|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co dostałyście pod choinkę?
a ja dostalam moje wymarzone czarne mukluki
kolczyki, 2 pary rajstop, 2 spinki do wlosow, bluzke + bokserki z tym samym wzorem, wosk do wlosow..... jestem very happy z prezentow
|
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dostałam:
Od TŻta łańcuszek z serduszkiem ( w środku nasze zdjęcie) i 3 różne tygryski - maskotki (nazwałam je: Ryjek, Plamka i Tiger) ![]() Od rodziców perfum, biustonosz i słodycze Od brata dostałam album zrobiony ręcznie z liści z Indonezjii Od siostry otrzymałam majtuszki koronkowe ![]() Od dziadków pieniążki i słodycze
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
od rodziców sprzęt agd, od "teściowej" tę fajną muszlę na WC
z zatopionymi rybkami i rozgwiazdami, od babci chłopaka sztućce i własnoręcznie hatowane serwety. tylko dla mnie był ciepły, błękitny szlafrok (jestem zmarźluchem), kapcie z hipopotamami (dostały juz imiona Stefan Lewy i Stefan Prawy) i 4 czekolady ( cale święta wmuszali we mnie jedzenie ech) |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie czytam ten wątek i inne podobne i stwierdzam,że wcale tacy biedni to nie jesteśmy.Niektórzy naprawdę podostawali drogie prezenty.
Podobno Polacy wydali w tym roku na prezenty 7 mln złotych,to dużo. U mnie prezenty są skromne,tylko w ścisłym gronie rodzinnym-kupuje jakieś drobiazgi dla rodziców i siostry.Sama dostałam topik,kapciuszki i sloggi.Prezenty sama sobie wybrałam,nie lubię niespodzianek. A i babcia podarowała mi 50zł.Ogólnie jestem zadowolona. Myślę że kupowanie prezentów dla dalszych członków rodziny to raczej nie ma sensu.Nastepuje zalew niechcianych prezentów.Kupuje się byle co, aby tylko coś dać w prezencie. Jest ciekawy temat na forum gazeta (forum humorum) co ludzie robia z niechcianymi prezentami ))
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszce wczoraj pieniążki i wielką czekoladę od babci, z której jestem bardzo happy, bo to moja ulubiona
Zapomniałam wczoraj napisać o majteczkach z Ttend Station. Śliczniutkie i mięciutkie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
a ja miałam bogatszego mikołaja niz się spodziewałam. ogólnie jestem bardzo zdaowolona i ciągle zaskoczona. a chyba najbardziej mikołaj chce dbać o mój rozwój intelektualny, bo kupę książek mi zaserwował. ale nie powiem cieszę się. bardzo
szczegónie, że jeszcze inne rzeczy się znalazły. choc w większości jakieśtam pieniążki, bo tak najłatwiej..i niby sama sobie wybiorę i zadowolona będę przynajmniej. choć wcale a wcale mi się nie chce tego robić.
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam 2 piękne ciepluśkie piżamki, perfumki, notesik z lusterkiem, 2 pary skaptereczek, bluzeczkę, puder Lancome, torebkę i takie 2 piękne złote koszyczki na kosmetyki
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Od rodziców - 2 piżamy, 2 pary majtek, kapcie, zakładkę - misia, płytę CD i 2 książki.
Od babci - krem do rąk i pieniądze Od dziadków - piankę do włosów i pieniądze.
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj Luby mi przyniósł jeszcze czekoladki Lindta (mrrrr...) i pudełko ciast od jego mamy.
![]() Wiem, że jestem nudna i się powtórzę ale te ciacha to mnie ucieszyły - ja myślałam, że jego mama za mną nie przepada, a tu bach. ![]() Chyba, że... Ale nie, dobrze się po nich czuję.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam od Gwiazdora fajniutkiego Nikona (na spółkę z TŻ, więc pstrykaliśmy fotki ze świątecznych uroczystości), a poza tym super ciepłe góralskie papcie i zestaw kosmetyków (peeling + żel pod prysznic o zapachu waniliowo-brzoskwiniowym).
Mimo, że na początku marzyło mi się zupełnie co innego, to i tak prezenty, które dostałam bardzo mnie ucieszyły .
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
......................... ......................... ......
->http://www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/http://www.v10.pl Narodowa strona Polaków-> http://www.narzekalnia.pl Edytowane przez Nefretete Czas edycji: 2007-02-13 o 14:35 |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dobrze, bo wizazanki w wiekszosci zadowolone, ucieszone, az miło sie czyta ![]() Ja z prezentów materialnych nie dostalam nic, bo prawde mowiac troszke nas nie było na nie stać w tym roku ale tez jestem zadowolona - bliscy podarowali mi wspaniałe rodzinne święta, cudowną atmosferę, pyszne jedzonko , ogólnie bardzo udane święta
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
*komplecik-sweterek+bluzeczka,
*masa słodyczy ![]() *actimelki 12 sztuk *szklany pilnki *pieniążki *od TŻ różową bluzeczkę i piękny komplecik białej koronkowej bielizny |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam niegrzeczna i Mikołaj do mnie nie przyszedł
|
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi sie bardzo prezenty udaly (w wiekszosci sama wybieralam, ale co tam!
)- odtwarzacz cd i mp3 - portfel + 200pln ![]() - olejek daktylowy Bielendy - seledynowy sweterek z haftem - dezodorant Puma Woman - plyta Lazy Hours - "co chce i za ile chce" z najnowszego katalogu Avonu - to se powybieram...
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Grubasnego golfa różowego o jakim marzyłam juz od zeszłego roku i cudny naszyjnik od TŻ
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz rozwiazanie jest proste,ja sie nie chwale wiec nie pisze w tym watku co dostalam
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
A ja się pochwalę, a co mi tam:POd rodzinki dostałam szlafroczek, torebkę na studniówkę i dwie takie ładne duperelki do dekoracji pokoju, a od mojego kochanego TŻ dostałam bluzeczkę wieczorową w moich ukochanych kolorkach brązu i złota, broszkę i podkład (kochany że pomyślał o tym, bo już mi się właśnie kończyło mazidło). Ogólnie jestem z prezentów bardzo happy
|
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
od brata plyte;od rodzicow maszynke do miesa z przystawka do szatkowania warzyw
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Od TŻ dostałam bieliznę, od mamy bluzkę którą sama sobie kupiłam
od sioreczki moherowy komplet - czapka i szalik. a i od przyszłej teściowej perfum. I tyle.
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
ja w tym roku dostalam aparat cyfrowy od mamusi, kamerke internetowa od taty, odtwarzacz mp4 wspolnie od siostrzyczki i braciszka zestaw kosmetyków(podkład, puder, tusz do rzęs, cienie, błyszczyk) od chrzestnej, pieniążki od dziadków za które już sobie kupiłam różowe perfumki adidasa, kolczyki i szlafroczek i od chrzestnego komplet bizuteri (łańcuszek, śliczna zawieszka z cyrkonią, kolczyki, pierścionek i bransoletke),
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
skromniej niz na mikolaja (tak to juz w mojej rodzince sie przyjelo
)ogolnie pieniadze, zestaw olejkow do roznych czesci ciala (musze siasc ze slownikiem i tlumaczyc instrukcje stosowania, bo niestety text przewyzsza moje umiejetnosci we francuskim ), Manzane (likier z zielonych jabluszek-pychotka ), mikrofon do Skype'a i hmmm chyba tyle... niestety nie dostalam upragnionego notebooka (ale jest obiecany na marzec, wiec 3 miesiace jakos przeboleje)
|
|
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
No to też wpiszę, co mikołaj przyniósł mi w tym roku
- telefon stacjonarny - komplet filiżanek - koszulę nocną ze stringami i szlafroczkiem z piórkami-cudnaaa - pieniążki - ramkę na zdjęcia - bluzeczkę - perfum - portfelik - 2 lampki nocne i to będzie tyle
|
|
|
|
|
#146 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja dostałam bielizne z Triumpha
,pieniążki,słodycze a przedewszystkim duużo miłości heh
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
a ja dostałam śliczny zegareczek, bardzo elegancki i mam nadzieję, że nareszcie przestanę spóźniać się do pracy
a oprócz tego mnóstwo słodyczy i ekspres do kawy jestem bardzo zadowolona z prezentów
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja prócz prezentów w jakimś sensie materialnych, które sprawiły mi ogromną radość, dostałam od mojej Przyjaciółki w koszyczku upieczone przez Nią ciasteczka, i włożone do tego kilka torebek smakowej herbatki, ładnie to wszystko opakowane - taki prezent uważam za bezcenny i nie zamieniłabym go na nic
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
No to wizażanki pochwalmy się prezentami :)
No ja już jedną wigilię mam z głowy ( u babci od strony mamy) za nie długo lecę na drugą ( od strony taty) . Później napisze co dostałam
![]() A tymczasem wy się pochwalcie
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: No to wizażanki pochwalmy się prezentami :)
tunika, spodnie, pieniazki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

kolczyki, 2 pary rajstop, 2 spinki do wlosow, bluzke + bokserki z tym samym wzorem, wosk do wlosow..... jestem very happy z prezentow

ale te ciacha to mnie ucieszyły - ja myślałam, że jego mama za mną nie przepada, a tu bach.

), Manzane (likier z zielonych jabluszek-pychotka