|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 - część VIII <3
Buziaki dla wizażowych cioc od Dominika małego wykąpanego pachnącego ciasteczka 😄
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Nana fotke na konpie zobacze.
Wykalacka nie martw sie mozesz urodzic lada dzien moze akurat ;-) Jeju wiecir co mam czasem dosc tego wisienia na cycku. Dzis godzina. 10 min zdarzylam maila wyslac i znow ryk. Cycka nie smoczka nie. Na rekach tylko. Ale po chwili i to nie. W koncu wlaczylam suszarke. I spi. A mi lep wybuchnie. Tz mnje oczywiście nie rozumie. Go tu nie ma j nie wie jak jest. Moze jej sie udziela moj stres zwiazany z uczelnia i brak sil. Moze to odczuwac?staram sie byc przy niej opanowana. Ale czasem karmiac ja nie moge sie doczekać az w koncu skonczy i bede mogla spokój nie zrobic cos. Az mi glupio ze tak mysle. I kolo sie zamyka :'(
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#125 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zjadlam sobie kanapeczki z szynka, serem, majonezem i zagryzlam pomidorkami koktajlowymi. Normalnie to ja takich rzeczy nie jem ja sie cofam w rozwoju albp wracam do punktu wyjscia bo na poczatku nie mialam takich zachcianek jak teraz musze przyznac, ze siedzenie w domu i czekanie nie wplywa pozytywnie na moja wage ![]() Jak siedze w domu to mi sie wudaje ze mi zycie ucieka, juz niech cos sie dzieje bo trafie do czubkow ![]()
|
||
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny dobre te wasze cycowe przygody
haha Pauluś przestan tak głupio myśleć że malutka ma problemy przez Ciebie !! Ja mam podobna sytuację do Ciebie sama tutaj TŻ w pracy od 6-18 także jak ma wolne to płacze ze szczęścia serio , u nas dzisiaj spacerowa pogoda była wiec trochę odetchnąć mogłam i naładować baterie przyjdzie wiosna i będzie super !! Panie zapakowane cierpliwości odpoczywajcie ! Łatwo mówić wiem ale grzecznie na was czekamy my same w domu do 2 w nocy trochę się boje ale TŻ nadgodziny ma . Trzymajcie kciuki my jutro szczepienie... A po akcji w szpitalu po szczepionce aż truchleje...
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hihi przypomniało mi się jak mój był na 2 szczepieniach w szpitalu ja tu strach ze zaraz go przywioza rozplakanego a on spał ale z drugiej str mogła na to mieć wpływ żółtaczka.---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Ja przyszły tydzień lipa bo nocki tż ma i nie dość ze noc i to 12h od 18do 6 rano będę sama to jeszcze będzie spał do południa wiec 1.5 dnia sama :-( ale jakoś się da byle mały dobrze się czuł
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
A ja 18 wiec jokos na dniach obydwie musimy urodzic i juz
Mi tez jest ciezko bo mala wali z baranka w szyjke a nikt jej chyba nie powiedzial ze trzeba najpierw otworzyc te drzwi a nie tak na sile boli jze ja pierdziu ![]() Cytat:
A teraz zjadlam cos pysznego jeszcze ale wam nie powiem co zeby juz smaka nie robic bo wam nie wolno |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Co nie wolno nam wszystko wolno tylko malutko
a szepionka druga dawka na wzw
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawda, dzieci czują nasze humory.... Ale widzę nie tylko ja mam kiepski dzień.... Mały wisi pól dnia na cycku, malo śpi... Teraz też wisi... Beczeć się chce.... |
|
|
|
|
#133 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale co plakala bardzo? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do mnie wróciła zgaga i już od kilku dni mnie męczy. Do spania robię sobie z kilku poduszek coś jak poducha klin, bo wtedy mi się nie odbija kwasem i mogę zasnąć ale generalnie masakra mieć taką zgagę na końcòwce ciąży.A tż mi powiedział przed chwilą, że już go dobija to czekanie i że czuje się jakby siedział na bombie zegarowej z opóźnionym zapłonem hahaha A co ja mam powiedzieć skoro to ja jestem tą tykającą bombą ![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
A pytanie z innej beczki... Kiedy dzieci przestawiają się na tryb dzień -noc?
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak przez całą ciąże mi się nie chciało tak teraz non stop coś i najlepiej popić colą... ech schodzę na psy i coraz gorsze rzeczy jem i piję na tej końcówce. Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Dobra mamuśki trzeba rytualny taniec odstawić. Ustalamy kolejność: W sobotę rodzi Siasia W niedzielę Wykalacka W poniedziałek ja To teraz tańce hulańce Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
|
|
|
#137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje ze niedlugo Cytat:
|
|
#138 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie a dwupaku ja byłam w czwartek na wizycie i nic nie zapowiadało juz porodu a w piątek pomału się zaczynało...a sobota to już w ogóle od rana akcja a ja nadal nie świadoma ze to juz
takze lekarz to jedno a życie drugie....Polozna twierdziła ze urodzę o 3 nad ranem a o 22ej juz było po wszystkim takze nie wiadomo co przyniesie dzisiejsza noc i jutrzejszy dzień ![]() Marciar każdy ma granice wytrzymałości jakaś u mnie jeszcze chyba za wcześnie na nią ale pewnie też mnie humory dopadne póki co trzymam się wszak tż będzie w pon : D Paula wiadomo ze rodzice by Ciebie odwiedzili tylko co zrobisz jak urlopu tata nie dostał myślę że oni też przeżywają ze nie mogą przyjechać a Ty sama jesteś ale pamiętaj marudzi do woli po to jesteśmy
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
[/COLOR]Dobra mamuśki trzeba rytualny taniec odstawić. Ustalamy kolejność:
W sobotę rodzi Siasia W niedzielę Wykalacka W poniedziałek ja To teraz tańce hulańce Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.[/QUOTE]
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
A dziś usłyszałam ze jestem zła matka bo kto słyszał z 11 dniowym dzieckiem iść na spacer juz....kiedyś to.....no właśnie kiedyś było inaczej
wyrodna matka ze mnie
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wez zlotymi myslami innych to nke ma w ogle co sie przejmowac. Wystarczy ze w swojej glowie sto milionów mysli..
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak moglas wyciagnac dziecko z bezpiecznego domu i pozwolic mu pooddychac tlenem, tam tyle niebezpieczenstw czycha a ty ryzykujesz, ja bym go do osiemnastki na dwor nie brala. Poza tym jak smiesz wychowywac swoje dziecko po swojemu, niedobra ty ![]() Dobra posmialam sie, moge isc spac ja na noc porodu poprosze raczej nie bo ja sie lubie wyspac
|
|
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze prawisz. Gin mi tak samo mówił.Ależ ten czas zleciał. Pewnie już się nie możesz doczekac poniedziałku. Na ile tż przyjeżdża? Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
![]() I też idę spać ![]() Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
||
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo noc jest taka piękna i po co tu spać
Malutka i tak dala odsapnac - spala 4,5 godziny. Teraz będziemy tańców żeby znowu zasnęła Wieczorem zjadlam budyń czekoladowy to nie mogłam jej odłączyć od cycka tak zarla ze zygnela aż ![]() Dzięki laski jeszcze raz za słowa wsparcia Któraś chyba sasia napisała paulus - tak na mnie mama mówi ![]() A mama sama nie może przyjechać bo ojca nie można zostawić samego bo wtedy mu palma odbijaniem zaczyna pic ( kiedyś pisałam w klubie ). Więc pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość i gadać z mama na skypie ![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
Jak ja Cię rozumiem !!!! A ty masz jeszcze tż tylko w week ![]() Ale dobrze ze masz mame i tate pod ręką. Chociaż czasami pewnie i tak masz dość złotych rad mamy
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Siasia mała strasznie wymiotowała całą dobę :+
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
O biedna
![]() Mi mała w koncu padła to i ja idę spać
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
A ja czułam że się przeziebiłam gardło 3 dni bolalo katar a teraz czuje że mam gorączkę TŻ wrócił z pracy mam prawie 38 buuu
oby się malutka nie zaraziła
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aninis ja bym tz powiedziała "tik tak" :p |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

moze akurat ;-) 

ja sie cofam w rozwoju albp wracam do punktu wyjscia bo na poczatku nie mialam takich zachcianek jak teraz
musze przyznac, ze siedzenie w domu i czekanie nie wplywa pozytywnie na moja wage
ale grzecznie na was czekamy 

ale generalnie masakra mieć taką zgagę na końcòwce ciąży.

jak moglas wyciagnac dziecko z bezpiecznego domu i pozwolic mu pooddychac tlenem, tam tyle niebezpieczenstw czycha a ty ryzykujesz, ja bym go do osiemnastki na dwor nie brala. Poza tym jak smiesz wychowywac swoje dziecko po swojemu, niedobra ty