|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: ankieta dla kobiet (w każdym pytaniu chodzi o włosy łonowe) | |||
Jestem wydepilowana; wole facetów wydepilowanych |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 32,65% |
Jestem wydepilowana; wole facetów owłosionych |
14 | 28,57% |
Jestem wydepilowana; jest mi to całkowicie obojetne |
9 | 18,37% |
Jestem owłosiona; wole facetów owłosionych |
4 | 8,16% |
Jestem owłosiona; wole facetów wydepilowanych |
2 | 4,08% |
Jestem owłosiona; jest mi to całkowicie obojetne |
4 | 8,16% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
on tired little feet
|
Dot.: Czy owłosione kobiety lubią tylko owłosionych facetów?
Dalej nie odpowiedziałes na pytanie dlaczego chcesz żeby ludzie czytali. Od paru lat myślę nad zjawiskiem zmuszania wszystkiego co się rusza do czytania książek i dalej nie rozumiem o co chodzi, mialam nadzieję że wyjasnisz
![]()
![]() |
#122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
on tired little feet
|
Oby wszyscy bohaterowie wydepilowani byli,inaczej nie czytam
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
Chodzi o podkreślenie, że samemu nie może się żyć bez książek i to niby oznacza, że się jest taaaaakim inteligentnym, a inteligentne ludzie tak mają, no nie zrozumiesz, no, boś mało inteligentna, jeśli tego nie podkreślasz cały czas. Tam naprawdę nie ma drugiego dna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |||
Zadomowienie
|
Dawno nie byłem na forum, pochłonęły mnie ostatnio te zagraniczne.
Od okresu dojrzewania przeszkadzały mi włosy pomiędzy pośladkami, wiem to tylko ja i to subiektywne. Podejrzewam, że jakbym żył w latach np. 60.-tych, gdy nie było mody na depilację, to i tak bym je w końcu zaczął usuwać. Cytat:
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;60813786]Tak, jak już lecę to wszystko. Chyba, że akurat mam lenia, ale to inna bajka. Aż mnie zabolało. W sumie to zastanawia mnie, jak dajesz radę przelecieć depilatorem między pośladkami ![]() [/QUOTE] Jak to przy depilacji trzeba spiąć mięśnie i można depilować od środka poziomo na na boki. Przy pierwszych razach najlepiej na środku brodzika położyć lusterko, by nie robić na ślepo. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
Pachy bolały mnie baardzo mocno i to tak samo za pierwszym, drugim itd. razem [duużo mocniej niż jajka]. W końcu zabolały dużo słabiej, super. Kolejna depilacja i znowu ból jak za pierwszym razem taki 11/10. Okazało się, że za słabo napinałem skórę, czyli za słabo podnosiłem rękę. Od tamtej pory bardzo mocno odchylam rękę do góry i potem jeszcze do tyłu i ból jest ale bardzo słaby. Efekt uboczny depilacji pach nie mam już łaskotek ![]() Ja mam najprostszy Philips HP6420, Philips ma też w ofercie depilator do stref intymnych i pach czyli trudnych powierzchni jest mniejszy i jakoś niby wyrywa bez ciągnięcia za skórę Philips 6565, ale jest 4 razy droższy od mojego. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.