co innego jak z nadwagi jak ja.
Twój organizm sam czuje co ma robić - tym bardziej, że jesz normalnie. Grunt, żeby dzidzia miała wygodny domek
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 08:14   #138
201711281320
Konto usunięte

Cześć
No normalnie wystarczy spędzić jeden wieczór z książką zamiast z Wizażem i już 5 stron nadrabiania

Ale dzisiaj u mnie ciepło, rano na termometrze 9 stopni, a tu feriowicze na narty przyjechali Ciekawe kiedy przyjdą mrozy i śnieg...pewnie na święta wielkanocne

Ja mam dzisiaj po pracy wizytę i już nie mogę się doczekać. Nie niepokoję się od kiedy czuję ruchy, teraz tylko zniecierpliwienie zostało.

Dzisiaj 1. raz założyłam do pracy ciążowe spodnie i przyznam, że głupia byłam że tak późno. Różnica kolosalna- nic nie gniecie, nic nie krępuje. Co prawda brzuch od razu wydaje się 2 razy większy ale co mi tam- niech widzą A wczoraj wygrałam licytację na allegro na 21 sztuk odzieży ciążowej Zapłaciłam za to wszystko niecałe 100 zł. Nie wszystko mi się podoba ale nawet dla tych 13-14 sztuk, które sama bym w sklepie wybrała było warto. Musiałam coś kupić w końcu bo chodzę do pracy w 4 bluzkach na zmianę

Ja w poprzednich ciążach nie dorobiłam się ani jednego rozstępu i teraz też nie zamierzam, chociaż często zapominam się smarować. Mam nadzieję, że geny mi sprzyjają. Do smarowania brzuszka używam i polecam masełko , które pierwszy raz ponad 10 lat temu przywiozła mi kuzynka, stewardessa z USA. Teraz jest ogólnodostępne w Pl., szczególnie na necie, chociaż w aptekach stacjonarnych też się spotkałam. O takie coś: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ter-creme.html

Buty dzieciom na początku kupowałam drogie ale dobijało mnie to że czasami nie wystarczały na wet na cały rok Teraz kupuję takie średnie z Lasockiego szczególnie. Na plac zabaw i bieganie w kukurydzy zdarza mi się kupić jakieś z niskiej półki z CCC czy Deichmana. Ze stopami u moich dzieciaków wszystko ok.
Też się zastanawiałam jak się mają te drogie buty do prawidłowego rozwoju stóp. Ja z bratem nigdy nie mieliśmy żadnych wypasionych, co więcej zwykle używane po trójce kuzynów i mamy stópki jak ta lala

miszkaa, witamy ponownie

australia fajne te wierszyki Za 2-3 lata pewnie będę już znała wszystkie na pamięć

olinka też lubiłam serię o ulicy czereśniowej

Do zabawy z dziećmi w domu polecam jeszcze masę solną.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Asiu co Ty mówisz?? Kiedyś pisałaś, że chudzinka z Ciebie to powinnaś przytyć do teraz w sumie jeszcze więcej. Minimum w ciąży powinno się przytyć 8 kg. ale to w przypadku prawidłowego BMI, przy niedowadze spokojnie sporo więcej.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg., a drugiej ponad 15. Startowałam zawsze z 52 kg. ( mam 162 cm. wzrostu) i nigdy nie miałam potem problemów z powrotem do własnej figury. Nie martw się tym absolutnie!! Przytyłaś TYLKO 3 kg.

Zobacz sobie do tego artykułu, tam jest taka tabelka ile należy/można przytyć w zależności od BMI przed ciążą.
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...azy_36379.html

Edytowane przez 201711281320
Czas edycji: 2016-01-28 o 08:18
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 08:30   #139
olinka012
Zadomowienie

Cytat:

Kobieto przecież w ciąży jesteś))) macica wazy dziecko wazy....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 08:41   #140
Asiek121
Zakorzenienie

No wiem wiem ale zaraz przebije magiczne 45 ktore nigdy nie wazylam i jakos mnie to przeraza :-D
Stary 2016-01-28, 08:51   #141
olinka012
Zadomowienie

Ja w 1 ciąży startowalam od 49 zakończyłam na rowno 70 cóż zrobic? Zrzucilam po ciąży. Będziesz i 50 wazyla to ciąża dziecko ma swoje wymagania wagowe przygotuj się na to psychicznie. ))
Stary 2016-01-28, 08:53   #142
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Cześć
No normalnie wystarczy spędzić jeden wieczór z książką zamiast z Wizażem i już 5 stron nadrabiania

Ale dzisiaj u mnie ciepło, rano na termometrze 9 stopni, a tu feriowicze na narty przyjechali Ciekawe kiedy przyjdą mrozy i śnieg...pewnie na święta wielkanocne

Ja mam dzisiaj po pracy wizytę i już nie mogę się doczekać. Nie niepokoję się od kiedy czuję ruchy, teraz tylko zniecierpliwienie zostało.

Dzisiaj 1. raz założyłam do pracy ciążowe spodnie i przyznam, że głupia byłam że tak późno. Różnica kolosalna- nic nie gniecie, nic nie krępuje. Co prawda brzuch od razu wydaje się 2 razy większy ale co mi tam- niech widzą A wczoraj wygrałam licytację na allegro na 21 sztuk odzieży ciążowej Zapłaciłam za to wszystko niecałe 100 zł. Nie wszystko mi się podoba ale nawet dla tych 13-14 sztuk, które sama bym w sklepie wybrała było warto. Musiałam coś kupić w końcu bo chodzę do pracy w 4 bluzkach na zmianę

Ja w poprzednich ciążach nie dorobiłam się ani jednego rozstępu i teraz też nie zamierzam, chociaż często zapominam się smarować. Mam nadzieję, że geny mi sprzyjają. Do smarowania brzuszka używam i polecam masełko , które pierwszy raz ponad 10 lat temu przywiozła mi kuzynka, stewardessa z USA. Teraz jest ogólnodostępne w Pl., szczególnie na necie, chociaż w aptekach stacjonarnych też się spotkałam. O takie coś: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ter-creme.html

Buty dzieciom na początku kupowałam drogie ale dobijało mnie to że czasami nie wystarczały na wet na cały rok Teraz kupuję takie średnie z Lasockiego szczególnie. Na plac zabaw i bieganie w kukurydzy zdarza mi się kupić jakieś z niskiej półki z CCC czy Deichmana. Ze stopami u moich dzieciaków wszystko ok.
Też się zastanawiałam jak się mają te drogie buty do prawidłowego rozwoju stóp. Ja z bratem nigdy nie mieliśmy żadnych wypasionych, co więcej zwykle używane po trójce kuzynów i mamy stópki jak ta lala

miszkaa, witamy ponownie

australia fajne te wierszyki Za 2-3 lata pewnie będę już znała wszystkie na pamięć

olinka też lubiłam serię o ulicy czereśniowej

Do zabawy z dziećmi w domu polecam jeszcze masę solną.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Asiu co Ty mówisz?? Kiedyś pisałaś, że chudzinka z Ciebie to powinnaś przytyć do teraz w sumie jeszcze więcej. Minimum w ciąży powinno się przytyć 8 kg. ale to w przypadku prawidłowego BMI, przy niedowadze spokojnie sporo więcej.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg., a drugiej ponad 15. Startowałam zawsze z 52 kg. ( mam 162 cm. wzrostu) i nigdy nie miałam potem problemów z powrotem do własnej figury. Nie martw się tym absolutnie!! Przytyłaś TYLKO 3 kg.

Zobacz sobie do tego artykułu, tam jest taka tabelka ile należy/można przytyć w zależności od BMI przed ciążą.
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...azy_36379.html
Kciuki za wizyte.
Mnie wkurzają spodnie ciążowe. Przez panel na brzuchu starsznie wysusza mi sie skóra i swędzi. Mam w swoich starych spodniach wstawione gumki po bokach i zdecydowanie wole je zakładać

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 09:01   #143
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Kciuki za wizyte.
Mnie wkurzają spodnie ciążowe. Przez panel na brzuchu starsznie wysusza mi sie skóra i swędzi. Mam w swoich starych spodniach wstawione gumki po bokach i zdecydowanie wole je zakładać
A ja sobie kupiłam na allegro legginsy ciążowe, za 40 zł 2 pary z przesyłką i to był bardzo zły pomysł:-/ już mi się dziury porobily na szwach,mogłam od razu kupić te w h&m. A założone dosłownie raz... No cóż,będą koło domu
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 09:18   #144
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Ja mam już 5kg na plusie. Zawsze byłam suchudelcem a te moje dodatkowe kg to tylko mi chyba w brzuch i delikatnie w cycki poszło ale się nie przejmuje po ciąży mam zamiar wziąć się za siebie i jeśli mocno teraz urosne wróci do figury sprzed. Jedzenie z głową i ćwiczenia dadzą radę, przynajmniej dużo chce spacerować z córeczka także dziewczyny nie ma co załamywać jakimiś ekstra kg dzieci z nas później je wyciągnął
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-28, 09:30   #145
Asiek121
Zakorzenienie

A te leginsy w hm są xs?
Stary 2016-01-28, 09:40   #146
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
No wiem wiem ale zaraz przebije magiczne 45 ktore nigdy nie wazylam i jakos mnie to przeraza :-D
Ło matulu, nie sądziłam, że aż taka chudzinka jesteś A zdradzisz ile masz wzrostu?
No jesteś w ciąży, więc musisz się psychicznie przygotować na to, że przekroczysz te magiczne 45 kg., a raczej nawet 50 kg.

Ale dziewczyny nie martwcie się. Z noworodkiem trudno znaleźć czas na leżenie i jedzenie, zawsze coś do zrobienia jest w domu. A samo karmienie piersią zabiera ok. 500 kcal/dobę. Nie ma się co martwić kilogramami teraz, kiedy nie za bardzo mamy nad tym kontrolę...
Stary 2016-01-28, 09:50   #147
Radena
Zadomowienie

Cytat:
A te leginsy w hm są xs?
Nie wiem,czy to te same,o których dziewczyny kiedyś mówiły. Na stronce hm rozmiar xs wyszedł,ale może w stacjonarnym będzie
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 10:18   #148
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
A te leginsy w hm są xs?
Ja nie znalazlam. Ale S leza jak xs

Ja dzis kupilam majtki L :O

Stary 2016-01-28, 10:30   #149
201711281320
Konto usunięte

A Ty misia jak stoisz z wagą? Ile przytyłaś w 1., a ile w 2. trymestrze?
Stary 2016-01-28, 11:04   #150
misia880
Zakorzenienie

Teraz mam plus 14.5
A waźylam 51 przed ciaza. Najwiecej mi w 2 trymestrze przybylo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości