|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niedociągnięcia w wyglądzie - co tak naprawdę zauważamy?
Cytat:
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61344361]Ja też wolę pończochy, szlag mnie trafiał przez te rajstopy spadające w kroku.[/QUOTE]
Dokładnie, pończochy na pasie sa idealne jest komfortowo, przewiewne i talia ładniej wyglada
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Niedociągnięcia w wyglądzie - co tak naprawdę zauważamy?
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61344506]A takie z pasem?[/QUOTE]
Z pasem najlepsze, nic ci sie nie zsunie. Tylko kup taki z 6 albo 8 ząbek. Jest super. A wybór rozmiarów jest spory, na pewno znajdziesz cos dla siebie |
|
|
|
|
#127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- To w ramach nauki od osób mających doświadczenia jak wysoko powinny sięgać na nodze pończochy żeby wygodnie je było nosić na pasie?
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinny byc chyba w najszerszym miejscu uda, ale to tez zależy od rodzaju pończochy. Niektóre modele sa dłuższe inne maja byc tylko troche za kolano. Mi jest wygodnie w takich na 3/4 uda |
|
|
|
|
|
#129 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Niestety ludzie w autobusie nie podzielają mojego zachwytu, bo gdy wracam ze stajni, zawsze wokół mnie zostają wolne miejsca ![]() A co do balerinek - kupiłam sobie piękne, w kolorze biszkoptowego złota i pomyślałam, że dla zwiększenia komfortu i higieny wezmę też cieliste stopki, przecież nie będzie widać. Widać je doskonale. Cytat:
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61342796]Nie zwracam na to uwagi. Pamiętam tylko, że kiedyś stojąc na ruchowych schodach w centrum handlowym widziałam jakąś licealistkę w sukience maxi, której bok cały czas trzymała w ręce, chociaż szła po pasażu, nie po żadnych schodach. Ale przykuła moją uwagę chyba tylko dlatego, że chwilę wcześniej sama się zastanawiałam nad zakupem tej sukienki.[/QUOTE] Ja tak kiedyś szłam, pewnie wyglądałam jak paniusia, ale po prostu spódnica puszczona luzem majtała mi się za bardzo między nogami i bałam się, że wyrżnę
Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-06-05 o 13:01 |
|||
|
|
|
|
#130 |
|
Zasiedzenie
|
W pierwszym momencie pomyślałam, że nie zwracam zbytniej uwagi na nic, ale jak tak was czytam, to jednak zwracam
![]() Np o tych stopkach do baletek - hardcore to np białe koronkowe stopki włożone do czarnych baletek, gdzie te stopki wyglądają na dwa centymetry np. Szukałam odpowiedniego zdjęcia w guglu i to z obcasami jest chyba najbliższe jeśli chodzi o efekt. Natknęłam się też na to drugie i tak się zastanawiam do czego te stopki? Do japonek?
|
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z drugiej strony cała stopa w plastrach też zbytnio nie wygląda...
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
.
|
z trzeciej strony w Japonii nosi się skarpetki do japonek
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie przypomniało mi się na co jeszcze zwracam uwagę. Na japonki. Ogólnie - dla mnie to obuwie jest paskudne i nadaje sie ewentualnie na plaże i tylko u kobiet. Facet w japonkach to dla mnie, mniej więcej tak jak facet w różowej koszulce
|
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;61359071]Dla mnie też japonki są na plażę albo do ogródka, chodzenie w nich po mieście jest jakieś dziwne
[/QUOTE]Dla mnie tez to tak jakvym zapomniala ubrac butów,albo wyszla na miasto w kapciach
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Moją uwagę przyciągają zawsze tłuste włosy i obdrapane paznokcie
|
|
|
|
|
#137 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
but jak but, mógłby tylko tak nie klapać :p
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
To ja jestem dziwna. Zwracam uwagę na to coś (nie wiem jak się nazywa, wiem że ma jakąś nazwę fachową) między nosem a ustami. To korytko. Czy ktoś ma mocno zarysowane, głebokie, czy raczej delikatne. Jak się tak zastanowić, to niesamowite, że takie coś może być tak różnorodne, a w pierwszym wrażeniu mało kto się temu przygląda. A często nadaje charakter całej twarzy.
Poza tym wydaje mi się, że dziewczyny, które nadmuchują sobie usta, wyglądają właśnie tak dziwnie dlatego, że to "korytko" im się dziwnie zniekształca... |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są jakieś kanony piękna tych korytek? W życiu nie zwróciłam na to uwagi ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#141 | |
|
Przyczajenie
|
Za bardzo nie zwracam uwagi na szczegóły w wyglądzie ludzi. Czasem mi się całokształt podoba a czasem nie. Ale nie zastanawiam się raczej, czym to jest spowodowane.
Kiedyś zwróciłam uwagę na to, że źle wyglądają zaniedbane paznokcie u zadbanej dziewczyny. Jak fryzura ułożona, sukieneczka elegancka, makijaż perfekcyjny... A pazury obgryzione, niepomalowane, skórki po bokach pozadzierane. Zupełnie nie rażą mnie byle jakie paznokcie u dziewczyn ubranych na sportowo. Ale jak cały styl jest jak u księżniczki, to pasowałoby chociaż maznąć bezbarwnym lakierem. ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() Wydaje mi się, że jak korytko jest głębsze, to usta mają takie "serduszko" - to takie wcięcie u góry. Jak płaskie korytko to raczej kształt ust też płaski - czyli chyba mniej pożądany. Chociaż co się komu podoba, ja wcale nie uważam, że to wygląda brzydko.
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
.
|
zgadzam się z jednym - japonki u faceta to masakra. u dziewczyn jakoś zdzierżę, sama nie noszę takich rzeczy. ale facet w japonkach jest dla mnie nie do przebrnięcia. głupio to zabrzmi, ale nie mogłabym być z facetem, który nosi japonki.
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#144 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Nie cierpię chodzić w japonkach. W żadnych klapkach. T klaskanie przy chodzeniu doprowadza mnie do obłedu.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do facetów to jeszcze niedopuszczalna jest dla mnie modna ostatnio hipsterska fryzurka z tym jakby koczkiem na czubku głowy. Bleee. Od znajomych usłyszałam porównanie, że wygląda to jak końcówka zawiązanego worka na śmieci ![]() Ja chodzę po mieszkaniu w kapciach, ale np. nie umiem w nich zejść po schodach... spadają mi i tyle. Zejście do skrzynki na listy z trzeciego piętra w kapciach to nieporozumienie.
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to jest moda "na araba"? Ja jakoś bardzo łaskawie podchodzę do niebanalnych męskich uczesań. Bardzo lubię jak panowie o dłuższych włosach maja je jakoś uczesane. Na siłce lubię patrzeć jak potrafią sobie dla wygody zrobić fajny koczek, kucyk, warkocz nawet czasami , mając przy okazji coś częściowo podgolone, nastroszone. Jak kawał postawnego chłopa tak się zaczesze, to nabiera wtedy jakiegoś takiego dzikawego wyglądu "na wikinga"
|
|
|
#147 |
|
niecnotliwa dziewica
|
"brody ich długie, kręcone wąsiska, wzrok dziki, suknia plugawa"
|
|
#148 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
serio, jest nawet taki fanpage na facebooku ![]() https://m.facebook.com/fryzuranatrepanacjeczaszki/
Przejechane na rowerze w 2019: 2 762 km ![]() Edytowane przez khloe Czas edycji: 2016-06-06 o 11:36 |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Te kręcone wąsiska z plugawą suknią... to nie, chyba faktycznie nie bardzo .
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() I faktycznie zalatuje gdzieś klimatami dalekiego wschodu, sumo i samuraje.
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast nie cierpię bród i wąsów, wyobraźnia podsuwa mi obrazki różnych żyjątek pomiędzy takimi chaszczami, ewentualnie wąsów malowniczo nurzających się w zupie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

jestem wysoka i gdy po latach znalazłam rajstopy idealne to... przytyłam
Większych rajstop już nie ma to się odchudzam żeby następnym razem nie zdejmować ich od razu po rozmowie kwalifikacyjnej żeby móc wrócić bez 

jest komfortowo, przewiewne i talia ładniej wyglada

i ciesz się, że tylko czujesz zapach konia. gorszym kombo jest zapach obory/stajni + smród prosektorium :P

but jak but, mógłby tylko tak nie klapać :p