|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: debiut na targowisku
ups, dopiero teraz zobaczylam twoj post, sorki za zwloke
![]() a wiec ![]() balsam jest nieaktualny, z Lacaluta zostaly juz tylko 4 probeczki,z Elgydium 1, ale za to Colgate mam mase i jeszcze Sensodyne, jakbys chciala ![]() kredka Oriflame aktualna hmm, musze zaktualizowac watek
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze ew. interesuje mnie
-cień Joko- jasny zolty opalizujacy - jakie jest jego zużycie -balsam do ciala Davidoff Cool Water-oryginalny, byl w zestawie z perfumkami perfumki wypsikalam , a balsm zostal-ok.1/3 opakowania100ml(moze trochu wiecej) oraz Lacalut, Elgydium i Sensodyne (które masz?) i kredka coś Cię u mnie zainteresowało, też zostało malutko? |
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Basia39, nie mam pojecia czy kolczyki sa srebrne, bo dostalam w prezencie
na kartoniku jest nazwa obu kamieni(co podalam w opisie) oraz cyferka 18".czy to swiadczy o probie srebra??moze ty wiesz, bo ja na prawde nie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie za krem do rak Oriflame Waniliowo-cynamonowy,(wersja limitowana, juz jej w katalogu nie znajdziecie
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieni w ciekawych kolorkach, pudru rozswietlajacego, korektora pod oczka, Dermacolu 217(!),pedzli WE-ma, moze jakiegos fajnego balsamu do ciala?,, maseczek oczyszczajacych, dotleniajacych, profesjonalnej pielegnacji wlosow, to chyba na tyle
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
nazien dzisiejszy gloenie zielenie-soczyste, seledyn, za roze, brazy -dziekuje, moze pomarancz? cos ciekowego, bo wszelkie standardy juz mam
![]() aha szukam tez brazowej kredki do oczu
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie krem do rąk oraz Colorstay (zostało go 25%, tak?).
Na wymianę mam to co w wątku (jako www w profilu) oraz cień IsaDora Basic Eyeshadow Pearly Blue (na oku wygląda jak lekki grafit). Mam też kilka ciuszków
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie podkladzik Revlon
ja mam różowe cienie Inglot Integra, Czarny cień Max Factor, zielony Inglot sprint ze złotymi drobinkami, szarobrązowy cień Manhattan z białym rozświetlaczem, cień Rival de Loop, kolor hot chocolate i dwie takie malutkie odsypki cieni: APC nr 17 śliwkowy i IB biel opalizująca na złoto |
|
|
|
|
#139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
nie poddaje sie
zapraszam do wymiany!
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
znalazłabyś coś u mnie za:
Chansond'Eau-deodorant natural spray 10ml,Coty 5% zużycia zajrzyj proszę do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=106010 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: debiut na targowisku-i juz dokładka ;)
Elgydium -pasta wybiuelajaca z najmniejszym współczynnikiem ścieralności szkliwa próbka 7ml
może coś u mnie znajdziesz?
|
|
|
#149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fioletowy cień Revlona do użytku na sucho i mokro, moglabys mi podac linka do strony, gdzie moglabym go zobaczyc |
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...tner=jerzy_ltr
są to te cienie, niestety nie ma tam mojego koloru postaram się zrobić jutro zdjęcie. To przygaszony fiolet lila, bardzo ładny, ale mam go już naprawdę długo, końca nie widać, a szkoda, żeby leżał w kosmetyczce.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

na kartoniku jest nazwa obu kamieni(co podalam w opisie) oraz cyferka 18".