|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak wam minął 13 piątek?
no to zaczynamy
nie jestem przesądna, ale fakt dziesiejszego dnia jakieś obawy we mnie budzi
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Moje też
, Monyczka była szybsza i już zdązyła mi złożyć życzenia, to ja się powtórzę i zyczę jej wszystkiego wszystkiego i w ogóle wszystkiego .
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem przesądna, ale...zobaczymy
|
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego Najlepszego!!
ten jest co prawda nadjedzony,ale jaki pomysł !
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
A ja, czytając ten wątek zastanawiałam się, co mnie wczoraj takiego spotkało, i że chyba nie był to najgorszy piątek...
...i nagle mnie oświeciło. to dzisiaj! Nie jestem zbyt przesądna, ale piszę dziś dwie kartkówki z geografii i nie tryskam szczęściem z tego powodu Ale mam nadzieję, że uda mi się zdążyć na koncert kolegi (rozważałam ucieczkę z dwóch ost. lekcji, ale moja towarzyszka pisze kartkówkę z chemii, w dodatku te dwie lekcje to matma i chemia właśnie , czyli nie najlepiej Monyczko, Gosiu
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem przesądna ale... Wolę dziś nie kusić losu i np. skasuję dodatkowy bilet w metrze (mam karte miejska ale niedawno sie okazalo, ze nie moge z niej korzystac, bo jest naladowalana z ulgą ktora mi juz nie przysluguje).
Mam tez nadzieje ze nie bede miala pecha w pracy... Wolalabym aby ostatni dzien przed krotkim urlopem nie zepsul mi radosci z wyjazdu .
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Monyczko, Gosiku, wszystkiego najlepszego z okazji urodziń
![]() Spełnienia planów i zamierzeń, wiele wiele zdrowia i uśmiechu ps. Dla Gosi, zamiast winka
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz dopiero zauważyłam, że dziś 13. piątek
Ja też przesądna nie jestem, ale jadę dziś na zakupy i mam nadzieję, że żaden pech nie przeszkodzi mi w zakupie nowych butów
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się urodziałam 13, ale we wtorek, zobaczymy jak dzisiejszy piątek minie, mam nadzieję, że ok.
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Ja w ogóle nie jestem przesądna
Ale wczoraj moją koleżankę złapał kontroler i chyba skasuję dzisiaj bilet żeby nie było potem jaj. A i mimo wszystko będę uważać , bo to może być zbieg okoliczności
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. dzisiaj siedzę raczej w domciu, wiec pech "akysz, akysz" udanych zakupów .
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja też jakoś nie zwróciłam uwagi ze dzis jest TEN dzień
dopiero jak radio włączyłam, to usłyszałam. ale ten dzień nie różni sie dla mnie niczym od innych dni
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
mi minal jak narazie super. zaliczyłąm amtematyke na bardzo wysokoa ocenie. nie spodziewałam sie
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
a bardzo fajny dzień
mam taki humorek fajny że hoho ![]() ![]() mam nadzieje że nic i nikt mi go nie popsuje ![]()
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
A Ja dopiero teraz zauważyłam że dzisiaj taka piękna data
![]() Narazie wszystko okej oprócz tego że nie mogę zalogować się na stronę uczelni i nie wiem jakie jutro mam zajęcia ;]zaraz bedę meble przestawiać- mam nadzieję, że nic mi na głowę nie spadnie
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#137 | ||
|
Rozeznanie
|
Mi jeszcze nie minął..dzień dopiero sie zaczyna
![]() Umówiona jestem z koleżankami na piweczko więc moze sie tam coś wydarzyć ciekawego lub śmiwesznego..sie zobaczy
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie jestem przesądna. Świadczyć o tym może fakt, że ślub brałam 13
z własnej woli i nie sądzę, że to trzynastka sprawiła, że mój TŻ zerwał sobie wiązadła w kolanie na 2 tygodnie przed imprezą i do ślubu szedł w ortezie Tak miało widocznie być i tyle. No i mam kilka osób które się urodzily 13 - brat, teściowa i szwagier ![]() A dziś zapowiada się babskie spotkanie z koleżanką. monyczko i gosik79 NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA WAS
|
|
#139 |
|
♥
|
a mi 13 piatek mija bardzo odbrze byłam na zawodach nic mi sie nie stało i do tego moja drużyna wygrała
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo Dobrze
|
|
|
|
|
#141 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
beznadziejnie.
schrzaniłam sprawdzian z chemii a tusz do rzęs wpadł mi pod pralkę i za cholerę nie umiałam go wyjąć (i nie wyjęłam) |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mija tak sobie...
W niedzielę moja młodsza siostra miała atak wyrostka, był wycinany. Dziś mieli ją wypisać, ale podczas EKG wykryli coś dziwnego i przenoszą ją na obserwację. Arytmia, dalsze badania w toku. Zadzwoniła do mnie rano, zestresowałam się i nie poszłam na wykład. Czekam na dalsze wieści, wieczorem przyjadę w końcu do domu.
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy przenigdy nie wierzyłam w "magiczne liczby" itp., ale dzisiejszy dzień dosłownie mnie "rozwalił"
Wstałam z opuchniętym okiem - jakieś ciało obce mi do niego wpadło - i stanem podgorączkowym, katarem, bólem gardła i ogólnym osłabieniem. W każdy inny dzień zbagatelizowałabym takową sytuację, ale jutro mam jeden z najważnieszych egzaminów w życiu, dodatkowo jest on fizyczny - szykowałam się do niego przez 8 miesięcy i na myśl, że akurat teraz dopadła mnie choroba, chce mi się dosłownie wyć. Taki mam piątek 13tego
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Jescze nie minąl....nadal trwa....zobaczymy
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś lekcje skrócone, to chyba farcik no nie?
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie nigdy nic nie przytrafilo w piatek 13.Dzis maja urodziny 2 moje kolezanki wrocilam od fryzjera i jestem bardzo zadowolona, a moze ta 13 jest szczesliwa?!
Kto wie
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze nie minął; mam na noc do pracy, ale miły akcent już był. Dowiedziałam się, że zostałam ciocią
). I mam nadzieję, że cały dzień będzie taki
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
gdy dzisiaj pani w szatni chciała mi dać numerek "13" to jednak podziękowałam
nie jestem przesądna, ale lepiej nie kusić losu
|
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Od rana małe potknięcia.
Na koniec wiadomość, że pewna osoba z mojej rodziny złamała kręgosłup. Boję tak bardzo, że nie zaraz chyba umre ;( |
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja urodziłam się 13 w piątek i nie sądzę żeby to był jakiś zły dzień, bo w końcu mam dzisiaj urodziny! Acha i wszystkim którzy mają dzsiaj urodziny życzę wszystkiego naj najlepszego!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

nie jestem przesądna, ale fakt dziesiejszego dnia jakieś obawy we mnie budzi

, Monyczka była szybsza i już zdązyła mi złożyć życzenia, to ja się powtórzę i zyczę jej wszystkiego wszystkiego i w ogóle wszystkiego

to dzisiaj!
Ale mam nadzieję, że uda mi się zdążyć na koncert kolegi
, czyli nie najlepiej 
.