|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIX
Przyznaję, że jednak komfort jest dla mnie ważniejszy niż (niepotwierdzona do końca) szkodliwość antyperspirantu, dlatego używam blokera
![]() Co prawda tylko mniej więcej raz na miesiąc i nie wiem czy to bardziej szkodliwe niż codzienne smarowanie pach zwykłym antyperspirantem. Takie 24-h nie były dość skuteczne, a teraz właściwie mam spokój, kulek-dezodorantów używam dla zapachu i "na wszelki wypadek", roszerowe w tej roli fajnie się sprawdzały. |
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, czy któraś z was zamawiała ofertę wysyłkową we Francji i mogła by mnie polecić albo wrzucić link do skanu oferty dla nowych? Właśnie się przeprowadziłam i nie mam francuskiego numeru klienta ani żadnej aktualnej francuskiej oferty wysyłkowej dla nowych ;(
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
W e-sklepie kod: PRTMPS - to 50% rabatu na najdroższy produkt w koszyku.
Promocja obowiązuje przy zamówieniu od 109 zł i nie obejmuje produktów przecenionych, oznaczonych Zielonym punktem, Zestawów dla Ciebie oraz produktów stanowiących Ofertę specjalną. Produkty te nie wliczają się również do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna. Oferty promocyjne nie łączą się. Z promocji można skorzystać tylko raz. Oferta obowiązuje do dnia 20.03.2016 r.
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Okazało się, że kończy mi się odżywka do włosów,a żadnej w zapasie nie mam. Złożyłam więc zamówienie telefoniczne i okazało się, że mają w promocyjnych cenach żele PLN 400 ml. Dziś Jeżyna i Kokos po 14 zł. Truskawka żel już nie jest dostępna, ale woda truskawkowa w cenie niecałe 20 zł (nie pamiętam dokładnie).
|
|
#126 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam takie same odczucia, chyba znalazłam swojego ulubieńca moje włosy są strasznie sianowate i postrzępione a po tym szamponie sama się nie mogę nadziwić jak wyglądają. W ruch idzie już 3 tuba i mam wrażenie, że są w coraz lepszej kondycji, dla mnie nr 1 Kiedyś myłam włosy codziennie szamponami z SLS, zastanawiałam się co jest nie tak, że ciągle coraz gorzej wyglądają |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Trochę spóźnione ale wstawiam zdjęcie zakupów z kodem minus 100
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli szukacie skutecznego dezodorantu bez Al to polecam Schmidt albo Pony Hutchen, dziewczyny z wątku naturalnego potwierdza, tyle że są droższe niż drogeryjne.
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
rabat od onetu - 50 zł
https://mailing.onet.pl/01918890297090666688 Promocja obowiązuje przy zamówieniu od 149 zł i nie obejmuje Zestawów dla Ciebie oraz produktów stanowiących Ofertę specjalną. Produkty te nie wliczają się również do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna. Oferty promocyjne nie łączą się. Z promocji można skorzystać tylko raz. Oferta ważna 48 godziny od momentu otrzymania tylko na yves-rocher.pl Działa tak jak te wszyskie -100, usuwa prezenty |
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Lubię takie widoki.
Daj znać czy fajne to mleczko z aloesem Prawie miałam go wczoraj w koszyku, ale w ostateczności wybrałam co innego....
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam ostatnio w stacjonarce na papierek psiknelam sobie Rose Oud wczoraj znalazłam go w torebce po około tygodniu i on nadal pachnie! Przyjemniej niż na początku
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam co do Rose Oud mieszane uczucia... W sklepie testowałam na papierku i od razu mnie odrzuciło... A z chusteczki zapachowej - wręcz przeciwnie. Może skuszę się z oferty wysyłkowej na 5 ml.
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Mam do oddania kod na MdB
![]() Kod już oddany
Edytowane przez okowalinska Czas edycji: 2016-03-19 o 19:17 |
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Nowa woda toaletowa: Pop Exotic - ciekawe czy u nas będzie dostępna i kiedy.
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Wpadłam tylko powiedzieć, że jestem za-ko-cha-na w Rose Oud. Jedyny mankament to ulotność...
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wszystkim
![]() Byłam w stacjonarce dziś i wąchałam nowe zapachy z serii Plasirs Nature. Każdy był wystawiony w innym formacie (a to żel, a to balsam, a to woda toaletowa itd) więc tutaj może być baaardzo zróżnicowane odczucie zapachowe, ale powiem szczerze, że same zapachy jako "zapachy" nie powaliły mnie na kolana niestety Wanilia i kokos praktycznie niezmienione (potwierdzam!), a reszta taka jakaś "mdła" mi się wydała, mało wyrazista, z listy poniżej jedynie co wpadło w mój gust to MANGO i KOLENDRA Nowa gama Les Plaisirs Nature. Zapachy: Kwiat pomarańczy, lawenda i petitgrain Lawenda i jeżyna Migdał i kwiat pomarańczy Oliwka i petitgrain Mandarynka, cytryna i cedr Mango i kolendra Cytryna i bazylia Malina i mięta Wanilia (Bourbon) Kokos Edytowane przez Felicitaz Czas edycji: 2016-03-19 o 20:32 |
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
To w stacjonarce nowości są już dostępne? Wszystkie zapachy były?
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
[1=c794f3216fa96d344d93a9c 8b507d0f47f8f8180_61da25c 290477;57620776]To w stacjonarce nowości są już dostępne? Wszystkie zapachy były?[/QUOTE]
Będą dostępne w całej gamie od 29.03 a teraz były tylko przykładowe kosmetyki wystawione (po jednym z KAŻDEGO zapachu ), żeby ogólnie potestować np. lawenda i jeżyna był balsam wystawiony, woda kokosowa, żel mango i kolendra etc, po jednej sztuce. Ja odwiedziałam YR w Porcie Łódź.
Edytowane przez Felicitaz Czas edycji: 2016-03-19 o 21:06 |
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
to super
ide jutro testowac,najbardziej interesuje mnie migdal i pomarancza
|
|
|
|
#141 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Jeżynę jak oceniasz? Muszę się pojechać. Umieram z ciekawości.
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Skusiłam się na zamówienie z nowym podkładem w poduszce. Wzięłam jasny beż ale nie jestem pewna czy będzie mi pasował, bo zwykle biorę beige 100 z serii wygładzająco-rozświetlającej.
Testowałyście już ten wynalazek? Przeglądam sobie inne strony roszerowe i widzę, że jest jakiś nowy puder rozświetlający i "marmurkowe" cienie, podobne do wypiekanych z makeup revolution. http://www.yves-rocher.co.uk/control.../new-products/ |
|
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm ten bubel. Nigdy nie spotkalam się z większym rozczarowaniem. Pudełko tandeta grube plastikowe. Podkład? To woda dosłownie leje się jak nakładamy palcami. A jak by poslużyć sie dołączoną gąbką to pewnie ,,wypiła,, by produkt. Wziełam jasny beż a odcień jak co najmniej 4 tony za ciemny. Dla porównania używam bourjois hm 52, revlon 180. Opakowanie po kilku użyciach wygląda bardzo nieestetycznie brudne wiadomo. Jestem zawiedziona tym podkładem.
|
|
|
|
#145 | |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Nie jestem do końca pewna, ale na 90% tak, stare wersje miały, więc nowe pewnie też. Na pierwszej stronie jest kod który daje możliwość zakupu zieloych punktów 3 za2 albo niektóre -100PLN przy zakupach za 199PLN dają się rabatować czyli wychodzi nawet -50% ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Strasznie subiektywnie oceniać zapachy i "odczucia" po nich. Cóż, malina dla mnie nadal bardzo słodka, ta mięta nie jest tak wyczuwalna, oczekiwaloby sie takiego orzeźwienia po niej, a ja jednak wyczuwałam nadal głównie malinę ![]() Jeżyna i lawenda to bardzo specyficzny zapach, nie jest zły, ale zdecydowanie dla mnie wybija się tutaj lawenda i ta jezynka jest przez to mniej wyczuwalna, szkoda, bo akurat starą wersję (szczególnie mleczko) baaaardzo soie ceniłam - głównie za zapach - u mnie przepięknie trzymał się bardzo długo na skórze. Tutaj zobaczymy co będzie
Edytowane przez Felicitaz Czas edycji: 2016-03-20 o 20:12 |
|
|
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to się chyba dla mnie będzie za ciemny, co do samego produktu to czytałam raczej pozytywne recenzje na zagranicznych stronach rośka (ale wiadomo jak z tymi recenzjami jest) - muszę się sama przekonać. |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po godzinie nie czułam już nic.
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
W e-sklepie kod: 990ALL - Kod promocyjny pozwala kupić dowolny kosmetyk z oferty sklepu za 9,90 zł. Zamówienie jest już skompletowane? Wybierz teraz dowolny produkt z oferty sklepu i kliknij przycisk „Kupuję za 9,90 zł”.
Kod promocyjny jest aktywny, gdy wartość Twojego zamówienia przekroczy 109 zł. Promocje nie łączą się. Oferta obowiązuje do dnia 23.03.2016 r.
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszło moje zamówienie z wysyłkowej. Dostałam też zdrapkę, gdzie było spróbuj ponownie. I zastanawiam się czy w ogóle ktoś coś wygrał do tej pory...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

mam takie same odczucia, chyba znalazłam swojego ulubieńca 

Po godzinie nie czułam już nic.