![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój męski biust
Dziewczynko złociutka, czytaj dokładnie co piszę, nie pisałem o cyckach tylko z tłuszczu. Naprawdę jakbyś chciała a nie jechała pustymi schematami to dowiedziałabyś się, że względem piersi mamy całkiem podobnie.
U was też jest mięsień, którzy podtrzymuje piersi, macie tkankę gruczołową i tkankę tłuszczową. U nas jest mięsień, jest tkanka gruczołowa i tkanka tłuszczowa, tyle, że w nieco innych proporcjach. A zatem męski biust złożony z tych trzech elementów a nie wyłącznie tłuszcz. Poczytaj, popytaj a dowiesz się, że nie istnieją mięśnie bez ani grama tłuszczu. Jest to prostu niemożliwe ![]() ![]() ![]() Oczywiście cieszę się, że tak cudownie wam się wiedzie w życiu osobistym. Może zatem więcej czasu spędzajcie ze swoimi oddanymi partnerami zamiast z laptopem? Edytowane przez A_dmino Czas edycji: 2016-02-02 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
jak widać komunikaty pisane niespecjalnie docierają, spróbuję więc pisma obrazkowego:
![]() Ty wyglądasz jak ten drugi obrazek. więc albo jesteś chory, albo tłusty. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
O moje cycki bądź spokojny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Czort swoje pop swoje.
![]() ![]() Niebieskość, może wybierzemy się razem do pana doktora. Zobaczymy kto będzie bardziej zdrowy? ![]() Aha, a odnośnie sutek? Prawdziwy facet może je mieć? Czy wg was powinny być raczej w zaniku? |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Kahoko hino przedstawiła ci obrazowo jak wygląda ten "normalny męski biust" i jakbyś nie zauważył, twój jest bliżej tego drugiego obrazka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
No niech będzie brodawka.
Niebieskość, dobrze, że bliżej a nie zupełnie blisko. Widzisz, jak chcesz to umiesz być całkiem miła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Mogę śmiało stwierdzić, że raczej aż za blisko, nie żebym znów była całkiem wredna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Dobrze, dobrze, już się nie drocz. Na pewno byś go doceniła. Tylko Tobie napiszę, że naprawdę jest wyjątkowo wrażliwy i to nie tylko sutki ale cały biust.
![]() Można mnie doprowadzić do orgazmu bez dotykania kutasa. No, prawie. |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawie jak u kobiety ^^ a tak na poważnie, to tym postem uświadomiłeś mnie, że jesteś po prostu trollem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
autorze, zrozum. Twoje piersi nie wyglądają, jak normalne, zdrowe, męskie piersi. są znakiem:
a) zaburzeń hormonalnych b) otyłości c) jednego i drugiego. każdy podpunkt rozwiązuje się u lekarza. możesz sobie zaklinać rzeczywistość, ale to jej nie zmieni. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-02-02 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Autorko powyższego postu. Nie widziałaś chyba nigdy niezdrowych męskich piersi, więc sobie odpuść bo się nie dogadamy.
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Nie , nie jestem trollem. Dla Twojej wiadomości i nie tylko. Chyba mało którą kobietę można doprowadzić do orgazmu pieszcząc tylko jej piersi. Niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Mój męski biust
Bycie "misiem" nie jest równoznaczne z posiadaniem takiego cyca, zrozum to.
Tym bardziej nie spotkałam w swoim życiu faceta który dostawał orgazmu od miziania cycka, ale może po prostu los mnie takim nie obdarował ![]() Edytowane przez niebieskosc4 Czas edycji: 2016-02-02 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że nie jest równoznaczne. Są misie co mają tylko duży brzuch i płaski tyłek. Tacy Ci się bardziej podobają?
No tak, nie spotkałam więc potępiam???? Boże, bądź miłościw! Widać, masz średnie doświadczenie w interakcji z płcią przeciwną. Spotkajmy się a na pewno zyskasz więcej niż do tej pory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Jednak wolę, żeby to facet brał mojego cycka w rękę, nie odwrotnie
![]() Są misie które maja lekki brzuch, fajny tyłek, a przy tym nie maja wielkich cycków. |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Ograniczasz się po prostu.
Masz rację. Są też misie, co mają fajny tyłek i fajne cycki. ![]() Rozumiesz pojęcie "STERCZĄCE"? Edytowane przez A_dmino Czas edycji: 2016-02-02 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Rozumiem, ale nie zrozumiem nigdy podniety nad sterczacymi, dużymi cycami u faceta, tak ograniczam się wiem.
Mojego zdania nie zmienisz, ja bym nie umiała współżyć z facetem z takimi piersiami, nie pociąga mnie to, nie podoba mi się i tyle. Ty za to powinieneś zrozumieć, ze nie jest to zdrowe i że zamiast na forum powinieneś lecieć do lekarza. Ale Tobie nikt nie przemówi, wiec dla mnie dyskusja traci jakikolwiek sens. |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Tobie raczej nikt niczego nie przemówi. Bo jak uczepiłaś się jednej bredni to ją ciągniesz wbrew wszelkiej logice. Mam Ci przysiąc, że byłem u lekarza, bynajmniej nie z powodu mojego biustu i jakoś niczego złego się nie dopatrzył? Więc przysięgam, że nie mam żadnej pier.....onej ginekomastii. Wejdź teraz w program WORD wydrukuj to zdanie na L4, następnie przekaż to agencji reklamowej aby powiększyła to do formatu 60/40 cm i powieś sobie nad łóżkiem. Zrobisz to? Więc zrób tak a potem do mnie napisz raz jeszcze, żebym wiedział, że wykonałaś solidnie pracę domową.
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Nie lubię być niemiła, ale mężczyzna powienien mieć klatkę piersiową a nie biust. No, a tytuł tematu to "męski biust" i faktycznie się wszystko zgadza.
Pewnie napiszesz, że jestem płaska i zazdrosna, ale trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Nie, wcale tak nie napiszę. Mężczyzna też ma piersi, nie tylko klatkę piersiową więc słowo "biust" jest wg mnie dopuszczalne (w pozytywnym sensie) aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że w pierwszej kolejności to słowo kojarzy się z kobiecymi piersiami. Chodzi o to, że termin "Męski biust" ma mieć tutaj pozytywne znaczenie w opozycji do przerostu męskich piersi zwanych inaczej ginekomastią. Lepiej tego wyrazić nie umiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
uzgodnijmy jedno.
miśkowate klaty i ich cycki, które są fajne i seksowne: ![]() ![]() dla hardkorów: ![]() męskie, kudłate cycki, które nie są seksowne, są objawem choroby: ![]() ![]() ![]() autorze, Ty plasujesz się w drugiej grupie. jakich by Ci te cycki orgazmów nie dawały, to mało kto uzna ich wygląd za podniecający. w najlepszym wypadku będzie komuś obojętny. |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Naczelna Nastolatka
|
Mnie się ten hardkor podoba
![]() ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
.
|
akurat medycyna to moja branża, więc trafiłeś jak kulą w płot.
#150 |
Raczkowanie
|
Może tak pisz za siebie, co? Skoro Tobie się nie podobają nie znaczy, że inne osoby muszą mieć tak samo jak Ty.
Wklejając powyższe zdjęcia, zdjęcia na których istotnie widnieją panowie dotknięci ginekomastią i porównując to z moimi piersiami dałaś jednoznaczny dowód na to, że masz NASRANE WE ŁBIE. I mało mnie obchodzi jakiś ban, upomnienia czy cokolwiek innego. Trzeba być chorą z nienawiści osobą, żeby w ten sposób pochodzić do innych ludzi. Nie dociera do Ciebie to, że zaświadczyłem przysięgą, że nie mam żadnego objawu chorobowego, nie dociera do Ciebie to, że moje piersi w sposób obiektywny różnią się od tych powyżej. Cała twoja energia skupia się tylko i wyłącznie na tym aby w perfidny, mało wyszukany sposób mi zrobić przykrość. Jesteś pełnym kompleksów biednym człowieczkiem, który wyżywa się na innych siedząc na internetowym forum a w późną nocą ryczy w poduszkę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.