|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy o dziecko się staramy cz !! IV
Cytat:
Co do kliniki do invimed. Szczerze to wolałabym zrobić badania, żeby podejść kompleksowo do leczenia, a nie że coś zbadam a okaże się, że to coś innego... |
|
|
|
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() efffpe proszę o dopisanie do testujących, 30.07
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mała będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#124 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wybacz ![]() Cytat:
Kochana nie martw się na zapas bo noe możesz się denerwować w Twoim stanie będzie dobrze i musisz w to wierzyć ![]() Cytat:
Dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Vela, nie wydaje mi się, żeby to się tak szybko skończyło... Skąd takie potwory się biorą![]() Cytat:
Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i za Twoją fasolkę. Tak jak napisala Effpe- nie zamartwiaj się na zapas, bo stresem jeszcze niepotrzebnie zaszkodzisz BĘDZIE DOBRZE! ![]() Wczoraj byliśmy na odwietkach u dzidziusia siostry ciotecznej... Małe ukłucie zazdrości było, u męża chyba też, ale jakoś tak pozytywnie to wszystko U mnie dziś 28 dc. Mam jakąś taką nadzieję z tyłu głowy, że może jednak @ nie przyjdzie... ostatnio była zawsze w 27 dc od kilku miesięcy, mam nadzieję, że podróż nie rozregulowała mi cyklu
|
||
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
maddd planujesz testować?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzenia spełniamy i na II kreseczki czekamy !! Cz IV
Dzień doberek
wrąbałam właśnie rogalika z czekolada do kawy omniom mniom mniom
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
O 1 w nocy się obudziłam z ochota na jajko w majonezie no i muszę zjeść to na śniadanie Bo umrę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczynki za słowa otuchy, chyba wstrzymam sie za tydzień mam wizytę nie będę chyba na sile lecieć wcześniej
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Madd trzymam kciuki, by małpa nie przyszła!
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
oki
![]() Cytat:
Odpoczywaj teraz i postaraj się nie stresować. Może to właśnie wina słabego sprzętu ? |
|
|
|
|
#138 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
), ale tata jest katechetą i niesamowicie fajnie odpowiada na wszystkie pytania, tak logicznie, wesoło, na prawdę aż chce się słychać do tego całe życie należę do fantastycznej parafii z fantastycznymi księdzami, gdzie nie ma mowy o takich zachowaniach o jakich tu wspominałyście. Wiadomo, żaden ksiądz Wam nie powie, że in vitro jest dobre, czy rozwód czy coś, ale nie podchodzą do takich ludzi z nienawiścią tylko miłością i radością zawsze. Może też to, że żeby dołączyć do tego zakonu trzeba mieć obowiązkowo oprócz teologii zrobiony inny, świecki kierunek (informatyka, biologia, pedagogika, cokolwiek) - może przez to mają bardziej otwarte umysły. Sami zarabiają ucząc młodzież we własnych szkołach i nie oglądają się na kasę. Mój wujek znowu jest w zakonie lekarzy. Jest zakonnikiem, skończył medycynę, zna 6 języków, pracował jako lekarz w wielu miejscach na świecie. I np ma iPhonea. Czemu? Nie żeby szpanowac, on na nim używa tylko internetu, ale szpital podpisał umowę dajmy na to z Playem że wszyscy lekarze-ksieza mają taki i taki abonament i do tego takie tel im polecili to mają. Wujek był zszokowany hak się od nas dowiedział ile jego tel jest warty.Jako wierząca osoba też często jestem zszokowana zachowaniami księży, np byłam kiedyś na jakiejś wsi na mszy, a tam ksiądz czyta ile dana rodzina dała kasy wiecie "Kowalscy 50 zł, Kozłowscy 100 zl" no masakra jakaś i czemu to ma służyć? Chociaż myślę, że to jest ten problem, że na takich wsiach ci księża nie mają się z czego do końca utrzymać i po prostu muszą mieć na ogrzewanie itp z ofiar. Natomiast domagać się, wymuszac, wyliczać kto ile dał - patologia. Zrozumcie drogie panie, że księża to ludzie i argument "po co szedł na księdza jak nie jest święty" tu nie jest trafny. Nie każdy ksiądz jest święty. Ba, mniejszość jest. Oni i tak poświęcają swoje życie Kościołowi, ale mają wady i grzechy i niestety niektórzy widoczne i kolące w oczy bo jeden będzie się przechwalał i będzie nieskromny, inny będzie palił i będzie nerwowy, a inny będzie chytry i chciał kasy i bogactw i niestety to już będzie mocno widoczne niestety też jest kwestia błędnego powołania. Np mój tata, jak był młody laska go rzuciła dla kogoś tam, to on stwierdził, że jak jej nie może mieć to nie chce żadnej innej i idzie na księdza. Durny wniosek. Na szczęście poznał mamę jak był jeszcze przed święceniami i wystąpił i teraz się spełnia jako mąż i katecheta. Ale co jeśli by nie poznał mamy w odpowiednim momencie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#139 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
może dziś spróbuję
|
||||
|
|
|
#140 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
A do Francji brak słów. Normalnie zaczynam się bać co będzie za 25 lat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Mała Mi, ja na Twoim miejscu dla własnego spokoju poszła nawet w tej sekundzie prywatnie na betę ALBO prywatnie na usg do gina jakiegoś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#141 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety
3 kanały + odudowa zęba masakra, ale zrobić muszę
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
gr8ania Oj... Sporo... Ale jak trzeba to wyjścia nie ma. Mój mąż po każdej wizycie u dentysty mówi że nie ten profil zawodowy wybrał i że trzeba było dentystą zostać bo czasem 15 min roboty kilka stówek kosztuje. Tyle że on chyba materiału, sprzetu itp. nie wlicza ![]() __malaMi__ Będzie wszystko dobrze, zobaczysz! Za rok o tej porze będziesz tulić małego różowego bobaska maddd Trzymam kciuki!
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi kawa znowu zaczęła smakować od jakiegoś tygodnia
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba poczekam do czwartku, w poniedziałek mam znowu betę i progesteron to moze się uspokoję i dotrwam.A ciałko myslę, że wspomogą leki, bo mam i dupka w ilosci 6 sztuk i lutke
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoja droga fajna historia z Twoim tata,no i sama powiedz,czy nie lepiej ze zostal katecheta i z radoscia i satysfakcja przekazuje swoja wiedze innym niz jakby zostal ksiedzem i meczyl sie ze soba wiele lat nie mogac miec dzieci i rodziny?dlatego jesli ktos nie jest pewien nie powinien zostac duchownym,fajnie ze spotkal Twoja mame w odpowiednim momencie ![]()
|
|
|
|
|
#147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6304248 1]O 1 w nocy się obudziłam z ochota na jajko w majonezie no i muszę zjeść to na śniadanie Bo umrę ![]() [/QUOTE] Ja wpierdzielam chrupki orzechowe I karmie koty bo mamy na bazie 3 maluchy i mamusie, wszystkie czekają pod moim oknem jak na zbawienie, to im co rusz coś rzuce. To kawałek szyneczki, to troszke mleczka.... ![]() Czy mi sie wydaje czy nasz wątek zmienił nazwę? Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2016-07-15 o 11:00 |
||
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Zua jak nauczyć kota, żeby korzystał tylko z kuwety? Bo raz załatwia się w kuwecie, raz gdzieś indziej...
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, nigdy nie uczyłam kota robić do kuwety, w domu mamy kotke ale ona była już nauczona czystosci. Ja to bym ją przenosiła do kuwety w momencie jak zaczyna robić gdzies indziej, tak uczyłam kiedyś mojego psa żeby sikała na gazety.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.