Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-05, 08:09   #121
NetaC
Raczkowanie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Mi się się nocy nie śniło nic ale zasnelam znów i miałam sen jak to zazwyczaj nad ranem jak tak dosypiam. I śniło mi się ze byłam w sądzie sadzona ze nie dbam o dziecko. Ze piję alkohol i uprawiam seks.

To forum ma ogromny wpływ na psychikę...

Już wstaje. Nie ma mowy nie idę znów spać.
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:10   #122
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
oj bo masz wymagania chlopak juz duzy i sie wtulil w przerozne wnetrznosci i mu dobrze... a moze przy tym ostatnim wybryku sam poczul, ze nie jest fajnie, i "zmadrzal"
Też tak myślę, że on po wybryku też ma dość i stwierdza, że będzie już leżał spokojnie kopnięć już nie uraczę pewnie, teraz mam tylko falowanie brzucha

Przeczytałam Twój opis nastawiania...i że ten ból w nocy dziś tai miałaś. Kurde, więzadła pewnie sobie nie dają rady i dlatego ten ból co? Strach iść spać...

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:12   #123
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Cloche opis bólu...no ja mam taki od 3 mcy, ale im brzuch większy tym bardziej to przekręcanie boli. Mam nadzieję, że jakoś się wyspałaś i funkcjonujesz... jeszcze troszkę damy radę wszystkie..
ej no kto jak kto, ale ty mnie nie zaluj wyspalam sie w miare, bo bolalo tylko to szarpniecie, no i pare minut potem, jak wiezadlo dochodzilo do siebie. potem juz standard nocny - czyli moj syn, ktory najlepiej spi obmacujac moj brzuch, glownie wystajacy pepek... ale i tak nie bylo zle, bo sie nie drapal dzisiaj o wiele lepiej wtedy spi, a przez to i ja
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:20   #124
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ej no kto jak kto, ale ty mnie nie zaluj wyspalam sie w miare, bo bolalo tylko to szarpniecie, no i pare minut potem, jak wiezadlo dochodzilo do siebie. potem juz standard nocny - czyli moj syn, ktory najlepiej spi obmacujac moj brzuch, glownie wystajacy pepek... ale i tak nie bylo zle, bo sie nie drapal dzisiaj o wiele lepiej wtedy spi, a przez to i ja
Tylko wiesz, kto jak kto, ale ja przez moje bóle wiem co przeżywasz a opis syna który obmacuje brzuch i pępek..to słodkie jest

a dziewczyny, miałam jeszcze pisać co do prezentów w niektórych regionach dla mamy... u mojego męża w regionie jest tak, że jak matka dostała coś złotego, to jeśli jest to syn, to prezent jest przechodni. Jak się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży to moja teściowa oddała mi złote kolczyki, które dostała "za urodzenie mojego męża". Pamiętam, że się wtedy wzruszyłam... Jeśli z kolei urodzi się córka i później zajdzie w ciążę, to ona dostaje to co matka dostała od jej ojca za jej urodzenie...

Mikołaj <3
Stary 2016-03-05, 08:25   #125
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślę, że on po wybryku też ma dość i stwierdza, że będzie już leżał spokojnie kopnięć już nie uraczę pewnie, teraz mam tylko falowanie brzucha

Przeczytałam Twój opis nastawiania...i że ten ból w nocy dziś tai miałaś. Kurde, więzadła pewnie sobie nie dają rady i dlatego ten ból co? Strach iść spać...
musisz sie zadowolic falowaniem ale to zupelnie normalne... wiec spokojnie.

no jestem pewna, ze to wiezadla. doslownie mi sie taka wizualizacja wlaczyla, czulam to wiezadlo gdzie skad dokad idzie, ledwo macice utrzymalo chyba... przeleciala mi wtedy taka mysl - co jesli ono sie faktycznie by naderwalo czy kompletnie zerwalo??? i se pomyslalam, ze wtedy to chyba by musieli mi jakos z zewnatrz brzuch podtrzymywac, a po porodzie "co najwyzej" mi macica by wypadla, ale dla dziecka chyba nie ma niebezpieczenstwa? nie no, trzeba przemyslec sprawe przekrecania sie, bo od tego pierwszego to potem za kazdym razem to samo, wiec to nie pojedynczy wybryk a chyba moj program na nastepne 3-4 tygodnie... zagadam polozna w poniedzialek, bo ide na ktg na moja wybrana porodowke...
Stary 2016-03-05, 08:28   #126
gosiaczek071
Zakorzenienie

Hejka, jeżu ile przez noc naprodukowane!!

Hemoroidy-wylazł mi boli mam maść ale nie zawsze pamietać by użyć

Pani Teresa- kejka a spytaj proszę meza jak mozesz na jakiej podstawie sie dopasowuje? Chodzi o obwod? Czy jak? Moja mama miała po operacji w sierpniu, moze bedzie na mnie dobry. Czy lepiej kupic nowy?

Noc-sama noc ok, gdyby nie durny kundel o 6 rano to by było bosko. Maz go wypuścił z klatki i wrócił spac. A ten łaził i stukał pazurami. Potem pół godz pozniej Hanka sie obudziła i oczywiście samolubna jest przylazla do nas i gadała. Kazaliśmy jej isc do salonu zeby sobie bajkę włączyła. Chwile pozniej wstał Kuba i sobie oglądali wiec zasnęłam dalej, a o 8 Hance cos odbiło i zaczęła tupać i walić nogami w podłogę wiec wstałam wkurzona juz...masakra, strasznie samolubne te dziexi sa :/

A na dodatek maz mnie podkur...z rana. Mowię mu, ze musi wcześniej w pon wrócić bo mamy wizyte na 17, a on oczy jak 5 zł i mowi ze ma spotkanie w Innym mieście. Pytam sie go dlaczego sie umówił na pon skoro od 2 tyg wie, ze mamy wizyte! No bo zapomniał! A moj akumulator padł i bie wiem jak sie dostanę w pon gdziekolwiek. Nie wspominając ze bardzo cieżko mi sie siedzi w aucie a co dopiero prowadzić i to z dzieciakami :/ wściekła jestem!!! musi załatwić ładowarkę do akumulatora i cos podziałać...a rok temu był wymieniany :/

Generalnie dzien zaczęłam srednio. U mnie jest tak, ze jak jedna rzecz mnie wqrwi to leci lawina... :/

Czas na drugie dniadanko ImageUploadedByWizaz Forum1457166474.121623.jpg

A witamin nie biorę żadnych bo łącznie mam 19 tabletek (z wziewami) w ciagu dnia :/
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:29   #127
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko wiesz, kto jak kto, ale ja przez moje bóle wiem co przeżywasz a opis syna który obmacuje brzuch i pępek..to słodkie jest
taaa... to jest slodkie, jak pepek nie nalezy do ciebie porownywalne z tym, jakby ci facet cala noc krecil sutkiem. tzn o ile nie lubisz jak to robi, bo ja nie lubie, ale wiem, ze pojedyncze milosniczki takich praktyk chodza po swiecie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-05, 08:37   #128
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:

a dziewczyny, miałam jeszcze pisać co do prezentów w niektórych regionach dla mamy... u mojego męża w regionie jest tak, że jak matka dostała coś złotego, to jeśli jest to syn, to prezent jest przechodni. Jak się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży to moja teściowa oddała mi złote kolczyki, które dostała "za urodzenie mojego męża". Pamiętam, że się wtedy wzruszyłam... Jeśli z kolei urodzi się córka i później zajdzie w ciążę, to ona dostaje to co matka dostała od jej ojca za jej urodzenie...
hmm nie rozumie
czyli jak syn to dostajesz coś co ktoś dostał (teściowa?) czy mąż daje coś?? a przechodni to znaczy, że komu się potem daje?
a jak córka to dostajesz to co Twoja mama dostała? czyli prezent od mamy?
czy mąż daje Tobie i Ty potem dajesz dorosłej córce?
ciekawe to
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:37   #129
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cloche no faktycznie, gdyby się coś zerwało to co..masakra. Wolę sobie tego nie wyobrażać, dziecko na pewno bezpieczne, ale...brrr...aż mam ciarki. Pogadaj z położna, może ma jakiś pomysł faktycznie. Spać całą noc na jednym boku się da, ale..to jest ch.lernie męczące. Dałam radę tak dwie noce a później dzień był do d.py.
A co do pępka to myślałam, że to inaczej wygląda..hahaha..ale nie, podziękuję za kręcenie i naciąganie

Gosia ale masz śniadanko
Zapytam męża wieczorem, jak już wróci od mamusi z tego co wiem to może być używany, bez problemu, jeśli rozmiar będzie pasował. A jak rozmiar dopasować to dam Ci jeszcze znać
Masz dziś świetnie rozpoczęty dzień...bajka

Mikołaj <3
Stary 2016-03-05, 08:40   #130
madziara889
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Współczuję Wam codziennie nieprzespanych nocy i tych bóli.

Mieliśmy jechać dzisiaj na urodziny do synka kuzyna ale odmówiłam, nie dość, że mi coraz ciężej tyle siedzieć na krześle to jeszcze katar mnie tak męczy, że non stop muszę nos wycierać.

Sny
Śniło mi się, że rzeczy młodej prałam w kurzych łapkach zamiast w proszku
Później śnił mi się bocian, który latem chodził po polu teściów, że przyleciał do PL na wiosnę, podbiegł do mnie o objął sprzydłami, miział się do głaskania, a później podbiegł do tż i robił to samo.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:40   #131
kajaja
Zadomowienie

Hej ale pedzicie mam 5 stron do przeczytania ale to potem teraz biorę się za sprzątanie a dziś 35+0 czyli 9 miesiąc już puka ale ten czas zapiernicza
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:44   #132
patulinka94
Zadomowienie

Cloche U mnie ten ból w pachwinach właśnie nieraz mega boli. Nie tylko no "ups"...

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
Hej ale pedzicie mam 5 stron do przeczytania ale to potem teraz biorę się za sprzątanie a dziś 35+0 czyli 9 miesiąc już puka ale ten czas zapiernicza
Gratulacje
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 08:45   #133
NetaC
Raczkowanie

Do kin 11 wchodzi 3 część niezgodnej.
Będzie maraton wszystkich 3 części.
Stary 2016-03-05, 08:45   #134
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
hmm nie rozumie
czyli jak syn to dostajesz coś co ktoś dostał (teściowa?) czy mąż daje coś?? a przechodni to znaczy, że komu się potem daje?
a jak córka to dostajesz to co Twoja mama dostała? czyli prezent od mamy?
czy mąż daje Tobie i Ty potem dajesz dorosłej córce?
ciekawe to
Wytłumaczę Ci na Twoim przypadku, będzie prościej.

Urodzisz córkę - mąż daje Ci pierścionek, bransoletkę, kolczyki, etc. z okazji urodzenia córki - Twoja córka dorasta i zachodzi w ciążę - przekazujesz jej swój skarb, który dostałaś w związku jej narodzinami. Koniec łańcuszka, zostaje to u córki A ona jak urodzi to dostaje od swojego męża coś i przekazuje to dalej

Urodzisz syna - mąż daje Ci pierścionek, bransoletkę, kolczyki, etc. z okazji urodzenia syna - Twój syn dorasta i zakłada swoją rodzinę (ale żyje z tą kobietą co ma dziecko, a nie że jedno sobie i drugie sobie, bo to chodzi o to, żeby pozostało w rodzinie) - rodzi mu się dziecko a Ty jako teściowa oddajesz swojej synowej dokładnie to co dostałaś od swojego męża w związku z urodzeniem tego syna. Łańcuszka koniec. Jak ona urodzi to dostaje prezent dodatkowo od męża/chłopaka, który później przekazuje swojej córce/synowej etc...

Bardziej logicznie nie potrafię

Mikołaj <3
Stary 2016-03-05, 08:51   #135
AsiaPo
Mama Land

Czyli nie ważne co urodzisz i tak musisz oddać jeden prezent?

Oddajesz nowy, a dla siebie zostawiasz stary??

Kejka: Ja Ci życzę cc 11.04 ❤
Stary 2016-03-05, 09:02   #136
gosiulka22
Wtajemniczenie

Też czuje okropny ból przy przekecaniu się z boku na bok w nocy. Masakra totalna tak boli że się płakać chce i cierpnie mi cała noga.. A ból w pachwinie lewej mam jakiś czas czasem jest słabszy, są dni że go nie ma wcale a czasem tak jak dziś to wstać nie można
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 09:14   #137
kopycio
Rozeznanie

Tabaska i jak Ci sie sprawuje ten domowy sprzęt? Daje cos? Myslalam raczej o jakimś gabinecie, wiem, ze sa rożne te promienie i rożne efekty, bede szukac dzieki za info, ze nie mozna podczas karmienia jestem niepocieszona myslalam ze zaczne jak najszybciej i bedzie spokoj

Malos
Dziekuje zaraz bede szukac na warszawskich salonach ile zabiegów miałaś zanim byłaś zadowolona z efektu?
Pewnie ze sobie tatu zrobie, moje cialo

Cloche
Bidulka jestes oby juz sie nie powtorzylo

Gosiaczek
Chłopy tak maja, ile razy moj tez oczy jakby ducha zobaczył, teraz mu przypominam tak pare dni przed zawsze

Madziara
Co za sen, haha Wy naprawdę nic nie bierzecie??
Pies
Musze Wam napisać jaki moj jest kochany mamy goldenke. Jak jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciazy to jak wracałam z pracy i siadałam na kanapie to ona wdrapywała sie obok, chociaz ma zakaz i kładła glowe na moj brzuch i tak leżała i spała dobre dwa tygodnie potem dopiero powiązałam to z ciaza i wyczytałam, ze niektóre zwierzaki wyczuwają.. A teraz spi w naszej sypialni koło lozka po mojej stronie kochana jest, a zawsze spała na swoim posłaniuzeby tylko nie ta siersc

Prezenty
Pamietam jak moj bratanek sie urodził to wyczytałam, ze dla malucha na pierwsza wizyte kupuje sie cos słodkiego, zeby miał słodkie zycie
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 09:18   #138
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Na ostatniej wizycie lekarz odstawil mi luteine, ale magnez kazał brać jeszcze, a co z witaminami? Bierzecie nadal, ja ostatnio odpuscilam, tylko żelazo przyjmuje, gin powiedzial ze witaminy mogę przyjmowac jak chce
Biorę i będę brać jeszcze podczas karmienia. Dziecko wyciąga wszystko.

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Witaminy biorę, gin mowil ze nawet po porodzie brac przy karmieniu. Biorę pregne plus.

Albo na rece, za nadgarstkiem wzdłuż reki albo nad biodrem juz byłam umówiona i wyszła ciaza, wiec odpuściłam i grzecznie czekam
Hemoroidy sa okropne masz jakies leki? Maści?

46 km? jejuuuu.. Moj tez głowa w pachwinie boli jak cholerka, i cal noga mi drętwieje, łącze sie z Toba w bolu

Nie bój! Co ma byc to bedzie! Damy rade silne babki jestesmy

Tez o 3 miałam kryzys, tż zasnął na kanapie i go ściągałam do lozka, bo rano byłby cały polamany

Ja jestem wyspana Młody szalał w nocy ale porozmawialiśmy sobie i zasnal skoro juz nie spie to lece moze poprawie zasłony bo jakos nieładnie die układają.. A potem po zakupy z mama, musimy kupic jej nowa fryzure

Depilacja laserowa
Czy któraś ma jakies doświadczenia? Obiecałam sobie ze to bedzie moj prezent za porod musze chyba zacząć sie rozglądać.. Mam dosc wosków i maszynek

Aaaa dzis 35t 0 dni!
Mam philips lumea (IPL) ale szykuje Bożene na laser w okolicach Bożego Narodzenia. Juz nie mogę się doczekać
Teraz włosy na nogach mi nie dorosły, nie mam kompletnie nic Na większe cycki nie ma szans, ale gładkie nogi mogłyby zostać

Cytat:

Fajna tradycja tylko co jak się ma więcej dzieci?

Co do spania to też mam problem z przekręce niem, czasami budzę tz w nocy, żeby mi pomógł wydostać się siku
Dzisiaj stwierdził,że on jest najbardie nie wyspany, bo raz ja mu stękam, to Martyna chce pić/siku czy coś jeszcze
Takie życie

Jaki spokój. Tż z młoda pojechali na katechezę Mm ciszę do 14 Tylko sama musze zrobić sobie śniadanie a już się oddzwyczaiłam

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 09:18   #139
Polinezyjka
Zakorzenienie

Raz mi się tylko zdarzyło, że przekręcając sie naciągnełam cośi tak bolało, że nei wiedziałam czy próbowac dalej czy zostać w tej pozycji co mnei to zabolało.

PYKANIE
tak jak kiedyś rozmawiałyśmy zawsze w nocy jak siadam na wc lub wstaję to pyka mi coś w kościach biodrowych
Ale dziś w nocy tak strzeliło a ja byłam taka zaspana, że pierwsza myśl: o matko wody pykły tak jak to ktoś opisywał
Na szczęście tylko kości hehhe

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Sny
Śniło mi się, że rzeczy młodej prałam w kurzych łapkach zamiast w proszku
Później śnił mi się bocian, który latem chodził po polu teściów, że przyleciał do PL na wiosnę, podbiegł do mnie o objął sprzydłami, miział się do głaskania, a później podbiegł do tż i robił to samo.
BOCIAN przytulak

Cytat:
Wytłumaczę Ci na Twoim przypadku, będzie prościej.

Urodzisz córkę - mąż daje Ci pierścionek, bransoletkę, kolczyki, etc. z okazji urodzenia córki - Twoja córka dorasta i zachodzi w ciążę - przekazujesz jej swój skarb, który dostałaś w związku jej narodzinami. Koniec łańcuszka, zostaje to u córki A ona jak urodzi to dostaje od swojego męża coś i przekazuje to dalej

Urodzisz syna - mąż daje Ci pierścionek, bransoletkę, kolczyki, etc. z okazji urodzenia syna - Twój syn dorasta i zakłada swoją rodzinę (ale żyje z tą kobietą co ma dziecko, a nie że jedno sobie i drugie sobie, bo to chodzi o to, żeby pozostało w rodzinie) - rodzi mu się dziecko a Ty jako teściowa oddajesz swojej synowej dokładnie to co dostałaś od swojego męża w związku z urodzeniem tego syna. Łańcuszka koniec. Jak ona urodzi to dostaje prezent dodatkowo od męża/chłopaka, który później przekazuje swojej córce/synowej etc...

Bardziej logicznie nie potrafię
Bardzo ładnie wyjaśnione hehhe wszystko rozumie
21 tc córeczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-05, 09:35   #140
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Martinixx fajna tradycja, ale z drugiej strony dlaczego masz oddawac obcej babie cos do czego jestes bardzo przywiazana? malo ze syna oddajesz? corce to jeszcze ja tam dostalam te kolczyki, ale nie mam zamiaru poddawac sie ich tradycji
A jak sie ma wiecej dzieci to wiesz, dostaje sie kolejne prezenty od meza wiec masz co oddawac kazde dziecko jest Ci wynagrodzone czyms zlotym, przypisanym konkretnie do dziecka

Asia dzieki marzy mi sie w rocznice urodzic moze sie uda ugadac z ginem zeby nie robil przed terminem..
I tak, nie wazne kogo urodzisz zawsze ten prezent co dostajesz od meza to go oddajesz ale nie martw sie, wczesniej niz u meza sie z tym nie spotkalam czyli to co dostalas od meza powiedzmy 20 lat temu to oddajesz i zostajesz z niczym a kobieta ciezarna dostaje od Ciebie stary i nowy od swojego partnera

Mikołaj <3
Stary 2016-03-05, 09:43   #141
Martinixxx
Zadomowienie

Poli

Tego pyknięcia wód nie słychać, tylko czuć Przynajmniej u mnie

Kejka

No w sumie racja. Jak jeszcze trafisz na wredną synową to w ogóle kaszana

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 09:53   #142
gosiaczek071
Zakorzenienie

Poli nie zjadaj końcówek!! RozumieM ! mówiłaś kiedyś, zeby ci wypominać

Odejście wód u mnie to było pyknięcie ale takie dziwne. Ja leżałam w łożku była noc i dlatego pamietam-ale to bardziej czuć niz słychać
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 09:57   #143
annihilate
Rozeznanie

Opłaciło się dać kwiatka teściowej dzisiaj bo będą pierogi na obiad

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-05, 10:06   #144
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NetaC Pokaż wiadomość
Mi się się nocy nie śniło nic ale zasnelam znów i miałam sen jak to zazwyczaj nad ranem jak tak dosypiam. I śniło mi się ze byłam w sądzie sadzona ze nie dbam o dziecko. Ze piję alkohol i uprawiam seks.

To forum ma ogromny wpływ na psychikę...

Już wstaje. Nie ma mowy nie idę znów spać.
nooooo forum jedżie po psychice

POLI no doba Twoja pełna aktywności wielki szacun ale ja też już nastawiam się psychicznie że jak urodzimy będziemy na wysokich obrotach a ja musze jeszcze miedzy czasie działke ogarnąć koszenie plewnienie i=ogródka itd... no może być ciekawie.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:

OOOOO!! ale sie wzruszyłam.. Cudowna tradycja no nie słyszałam o takiej ale jak dla mnie bomba!
Stary 2016-03-05, 10:06   #145
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość

Mam philips lumea (IPL) ale szykuje Bożene na laser w okolicach Bożego Narodzenia. Juz nie mogę się doczekać

Teraz włosy na nogach mi nie dorosły, nie mam kompletnie nic Na większe cycki nie ma szans, ale gładkie nogi mogłyby zostać

Ja tez w ciazy mam duzo mniej, ale po ciazy znow sie zacznie wosk pojdzie w ruch a potem laser
Stary 2016-03-05, 10:09   #146
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Poli nie zjadaj końcówek!! RozumieM ! mówiłaś kiedyś, zeby ci wypominać

Odejście wód u mnie to było pyknięcie ale takie dziwne. Ja leżałam w łożku była noc i dlatego pamietam-ale to bardziej czuć niz słychać
heheheh dzięki ja niestety z ortografii to coraz gorzej ! Dobrze, że słownik tu poprawia bo byłyby jajka
21 tc córeczka
Stary 2016-03-05, 10:09   #147
NetaC
Raczkowanie

Ja mam zamiar jeszcze przed porodem iść na wosk o ile to bezpieczne. Zapytam się się pn ginekologa czy mogę.
I będę miała spokój do końca kwietnia.
Stary 2016-03-05, 10:33   #148
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Gosiaczek zapytalam meza i powiedzial ze mierzy sie obwod brzucha po porodzie i zgodnie z tym kupuje rozmiar. Wrzucam Ci fotke z kartonika rozmiarowkiImageUploadedByWizaz Forum1457173981.317473.jpg no i mozesz miec uzywane bo to ustrojstwo ma duzo gum i nie ma szans zeby sie rozciagnelo

Mikołaj <3
Stary 2016-03-05, 10:38   #149
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Kopycio ja mam ipl remingtona, uzylam go przed ciaza tylko kilka razy bo zaraz zaczelo sie lato i jak się opalasz to też nie mozna go stosować, ale zauwazylam lyse plamki na nogach które dosc dlugo sie utrzymywaly wiec pewnie cos daje, od wrzesnia jadę z nim od nowa, to lato się jakos przemęczę, popracuje wieceb nad figura niż golizna
Stary 2016-03-05, 10:50   #150
kopycio
Rozeznanie

Dzieki Tabaska cos mysle, ze te urządzenia by u mnie nie zdały egzaminu, pójdę do gabinetu, a najwyzej na poprawki kupie taki domowy, jeszcze nie wiem..

Neta, ja woskuje od poczatku ciazy, to jest naturalne wiec chyba nie szkodzi dziecku, nie zastanawiałam sie ale poza bólem to nic groźnego mi sie nie dzieje ale ja robie sobie sama.. Troche gimnastyki przy tym jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości