![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
![]() najwazniejsze ze dziecinka zdrowa ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja zjadłam przed badaniem czekoladowego batonika, żeby mały się ruszał i to podziałało, nózki rozchylił ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() byloby gesta atmosfera ![]() Cytat:
![]() daj znać czy poczujesz ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Byłam w końcu oglądać to mieszkanie
![]() ![]() ![]() ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
jak na razie jedyne co poczułam to dwa razy pełny pęcherz
![]() ![]()
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hahaha, do trzech razy sztuka :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
a co do sukienki to pokaze tutaj zdjecie katalogowe:
![]() ale mam wrazenie ze na mnie ta sukienka wyglada zupelnie inaczej. Jakbym jej nie przymierzyla to by mi sie nie spodobala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ja mam 15 storczyków, kocham je! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Wow, Papaya, efektowna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wstawilam foto dla dziewczyn ktorych nie ma w klubie ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ![]() lipiec 2017 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Gratulacje! 😊 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
suknia cudna
![]() A ja małego dalej nie czuje... ![]()
#136 | |
Zakorzenienie
|
Hahaha ja go ciągle czuję. Teraz to co chwile sikam znowu.
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Jasny gwint mi się tak w brzuchu już poprzestawiało, że mocniej niż zwykle czuję latające gazy po jelitach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Dobranoc Kochane 😊 dzisiaj to chyba został pobity rekord postów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
O Boże! dziewczyny! ale szalejecie!
![]() Póki co melduję, że i ja jestem. Więcej napiszę prawdopodobnie jak wrócę. Słońce powalające i męczące, ale morze cudowne ![]() ![]() Papaya, bardzo mi się podoba twoja suknia ![]() Ja osobiście szukałabym takiej, która trzymałaby biust chociażby na cienkich ramiączkach, ale przyznaję, że u kogoś szalenie mi się podobają takie z odkrytymi ramionami. Bo ona niczym nie trzyma się na ramionach? A co storczyków to dla mnie są to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Ale jedne rosną pięknie i mają po co najmniej 4 pędy, a inne usychają jeszcze zanim rozwinie się chociażby jeden pęd ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ta sukienka ma siatke ktora trzyma na ramionach, takze spoko loko, nic mi nie wypadnie. Tez nie kupowalabym samego gorsetu bo znam siebie i wiem ze co chwile na weselu musialabym go sobie podcoagac ![]() Ze storczykami tez slyszalam rozne opinie ze zalezy z jakiego zrodla sie kupi - niektorych nie da sie utrzymac. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Mi sie nie utrzymal ani tani z marketu ani drogi z kwiaciarni ![]() Witam sie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- Aaa i jeszcze - witam sie w 18 tygodniu, czyli 5. miesiacu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Ja tez
![]() Dziewczyny , wylazlo mi w niedziele uczulenie na dekolcie ![]() ![]() Wapno 2 x dziennie nic nie daje, macie jakies pomysły jak sie tego pozbyć ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Odchaczam się w nowym watku że żyje
ale jestem przez tą obronę mega zarobiona i przede wszystkim zestresowana Nie mam humoru i jestem ogólnie nie do życia ![]() Odezwę się jak będę po bo wtedy wroce do pionu o ![]() Trzymajta się do przyszłego poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dzeń Dobry !
Wstałam i to już ten dzień ![]() Naskrobałyście postów a tylko chwile mnie nie było ![]() Później nadrobie, teraz sniadanie i musze odwieź męża do pracy bo potrzebuje samochód dziś :p
#144 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj w 5 m-cu ![]() Z tym budzeniem rano to coś w tym musi być, że organizm się może tak przygotowuje 😊 Ja to ze dwa razy w nocy i nad ranem się budzę na siku więc dam radę budzić się na karmienie. Właśnie, jak to jest z tym budzeniem? Dziecko nas budzi do karmienua czy sami musimy np. co 3h? Co do storczyków to zauważyłam, że moje najbardziej lubią kąpanie, pałeczki z odżywką i nawilżacz do liści. Kąpanie - daje do wanny i wlewam każdemu wody do pełna i tak się moczą jakis czas. Jeszcze liściom robię prysznic. Nie lubią ostrego słońca wiec zasuwam rolety w lecie. W zimie źle na nie działa ogrzewanie więc dobrze im zostawić na dnie ciut wodu do aby trochę więcej wilgoci miały 😊 Ale fakt, są odmiany bardziej wymagające. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Kciuki za dzisiejsze badania! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Podobno dziecko nas obudzi, ale to tylko slyszalam ![]() xjustyniaaax - powodzenia na dzisiejszej wizycie! Czekamy z niecierpliwoscia na info o plci ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Zjadlam sniadanie, polozylam sie i chyba czuje Julka znowu ![]() Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2016-06-28 o 07:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jak zwykle gratuluję dzień przede mną kolejnego tygodnia ![]() ![]() Papaya jak dodałaś fotkę sukienki? Bo widzę ją na apce, aż dziwne... Zaraz zjem śniadanko, potem wyjście z psem a potem myślę nad spacerem po zakupy na obiad, ale nie mam pomysłu -_-
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-06-28 o 08:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Velvet gratuluję mieszkanka!
ja też powoli się rozglądam za czymś większym, ale w Poznaniu pełno mieszkań dla studentów (zbyt duży prl albo po prostu każdy mebel z innej parafii, a ja nie będę tak mieszkać... a nie będę też komuś mebli wywalać i kupować swoich bo potem nie bede mogła tego zabrać). jak się rozglądam za dobrym standardem to muszę miec z 2tysiące na msc za 2 małe pokoiki, więc szukam dalej... dzień dobry dziewczyny! ide do pracy na kilka godzin na przeszkolenie nowej. wczoraj weszła jakaś dziewczyna ze swoim CV, od razu powiedziałam jej ze ma przyjść dziś na dzień próbny. guzik mnie interesuje co umie, czy gada po angielsku itp. jak będzie się nadawała to bierę, a sama kończę pracę. musi wykazać tylko chęci, a reszta zrobi się sama. ![]() w niedziele umówiłam 2 dziewczyny, jedną na pon, drugą na dziś, ale obie mi napisały potem że jednak nie przyjdą. moze ta z dzisiaj, która wczoraj była chętna przyjdzie ![]() mam dobry humor (jeszcze), mimo że miałam pobudki o 3;30, potem od 5 nie mogłam spać do 6. jak już zasnęłam to obudził mnie tż wracający z pracy. zasnęłam i o 8 znowu pobudka bo mu telefon dzwonił. ja pierdziele! wrócę i chciałam jechać do kumpeli ale w sumie nie wiem czy nie padnę. pralka naprawiona, muszę tylko odebrać (tz tż- jego ciuchy piorę najczęściej to niech załatwia) jestem wniebowzięta, bo w łazience leżą jego ciuchy po treningu i tak walą, że nawet nie mogę na kiblu usiąść na chwile bo szok ![]() ![]() ![]() AHOJJJJ!!! ![]()
Edytowane przez malaDarunia Czas edycji: 2016-06-28 o 09:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
papaPapaya śliczną ma tą górę suknia
![]() ![]() ![]() ![]() Velvet Wave gratki mieszkania ![]() justynia daj znać koniecznie co i jak na wizycie ![]() ![]() itstoolate cierpliwości ![]() ![]() ![]() małaDarunia no to oby się nie zniechęciła i została ta dziewczyna ![]() ![]() Witam się wtorkowo ![]() ![]()
USG: 03.10 - 2090g szczęścia ![]() USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2016-06-28 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() Nie mogę się doczekać wizyty, staram się jakoś czas zająć ![]() Zawiozłam męża, zrobiłam zakupy , poukładałam kolejną porcję ciuchów które mąż wczoraj dowiozł ![]() Teraz nadrabiam wątek , wcinam pomarańcze, później się wykąpię, wyprostuje włosy i już będzie po 12 haha ![]() Strasznie się dłuży do wizyty, dobrze ze mam na 15 a nie na 18 jak zazwyczaj ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() Nie mogę się doczekać wizyty, staram się jakoś czas zająć ![]() Zawiozłam męża, zrobiłam zakupy , poukładałam kolejną porcję ciuchów które mąż wczoraj dowiozł ![]() Teraz nadrabiam wątek , wcinam pomarańcze, później się wykąpię, wyprostuje włosy i już będzie po 12 haha ![]() Strasznie się dłuży do wizyty, dobrze ze mam na 15 a nie na 18 jak zazwyczaj
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.