![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam tę moc, będę karmić całą noc! - Mamusie styczniowe 2016 cz. 2
Dzien dobry 😄
Kinga ciesze sie Waszym szczesciem, ze Szymek znow sprawia Wam mnostwo radosci 😊 Moglam foto wypelnionego bagaznika zrobic 😄 przy nastepnym wyjezdzie cykne 😉 Koktajlowa moze sie jednak jeszcze ulozy? 😔 Malwi, polecilabys jakas miejscowke dla rodziny z dzieckiem? 😊 Hariett, Twoj kregoslup rowniez ma co dzwigac 😉 Keas u mnie tak samo pobudki wyszly 😊 teraz Franio kopie w kolderke i cieszy sie do karuzelki 😊 musze go jeszcze spacyfikowac bo to nienormalne dla nas tak wczesnie wstawac ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja usypialam Małego do 22, po 4 się obudził na jedzenie (szybko jak na niego
![]() ![]() Chyba kupy nie może zrobić bo coś cyrkuje strasznie Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2016-04-04 o 07:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ewusia, skad marchew w nicku? 😊
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Bo jak zakladalam konto (10 lat temu) to byłam ruda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Casa zalezy co Cie interesuje, sa domki w Pinczowie zaraz obok mala plaza i zalew, kawalek rzeka, Busko Zdroj, Zalew Chancza, duza plaza jak na takie kapielisko, zaraz obok Szydlow i ruiny zamku, obiekty w Kurozwekach. Sandomierz jest ciekawy do zwiedzania o ile nie beda krecic ojca Mateusza, to sie da wejsc do obiektow. Dinozaury w Baltowie, po Kielcami Jaskinia Raj (tam trzeba duzo wczesniej zarejestrowac) zamek w Checinach (ale drogie wejscie), skansen w Tokarni. W Kielcach Muzeum Zabawek
![]() ![]() Koktajlowa ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki. Mój syn był bardzo grzeczny cala imprezę. Spał pięknie w nocy. W domu byliśmy o 23. Zgarnął 9k...
I godzinę temu tatę zabrała karetka...:/ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Ewusia no to wszystko jasne
![]() Malwi, cisza i spokoj bez tlumow wczasowiczow, a na zwiedzanie wszedzie dojade ![]() Kasia fajnie, ze wszystko sie udalo. To tato jednak byl na chrzcinach? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mama z nim została kase tylko mi przyniosła. Ja po obiedzie przyjechałam z torem ale słabiutki był bardzo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A u nas dzisiaj jednocześnie kończymy 13 tyg i 3 mce! Niniejszym czwarty trymestr uważam za zakończony ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Kasia, zdrówka dla taty, trzymam kciuki, żeby mu się poprawiło.
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Jeśli Cię to pocieszy to mnie mój tez wkurza. Myślałam że minęło ale uspokoilo się tylko na chwilę. Wkurza mnie ze jest. Ze się chce przytulać, dotykać, całować, rozmawiać. A on nic źle nie robi - przy Bartku mi pomaga, w domu on sprząta i gotuje głównie, zostaje z nim jak ja idę na uczelnie i mogę wychodzić bez problemu. Ale wkurza mnie, najlepiej to żeby się nie odzywał itd..
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ruda najlepszego
![]() Kasia zdrowia dla taty, oby mu się szybko poprawiło. U nas młoda wstała jeść o 4.30 i dospala do prawie 9 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
O nie mogę tyle sie opisalam i zamknęła mi sie aplikacja :/
Kinga bardzo sie ciesze ze Szymek wrócił do siebie! Co do wakacji my bysmy chcieli na jesieni do Grecji lecieć, ale nie wiem czy taki 8-9 miesięczny dzieciak nadaje sie na taki wyjazd. Jesli nie to moze polskie morze tylko u nas to cala PL do przejechania albo blizej za granicę np. Praga. Kasia super ze chrzciny udane. I kciuki za Tate ![]() Ruda ![]() ![]() U nas Maly wczoraj za wcześnie na noc zasnal skutkiem czego byla pobudka po 3. Pozniej zadnal ze mna w łóżku a nad ranem TZ go przejal. Zapowiada sie kolejny piekny dzien od dzis zaieram sie za jogging ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#134 |
Zakorzenienie
|
A i w Tarnobrzegu przy Sandomierzu można jeszcze zwiedzić elektrownie a teraz jest tam świetny zalew. A od Tarnobrzega do Baronowa Sabdomierskiego niedaleko a tam jest zamek z pięknym ogrodem. Tam robiliśmy sesje z brzuszkiem. Jadąc dalej w Podkarpacie masz skansen w Kolbuszowej cały dzień spacerowania na spokojnie. A przed tem w hucie komorowskiej pałacyk kardynała kozlowieckiego. W Rzeszowie muzeum dobranocki, teatr siemaszkowej. W Pustkowie jak kogoś interesuje obóz pracy. Za Rzeszowem to już pełno ruin, zamków, no i Bieszczady
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Kasia współczuję ![]() ![]() Czarna no to chyba nie pospalas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Casa to na pewno przez turystow zapomniany moj Pinczowek, cisza zawsze. Tylko trzeba dojechac wszedzie. Ale np. Do Kielc jest 45 km, do Checin cos ok. 30, nad Chancze 50, zaraz obok sa Kurozweki (to szczegolnie polecam, spedzilismy tam z tz caly dzien
![]() ![]() Co do gor, to jak ktos lubi, ja nie bylam, wiec nie bede sie wypowiadac. Tz mowil, ze jest jeszcze przepiekne miejsce, jak przyjedzie to go zapytam gdzie to ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Magda ja do Sandomierza mam stowke ![]() Jeszcze jest zamek w Krzyztoporze, super obiekt. Kurcze jeszcze byl podziemny labirynt, ale nie pamietam gdzie to bylo. Musialabym pogrzebac ![]() Kasia zdrowka dla taty.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Krzytopor jest fajny ale tak na pół dnia. Za to świetny na jakieś zabawy czy coś w tym stylu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Ruda
![]() ![]() Kasia super ze sie udaly chrzciny, my za 3 tygodnie ![]() Kinga świetnie ze wrócił stary Szymek! U nas nocka super usnela o 23 i o 6 ja obudzilam na jedzenie. O 7:30 jadla znowu ale spi do teraz ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Ja tez jestem ze świętokrzyskiego ![]() Za to nad Chancza bylam kilka razy i tez polecam ![]() Edytowane przez kogielmogiel Czas edycji: 2016-04-04 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Miejsce na sesje zdjeciowe Szmaragdowa Dolina w Wisniowce. Kilka km za Kielcami w stone Skarzyska.
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Kogiel skad jestes? Bo moj tz z Kazimierzy jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mieszkalam niedaleko Skalbmierza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
A do Skalbmierza mam 30 km
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Ruda najlepszego dla dzidziusia!
![]() Ja mam marzenie jechac w bieszczady ponoc tak tam pieknie jest... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Teraz juz mieszkam w Krakowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do małżeństwa (i Magda) - wcześniej też tak było, czy to hormony? Bo na mnie miliard rzeczy teraz działa jak płachta na byka.. Ale wcześniej tak nie było, więc wydaje mi się, że to hormony, zmęczenie opieką nad dzieckiem itd. Dzisiaj mi rano wył jak opętany przez 1,5h - najedzony, przewinięty. Na ręce nie, zachustować się nie dał (kółkowa chusto czekam na Ciebie...), bawić się nie, gadać nie. No wszystko źle. I nie że popłakiwał - WYŁ. W końcu nakrzyczałam na niego (ch.ujowa matka nr 1 ![]() ![]() Cytat:
Polecam najpierw sprawdzic jaka masz wilgotnosc, bo tez strasznie chcialam nawilzacz kupować. Uch, czekam na kuriera żeby zabrał thermo.mixa i nie wiem co dalej, miałam jechać na zakupy ale po całej porannej akcji mi się odechciało.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby tata szybko doszedł do siebie ![]() Cytat:
![]() U Konradka 9 godzin to standard, nawet nie strasz że mu mózg nie urośnie przez to ![]() Cytat:
![]() Ja z tamtych okolic byłam w Kielcach, w Sandomierzu, w zamku Krzyztopor i w Kurozwekach ![]() Konradek po karmieniu koło 9 zasnął na jakieś 0,5 godziny więc zdążyłam się umyć, a później się bawił grzecznie na macie a ja zjadłam śniadanie i wstawalam pranie ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Dotka współczuję słabego poranka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kosmetyki są fajne. Puder ratuje na zmianę ze sudocremem szyjkę młodej. Sypie rano i wieczorem i już nie ma odparzonej i nie wiedziałam, żeby się rany robiły. Krem fajny, ale jak dla mnie ma za rzadką konsystencję i użyłam go na razie do swojej twarzy, a płynu jeszcze nie używałam, bo chcę skończyć najpierw jeden. Nie lubię jak sto kosmetyków takich samych stoi otwartych. My nie mamy nic zaplanowane ze względu na ciągłą budowę domu, ale ja jestem zdania, że najlepsze wyjazdy to są te niezaplanowane ![]() Myślisz, że to nie wina hormonów? Mnie mój tż też wkurza. Kasia, zdrowia dla taty.
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Dotka współczuję poranka.
My właśnie po spacerze. W końcu mamy wiosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Rany... przychodzę a tu nowy wątek...
U nas pogoda cód miód i orzeszki... więc siedzimy cały czas na zewnątrz,,.. Dziś kontrolna morfologia a jutro komisja lekarska... Mam nadzieję że pójdzie gładko... |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Dotka przed.tem było super. On ogólnie jest super, to jak się zajmuje małym i domem i w ogóle. Problem tkwi we mnie i pewnie wina hormonów więc póki co nie wyciagam z tego zbyt pochopnych wniosków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Magda no to jak u mnie. Jak sie czasem na chlodno zastanowie o co sie czepiam to szkoda gadac.
Kurier dzwonil o 9:45 ze bedzie do dwoch godzin. Oczywiscie go nie ma. A ja siedze jak kretyn bo mam mlodego w chuscie i boje sie drgnac bo sie zapewne obudzi bo jadl o 9 i pewnie juz glodny. A jak sie obudzi to na 100% kurier przyjedzie jak bede karmic. No i co, wpakuje mlodego wyjacego na 15 minut do lozeczka? Ych, dzisiaj chyba wszystko przeciwko mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Ewusia Busko to dla mnie troche geriatria, same uzdrowiska, ale tak pospacerowac to jest tam gdzie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Dotka ktora w koncu wybralas?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.