Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Notka

Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl Na tym forum znajdziesz wszystkie konkursy organizowane przez Redakcję.

Narzędzia
Stary 2016-06-13, 07:37   #121
Kicia45
Przyczajenie

Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

Masz cienkie i matowe włosy? Ten konkurs jest dla Ciebie
Moje włosy są strasznie cienkie kiedy je czeszę wiele wypada a chciała bym aby były gęste lśniące i żeby były dość piękne i mocne . Mam nadzieję że z szamponem to mi się uda na 100% a nawet na 1000%.
Kicia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 08:36   #122
Muhomorek
Przyczajenie

Zawsze marzyłam o fryzurze pt objętość i loki. Fryzura taka jaką noszą modelki z Victoria' s Secret niestety nigdy nie mogłam spełnić tego marzenia bo moje loki wychodziły płaskie i oklapnięte. Zamiast zmysłowości i miękkości uzyskiwałam efekt płaskiej mizerności
Muhomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 09:04   #123
ostatnia1
Przyczajenie

Zawsze marzyła mi się burza loków na głowie. Takie za ramiona i kręcone. Niestety posiadam tak cienkie włosy, że nie da się tego zrobić Od dziecka kiedy tylko była jakaś większa impreza w domu to zawsze dzień wcześniej prosiłam mamę o nakręcenie włosów na wałki, żeby na drugi dzień mieć kręcone. No i tak też było, ale gdyby nie tony wypsikanego lakieru do włosów to pewnie do wieczora te loki by mi się na głowie nie trzymały.
ostatnia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 09:04   #124
mikro93
Justyna

Od zawsze marzyłam o grubych, pełnych objętości pasmach, spływających kaskadą bujnych loków na moje ramiona. Mimo, iż moje włosy są długie, zdecydowanie brakuje im sprężystości, prezentowałyby się znacznie lepiej, gdyby udało mi się tchnąć w nie odrobinę życia, dodać im lekkości, puszystości. Dopiero wtedy mogłabym się cieszyć fryzurami, o których marzę od dawna, dosłownie śnią mi się po nocach, ale ze względu na słabą konstrukcję moich kosmyków oraz ich delikatność, nie jestem w stanie wyczarować na swojej głowie takich cudów:

Pierwsza fryzura łączy w sobie zarówno styl, elegancję jak i aspekt kobiecości, który wyraża delikatność oraz romantyczną naturę. Nie oszukujmy się, są takie sytuacje, w których każda z nas chciałaby wyglądać tak szykownie, a jednocześnie uwodzicielsko i prowokującą. Nie jestem tu więc żadnym wyjątkiem, to uczesanie jest piękne i żałuję, że mimo posiadania długich włosów nie jestem w stanie nadać im takiego kształtu.
Druga fryzura, natomiast, jest dla mnie idealna w sytuacjach, w których chciałabym poczuć się jak pewna siebie, niezależna kobieta, która nie boi się podkreślać siły własnej osobowości. To uczesanie przywodzi mi na myśl silne, niezłomne kobiety zamieszkujące Czarny Ląd, które utożsamiam z niezwykłą energię, pradawną mądrością oraz emanującą od nich potęgą. Gdybym tylko mogła sama nosić taką fryzurę, mogłabym poczuć się nieodłączną częścią tej siły i kobiecości.
mikro93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 09:22   #125
Nesionko
Przyczajenie

Od dawna marzą mi się loki, lecz nie takie jak u barana, tylko takie lekkie, romantyczne, delikatne. Taka fryzura kojarzy mi się z najpiękniejszym dniem w moim życiu- dniem mojego ślubu, kiedy to właśnie tak byłam uczesana. Wierzę, że Timotei przywróci zagubiony po drodze blask moim włosom a także ich gęstość, abym mogła na swoją kolejną rocznicę ślubu sprawić mężowi prezent i odtworzyć swój wygląd sprzed lat!!
Nesionko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 09:48   #126
Margo52
Przyczajenie

Bardzo podobają mi się krótki fryzury jakie ma np.p.Kasia Zielińska czy p.
Elżbieta Dzikowska.Są nowoczesne, wygodne i podkreślające rysy twarzy.
Niestety moje włosy są cienkie i mają tendencję do puszenia się i taka fryzura jest nie dla mnie.Muszę mieć włosy trochę dłuższe.Ale ten typ fryzury zaczął mi się podobać po czterdziestce.Wcześniej oczywiście były to piękne, długie włosy miękko opadające na plecy.Ale ta wersja też nie dla mnie.Jestem na etapie akceptacji tego co mam i o to dbam.
Margo52 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 10:16   #127
niezapominajka62
Przyczajenie

Gdyby moje włosy były grube(gęste) i lśniące to marzyłabym o stylizacji włosów a'la Lana Del Rey.Fryzura ultra kobieca i seksowna. Piękne zadbane włosy.Ogólnie podobają mi się włosy stylizowane Brigitte Bardot czy młodej Priscilli Presley. Mam slabość do odbitych u nasady włosów,bujnych,gęstych opadających na ramiona i plecy. Zdaję sobie jednak z tego sprawę,że taki efekt tworzą doczepiane pasma bardzo często i sztab fryzjerów,ale być może w domowym zaciszu da się wyczarować coś zbliżonego do tego ideału i wg mnie atrybutu kobiecości
niezapominajka62 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-13, 10:26   #128
beatrix_76
Zadomowienie

Podobaja mi się włosy falowane. Chętnie zrobiłabym sobie loki lokówką i chciałabym ,aby trzymały mi przez cały dzień/noc. Moje niestety są proste, słabe i kompletnie nic z nimi nie można zrobić na dłużej niż na 1-2 godz. Mimo dobrego utrwalenia , wracają do stanu pierwotnego i to w takim stylu,że jest to bardzo szybkie klapnięcie. Nie wspomnę tu już o niesprzyjających warunkach atmosferycznych, wiatr i deszcz niszczą moją fryzurę natychmiast
Stary 2016-06-13, 12:30   #129
wiedzmaanula
czarodziejka

Nie chcę ukraść włosów gwiazdom - Beyonce, Britney czy Shakirze..
Mnie wystarczy, że się do swej przeszłości co nieco zbliżę!
Marzą mi się własne włosy, lecz sprzed lat sześciu mniej więcej
(no, mogę się tu pomylić, ale o kilka miesięcy...),
długie, falujące, gęste - takie były, daję słowo!
Tylko się tak jakoś życie mi potoczyło niezdrowo,
stresy, choroby paskudne, organizmu wykończenie...
Musiałam je ciągle ścinać, rujnując moje marzenie,
by nie przypominał mi skalp marniejący dawnych czasów...
Ale teraz zło już za mną. Chcę wrócić do włosów lasu!
Chcę gęstwiny! Chcę wprost dżungli! Chcę mieć płaszcz z loków brązowych!
Zapuszczam już od kwartału tę ozdobę mojej głowy
i daję słowo, nie spocznę, póki nie odzyskam w pełni
wigoru - włosów i duszy! I wierzę, że to się spełni!

wiedzmaanula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 12:53   #130
Laila01
Przyczajenie

Cienkie włosy są moją zmorą, muszę naprawdę dużo się przy nich napracować, żeby wyglądały dobrze. Czasami słyszałam niezbyt miłe komentarze na temat moich cienkich, pozbawionych blasku włosów. Ludzie myślą, że osoby o takich włosach nie dbają o nie.
Dla wielu kobiet cienkie włosy są prawdziwym problemem, gdyż trudno je ułożyć i wyglądają często nieatrakcyjnie. Na szczęście tutaj z pomocą przychodzi odpowiednia pielęgnacja, suplementy i fryzjer potrafiący doradzić odpowiednią fryzurę.
Marzą mi się włosy sięgające do bioder, ścięte w kształt litery V. Jeśli bym miała bardziej wam to zobrazować to ideałem dla mnie są włosy arabskich kobiet, czyli ciemne, długie, gęste, miękkie, puszyste i lśniące bez względu na to czy jest słońce czy nie. Ich włosy zawsze wzbudzały we mnie ogromny zachwyt ale również nutkę zazdrości, która motywowała mnie do systematycznego i jeszcze większego dbania o włosy oraz dążenia do idealnej fryzury. Wierzę, że taki efekt da się uzyskać na moich włosach.

Edytowane przez Laila01
Czas edycji: 2016-06-14 o 17:04
Laila01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 17:00   #131
oreoa
Przyczajenie

Ja marzę o fryzurze na boba. Uwielbiam ją , jednak podoba mi się gdy włosy mają objętość i wtedy ładniej ten bob wygląda.
oreoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-13, 18:38   #132
pasiaasia
Przyczajenie

Marzę o lokach w kolorze golden rose! ale to bardzo ekstrawagancka fryzura, aby nie śmieszyć, musi być być wykonana na lśniących i zdrowych włosach
pasiaasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 19:28   #133
emiwlodarczyk
wizazanka_testuje

Jestem zwolenniczką raczej prostych, naturalnych fryzur, dlatego nie będę kombinować z jakimiś studniówkowo-weselnymi fryzurami Postawię natomiast na fryzurę niczym z hollywoodzkiego filmu, kiedy to główna bohaterka budzi się z idealną fryzurą, którą można by ochrzcić nazwą delikatny nieład, potargane, ale tak naprawdę mocno wystylizowane włosy.
emiwlodarczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 19:38   #134
CraftyBeast
Przyczajenie

A ja bym zaszalała i chciałabym sobie zrobić... warkoczyki! Ale nie 10 cienkich bidulków pseudowarkoczyków, tylko najlepiej ze sto! Wiem, że można dołożyć włosy syntetyczne, ale bez sensu takie oszukiwanie - mieć naturalnie takie gęste i grube włosy, to jest sztuka!
CraftyBeast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 19:43   #135
madzix997
Przyczajenie

Zdecydowanie to konkurs z pytaniem które zadaję sobie od dłuższego czasu... Mam włosy cienkie matowe i bardzo rzadkie.. W tej chwili są w kolorze naturalnych gdyż myślałam , że tak będą wyglądać najzdrowiej.. Jednak to tylko pozory , są matowe bez blasku i życia.. Marzy mi się fryzura niczym u pięknych kobiet z katalogów bikini na plaży. Morskie fale w kolorze złotego piasku pięknie rozwiewające na wietrze... błyszczące złotem od promieni słonecznych , oślepiających plażowiczów..
madzix997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 20:48   #136
Jaspise
Raczkowanie

Marzy mi się kok hiszpański...
Mam długie, blond włosy, jednak w takim upięciu wyglądałyby
na zbyt przyklapnięte i pozbawione życia.
Chciałabym przekonać się, czy po efekcie, jaki zapewnia seria Timotei
będę mogła wreszcie zobaczyć siebie z upięciem w kok hiszpański,
na jakąś wyjątkową okazję i powiedzieć sobie, że wygląda to właśnie tak, jak powinno - elegancko, prosto, z klasą.
Stary 2016-06-13, 20:55   #137
JamOlivia
Przyczajenie

Od czasów dzieciństwa marzę o gęstej bujnej czuprynie,która powiewałaby na wietrze.Niestety moje geny mi na to nie pozwalają,poszukuję idealnego produktu,który chociaż odrobinę mi pomógł.Przetestowałam wiele serii,które miały mi czystoteoretycznie pomóc.Niestety żadne z nich mi nie pomogły.Mam wielką nadzieję,że ta seria Tiotei zadziała cuda
JamOlivia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 21:00   #138
Justyna521
Przyczajenie

Długie włosy, piękne fale o tym marze lata całe. By móc fryzur moc ułożyć i już więcej się nie srożyć. Jednak problem mam ogromny, gdyż me włosy nie słuchały i cieniutkie się wnet stały. Marne, słabe i cieniutkie już nie zdobią mnie co smutne. Myślę sobie moi mili żeby Timotei użyć w tej chwili, to będzie dla moich włosów zbawienne i znowu będą piękne.
Justyna521 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-13, 21:07   #139
xcarlax
Przyczajenie

A ja najzwyklej w świecie chciałabym ponownie pożegnać mój mysi blond i mieć jasny blond na głowie, który świetnie współgrał z moimi błękitnymi oczami. W takim wydaniu czułam o wiele lepiej, mimo, iż jestem teraz naturalna, to powróciłabym do koloryzacji. Lecz moje włosy ,,chorują''- są cienkie, łamliwe i szybko się przetłuszczają. Wrrrr!
xcarlax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-13, 22:20   #140
aslahka
Przyczajenie

Chcę je w końcu wyprostować!Mam mocno falujące się włosy,które w sumie przypominają pokecone snopki siana. Chciałabym je wyprostować,jednak po takowym zabiegu przypominają scięte tępymi nożyczkami przez mała dziewczynkę włosy lalki Barbi.
aslahka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 08:23   #141
kasia2006222
Przyczajenie

Od dłuższego czasu marzą mi się długie włosy które zamiast znudzonego już cieniowania zetnę z tyłu na kształt litery V. Do tego zamienię swój wyblakły blond na ombre przechodzące z koloru kasztanowego w delikatny blond. Po pierwsze cięcie - obawiam się, że gdy tylko pozbędę się nadającego włosom wrażenia objętości cieniowania włosy oklapną i niemal całkowicie przykleją się do głowy sprawiając wrażenie wiszących strączków fasoli szparagowej (nawet pasujących kolorystycznie). Po drugie farbowanie - chociaż od jakiegoś czasu moje serce totalnie skradła koloryzacja ombre to obawiam się że na włosach cienkich i pozbawionych objętości zabraknie efektu delikatnego przejścia barw a w zamian za to na głowie ukaże się wyraźna niczym od linijki odrysowana granica pomiędzy kolorami. A to z pewnością ani do ładnych ani do estetycznych zjawisk nie należy!
kasia2006222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 08:43   #142
szuszu26
Przyczajenie

Post Dot.: Konkurs Timotei - wygraj zestaw 3 produktów :-)

Od dzieciaka marzyły mi się zawsze gęste, bujne włosy - burza loków. Pewnie dlatego, że moje włosy są proste jak drut i cienkie... (jak to mówią: takie dziewczyny chcą loki, a dziewczyny z kręconymi włosami robią wszystko, by je wyprostować ^^). Mam też przykrą pamiątkę z dzieciństwa - odstające prawe ucho - ponoć zawijałam je sobie i na nim spałam... - przez co często dziwnie podwijam sobie włosy z prawej strony, by spod tych moich cienkich drutów mi się tak nie wychylało.
Fryzura niby prosta - zwykła burza pięknych, dziewczęcych loków i fal - ale u mnie trudna do wykonania. Ratunku, Timotei!
szuszu26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 10:18   #143
sunny85
Przyczajenie

Od zawsze marzyłam o długich włosach. Już jako mała dziewczynka zakładałam ręczniki na głowę i wyobrażałam sobie, ze to moje długie włosy (nawet ręcznik spinałam gumką i już miałam piękną długą kitkę ). Niestety Matka Natura jeśli chodzi o włosy była dla mnie bardzo skąpa.... Mam cienkie, suche włosy, które dodatkowo maltretuję blond farbą już od kilku dobrych lat.... W ciąży co prawda zaczęłam zapuszczać włosy i po porodzie również jakiś czas ich nie obcinałam, ale cóż z tego... Moje włosy były oklapnięte, bez blasku- jednym słowem okropne. Często do tego ja niewyspana po całej nocy i zestaw małego potwora gotowy Marzę o gęstych, długich i pełnych blasku włosach- czy za wiele wymagam? Sięgałam już po wiele specyfików, ale niestety żaden nie przyniósł spodziewanego rezultatu, więc może Timotei da radę?

Oda do włosa na zakończenie:

Włosy! Oj włosy moje! Wy jesteście jak zdrowie!
Ile Was trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto was stracił. Dziś piękno wasze w całej ozdobie,
Widzę i opisuję bo DŁUGI WŁOSIE marzę o Tobie!
sunny85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-14, 10:57   #144
exene
Przyczajenie

Fryzura typu bob to coś co mi się od dawna marzy, niestety do tego trzeba mieć piękne gęste włosy. Jeśli uda mi się wzmocnić moje włosy robię właśnie taka fryzurę, będę mieć świetnie z tyłu podniesione włosy, piękne i obowiązkowo z grzywką
Stary 2016-06-14, 12:50   #145
kolibr
Przyczajenie

Wymarzoną fryzurą na którą się zdecydowałam 10 lat temu były dready… cudowne dready. Po ośmiu wspólnych latach nadszedł czas rozstania, a moje włosy wciąż regenerują się po tej przygodzie Dready to już przeszłość, ale fryzury przyszłości czekają na mnie… marzy mi się krótka asymetria w jesiennych odcieniach...
kolibr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 13:03   #146
EK1
Przyczajenie

Piękne, zdrowe, błyszczące i rozpuszczone włosy - to moje marzenie.
EK1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 13:24   #147
Apricorn
Przyczajenie

Ja od dawna marzę o fryzurze stylizowanej na lata 70. Fascynują mnie te czasy pod względem mody, trendów, czy fryzur. Dlatego bujne oraz trwałe loki, ukręcone prawie od nasady to jest to co mi się marzy. Do tego potrzebne są mocne włosy, zadbane na tyle, aby trwałość fryzury nie była wątpliwa. Mocne włosy to gęste oraz silne włosy. Aby wszystko było pięknie dopracowane potrzebny jest blask. Lśniące włosy nadają zdrowego wyglądu i każdy o tym wie. Dlatego ciężko jest zadbać o to, aby taka fryzura była bardzo trwała. Lecz nie ma rzeczy nie możliwych, należy zadbać o to by włosy nie były cienkie i matowe. Trochę czasu, cierpliwości oraz wprawy. A wtedy można już wszystko...
Apricorn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 14:26   #148
lola121
Przyczajenie

Zawsze marzyłam o długich,pięknych,lśniącyc h włosach,które wystarczy że przeczeszę a one będą pięknie się układać i nie będę musiała się męczyć z tym co mam na głowie.Niestety,jak narazie ciągłe podcinanie i spinanie w kitkę,bo lepiej spiąć niż pokazać matowe,cienkie i bez blasku włosy.
lola121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 15:53   #149
Marakore
Przyczajenie

Papiloty, wałki, lokowanie, kreowanie, zakręcanie.

Prostownice, lokówki, suszarki.

Tyle metod, tyle sposobów, a tak mało z nich pożytku, kiedy włosy upodobały sobie być cienkimi, prostymi, oklapłymi i beznamiętnymi.

A tu człowiek marzy o fryzurze: wyzwalającej, wyzywającej, wolnej, wyrazistej.

Chciałoby się włosy podnieść, loka zakręcić, uwodzicielsko zarzucić fale na ramię. A tu nic. Dwie godziny u fryzjera, pół godziny radości, cały wieczór poprawiania i udawania, że tak to miało wyglądać.

Cóż, cienkie włosy też podobno mają jakieś zalety, ale ja ich jeszcze nie odkryłam.
Marakore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-14, 16:52   #150
arya9
Kochaj siebie. :)

Marzę o gęstych, elegancko pofalowanych włosach w stylu gwiazdy Hollywood. Mając taką fryzurę czułabym się jak na czerwonym dywanie. Niestety, potrzebuję do tego grubych, pełnych blasku kosmyków, a aktualnie są one cienkie i słabe. Mam nadzieję, że linia Timotei Eksplozja Witalności spełni moje marzenie, a ja będę mogła kusić nową bosko wyglądającą fryzurą.

Edytowane przez arya9
Czas edycji: 2016-06-14 o 16:55
arya9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Konkursy Redakcyjne Wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości