![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ewa Chodakowska czas start!
Ehhh dziewczyny...
Jestem zalamana, bo staram się ćwiczyć, jeść co mi każą, ale dodatkowo dochodzi mi straszny stres, że praktycznie cały czas chce mi się płakać jak o tym pomyślę. We wrześniu mam poprawkę. Już nie mogę z tego stresu spać, bo to jest tak ciężki materiał, że ja go w ogóle nie rozumiem. Udało mi się już dogadać, żeby wcześniej skończyć praktyki, ale będę miała tylko 2 tygodnie do nauki. Teraz mam już korki, ale to jest tylko 2x w tygodniu, a sama się nie uczę bo zanim wrócę do domu, zrobie jedzenie na drugi dzień, poćwiczę, to jest już późno. Super wakacje.... Wczoraj nic nie robiłam, dzisiaj może poćwiczę, a jutro idę na basen... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
A jak często ćwiczycie? Ile trzeba na to poświęcić czasu, żeby było widać efekty? ja dopiero zaczynam przygode z Chodakowską
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myśle ze to sprawa indywidualna ![]() Ja ćwiczę średnio 3 razy w tygodniu po więcej niż 30monut. Efekty zauważyłam właśnie po miesiącu ![]() Papciekapcie, współczuje. ![]() ![]() ![]() Co studiujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Btw już od niedzieli nie ćwiczyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Ewa Chodakowska czas start!
Cytat:
Woooooow, ciekawe! A na którym jesteś roku? Ja anglistykę ![]() Chciałabym jutro z rana zabrać się za ćwiczenia . Szukam motywacji na snapchacie ale wszystkie moje fitsetterki ćwiczą teraz bo są głownie z USA ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez camillie Czas edycji: 2016-08-23 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Taki koktajl jest u mnie pierwszym lub drugim śniadaniem. Ja mam problem z jedzeniem czegoś stałego rano więc zamieniam na płynne posiłki. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
a) samo się nie zrobi b) nawet jeśli zrobisz krótki trening jesteś do przodu i wyprzedzasz wszystkich tych, którzy postanowili pospać dłużej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co to są fitsetterki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałam najpierw ogarnąć dom, bo wczoraj nie chciało mi się wchodzić w temat sprzątania (to też jakiś trening ;D) ok. już się ubrałam, i włączyłam płytę z Rewolucją , wiec wszystko jest na dobrej drodze ![]() nie wiem czy takie słowo istnieje ![]() ![]() ![]() Zapraszam do ćwiczeń! ![]() Edit: już po ![]() ![]() ![]() Edytowane przez camillie Czas edycji: 2016-08-24 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Siema moje dziewuszki!
![]() Ja tylko na dwa slowa, bo nie mam za duzo czasu- wiecie jak to jest w Polsce u Mamusi na wakacjach ![]() CHcialam sie pochwalic i zmotywowac te niezmotywowane.. Pamietacie jak pisalam ze odpuszczam cwiczenia na okres pobytu w PL? Wyrzuty sumienia mnie zjadly i ... Cwicze! Sciagnelam moja stara mate sprzed 15 lat ze strychu, polozylam w kuchni- bo tylko tu mialam miejsce- i ...udalo mi sie dwa treningi zrobic, miedzy dentysta, zakupami a jedzeinem torta ![]() A moj pies postanowil mnie lizac po twarzy jak robilam planki...umarlam ![]() Domyslam sie, ze od pysznosci ktore mi moja mama serwuje pewnie mi przybylo na wadze, ale dzis np. Zgodzila sie na moje dietowe sniadanie, zrobilam na drigie snaidanie takze szejki dla wszystkich a na obiad gulasz z vitalii z tofu ![]() Tylko ze.. Poprawilam go tortem hahaa a teraz wcinam pierogi! DObrego dnia i CHUUUDNIEEEMY dziewczyny!!! ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Pomysl, ze może i przytyjesz nawet 3 kg ale bez ćwiczeń byłoby z dwa razy tyle
![]()
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myśle ze jesteś usprawiedliwiona ![]() Ja dzisiaj zaliczyłam wpadkę w KFC ale cały dzień spędziliśmy na budowie i to jedyne o czy marzyliśmy ![]() ![]() ![]() Edit: uff udało się ;D I seria Bikini i jakieś ćwiczenia które Ewa wrzuciła dziś na FB ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez camillie Czas edycji: 2016-08-24 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Mi dzisiaj mija tydzień, jak zabrałam się za dietę z bediet. Póki co, nie czuję się jakaś chudsza, ale nie mam też wielkiego parcia na słodycze (poza owocami, które leżą pięknie wyeksponowane w kuchni). Jem je zazwyczaj na wieczór, zamiast ostatniego posiłku, ale to i tak wychodzi raczej mniej kcal.
Wgle, myślicie, że jak czasami zjem jakieś winogrono czy małą brzoskwinkę między posiłkami, to jest to wielki grzech? Dodatkowo jak robię jedzenie wieczorem na kolejny dzień, to leży miód na wierzchu, i biorę sobie łyżeczkę ;p Tylko, że to prawdziwy miód od pszczelarza, a nie z marketu. Ja dzisiaj byłam na pływalni. Pływałam średnio intensywnie, nie miałam jakoś siły. Ale za to TŻ uczyłam pływać ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Owoce to jednak cukier. Wiadomo, ze lepiej zjesc jablko niz czekolade ![]() Swoja droga jestem bardzo ciekawa jak wyglada dieta z bediet, tzn. z jakich produktów sie sklada i czy zawiera posilek potreningowy ? w co watpie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i z tym miodem też nieciekawie to wygląda ![]() niby wszystko wydaje się małym grzeszkiem, ale jak doda się jeden do drugiego, występują codziennie, to nie ma się potem co dziwić, że efekty diety są jakie są albo ich nie ma ![]() może nie brzmi to wszystko najmilej, ale takie jest moje zdanie ![]() a pływać mogłabyś nauczyć i mnie, chociaż teraz mnie już pewnie nie lubisz ![]()
![]() |
![]() |
#135 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do pływania, to nie obraziłam się. Zapraszam na korepetycje ![]() Cytat:
Ja sobie ustawiłam, że w ciągu tygodnia chcę posiłki: śniadanie, drugie śniadanie, lunch, obiad, przekąska. A w weekendy: śniadanie, drugie śniadanie, obiad, przekąska, kolacja. Co do produktów, to głównie są to produkty pelnoziarniste: chleb, makaron, ciemny ryż. Dużo warzyw. Mięso też jest, jeżeli chcesz, ale ja nie jem ;p Bardzo dużo jogurtów naturalnych, twarożków, i ogólnie nabiału. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tak to jest jak korzysta się z usług kogoś niewykwalifikowanego . Jakbyś trafiła do mnie to za trening i dietę ułożone dla Ciebie zapłaciłabyś połowę mniej niż za ten niewypał dla masówki ![]() to co mogę powiedzieć to to, że nabiał nie jest zły i można go jeść od czasu do czasu, ale zatrzymuję wodę w ogranizmie , przez co jest się troszkę opuchniętym. I te jej wieczne jogurty... Powiem krótko: nie mogłaś gorzej trafić , bediet no najgorszy wybór z możliwych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to znaczy nie jestem za całą tą nagonką na nabiał, bo też nie ma co całkowicie rezygnować, jeżeli nie widać negatywnych skutków jego jedzenia (sama jem po pewnym okresie odstawienia i różnicy nie widzę, a po prostu lubię), tyle że dieta nie powinna się opierać na nabiale w prawie każdym posiłku... no i większość jogurtów ma więcej węglowodanów niż białka, a w Pl Skyr chyba nawet nie jest dostępny, więc już lepiej zjeść twaróg półtłusty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bez przesady ze taki najgorszy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Każdy człowiek jest inny i powinien mieć dietę i trening dobrany pod siebie. Pani Ewa jest dobra w motywowaniu i to tyle. Nie ma pojęcia o układaniu diet ani treningach, bo który normalny trener proponuje osobie początkującej 45 minutowy trening, w którym non stop się skacze. ![]() Założę się , że 3/4 osób ćwiczących z Ewą nie ma zielonego pojęcia ani o diecie ani o treningach, tylko ślepo podążają za tłumem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Btw. wizyta u dietetyka kosztuje ok 150zł z jadłospisem na miesiąc. Do tego dochodzi trener personalny, pewnie koszt 50zł/h, ewentualnie karnet na jakieś zajęcia 70-80zł. Tutaj mamy 99zł za dietę/2 miesiące, gdzie mogę sobie wymieniać posiłki kiedy chcę, mam pod ręką listę zakupów i menu. Kupujesz trening za 30 zł i masz go dopóki płyta się nie zniszczy. A te metamorfozy na stronie Ewy, to chyba z powietrza się nie wzięły? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Trener personalny też układa diety , a przy okazji podpowie jak ćwiczyć i pokaże poprawną technikę wykonywania poszczególnych ćwiczeń, które będziesz mogła poźniej wykonywać w domu lub sama na siłowni, nie obawiając się , że za rok czy dwa coś Ci strzeli w kolanie czy kręgosłupie. To nie trener tyle kosztuje, tylko Twoje zdrowie. Metamorfozy owszem, imponujące, ale mięśnie przepalone, Tyłki płaskie i wszystko zwiotczałe Edytowane przez EmilyW Czas edycji: 2016-08-25 o 16:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jest jakaś trenerka (najlepiej z materiałami online) której treningi polecasz? Ja dziś machalam szpadlem, myśle ze to dobry trening ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Jestem już 1,5 tygodnia na diecie. W tym tygodniu ćwiczyłam mniej, ale nie odpuszczałam diety. W sumie już od tego 1,5 tygodnia nie jem słodyczy xd Tylko owoce, tak jak pisałam.
No i dzisiaj miałam drugie ważenie. Ostatnie ważenie miałam w ubiegłą sobotę, nic nie schudłam bo to było pół tygodnia, nadal piękne 75kg. No i dzisiaj mi pokazało 73kg. I zamiast się cieszyć, to się wkurzyłam, że waga jest zepsuta ![]() Dzisiaj się po prostu zmierzę, i będę patrzyć bardziej po wymiarach, żeby wiedzieć co schudłam i czy schudłam. A w diecie bebio wpiszę, że ważę 74 kg i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
A ja się dziś mierzyłam i po 6 tygodniach NIC
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Wyeliminowałam fastfoody, słodycze, napoje gazowane itp. Jem mądrze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Koleżanka kiedyś poleciła mi, żebym zapisywała w telefonie WSZYSTKO co jem. Tzn. jedną czekoladkę 'która się nie liczy', też mam zapisać. I rzeczywiście, wtedy 5x pomyślałam, czy chcę zjeść jedną czekoladkę, bo wtedy będę musiała to zapisywać, i będzie źle wyglądać ![]() Btw. w internetach znalazłam taki przepis: https://kuchnialidla.pl/product/energetyczne-batony Wyrzuciłabym tylko cukier i masło, ale wydaje się być całkiem spoko opcja z tymi batonikami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ojej, nie było mnie 2 tygodnie i tyle nadrabiania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papcie, batony całkiem fajne się wydają ![]() ![]()
Edytowane przez lovebird Czas edycji: 2016-08-28 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewuszki, nadrobilam Was!
Wrocilam z Polszy w sobote, moja walizka nie doleciala ze mna, na drugi dzien mialam randke z tindera ![]() ![]() Okazalo sie, ze ..uwaga...schudlam 0,5 kg w Polsce! ![]() Jesli chodzi o ponizsza dyskusje na temat Ewy- ja tam jestem zadowolona, odkad wygooglowalam jak nalezy poprawnie robic przysiady, wykopy, planki i inne jej cwiczenia to nie mam zadnych dolegliwosci. Na diecie czuje sie swietnie, polubilam cwiczenia z nia i jak widac nawet na wakacjach nie moge sie obejsc bez aktywnosci fizycznej- co wczesniej u mnie byloby nie do pomyslenia. Tak dlugo jak bede zadowolona i bedzie widac efekty mysle, ze bede sie jej trzymac ![]() Nie kupilam w koncu pulsometra w PL bo mi pan w decathlonie..odradzil. Powiedzial, ze do tego co ja chce ( sprawdzanie tylko ile kcal spalam podczas treningow) to nie oplaca sie wydawac min 700 zl na taki gadzet, a te tansze obliczaja spalone kcal na podstawie BMI- czyli tyle to i ja sama tez moge zrobic, prosta matematyka.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.