Azja Express - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-29, 15:28   #121
Silloe
Zakorzenienie

Dot.: Azja Express

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
przepraszam
Nie przepraszaj
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 15:46   #122
tworazka
Zakorzenienie

A nie uważacie, ze Radek powinien wnieść Małgosie z plecakiem na góre?

Przeciez widac bylo, jak zlapal ja za reke i dopingowal, na co Malgosia krzyknela, ze ona chce sama. Jest na tyle dumna osoba, ze nie dziwie jej sie, ze nie chciala wszystkiego zrzucac na Radka, ale rozdzielali sily po polowie.

Eh szkoda, ze odpadli. Uwielbialam patrzec jak Malgosia biega. Jak koks haha Te jej teksty o zasłudze pączka który napewno dodał nadziei, dbanie o wygląd i komplementowanie go mimo wszystko czy jej napady werwy, gdzie Radziu musial interweniować z uspakajaniem haha mistrzostwo.

Obydwoje pokazali tutaj swoja prawdziwą twarz i od teraz Radek nie kojarzy mi sie juz tylko z brudnymi wlosami

Za to ta Renata! Jak jestem za rozwiązywaniem problemów w sposób kulturalny rzeczową rozmową i argumentami, tak jak na nią patrze to mam ochotę ją wyszarpać za te kudły agr!!! Prosto z łozka Kuby do telewizji. Blegh
Stary 2016-09-29, 16:17   #123
lolita96
Zadomowienie

patrząc realnie, to kto miał większe szanse wejść szybciej na góre?

35 letni aktywny zawodowo, wysportowany tancerz i jego rówieśniczka, czy dekade starszy od niego były piłkarz i jego najprawdopodobniej jeszcze starsza partnerka?

Gdyby Majdanowie to wygrali pomyslalabym , ze ustawka, a tak to wygląda na to, że to jest jednak chyba prawdziwy wyścig, skoro wyrzucają najsławniejszą parę...

Edytowane przez lolita96
Czas edycji: 2016-09-29 o 17:07
lolita96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 16:52   #124
201703061429
Konto usunięte

Lolita96 Dokładnie, z tym że produkcja nie wiedziała wtedy kto będzię najbardziej lubianą parą show. Ja myślałam ze Małgoska raczej będzie hejtowana mocno za jej odpały, a tutaj nastąpiło spore ocieplenie ich wizerunku.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
201703061429 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 17:17   #125
lolita96
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kori12 Pokaż wiadomość
Lolita96 Dokładnie, z tym że produkcja nie wiedziała wtedy kto będzię najbardziej lubianą parą show. Ja myślałam ze Małgoska raczej będzie hejtowana mocno za jej odpały, a tutaj nastąpiło spore ocieplenie ich wizerunku.

Błąd. Nie ważne jak mówią, ważne żeby mówili.

Celowo napisałam, że byli najsławniejszą a nie najfajniejszą parą.
Przeglądam często portale plotkarskie i Rozenek i Majdan utrzymują się na topie już od długiego czasu. To oni byli twarzami i top nazwiskami tego programu na czele z Hanną Lis i Renatą właśnie.
Mało kogo interesowały takie pary jak mało znana aktorka Iza i jej przyjaciel lub ten fajny aktor, którego nawet nazwiska nie znam i jego łysy kolega. Saleta nawet czy Pascal mimo wszystko również nie należą do takich typowo medialnych osób.

Dlatego duży zonk z mojej strony, że odpadli tak szybko
lolita96 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 20:38   #126
żurawinka
Zakorzenienie

Z drugiej strony Rozenek wygląda nawet z lodówki a wygrana lub długie nieodpadanie mogłoby wyglądać na ustawkę od strony TVN (teoria spiskowa)
Pomyślcie jeśli ta para która odpadła rzeczywiście dostanie swoje reality show to będzie miała sporą oglądalność.
Renata i Lisica budzą mniej pozytywne emocje.
Fajnie że kolega Miko chciał dać coś swojego tym ludziom ale alkohol nie wydaje mi się strzałem w dziesiątkę. Jego wrażliwość była naturalniejsza od spazmów Izy

żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-29, 21:16   #127
Ania_P
Rozeznanie

Miałam Małgosię za bardzo wyniosłą po jej programach w Projekcie Lady i Perfekcyjnej, a Radzio zawsze mi się kojarzył z Dodą i ich tandetnym stylem... Po tym programie zobaczyłam, że prywatnie to muszą być naprawdę fajni ludzie.

Podobał mi się tekst Małgosi, że udawać można tylko przez kilka/kilkanaście godzin a potem pokazuje się swoją prawdziwą twarz- oni właśnie pokazali, że sa fajną parą i zupełnie inną niż kreują ich media

Natomiast Renata to kawał (...piiiip...), nawet jej koleżance było strasznie głupio po tym jak wystawiły Włodarczyk a potem zachowały się po świńsku w stosunku do Majdanów... Widać, że ona by tak nie postąpiła, ale przecież Renatka zaraz by jej zwróciła uwagę, że ma się nie odzywać

Lisicy i Jemioła nie trawię... Bez przerwy im coś nie pasuje. Nawet jeśli nie wygrali luksusowego hotelu to przecież zgłosili się do programu, żeby przeżyć przygodę, a nie nocować w 5* hotelach
Na wszystko kręcą nosem, tu nocleg a tam jedzenie im nie pasowało, tamtego nie zjedzą... Myśleli, że w Azji to w luksusach się będą pławić?
Biedne bogate ludzie.....

Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki
Martyna Wojciechowska
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-30, 08:28   #128
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez Ania_P Pokaż wiadomość

Lisicy i Jemioła nie trawię... Bez przerwy im coś nie pasuje. Nawet jeśli nie wygrali luksusowego hotelu to przecież zgłosili się do programu, żeby przeżyć przygodę, a nie nocować w 5* hotelach
Na wszystko kręcą nosem, tu nocleg a tam jedzenie im nie pasowało, tamtego nie zjedzą... Myśleli, że w Azji to w luksusach się będą pławić?
Bo oni mają "swoje standardy"

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-30, 17:45   #129
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam Małgosię za bardzo wyniosłą po jej programach w Projekcie Lady i Perfekcyjnej, a Radzio zawsze mi się kojarzył z Dodą i ich tandetnym stylem... Po tym programie zobaczyłam, że prywatnie to muszą być naprawdę fajni ludzie.

Podobał mi się tekst Małgosi, że udawać można tylko przez kilka/kilkanaście godzin a potem pokazuje się swoją prawdziwą twarz- oni właśnie pokazali, że sa fajną parą i zupełnie inną niż kreują ich media

Natomiast Renata to kawał (...piiiip...), nawet jej koleżance było strasznie głupio po tym jak wystawiły Włodarczyk a potem zachowały się po świńsku w stosunku do Majdanów... Widać, że ona by tak nie postąpiła, ale przecież Renatka zaraz by jej zwróciła uwagę, że ma się nie odzywać

Stary 2016-10-01, 17:40   #130
lexi221
Zadomowienie

Renata to kawał łajzy jak można być aż tak wrednym.

Żal było mi Rozenek serio gdyby nie pomogli Izie i Leszkowi graliby dalej i poza tym Gośka fajnie dogryzała Renacie "stopie".
lexi221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-01, 18:18   #131
201703061429
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lexi221 Pokaż wiadomość
Renata to kawał łajzy jak można być aż tak .
Halo halo, łajzy nie zagalopowałaś sie trochę? Można to napisać w sposòb kulturalniejszy, jak zauważyłas malo kto tu przepada za Renia ale nikt jej nie wyzywa. Teraz to się zaniżyłas poziomem do tych wszystkich januszy ktòrzy wyzywają ją na wszystkich portalach społecznosciowych.

Stary 2016-10-01, 18:38   #132
Olushka
Zakorzenienie

Cytat:
Halo halo, łajzy nie zagalopowałaś sie trochę? Można to napisać w sposòb kulturalniejszy, jak zauważyłas malo kto tu przepada za Renia ale nikt jej nie wyzywa. Teraz to się zaniżyłas poziomem do tych wszystkich januszy ktòrzy wyzywają ją na wszystkich portalach społecznosciowych.

redukcja od 05.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Olushka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-01, 18:54   #133
201703061429
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olushka Pokaż wiadomość
może rozwiniesz swoją myśl bardziej
Stary 2016-10-01, 20:06   #134
lexi221
Zadomowienie

Cytat:

Napisałam to co myślę, mogłam użyć gorszych epitetów i tak łagodnie się o niej wypowiedziałam. Niestety nie wiedziałam, że ona ma tutaj swoją obrończynię w twojej osobie.
Trudno poza tym żyjemy w wolnym kraju i nie będziesz mi narzucać co mam na jej temat pisać a czego nie.
Wg mnie to twoje zachowanie jest bardzo żałosne wytykając mi to jak ją nazwałam. Poza tym ludzie przecież oglądają program i widzą jak postępuje jeśli dla ciebie jej zachowanie jest spoko to ok.
Broń jej dalej i nie pisz mi co mam robić.

Co do Miko to gdzieś czytałam, że od początku nie ukrywała tego, że Leszka wzięła specjalnie po to aby nosił za nią plecak.

Edytowane przez lexi221
Czas edycji: 2016-10-01 o 20:21
Stary 2016-10-01, 20:43   #135
201703061429
Konto usunięte

Lexi serio? Gorzej mogłas napisac? Słow mi brak ze dorosła kobieta pisze cos takiego... Bedac na tym forum nie możesz pisac co tylko Ci sie podoba bo musisz sie miescic w jego regulaminie. Łajza to bardzo chamskie I prostackie określenie, na prawde dało się to napisać normalniej. Niestety żyjemy w czasach gdzie chamstwo I obrażanie innych staje sie normą, ale dla mnie nigdy normą nie bedzie. Jakbys zauważyła to ja za renatka rowniez nie przepadam I nie jestem jej obronczynią ale z tego powodu nie muszę jej wyzywać ani akceptowac takiego czegoś, w ogole nawet nie przyszło mi to do głowy, zresztą dalsza dyskusja nie ma sensu bo jak sie mają dogadac osoby ktore reprezentuja skrajnie inne tok myslenia na temat wyzywania, obrazania innych.

Stary 2016-10-01, 20:53   #136
lexi221
Zadomowienie

Skoro łajza to dla ciebie najgorsze określenie to nie mam pytań.

Tak w ogóle to nie jedna osoba na forum pojechała na nią gorzej ode mnie jednak ty musiałaś się uczepić mnie trudno. Nie będę się kłócić poza tym nie miałam na celu napisać żadnych wulgaryzmów.
Jednak i tak się nie zrozumiemy.
Stary 2016-10-01, 20:54   #137
201703061427
Konto usunięte

No tak ty wyzywasz od łajz jesteś w porządku, ktos zwraca Ci uwagę ze to chamskie jest żałosny , nie mam pytań, masakraaa. Widzisz w jakim dziale jest wątek? Może ta nazwa do czegoś zobowiązuje, ale rozumiem że to pojęcie jest Ci obce.
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-02, 13:40   #138
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Ogladam, w niedzielne popoludnie z braku laku Ale rany, Miko jest emocjonalnie niezrównowazona Ja rozumiem - wrazliwosc wrazliwoscia, itp. ale tu naprawde jakis powazniejszy problem ta dziewczyna ma. Reakcje jak u malej dziewczynki. Mam ochote wejsc w ten telewizor i potrzasnac nia, zeby sie ogarnela

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2016-10-02 o 13:41
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-02, 16:55   #139
FRIDAONE
Przyczajenie

Cytat:
Miałam Małgosię za bardzo wyniosłą po jej programach w Projekcie Lady i Perfekcyjnej
W telewizji programy są reżyserowane, mają mieć pewien charakter i styl, podobnie ludzie, którzy je prowadzą. Na tym polega praca w telewizji. Dlatego nie należy łączyć cech, zaprezentowanych przez prowadzącego program z jego naturalną osobowością, a przynajmniej nie w 100%. W telewizji po prostu się gra. Owszem w "Azja Ekspress", uczestnicy w bardzo dużym stopniu pokazują swoje prawdziwe ja, ale też sporo kwestii jest wynikiem zamierzonym z góry, czyli wyreżyserowanym.
Ponadto, tak na marginesie, także w życiu prywatnym, pozory mylą, bo są złudne i jeśli nie znamy osoby i nic konkretnego o niej nie wiemy, możemy baaardzo pomylić się w jej ocenie, bo jest to zazwyczaj ocena po pozorach, czyli taka powierzchowna. Pozorna wyniosłość Pani Małgosi, jest niczym innym jak dużą pewnością siebie, siłą charakteru, a to są cechy bardzo pożądane i przydatne w życiu, pozwalające osiągnąć wiele...

Edytowane przez FRIDAONE
Czas edycji: 2016-10-02 o 19:21 Powód: lit.
FRIDAONE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-03, 09:39   #140
Majka_95
Zakorzenienie

Fridaone o ile zgadzam się, że program jest reżyserowany to myślę, że bardziej pod względem "pomocy" uczestnikom programów niż przez nich samych. Zauważcie, że są kręceni praktycznie czas w stresujących sytuacjach i pewnie nawet profesjonalnemu aktorowi trudno byłoby cały czas grać.

Radzio i Małgosia skradli moje serce. Gosia idealnie zerwała ze swoim wizerunkiem wywyższającej się Panny idealnej na rzecz takiej zwyczajnej dziewczyny. Szkoda wielka, że odpadli. Bez ich kłótni, sporów, smutków i radości to już nie będzie ten sam program.

A propo ich i tego czy producenci wpływają na to kto przechodzi dalej to nie wydaje mi się. Zauważcie, że wtedy nie mieli wiedzy o tym jak będą odbierani uczestnicy.

Przyznam też szczerze, że żal mi Renatki. Trochę wydaje mi się jakby to była jedyna uczestniczka, która totalnie nie jest przygotowana na show-biznes. Mam wrażenie, że zawsze niejako żyła w takiej "złotej klatce", gdzie osiągała to co chciała, może właśnie tak po trupach nie licząc się z niczym i nikim. O ile w życiu prywatnym pewnie nie wychodzi to poza węższą grupę ludzi o tyle w telewizji wygląda to strasznie.

Najmniej chyba lubię parę Lis i Jemioł. Dają się poznać jak takie totalnie oderwane od rzeczywistości bogate osoby, które już nie znają codziennego życia. Którym nie pasuje jeśli coś nie ma kilku gwiazdek. Przykre to jest.
Come close and lend an ear"
Majka_95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-03, 10:41   #141
eeza
Raczkowanie

Mnie tylko wciąż dziwi, fakt że po każdym dniu w trakcie podsumowującego wywiadu (bo na to wyglądają pokazane fragmenty wypowiedzi) wszyscy siedzą w ładnych okolicznościach przyrody (w sensie, że nie w baraku) wyczesani, ogoleni, eleganccy z wymodelowanymi włosami...
eeza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-03, 11:38   #142
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeza Pokaż wiadomość
Mnie tylko wciąż dziwi, fakt że po każdym dniu w trakcie podsumowującego wywiadu (bo na to wyglądają pokazane fragmenty wypowiedzi) wszyscy siedzą w ładnych okolicznościach przyrody (w sensie, że nie w baraku) wyczesani, ogoleni, eleganccy z wymodelowanymi włosami...
Przygladałam się.
Czasem siedzą w ciuchach z odcinka i nie są uczesani elegancko, ale wydaje mis ię ze cześć komentarzy była dokręcana po programie i do dwukrotnie. raz po odpadnieciu pary (zwróciłam uwagę na Malgosię i Radka i w ostatnim i we wcześniejszym odcinku komentowali dany dzień w takich samych chustkach na glowie i w takim samym stroju), a drugi raz to juz chyba po powrocie z Azji, bo Rozenkowa z ułozonymi włosami jak w Projekcie Lady.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-03, 11:48   #143
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-12-17 o 22:00
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-04, 13:17   #144
eeza
Raczkowanie

No może. I w sumie całe szczęście bo bardziej wiarygodnie mi to teraz wygląda
Tak mi się przypomniało, że kiedy pokazywali koleżankę Renulki w miejskim wydaniu wyglądała prześlicznie. Widziałyście?
eeza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-04, 15:26   #145
żurawinka
Zakorzenienie

Tak, ja pamiętam, śliczna kobieta ale ma taki przykurcz jak mówi, ściśnięcie jednego kącika ust. Co oczywiście nie zmienia faktu że lubię na nią patrzeć, w miejskim wydaniu wyglądała pięknie w tej długiej spódnicy i bluzce z rozcięciem na plecach - bardzo kobieco.
Dlaczego 30letnia Renata nazywana jest Renatką, Renulką ? Skąd to się wzięło? Czy to jakieś programowe zdrabnianie typu Radzio, Małgonia ?

żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-04, 15:49   #146
Ania_P
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Dlaczego 30letnia Renata nazywana jest Renatką, Renulką ? Skąd to się wzięło? Czy to jakieś programowe zdrabnianie typu Radzio, Małgonia ?
Z tego co wiem to ma założone konto na jakimś portalu społecznościowym właśnie o nazwie "renulka"- swoją drogą "stara baba" a nazywa siebie jakby miała 10 lat...

Co do jej koleżanki również uważam, że to piękna kobieta- we wcześniej wspomnianej wstawce bardzo podobało mi się co o sobie mówiła, widac, że ma poukładane w głowie. Pojęcia nie mam jak to się stało, że ona i Renatka są koleżankami?

Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki
Martyna Wojciechowska
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-04, 21:24   #147
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

Cytat:
Pojęcia nie mam jak to się stało, że ona i Renatka są koleżankami?
Na początku Renata mówiła że miała jechać z jakąś przyjaciółką, ale cośtam nie mogła i "znalazła" tą prawniczkę. Także koleżankami to one na pewno nie są :p
Stary 2016-10-04, 22:14   #148
201703061429
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kate_rossi Pokaż wiadomość
Na początku Renata mówiła że miała jechać z jakąś przyjaciółką, ale cośtam nie mogła i "znalazła" tą prawniczkę. Także koleżankami to one na pewno nie są :p
Ona jej nie znalazła tylko produkcja, panie nie znały się przed programem.

Stary 2016-10-04, 22:32   #149
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-12-17 o 22:00
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-10-04, 23:27   #150
201703061429
Konto usunięte

Aaa nie wiem juz w sumie. Wydaje mi sie ze produkcja, tak chyba w wywiadzie mowiła ale ręki nie dam sobie uciąc. W ogóle Renulka ma teraz nowe pseudo w internetach żenulka . Denerwuje mnie to w tej dziewczynie że ona cały czas twierdzi że to program ją skrzywdził zamiast przyznać się normalnie że to był wyscig i chciała wygrać, robi x siebie taką sierotke marysie. Ostatnio ogladałam DD tvn i nawet leszek stwierdził ze negatywnie go tylko Renata rozczarowała, niestety coś w tym jest.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości