![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
hejka
Normalnie nie mam czasu by częściej zaglądać na forum, a wydawało mi sie że nie mam jakoś dużo więcej obowiązków. Życie przewróciło mi się do góry nogami i bardzo powoli się prostuje. W dodatku pech nas prześladuje okropny. 10 kilo. Szkoda gadać. Tragedia. Od dziś spinam poślady i układam sobie tygodniowe jadłospisy bo inaczej się nie pozbieram. Niestety mimo postanowienia zjadłam już trzy cukierki - tak mnie ssie. Jak ja mam się pozbierać? Chyba będzie lepiej jak kupię sobie gumę do żucia. ![]() Cytat:
Zapisz
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
EMNE sporo,ale Ty jak się zmobilizujesz to poleci
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Czemu tu znów taka cisza.
Ja tu wsparcia potrzebuję, haloo! Od poniedziałku jakoś dietuję, ale na razie z potknięciami. Chyba trzeba by potraktować ten tydzień jako rozruchowy. Może uda mi się od przyszłego tygodnia wrócić do ćwiczeń.
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
![]() Jakieś chwilowy zryw tu chyba był EMNE zawsze ciężko się wraca, ale jak juz się wskoczy na dobre tory to jakoś leci. Ja się trzymam chociaż po spadku w zeszłym tygodniu cudów w tym mię oczekuje. Cudów nie ma ![]() U was też tak wieje ? |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Tak.
Wieje mocno.
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Późna godzina jestem padnięta - w pracy nie wiem w co ręce włożyć, zabieram do domu siedzę do tej godziny i dosłownie mam dość. A wizja powrotu z urlopu i znów roboty od groma bo nikt za mnie nic nie zrobi to się odechciewa, byle do piątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Też się na tym łapie, z jednej strony się odchudzam a z drugiej w weekend wypije kilka piw gdzie jedno ma prawie 200 kcal ;/
CIEKAWY BLOG O ODCHUDZANIU Edytowane przez graczocholiczka Czas edycji: 2016-12-10 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie mam jakoś nastroju do pisania. Dzisiaj znowu zaliczylam lekarza.Za miesiąc kolejna wizyta i pewnie wizyta u onkologa,ale to dopiero za miesiac a ja już mam doły. Myślę sobie na h.. mi dieta są gorsze zmartwienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Emne ja wierzę w Ciebie to tylko chwilowe zalamanie tyle już osiągnęlaś więc głowa do góry
![]() Eliza zmartwiłaś mnie co z tym Twoim zdrowiem ? Są rzeczy ważniejsze od super wagi, wyglądu gdy zdrowie szwankuje zresztą nie tylko. Uświadomiłam sobie to nie tak dawno... U mnie dziś kolejna lekcja pływania... co mnie odbiło na stare lata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Aga no onkolog ma powiedzieć czy usunąć laserem,wyciąć czy zostawić.Jest stan przed takowy.Trzeba cały czas kontrolować a to g...o nie zginie.Leukoplakia śluzówki.Tylko że ja miałam można powiedzieć do tego ranę z brzydka naroslą ,ale miałam antybiotyk przez dwa miesiące i prawie zeszło.
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Super,że plywasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pływanie to zbyt duże słowo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Aga nie ważne ile razy byłas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Basiu udanego urlopu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Pozdrowionka z nad morza ![]() Wreszcie upragniony urlop - byle jeszcze pogoda była ![]() Elizko dziękuję ![]() Aguś bardzo fajnie że zdecydowałaś się na naukę pływania, nigdy nie jest za późno - ja pływam tylko żabką - ale pływam i bardzo lubię. |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
jak Basiu urlop ? ja pogody nie miałam, właśnie mi się kończy i pogoda wraca :/
Codziennie chodze na basen ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aga_74 Czas edycji: 2016-07-21 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wyjeżdżamy. W sumie na pogodę nie możemy narzekać nie było upałów ale na plaży można było poleżeć i nawet się kąpać - dziś morze było ciepłe - opaliłam się. Deszczowy dzień był tylko jeden - w zeszłym roku lało nam przez cały tydzień. Zrobiłam ok 100 km na nogach i 20 km na rowerze wiec udało się trochę aktywnie. W środę stanę na wagę ciekawe jaki plus zobaczę ![]() Po powrocie wrzucę parę fotek ![]() Aguś ładnie się zawzięłaś - nauczyłaś się pływać duże gratki dla Ciebie - jesteś przykładem że dla chcącego nic trudnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
No to super
![]() Rower też wyciągnęłam i jeżdzę ale ze 2 razy w tygodniu około 10 -12 km u nas kiepskie są bardzo ścieżki rowerowe a pozatym jakoś strach jeżdzić bo kierowcy nie uważają ostatnio prawie mnie zawadził :-/ Jeśli chodzi o basen, nie umiałam nic pływać jak poszłam pierwszy raz na basen z siostrą na koniec maja to śmiejemy sie, że za nic nie umiałam utrzymać sie na wodzie z makaronem i deską szłam na dno ![]() Ja w przyszłym tygodniu do pracy juz na dobre i tak mi sie nie chce jak nigdy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też bardzo nie chce się wracać do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja się plazuje do niedzieli Pogoda piękna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Zazdroszczę wam dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguś patrz mamy iść do pracy to wracają upały - to się nazywa mieć szczęście ![]() Moja waga po urlopie tylko + 1,4 ale to i tak moje apogeum - dziś już minus 0,7 kg czyli połowa. Nie wiem czy mam siłę na walkę z tymi kilogramami - zaczynam na to patrzeć jak na niekończącą się opowieść :banghead: a tak ciężko zmienić nawyki na zawsze - chyba jakiś dół mnie łapie - dlatego mam takie nastawienie :banghead: Wieczorem wstawię fotki - tak ku przestrodze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
To sie nazywa mieć szczęście z ta pogodą
![]() ![]() Waga u mnie stoi mimo zwiększonej aktywności fizycznej... ale sporo jem.... np pomidory hmm... z cebulką i smietaną, ostatnio jogurt ![]() Basiu czekam z niecierpliwością na zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Kupiłam wczoraj jagody do przerobu i co zabrałam się za nie i nie mam cukru :banghead: dziecka nie ma a mnie nie chce się iść :banghead: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
dziecię kupiło cukier jagody przerobione, ręce wołają o pomstę do nieba
![]() no i kilka fotek wstawiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
![]() Mam 1.9 kg na plusie Myślałam że będzie więcej Nie odmawiałam sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Basiu widziałam foteczki
![]() ![]() ![]() Eliza co to jest 1,9 ja przez weekend potrafie więćej przytyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
No ja przez urlop też sobie nie odmawiałam - ale chyba dlatego wielkiego wzrostu nie miałam bo przygotowałam swój organizm do jedzenia większej ilości kalorii przed urlopem :p no i było aktywnie
![]() A ile byś mi dała? |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Idę na wesele 20 sierpnia i znowu jak wieloryb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak sobie mówiłam od marca i na wakacje pojechałam + 5 kg ![]() Też miałam to na co zapracowałam - nie wiem może przyjdzie taki czas że się ogarnę :banghead: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.