|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Spod słoneczka
Cytat:
![]() Najlepiej klasyk, likierowy zasłodził nawet mnie ![]() Ja wczoraj zajrzałam na konto, policzyłam... zajrzałam do szafy, potem znowu na konto... i usiadłam i zapłakałam ![]() Zarządziłam do końca roku szlaban na zakupy mam tyle, że do 2017 starczy ![]() Jeszcze tylko czekam na dwie przesyłki z all kupione wczoraj toto ciorne: http://allegro.pl/plaszcz-damski-zim...942056358.html i to ![]() http://allegro.pl/okazja-zegarek-mes...564042166.html To tez urocze ![]() http://allegro.pl/zegarek-geneva-sre...739277753.html ale zrezygnowałam, na kij mi szósty zegarek
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-12 o 09:24 |
|
|
|
|
#122 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() U mnie odpadają rozpinane guziczki i serki, od razu wyglądam jak pani Gienia. Ale mnie wczoraj choroba zmogła, nie miałam nawet siły odpisać. Dziś już przeszło. Rejcz, może być, że nie ma takich perfum jakbyśmy chciały? ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#123 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No cóż, ja nie muszę zaglądać na konto, żeby mi się na płacz zbierało. Mam na nim równe 92 grosze.
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
wyszło, że 3 miesiące do mieszkania jestem w plecy
![]() No ale z drugiej strony uznałam, że to wszystko była inwestycja w siebie, a to zawsze się opłaca ![]() jeszcze chciałam sobie kupic pierścionek z tej firmy, no cudne te plecionki rózne mają ![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=12809151 ale w moim rozmiarze nie ma nic fajnego z czarnym kamieniem, a innych kolorów nie chcę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-12 o 10:01 |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ano może Choć ja wierzę, że są, no czuję je na kobitkach. Nie mówię już o tych perfumach marzenie - typu Escentric ale odsokowany. tylko o takich zwykłych ludziowych. Dla mnie we wszystkim jest przegięcie, w którąś ze stron. W Still Lopezkowym w mydło, w innych z kolei ewidentne kwiatki, owocki, wisienki, liczi Ja bym chciała kompozycję, która nie wiadomo czym pachnie. Ot taką neutralną. Nie letnią, nie zimową, nie wiosenną eeech Typu yyyyymmmmmmm fajny zapach. DKNY wieżowiec tak by miał, gdyby mnie od czegoś w nim nie bolała głowa, bo też ma za dużo wrażeń. Zbyt się kojarzy.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Nindżopesz
|
Ja też, ale z niszy i żeby była futurystyczna. Żeby zapach był zupełnie inny, niż wszystko co znam, z zupełnie innych, niespotykanych nut. Poczekam jeszcze 10 lat to coś wymyślą
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż nad nim mi wczoraj ręka na myszce zadrżała, ale powiedziałam se nieeeeeeeeeeeeeeeeee no, iiiiiile moooożna? To był "mój" zapach z młodzieńczych lat. No i niby szukam w ten deseń ale nie mursi być podobny, nawet lepiej, żeby nie był Za zbytnio kojarzy mi się z mojo przeminiętą młodzieńczością Chciałabym teraz właśnie coś bardziej dorosłego Ale tak spełniał kryterium - "nie wiadomo czym pachnie". Hihi nawet mam go jeszcze w otwartej karcie w przeglądarce, szukając podobnych. Ale nici z tego wyjszły. ![]() Mam wyłącznie zapachy konkretnie czymś pachnące, i potrzebuję odskoczni. Mam kwiatki, mam wanilie, mam miody, drewna, etc etc. Fajny był Bal d'Afrique ale ciut mi się opatrzył. Myślałam o jakiś Burberach ale oni też abo gruszka abo rabarbar, abo wanilia no nie wiem. Te nowsze jednak takie "za dojrzałe" kaszmirowe sweterki i jedwabne apaszki.---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Pamiętam coś jak zapach metalu z syntetycznymi oparami? Jakiś fabrik? Te rejony? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-12 o 11:33 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Na szczęście nie potrzebuję takich perfum na gwałt, ot tak sobie czasami dumam, że mogliby stworzyć cuś nowego. Póki co trzymam się dymów. |
|
|
|
|
#129 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Spsikalam sie dzisiaj reszta odlewki Dzongkha i wiem, ze kupie flaszkę znów, uwielbiam ten zapach
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
doleciał zegarek i jest ślicznyyy
![]() szkoda tylko, że srebrne wskazówki na tle srebrnej powycinanej tarczy są trochę mało czytelne ![]() Muszę tylko wymienić pasek, bo jest za długi i sztywny i będzie git
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-12 o 15:07 |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Znad najpyszniejszej słodkości na świecie!!
Domowe masło z orzechów laskowych!! Uprażyć orzechy, zdjąć skórki, zblendować z masłem i miodem! Można zamiast części masła dodać czekoladę, wyjdzie chropowata nutella! Moje proporcje to 20 dag orzechów 10 dag masła i 4 dag miodu Jestem w niebie!
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#133 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Własnie odebrałam ze skrzynki listowej próbkę Avignon, dołozyli tez próbasa Zagorska, ktory tak sobie mi podchodzi, za to Avignon ...boze.... on mi sie podoba chyba bardziej niz cokolwiek innego mrocznego, jakbym sie przeniosła w sredniowieczny koscioł
Kojarzy mi sie z serialem Robin ze Sherwood i zespołem Clannad -no cała atmo z tego serialu chce!!! ale 350 za flache
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-02-12 o 16:12 |
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedna na zapas, bo kupowana w czasie, kiedy CdG było tylko i wyłącznie w butiku CdG w wawie i trzeba było czekać miesiącami na dostawę, nawet byłam zapisana na liste chętnych ![]() Ach, cóz to był za wyczekiwany zapach... Wszystkie CP ze mna objechał, sialiśmy mhhhroook ![]() (nawet mrocznego faceta na Avignona poderwałam, się nie chciał odlepić jak zwąchał )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-12 o 16:23 |
|
|
|
|
#135 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie za dobrze Ci? Nie ma gdzies taniej tego Avignonu?Bo źmija w keiszeni mi sie odezwała, tym bardziej,ze wiem iz Lutki i L'Artisany mozna po taniosci w internetach kupic oryginalne, wiec i ten mi sie taki marzy
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze laski a mnie ten mhrok Avigniona dziwi, bo na mnie jest zimna, wygazowana coca cola
Co w nim uwielbiam, i chyba bym się pochlastała jakby wyszedł na mnie mrok Zagorska nie lubiłam Nawet odlewka mi się hmmmm zepsuła, rozdzieliły się olejki od wody, w zasadzie resztka już. Niucham co jakiś czas, i tak sobie myślę, że pikny, iglaczkowaty japoński ogród. ![]() Z rodzinki jeszcze bardzo podoba mi się Jaisalmer. Ale Avignion najbardziej mój. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-12 o 16:36 |
|
|
|
#137 |
|
Nindżopesz
|
Full Incense jest bardzo podobne i chyba tańsze. Ja nawet wolę FI, nie wali szmatą.
Na mnie mhrok siłą skojarzeń bo typowe kościelne kadzidło. |
|
|
|
#138 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na mnie on pachniał kiszonym ogórkiem...
|
#139 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Rzadko bywam w kościołach, no ale na śluby, chrzciny i pogrzeby chadzam, i powiem Wam, że robiłam nawet świadomy test, zlewałam się Avignionem, i kompletnie ale to kompletnie inaczej pachniał niż ichnie kadzidła. No chyba, że co kościół to inna mieszanka.
Nawet małża pytałam, on potiwerdza, że kościół wali kościołem, tz kościelne kadzidło - kościelnym kadzidłem, a Avignion coca colą ![]()
|
|
|
|
#141 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#142 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...ignon&_sacat=0
|
|
#143 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#144 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Baru, nie spac mi tam!!!
![]() Psiknełam Zagorska na nadgarstek, wacham po dłuzszej chwili i se myśle "wtf?? ja to znam przeciez" i wiem - to kopia Eternity na mnie wiec po co placic tyle - kupić Eternity w SP i sruu ![]() btw. Eternity to jedne z moich peirwszych perfum które długoooo były moim SC ![]() A i własnie odpakowałam z wymianki zgrabna 50-ke Elixiru i 30-ke Dune
|
#145 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
ale jakoś nie kojarzę niczego , co by mogło pachnieć podobnie a dojrzalej Cytat:
?Cytat:
Cytat:
jak się wolno zużywa szkoda rydzykować . Na mnie Avignon jest słodszy od FI i właśnie tak kościelnie daje . FI raczej niekoniecznie .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#146 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Noo to drapli z cena w góre sporo
|
|
#147 |
|
Panaroja
|
No niestety , a jeszcze niedawno był po 290
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#148 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Szkoda, ze nie maja zadnych zniżek, etc
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
padam na pysk pierwszy dzień sama na zmianie i spontaniczna stypa się trafiła... jestem w szoku, że tyle ogarnęłam ![]() kierowniczka też, jak zobaczyła utarg wpadły i pochwały i bonusy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem ile, albowiem można zjeść mało i spalić. Przeż nie jem całej porcji na raz. Ja mam to na kilka dni, nawet teraz zrobię z 10 dag, bo połowę rozczęstowałam. Tłuszcz z orzechów zdrowy, można se zrobić bez masła, z jakimś olejem etc. Na bank mniej idzie w dupsko niż po gotowcach lub kawałku jakiegokolwiek ciasta
Cytat:
ale "spontaniczna stypa" rozwala Znad próby ratowania własnego lapka, tzn oddam do diagnozy do serwisu, bo mimo wszystko nowy zakup to jak mokrą szmatą w pysk. Grzeje się, parzy, went nie rusza - drga, ale nie umie ruszyć, i kompikos się wyłącza. Tyle widzimy, a co ową sytuację powoduje, to już za wysokie progi. Niby podejrzana grafika, ale to już zostawię macherom, no trudno. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

mam tyle, że do 2017 starczy 

a da się w niej karmić bez rozbierania się ? 

Choć ja wierzę, że są, no czuję je na kobitkach. Nie mówię już o tych perfumach marzenie - typu Escentric ale odsokowany. tylko o takich zwykłych ludziowych.
Ja bym chciała kompozycję, która nie wiadomo czym pachnie. Ot taką neutralną. Nie letnią, nie zimową, nie wiosenną eeech 

Nie za dobrze Ci?
Co w nim uwielbiam, i chyba bym się pochlastała jakby wyszedł na mnie mrok 

ale "spontaniczna stypa" rozwala