Czy owłosione kobiety lubią tylko owłosionych facetów? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: ankieta dla kobiet (w każdym pytaniu chodzi o włosy łonowe)
Jestem wydepilowana; wole facetów wydepilowanych 16 32,65%
Jestem wydepilowana; wole facetów owłosionych 14 28,57%
Jestem wydepilowana; jest mi to całkowicie obojetne 9 18,37%
Jestem owłosiona; wole facetów owłosionych 4 8,16%
Jestem owłosiona; wole facetów wydepilowanych 2 4,08%
Jestem owłosiona; jest mi to całkowicie obojetne 4 8,16%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-25, 22:38   #121
thirky
on tired little feet

Dot.: Czy owłosione kobiety lubią tylko owłosionych facetów?

Dalej nie odpowiedziałes na pytanie dlaczego chcesz żeby ludzie czytali. Od paru lat myślę nad zjawiskiem zmuszania wszystkiego co się rusza do czytania książek i dalej nie rozumiem o co chodzi, mialam nadzieję że wyjasnisz

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-25, 22:47   #122
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Dalej nie odpowiedziałes na pytanie dlaczego chcesz żeby ludzie czytali. Od paru lat myślę nad zjawiskiem zmuszania wszystkiego co się rusza do czytania książek i dalej nie rozumiem o co chodzi, mialam nadzieję że wyjasnisz
Może napisał jakiś gorący romans i nikt tego czytać nie chce. Jakby wszystkich zmusić to może ktoś by się czepił, bo krótkie ?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-25, 22:59   #123
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Może napisał jakiś gorący romans i nikt tego czytać nie chce. Jakby wszystkich zmusić to może ktoś by się czepił, bo krótkie ?
Oby wszyscy bohaterowie wydepilowani byli,inaczej nie czytam

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-25, 23:12   #124
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Oby wszyscy bohaterowie wydepilowani byli,inaczej nie czytam
A ja bym chętnie poczytała więcej o tych włosach wystających Z odbytu i wyjaśniła mrożącą krew w żyłach zagadkę: zapchał, czy zeżarł?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-26, 07:53   #125
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Chodzi o podkreślenie, że samemu nie może się żyć bez książek i to niby oznacza, że się jest taaaaakim inteligentnym, a inteligentne ludzie tak mają, no nie zrozumiesz, no, boś mało inteligentna, jeśli tego nie podkreślasz cały czas. Tam naprawdę nie ma drugiego dna.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-05, 23:26   #126
bibi1234
Zadomowienie

Dawno nie byłem na forum, pochłonęły mnie ostatnio te zagraniczne.

Od okresu dojrzewania przeszkadzały mi włosy pomiędzy pośladkami, wiem to tylko ja i to subiektywne. Podejrzewam, że jakbym żył w latach np. 60.-tych, gdy nie było mody na depilację, to i tak bym je w końcu zaczął usuwać.

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Nie wiem jak facet, ja raz próbowałam depilatora w okolicach intymnych i już pachwiny bolały bardzo, im głębiej tym gorzej a okolice odbytu nie bolały prawie wcale. Ale może jestem wyjątkiem.
Potwierdzam pomiędzy pośladkami depilatorem nie boli nawet za pierwszym razem. Mało wrażliwa strefa jeżeli chodzi o depilację.

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;60813786]Tak, jak już lecę to wszystko. Chyba, że akurat mam lenia, ale to inna bajka.

Aż mnie zabolało.
W sumie to zastanawia mnie, jak dajesz radę przelecieć depilatorem między pośladkami Przecież tam jest mało miejsca, a depilator jest szeroki.
[/QUOTE]

Jak to przy depilacji trzeba spiąć mięśnie i można depilować od środka poziomo na na boki.
Przy pierwszych razach najlepiej na środku brodzika położyć lusterko, by nie robić na ślepo.

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Swoją drogą jakiekolwiek wzorki czy figury geometryczne u faceta to najgorsze, co może być, oczywiście moim zdaniem
Niepotrzebnie napisałem trapez, to nie jest wzorek. Po prostu cały wzgórek łonowy zostawiam owłosiony [skracam tylko nożyczkami], a depiluje na lewo i prawo od niego. Jak zdarza ci się oglądać filmy erotyczne, to jest to całkiem popularne.

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Ja też bym chciałabym zobaczyć, ale z innego powodu. Próbowałam okolice bikini depilatorem/pachy ale się nie da. Nie mówię o ból to nie jest on dla mnie duży, ale technicznie. No to powierzchnia płaska, jadę jak po stole i włosy inne, a ww strefy? Mój depilator nie ogarniał

Pachy bolały mnie baardzo mocno i to tak samo za pierwszym, drugim itd. razem [duużo mocniej niż jajka]. W końcu zabolały dużo słabiej, super. Kolejna depilacja i znowu ból jak za pierwszym razem taki 11/10. Okazało się, że za słabo napinałem skórę, czyli za słabo podnosiłem rękę. Od tamtej pory bardzo mocno odchylam rękę do góry i potem jeszcze do tyłu i ból jest ale bardzo słaby. Efekt uboczny depilacji pach nie mam już łaskotek Tak napięta skóra jest całkiem płaska.

Ja mam najprostszy Philips HP6420, Philips ma też w ofercie depilator do stref intymnych i pach czyli trudnych powierzchni jest mniejszy i jakoś niby wyrywa bez ciągnięcia za skórę Philips 6565, ale jest 4 razy droższy od mojego.
bibi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości