Seks analny - wasze doznania, opinie na temat... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-05-06, 12:09   #121
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili
Dot.: (Seks analny) Wasze doznania, opinie na temat...

Ja kiedyś spróbowałam i szczerze dziekuje za taką "przyjemność". Niedawno, oczywiście za namową mojego TŻ spróbowałam znowu, ale też mnie jakoś nie przekonała ta forma sexu. W sumie jak sie stosuje odpowiednie środki to ból nie jest taki straszny. To uczucie nie stanowi dla mnie większej przyjemności.
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-06, 15:34   #122
dioska
Rozeznanie

Dot.: Wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
Napisane przez bercia-23
hmm powiem szczerze , że mój TŻ mnie bardzo namawia do tego rodzaju zabaw..ale ja mam opory, najbardziej się boję, że gdy wyjmie penisa to może być niemiła niespodzinaka.., no wiecie, czy nie przydała by się wcześniej lewatywa..??hihihih
Niespodzianki nie będzie - zwieracze świetnie się sprawdzają nawet w takich sytuacjach

Cytat:
Napisane przez Jeannie_jk
a czy macie moze jakies rady tak od punktow dla osob ktore chciałyby zaczac uprawiac seks analny?? zeby tak wszystko było w jednym punkcie
Ja proponuję taki punkt: stopniowo, bez pośpiechu, powoli i duuuuuuuuża ilość nawilżenia (nawilżacza) My dopiero za którymś razem kochaliśmy się analnie tak w pełni - wcześniej były tylko próby, oswajanie się. TŻ wykazał się nieziemską wręcz cierpliwością i było warto Aha i bardzo ważne jest znalezienie wygodnej i bezbolesnej pozycji. Powodzenia
Stary 2006-05-06, 15:49   #123
natee
Zakorzenienie

nie praktykowałam i wcale mi sie do tego nie spieszy , jakos nie wydaj mi sie to podniecające , TŻ tez nigdy nie namawiał.

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-06, 19:14   #124
desti
Zakorzenienie

nie budzi to we mnie jakis specjalnych odczuc... ale jakos nie mam ochoty... moj TZ zreszta tez nie...
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-07, 08:51   #125
Jeannie_jk
Rozeznanie

GG do Jeannie_jk

a mnie wlasnie zdziwilo ze dla naszych TŻ jest to pociagajace...no bo niby co za różnica w która dziurke...
Jeannie_jk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-07, 09:29   #126
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

mój ta raz niechcacy trafil nie w tą dziurke co trzeba,prawie 2 dni sie zwijalam z bulu,dziękuje bardzo za taki rodzaj seksu

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-07, 13:24   #127
dioska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malenka294
mój ta raz niechcacy trafil nie w tą dziurke co trzeba,prawie 2 dni sie zwijalam z bulu,dziękuje bardzo za taki rodzaj seksu
No cóż, wypadki zdarzają się i w łóżku.
Ale nie porównuj proszę takiego zdarzenia do seksu analnego, bo to zupełnie przecież inna bajka. Gdyby trafił w "normalną dziurkę" - niechcący , nagle i bez nawilżenia i podniecenia, to w takim razie też podziękujesz za seks?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-07, 14:21   #128
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

Ja sex analny mam jeszcze przed sobą, ale od jakiegoś czasu oswajam się z tą myślą Bardzo kochamy się z moim przyszłym mężem i chcemy spróbować czegoś nowego. Podstawy już mam opanowane Wiem, że oliwka musi być, najlepiej gorąca kąpiel wcześniej. Przygotowywałam nawet tamtą dziurkę do obecności czegoś w środku (zaczęłam od paluszka w czasie kąpieli).
Moje pytanie dotyczy pozycji na pierwszy raz. Jaką najbardziej byście polecały?
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-21, 23:12   #129
marta_p
Raczkowanie

anal

Zawsze bylam przeciwna, ale sie zdecydowalam
Tzn do tej pory lajtowo to robilismy, ale dzisiaj......
Szczerze polecam kazdej dziewczynie, ktora nawet ma powazne ALE. Jak sie sprobuje zmienia sie zupelnie zdanie

Pozdrawiam
marta_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-22, 09:39   #130
Szczepcio
BAN stały

Dot.: anal

Było

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=seks+analny
Szczepcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-22, 11:38   #131
Mysia_
Zadomowienie

Dot.: anal

Cytat:
Napisane przez marta_p
Zawsze bylam przeciwna, ale sie zdecydowalam
Tzn do tej pory lajtowo to robilismy, ale dzisiaj......
Szczerze polecam kazdej dziewczynie, ktora nawet ma powazne ALE. Jak sie sprobuje zmienia sie zupelnie zdanie

Pozdrawiam

Zgadzam sie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-05, 11:00   #132
kitka52
BAN stały

GG do kitka52

probowalismy z TZ tego pare razy.on to po prostu uwielbia a mi to sprawia ogromny bol.dostal pierwszy raz bo chcialam zobaczyc jak to jest a pozniej to na jakies swoje swieta typu urodzinki.on ma niedlugo imieninki wiec sie denerwuje.nie lubie tego ale czasem on tez kocha sie ze mna w pozycjach ktorych nie lubi.robi to dla mnie wiec ja dla niego cos tez.zawsze mam wrazenie ze chce mi sie ...kupke no i co mam zrobic zeby nie czuc tego?jak mowie ze mnie boli to go to bardziej podnieca bo wtedy sie staje taki dziki ale przestanie jak krzykne.dla mnie to chora pozycja ale chce sprobowac jeszcze raz tylko jak zorbic zeby naprawde nie czuc tego czegos i nie bolalo(mialam kiedys taki wypadek ze mnie chyba troche rozerwalo bo mialam krew na lozku)
kitka52 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 11:40   #133
jaga_2001
Zakorzenienie

kitka, jesli cos sprawia tobie bol to nie rozumiem dlaczego masz sie meczyc dla cudzej przyjemnosci? To, ze twoj TZ kocha sie w pewnych pozycjach, ktorych nie lubi, nie oznacza, ze ty tez musisz sie poswiecic, bo moge sobie glowe uciac, ze przy tych jego mniej ulubionych pozycjach nic nie boli. Postaw sprawe jasno. Powiedz, ze nie lubisz tego rodzaju sexu, bo za bardzo sprawia tobie on bol, ze czujesz ogromny dyskomfort. Jezeli ciebie kocha to zrozumie i do niczego namawiac nie bedzie. Takie jest moje zdanie i mojego TZ.
Pozdrawiam

Ostatnio Z Tz-tem zaczelam sie przedzezniac i piescic jego odbyt i okolice wiedzac, ze tego rodzaju pieszczot nie lubi Lecz ja go tylko tak "straszylam" On w rewaznu wsadzil mi palca calkiem, tzn. mowil, ze niby tylko sam oposzek palca, lecz ja mialam wrazenie, ze wsadzil mi go calego. Zebym czula jakis wiekszy dyskomfort to nie powiem Ale wiem, ze oboje jak na razie na tego typu pieszczoty nie jestesmy gotowi

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 12:49   #134
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: (Seks analny) Wasze doznania, opinie na temat...

Cytat:
Napisane przez kitka52
nie lubie tego ale czasem on tez kocha sie ze mna w pozycjach ktorych nie lubi.robi to dla mnie wiec ja dla niego cos tez.zawsze mam wrazenie ze chce mi sie ...kupke no i co mam zrobic zeby nie czuc tego?jak mowie ze mnie boli to go to bardziej podnieca bo wtedy sie staje taki dziki ale przestanie jak krzykne.dla mnie to chora pozycja ale chce sprobowac jeszcze raz tylko jak zorbic zeby naprawde nie czuc tego czegos i nie bolalo(mialam kiedys taki wypadek ze mnie chyba troche rozerwalo bo mialam krew na lozku)
Kitka, jesli cię to boli to dlaczego się zmuszasz? Zgadzam się z jagą, jego na pewno nie boli uprawianie seksu w pozycjach, których on nie lubi.
JEśli jest to dla ciebie chore, sprawia ci ból, dyskomfort itd. to nie rób sobie krzywdy dla swojego faceta.
Mówisz ,że to mu sprawia wielką przyjemność, ale jeśli sprawia ci to ból to a on o tym sie, ponieważ piszesz,że dopiero jak krzykniesz to się opamięta. I nasuwa mi się pytanie: czy on lubie tobie zadawać ból i czy to go podnieca ?
Wydaje mi się ,że musisz poważnie porozmawiać ze swoim TŻ i wyjaśnic tą całą sytuację .
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 13:32   #135
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kitka52
probowalismy z TZ tego pare razy.on to po prostu uwielbia a mi to sprawia ogromny bol.dostal pierwszy raz bo chcialam zobaczyc jak to jest a pozniej to na jakies swoje swieta typu urodzinki.on ma niedlugo imieninki wiec sie denerwuje.nie lubie tego ale czasem on tez kocha sie ze mna w pozycjach ktorych nie lubi.robi to dla mnie wiec ja dla niego cos tez.zawsze mam wrazenie ze chce mi sie ...kupke no i co mam zrobic zeby nie czuc tego?jak mowie ze mnie boli to go to bardziej podnieca bo wtedy sie staje taki dziki ale przestanie jak krzykne.dla mnie to chora pozycja ale chce sprobowac jeszcze raz tylko jak zorbic zeby naprawde nie czuc tego czegos i nie bolalo(mialam kiedys taki wypadek ze mnie chyba troche rozerwalo bo mialam krew na lozku)
nasmarowac penisa czyms sliskim i to dosc porzadnie jakims balsamem tylek tez troszke najpeirw poboli ale jak juz rozluznisz miesnie to ebdzie ok:P
Stary 2006-07-05, 13:54   #136
kitka52
BAN stały

GG do kitka52

z tego co wiem to on lubi jak mowie ze mnie boli,ale to wiedzialam od smego poczatku jak z nim zaczelam spac.jak normalnie sie kochamy to on wogole ie mysli o takiej sprawie jakiej jest bol.wiec zeby to nie bylo zle zrozumiane tylko bol w seksie analnym go podnieca.ale chyba dzieki wam uswiadomilam sobie ze juz tego nie zrobie.najblizszy czas musi przemeczyc sie bez.ciekawe jakie bedzie mial uczy jak nie dostanie tego np.na swoje imieninki hihi
kitka52 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 14:13   #137
patinka_
Zakorzenienie

ja nie próbowałam i raczej nigdy nie spróbuje....mój Tż też jakoś tego nie chce i chwała mu za to:P wolę zwykły sex od tyłu..ale do właściwej dziurki
Stary 2006-07-05, 21:42   #138
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k

a wiec ja kocham sex analny, gdy tylko go sprobowałam z moim Tz uznalismy to za forma wspołzycia i stalo sie to norma.łączymy to z readycyjnym sexem.
A wiec zawsze najpierw pobudza mi to mijesce palcami, nastepnie dobrze nawilza ślina wydzielina z pochwy lub innym srodkiem polecam oliwke dla dzieci, a nastepnie ja sie rozluźniam i wchodzi we mnie. MIlo uczucie i nigdy mnie ine bolało. Tz musi to robic z precyzja na pczatku i z wyczuciem, poźniej juz nie boli. naprawde fajne uczucie i chce sie wiecej.

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-05, 21:48   #139
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k

Cytat:
Napisane przez malenka294
moj tez tak zrobil tylko przypadkiem trafil w ta normalna dziurke.

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-06, 09:04   #140
gamaa
Zakorzenienie

Nie, nie, nie... obrzydza mnie prawde mówiąc ten rodzaj "seksu"[?!]. Nigdy się napewno na to nie zgodze...
Stary 2006-07-06, 11:28   #141
misiak82
Raczkowanie

A mi to jakoś nigdy nie przyszło do głowy, żeby spróbować. Chyba pora się nad tym zastanowic
misiak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-07, 21:45   #142
Kociak25
BAN stały

Co ja Wam powiem ciekawego... W łóżku podstawą jest zaufanie i uczucie. Kiedy i jedno i drugie jest, wtedy jest również zupełne rozluźnienie. No i jeszcze trochę poślizgu ze względu na delikatną błonę śluzową odbytu i ... Doznania gwarantowane! Powodzenia dziewczyny! Partner musi byc odpowiedni i wtedy jest super, uwierzcie...
Kociak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-08, 09:24   #143
angella_80
Raczkowanie

Przez 5 lat broniłam się łapami i nogami przed tą formą seksu. Może dlatego że z moim były spróbowaliśmy bez jakiego kolwiek przygotowania. Ale od roku jestem z kimś innym. I ciagle gadaliśmy o tym, że to dziurka jednokierunkowa aż zaczęłam czystaćwszystko na ten temat. No i spróbowaliśmy. I było nieźle. Drugi raz był fantastyczny. Nigdy w życiu nie miałam takiej gęsiej skórki jak wtedy. Wniosek jeden o którym wszyscy wiedzą.. Obie strony muszą tego chcieć. Nic na wariata.
angella_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 08:20   #144
iwonatom
Raczkowanie

A mi się po prostu wydaje ze facet mający ciagotki do sexu analnego musi miec po prostu cos z geja- koniec kropka
iwonatom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 09:18   #145
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
A wracajac do tematu... on powiedział, że by nawet chciał, a ja mu powiedziałam, że skoro tak to ja bym chciała też jemu tak zrobić. Oczywiscie tu nastąpił natychmiastowy protest z jego strony. I to mnie dziwi w sumie. No bo w koncu mój odbycik i jego odbysik są takie same, prawda? Wiec dlaczego to mój odbycik ma byc inwigilowany a jego nie? On powiedział, że to dlatego, że mężczyzna nie jest przyzwyczajony do tego, że ktos mu cos wsadza i to raczej normalne, że facet wsadza kobiecie (oczywiscie to była dość żartobliwa rozmowa ).
Shemreolin - spotykamy się chyba z tym samym facetem

Cytat:
Napisane przez iwonatom
A mi się po prostu wydaje ze facet mający ciagotki do sexu analnego musi miec po prostu cos z geja- koniec kropka
geje uprawiają także seks oralny - czy jeśli facet ma ciągotki do takiej formy seksu także ma w sobie coś z geja?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 12:01   #146
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Vadi, ale facet nie ciągnie facetowi, tylko robi dobrze kobiecie. Było by nieco inaczej gdyby sobie lubił possać lodzika.

A twój facet ma na imię Łukasz? Może wymienimy sie fotami. A to by było dobre, odkryłybyśmy przekręt stulecia

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-12, 12:29   #147
iwonatom
Raczkowanie

Ale geje nie mają cipek haha
iwonatom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-13, 19:12   #148
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
A twój facet ma na imię Łukasz? Może wymienimy sie fotami. A to by było dobre, odkryłybyśmy przekręt stulecia
hehehe, nie - Bartek, możemy spać spokojnie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-07-13, 20:11   #149
malena26
Przyczajenie

czesc dziewczyny,wiecie moja kumpela podczas stosunku analnego zrobiła kupe i ubrudziła swojego kolesia niezle jaja co
Stary 2006-07-13, 20:55   #150
male
Rozeznanie

malena26- i ona się tym pochwaliła???

No nieźle, nie zazdroszczę jej.

Ale "miłośc wszystko wybaczy"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości