|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Tak więc skończylam mój kierunek z taką specjalizacją i w sumie... no w mojej obecnej pracy zdarza mi się prowadzić spotkania dla grup ludzi i czuję się dużo swobodniej niż kiedyś, ale sama już nie wiem, co chciałabym ostatecznie robić. Myślałam kiedyś o redaktorce, ale nie poszłam na edytorstwo i trochę mi to przybokowało drogę. Myślę, że chętnie widziałabym siebie w bibliotece, ale z tego hajsu mało, choć teraz też mało zarabiam. Bardzo chciałam pracować w kulturze, podczas robienia praktyk, w jakiejś galerii sztuki albo w kinie studyjnym, muzeum, domu kultury przy organizowaniu imprez miejskich - czuję, ze bymsię w tym odnalazła, ale znaleźć pracę w kulturze jest naprawdę ciężko w miastach ościennych u mnie. Praca biurowa może być, ale w archiwum bym chyba nie wytrzymała. Chętnie pracowałabym też jako copywrighterka, albo po prostu jako osoba wyszukująca informacje. Kiedyś myślałam o agencji reklamowej, głównie o kontakcie z klientem, mailowym, albo telefonicznym - bardzo lubię rozmawiać - także przez telefon planów było/jest sporo, ja tak naprawdę jestem na początku takie poważnej - rzec można - drogi zawodowej, nie wiem, co dalej będzie. W korpo chyba bym nie ogarnęła stresu, z drugiej strony moja obecna praca to teoretycznie zaprzeczenie korpo, a tak naprawdę stresu mam bardzo dużo ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() Przystojny chłopakz niego, ale jakoś nie potrafię na niego w kontekście seksualno-pociągającym spojrzeć, nie wiem czemu. Różex - nie będę stawać Wam na drodze ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
A ja dla siebie - w kontekście samorozwoju - nie robię nic właśnie. A znalazłoby się kilka rzeczy. Cchiałabym nauczyć się Corela, angielski żeby mi wrócił znowu na rozszerzone tory jak w liceum, niemiecki ogarnąć, bo podstawy mam solidne, czytać więcej - bardzo się opuściłam w książkach na rzecz filmów. Pewnie więcej bym znalazal, ale teraz nie wiem sama. Mam dziwne może pytanie - czy w Fargo sporo seksu jest? ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
Aż mnie mdli jak słyszę taką pogardę dla innego człowieka w głosie. Odrzut totalny. |
|||||
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVIII
Leille dala mi do myślenia. Amatorska sonda, poszlybyscie do chiropraktyka albo na refleksoterapie stóp?
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwiat masz Też uważam, że na tym wątku jest masa przemądrych, wartościowych, ogarniętych i kochanych dziewczyn i czasem szczerze się w duchu cieszę, że tu siedzę sobie z Wami wieczorami - głupie może, banalne i słodkopierdzące, ale tak jest i koniec! |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja jestem zakochana w tym wzorze ale na ten jedne konkretny co chcenie mam schematu, wiec bede musiala po prostu zrozumiec wzor, a to potrwa wieki |
|
|
|
|
#126 | |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
Kiedy mi kazano wybrać profil w trzeciej gimnazjum nie miałam pojęcia co chcę robić, wybrałam wos, geografię i język angielski i jak się okazało już pod koniec pierwszej liceum - to nie było to. Przenieść się nie mogłam, więc skończyłam ten profil, napisałam maturę - podstawy + rozszerzony wos i geografię i uparcie złożyłam papiery na biologię stosowaną - minęło pół roku i nie żałuję swojej decyzji. ja wiem, że to za wcześnie, ale zastanawiam się nad magisterką z biologii sądowej i potem podyplomowe z genetyki sądowej.. wyjdzie w praniu, ale sobie tak dumam..
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Na początku tłumaczyłam wszystkim, że jeszcze za wcześnie, żeby decydować, teraz mówię, że myślę o pediatrii, dowiaduję się w 90% przypadków, że mam miłą twarz, więc się nadam do dzieci/przyszliby do mnie z dzieckiem i kończy się rozmowa Cytat:
Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2016-03-20 o 21:26 |
|||
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
Szkoła policealna - wnętrza, skończona, obecnie architektura - w toku.
Pasje i zajęcia - dużo ich miałam, w tej chwili właściwie nic mnie nie cieszy, ucieszył mnie remont pokoju ostatnio i czytanie książek. Dawniej kochałam teatr, wystawy, sztukę, robienie na drutach, jazdę na rowerze, malowanie, przez chwilę robiłam biżuterię, joga itd.itp. A teraz szkoda mówić, jakie czynności uznaję za małe sukcesy. |
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego - ja dostałam się na Uniwersytet Pedagogiczny i w zasadzie już byłam spakowana, mieszkanie namierzone, ale zostałam ze względów osobistych i na dzień dzisiejszy na pewno nie żałuję. Kraków kiedyś lubiłam, teraz mnie ni ziębi ni parzy, a znajomi moi, którzy tam wyjechali, nie kończą z wieczną imprezą do dziś - ja na takie rzeczy nie mam siły wiadomo - to nie schemat raczej, ale no, jakoś tak mi się kojarzy. Jedyne co, to przygniata mnie siedzenie w tym mieście moim, chciłabym uciec stąd, ale to już każda z Was raczej wie
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pasji, to jakiś czas temu miałam frajdę niesamowitą w robieniu drzewa genealogicznego mojej rodziny. Całymi dniami siedziałam przed laptopem i szukałam, dotarłam do 5xpradziadka od strony taty. Później depresja zaczęła mnie coraz bardziej pogrążać i to rzuciłam, od 5 miesięcy nawet nie zajrzałam do tego, co mam w notatkach
|
|
|
|
#132 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż oboje jak gówniarze.Cytat:
W książkach rozwaliło mnie, że nawet wśród Freyów są takie związki. Samo nazwanie jednego z nich Rhaegar im nie wystarczyło, Czarny Walder sypia ze wszystkimi kobietami w zamku czy to siostry czy żony braci lub ojca. Edytowane przez 201709190931 Czas edycji: 2016-03-20 o 21:52 |
||
|
|
|
#133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja już nawet nie komentuję... ![]() Munia - muszę obczaić te perfumy i jak w końcu Dżak mnie przyuważy to Ci powiem czy to te same
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#136 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też sobie odświeżyłam całą Pełną Chatę przed premierą nowej.. niestety Fuller house bardzo mnie rozczarowała. Nie ma tego klimatu, może to sentyment, jednak inaczej się to ogląda aktorsko też dużo słabiej, nawiązania wszelkie też takie na siłę... tylko 'have mercy' niezmiennie sexy Cytat:
|
|
#137 |
|
now or never
|
pewnie:
1. Quizlet - nauczyłam się obsługiwać i jest super tym bardziej, że wszsytkie fiszki, ktore miałam tu ładuje, to o wiele fajniejsze niż karteczki2. TED - słucham 10-minutowych wystąpień po angielsku i patrzę na napisy po angielsku, oni mówią, jak sobie czytam 2. etutor.pl - taka stronka - ja sobie ją opłaciłam i korzystam, sa słówka, jest gramatyka, podzielone tematycznie. Jak dwa tygodnie nie używam, to dostaję maila "zapaszamy ponownie"
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Wcale nie dziwne moim zdaniem
niedużo, w pierwszym sezonie ze dwie sceny i praktycznie w ogóle nie ma nagości, w drugim nie pamiętam, żeby w ogóle był jakiś stosunek, jak już pokazują, to raczej chwile po. Bardzo dobra decyzja moim zdaniem, bo to w ogóle tam niepotrzebne, jak widać może być dla dorosłych i przerażająco brutalnie, ale bez gołych tyłków.
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
No to masz na pieńku z Rózią...[/QUOTE]
Ja to właśnie z myślą o Rózi napisałam! Mi przepadło, ale Róziu masz szansę!
|
|
|
|
#140 |
|
Karo
|
przed chwilą natrafiłam na obrazek z serii wtf??
|
#141 |
|
now or never
|
aż mnie zabolało
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
|
#143 |
|
now or never
|
czy Wam też YT działa jakby chciał o nie mógł, czy tylko mój tak zamula ?
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#145 |
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Ała, aż mnie ciarki przeszły. Z serii "głupota ludzka nie zna granic."
|
#146 |
|
Karo
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- No czekam czekam ;d |
|
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Ja to właśnie z myślą o Rózi napisałam! Mi przepadło, ale Róziu masz szansę!
[/QUOTE]aaa to zmienia postać rzeczy myślałam, że napisałaś to, aby mi dokopać - junoł - w sensie - byłam na imprezie, patrzę na kolesia od niechcenia, a ten błaga o mój numer, a taka Rózia nie wie już, co zrobić, żeby ją pokochał i nic! to trzymaj kciuki
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

(jak ktoś nadal studiuje to może napisać co i jakie ma dalej plany.)

Munka, Twój chyba pierwszy post na ten temat zbił mnie z tropu, bo czułam jakbym czytała o sobie... Nawet jesteśmy w tym samym wieku. Cieszę się, że w ogóle trafiłam na to forum, bo tyle tak wartościowych ludzi spotkać naraz to aż niemożliwe
wyjdzie w praniu, ale sobie tak dumam..

. Na początku tłumaczyłam wszystkim, że jeszcze za wcześnie, żeby decydować, teraz mówię, że myślę o pediatrii, dowiaduję się w 90% przypadków, że mam miłą twarz, więc się nadam do dzieci/przyszliby do mnie z dzieckiem i kończy się rozmowa
. Oczywiście ja, jak to ja, zwiałam

i szkoda by mi było tych pieniędzy co już wydałam a przestałabym chodzi - ale w sumie ludzi w grupie mam fajnych, to tez miło