![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)
Daga-z @ nie wygrasz😊 wiesz w te dni trzeba sobie dogodzić
![]() Gwiazdka- brawo😊 a owsianke lubisz? Ja kiedyś jadłam ale mi się nie chce robic:p Madzia-moglybysmy się czasem wymienić na te godziny😊 Ja jestem po malutkiej czekoladzie do picia i przed obiadem😊 pogoda cudna gorąco -super jest😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Umarłaaaam, zaliczyłam 2 x po 30min na bieżni. Pierwsze 30min (3,12km), drugie 30min (3,5km). Prędskość przy drugim miałam od 5km/h do 10km/h, średnia wyszła 7km/h, tętno od 130 do 160
![]() Pot mi aż do majtek ścieka ![]() ![]() Daguś, Zuzka Coś tam zawsze z tych zajęć wyniosę. Ale wiesz inaczej jest jak ktośmówi wyraźnie, tak jak ten dzisiaj, to wtedy rozumiem 90-95% a inaczej jak ktoś bełkota jak ten facet wczoraj, wtedy to chyba z 1/3 zrozumiałam ![]() DaguśNie wolno się obżerać, miałaś ze mną grzecznie jeść ![]() ![]() Zuzka Ja też jakoś mam taką mega motywacje od dokładnie 7 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Aguś Jak ty tak możesz Dage zachęcać do grzeszenia? ![]() ![]() ![]() ![]() Co masz na myśli wymienić? Chcesz wstawać za mnie o 5tej rano? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Madzia- mogę namawiać bo życie jest za krótkie żeby się męczyć nawet w te dni😁
Wymienić w sensie ze czasem rano mogłabym mieć więcej sil i energii i chciałabym wcześniej wstawać. .. a tobie może jakiś późny wieczór by wpadł i długie spanie😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja też się pięknie trzymam od 3 dni
![]() ![]() Aguś jak Ci zazdroszczę teraz tej czekoladki!! Pychotka! I zgadzam się, że czasem trzeba pogrzeszyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam w pracy, za niedługo bedzie obiadek. Ostatnio staram sie zastępować ziemniaki kasza gryczaną, polubiłam.
Zuza, zazdroszcze domowego chlebka bardzo, super, ślinka cieknie ![]() Dagus, jaka czekolade gorzka masz? ![]() Agus, czekolada 😍 Madzia, jak zawsze klasa z cwiczeniami, gratuluje ![]() Gwiazdka, super spadek ![]() Laski, u mnie kiepski dzien w pracy. Trochę dół. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Aguś haha ja to sobie cały czas tak tłumaczyłam, szkoda podczas @ grzecznie jeść i podczas weekendów też
![]() ![]() ![]() Daguś Ooo ja lubię taką gorzką czekoladę z kawałkami owoców albo z nadzieniem. Nie jest to takie super dobre jak zwykła gorzka ale o wiele zdrowsze niż zwykła mleczna. Musiałabym kupić taką czekoladę, bo dawno nie jadłam ![]() ![]() Aaa zaliczyłam jeszcze 6km na zwykłym rowerze, nie dużo ale zawsze coś, tyle robię teraz codziennie od poniedziałku do piątku. No najwyżej w czwartki mogę chodzić na piechotę i na obcasach, bo mam na późniejszą godzinę ![]() Właśnie wpałaszowałam kiełbaskę, tonę surówki z kapusty czerwonej i 2 młode kartofelki w mundurkach z natką pietruszki. Kiełbasa, żeby nie było była bardzo dietetyczna bo domowej roboty. Mama mi w Pl jeszcze zrobiła: z udek indyka i kurczaka bez skóry w przyprawach. Dietetyczna i zdrowa ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Syska Ja dzisiaj właśnie zjadłam 2 młode ziemniaczki w mundurkach z dodatkiem natki pietruszki, bo koperek gdzieś wyszedł ![]() ![]() Czym się tak przejmujesz? ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Ale mnie nosi, idę dalej sprzątać, potem wygonię TŻta z synkiem na spacer to sobie resztę posprzątam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Uff ja już po obiadku☺ w dworze liczyrzepy wzięliśmy deche mies -czyli rozbef w ziołach, pierś z boczkiem, karkówka w miodzie, ziemniaczki pieczone faszerowane pieczarkami i surówka, sałata z dresingiem, ogorki kiszone i sos czosnkowy😊 i dzbanek kompotu-mniam☺ od piątku się odchudzam😀 Dziś jeszcze muszę zaliczyć grzanca i na dziś koniec😊
Sysa-kochanie główka do gory ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Aguś no no ale poszalałaś.
A mi dziewczyny chyba właśnie synka w domu podmienili. Pierwszy raz słyszę i aż mnie zatkało. Ja sprzątam, on się fajnie bawi autkami i innymi zabawkami i podczas tej zabawy mówi po niemiecku i nie pare słów czy proste zdania, no gada jak Niemiec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Syska co tam w pracy się stało ?
![]() ![]() ![]() Madzia ale Ty jesteś naładowania energia ! A co do synka to super, może on właśnie sam potrzebuje odpowiedniej chwili żeby się otworzyć ![]() ![]() Aguś toż to istne szaleństwo , taka decha! Daliście rade, dobre było ? ![]() Ja ogólnie jestem z siebie dumna, zjadłam trochę więcej niż było w planie, ale raczej zdrowe rzeczy, żadnych słodyczy oprócz gorzkiej więc jest ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Aga - dajesz tam czadu mała, dziś jeszcze się ciesz ale jak wrócisz to Ci nie odpuścimy!
Syska - sama sobie zazdroszczę wiem, że mam skarb mamusię a chlebek co by nie był oszukany i kolorowany to bardzo ciężko kupić. Co Cie tak zdołowało mała? Madzia -ależ Ty ćwiczysz dziewczyno! Jak jakaś fitness - maszyna! No mi wstyd przy Tobie normalnie bo ja tylko Secret machnęłam...i to jeszcze nie na 100% choć juz minimalnie lepiej niz ostatnio ![]() A synek chłonie język jak tlen - ciesz się ![]() Na obiad dziś zupka kalafiorkowa - mama mi niespodzianę zrobiła i cały gar mi ugotowała. Po Secrecie białeczko waniliowo - truskawkowe pychota. Domówiłam sobie właśnie jeszcze jedno takie i jeszcze karmelowo-mleczne ciekawe jakie będzie.
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
A szkoda gadać nawet laski, szefowa zołza 😣
Daguś, polecam Ci czekolade Wawel 90% kakao, pyszna, naprawde ![]() Aguś, ale jedzonko ![]() ![]() ![]() Madzia, synek super, fajny chłopak. Tak jak Dagmara.pisze, może sam sie powoli otwiera, trzymam kciuki, informuj na bieżąco 😊 A mi się dzisiaj śniło, ze urodziłam bliźniaczki, dwie dziewczynki, czarne wloski, ciemniejsza karnacja i tak dobrze wyglądałam po porodzie 🤗 Piję inkę z mlekiem i cynamonem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Sysa-co za sen! Uważaj bo się spelni😀
Daga-dużo wbrew pozorom nie bylo😊 3 małe różne kotleciki i 2 średnie ziemniaczki troszkę sałaty i 2 ogórki to na osobę. ..więc tak dużo nie bylo😊 Zuza-jak wrócę muszę odciążyć żołądek. ..planuję jeść dużo warzyw w różnych postaciach😊 Wypiłam grzanca i już jesteśmy w domku. .. jeszcze zaliczyć ćwiczenia osobiste z mężem i lulu😁 Jutro do domu😕 z jednej strony się cieszę bo nie lubię nudy i takiego jedzenia a z drugiej smutno bo znowu te wszystkie nudne obowiązki. .. lubię nic nie musieć ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Aguś, chyba nie musze pisać jak bardzo zazdroszczę Ci tego grzańca ! 😊🤗
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Aga- owsiankę bardzo lubię i często wcinam, najczęściej właśnie z bananem i odrobinką miodu. Niezły miałaś obiadek, aż mi ślinka pociekła
![]() Madzia- gratuluję treningu ![]() ![]() ![]() Syska- ważę się jak mi się przypomni ![]() ![]() Dzisiaj opiekowałam się moimi kuzynami, byłam u nich w domu i z ciekawości zważyłam się na ich wadze, a tam... 55,8 kg. A jak ważyłam się rano na mojej to miałam 57,0. Jedna z nich musi być zepsuta, tylko teraz nie wiadomo która ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka, kiedys slyszalam, ze na kazdej wadze moze byc do 3 kg roznicy. Co to znaczy? Nie wiem. Moja w jednym miejscu pokazuje inaczej a jak przesune ja o 30cm dalej to daje 1 kg więcej.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Giwazdeczka, no pewnieee, ale wiadomo. Waga motywuje jednak
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
U mnie z waga tak samo
![]() ![]() ![]() ![]() Gwiazdka fajne takie dzieciaki ![]() ![]() Aga super taki obiadek ![]() ![]() Sysa ale miałaś sen! Mnie jakiś czas temu się śniło, że jestem w ciąży, mówię o tym mojej mamie, dostaje ogromny opierdziel, nie wiem kto jest ojcem dziecka, mam mnóstwo możliwości i wychodzi mi , że najprawdopodobniej to murzyn ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Daga, hihihi, mega sen
![]() ![]() ![]() ![]() Wstaje do pracy, help. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki,
ależ Wy macie sny! Daga - fajnie, że Cię pomierzą i poważą choć ja bym się pewnie załamała wynikami. Ale profesjonalne pomiary to fajna rzecz i będziesz miała punkt wyjścia do działania. Moja waga tez w każdym miejscu inaczej pokazuje dlatego ważę się zawsze na tej samej płytce w łazience - a tak w ogóle to jutro piątek więc czas na to. Ja jeszcze tylko dziś w pracy i jutro już wolne. Będę malowała pazurki na wesele i mam fryzjera umówionego bo mój odrost straszy ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Melduję zaliczony Skalpel, Tiffoczki, Mel B pośladki i ramiona. W sumie 70min ćwiczeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja właśnie w drodze do pracy. Jeszcze tylko dwa dni i weekend ![]() Podczytuje Was cały czas, na telefonie. Ale ostatnio ciągle tu taki spam,że ciężko odp z tel a laptopa ostatnio zby często nie używam,jakos czas zbytnio nie mam i nawet włączać mi sie go nie chce.. Wczoraj po pracy byłam u rodziców,zaliczyłam rower z mamą-15,5km. Dzisiaj planuje biegać popoludniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Sysa chyba tak ![]() ![]() Zuzka też boję się zalamki, ale warto wiedzieć w sumie ![]() Madzia ![]() Ania89 pracuj, pracuj, dasz radę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Madzia - jak Ty dajesz radę tak ćwiczyć? Ty chuda jak szkapa powinnaś być!
Daga - koleżanka coś mi wymyśli może cos upnie a może zaplecie - bo dobra w tym jest. Nie wczuwam się w to, najważniejsze, żeby nie były rozpuszczone bo się umęczę. Aniaa - brawo za rowerek. Pięknie ćwiczysz mała.
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Sysa-jak pilam grzanca to myślałam o tobie😊
![]() Gwiazdka-też kiedyś lubiłam z miodem i bananem albo startymi jabłkami i cynamonem😊 ale jakoś z lenistwa przestałam robić. .. muszę wrocic do owsianki-zdrowa i syta☺ Daga-moja znajoma ma taki sprzęt do mierzenia wszystkiego...nawet się zastanawiałam czy nie iść do niej ale szkoda mi stowki☺ wiem że mam za mało wody i za dużo tłuszczu bez pomiarów 😊 ale ciekawa jestem co ci powiedzą. ..może się skuszę i ja☺ Straszne koszmary macie😁 Zuza- no pewnie- trzeba się wylaszczyc😊 Madzia-a dietujesz czy tylko ćwiczysz? ☺ Andzia89-a właśnie o tobie myślałam że cię mniej widać że pewnie zapraciwana mocno jesteś ![]() Ja jak się parę dni nie odzywam to nie nadazam za dziewczynami i zaczynam od nowa😊 My już po śniadaniu. Za pół godzinki się wymeldujemy i pójdziemy pożegnać czekoladziarnie- mleczna na zimno z lodami jest mega😀 No a potem szara rzeczywistość. .. godzinkę jedziemy do domu, zakupy bo lodówka pusta, do mamy na obiad, wstawić pranie itp itd.. ale było bardzo fajnie-pomijając zjedzenie firanki przez psa😊 odpocselismy, porandkowalismy, pojedlismy. ..nawet się cieszymy z powrotu do domu😊 teraz muszą nasze brzuszki odpocząć; ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Aguś - cudnie, że Wam się wyjazd udał. Oby zawsze chciało Wam się jeździć i celebrować ten czas ze sobą. A ta czekoladziarnia to już Wam rabat powinna dać - mleczna na zimno z lodami
![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Ale mam nadrabiania
![]() Gwiazdeczka Nie smarowałam się jeszcze kremami antycell... zaraz po takim peelingu, muszę spróbować ![]() Każda waga może ci inaczej pokazywać, dlatego ja słucham tylko mojej i pod warunkiem, że stoi zawsze w tym samym miejscu i na kafelkach ![]() Ja dzisiaj ćwiczyłam ramiona z Mel B, myślałam że mi zaraz odlecą ![]() Daguś Ooo ciekawa jestem co tam ci wyjdzie z tych wyników. Jakby to nie było drogie to sama bym chętnie poszła ![]() ![]() Aniu89 Brawo za rower ![]() Zuzka taaa jakbym ćwiczyła tak i jadła grzecznie przez 2-3 miesiące to może bym miała w końcu wymarzoną wagę, ale ja się tak trzymam dopiero tydzień ![]() Aguś Od tygodnia dietuję i ćwiczę, na razie widzę fajne efekty, zobaczymy jak długo pociągnę ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Melduję zaliczony spacer 2 x po 3,2km (na zajęcia i z powrotem) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Wracam do domu laseczki, dobrze, ze ten dzien w pracy juz sie skonczyl.
![]() Agus, wyjazd super udany ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Syska Będziemy sprzątać obie
![]() Ta daaam: Zaliczyłam spokojny trucht na bieżni 30min (1,95km) i 12min hula hopu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie skończyłam remont pokoju i poukładałam sobie wszystkie rzeczy, od razu czuję się lepiej gdy wokół mnie panuje porządek ![]() Ręka w dalszym ciągu mnie boli więc dziś chyba tylko aeroby bo nie chcę złapać kontuzji. Powiem Wam że ćwiczę od dwóch tygodni i naprawdę widzę efekty- bicek znowu się pojawił, mięśnie brzucha też się odsłaniają, boczki delikatnie spadły. Gadałam z koksem na siłowni i powiedział że jak ktoś kiedyś już ćwiczył to potem bardzo łatwo jest wrócić do formy bo "mięśnie pamiętają" ![]() ![]() ![]() Madzia- spróbuj koniecznie, efekt jest super. Ja jeszcze dwa razy w tygodniu robię sobie body wrap, nakładam grubą warstwę kremu anty-cell, i zawijam się folią spożywczą a potem włażę pod kołdrę na 40 minut, i zmywam. Po pół roku takich praktyk tzn. peeling kawowy, masaże, body wrap i olejki nie mam prawie kompletnie cellulitu- na udach w ogóle, na tyłku odrobinkę. Aguś- super że miałaś udany wyjazd ![]() Aza Takie pomiary to super sprawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.