|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Azja Express
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
A nie uważacie, ze Radek powinien wnieść Małgosie z plecakiem na góre?
Przeciez widac bylo, jak zlapal ja za reke i dopingowal, na co Malgosia krzyknela, ze ona chce sama. Jest na tyle dumna osoba, ze nie dziwie jej sie, ze nie chciala wszystkiego zrzucac na Radka, ale rozdzielali sily po polowie. Eh szkoda, ze odpadli. Uwielbialam patrzec jak Malgosia biega. Jak koks haha Te jej teksty o zasłudze pączka który napewno dodał nadziei, dbanie o wygląd i komplementowanie go mimo wszystko czy jej napady werwy, gdzie Radziu musial interweniować z uspakajaniem haha mistrzostwo. Obydwoje pokazali tutaj swoja prawdziwą twarz i od teraz Radek nie kojarzy mi sie juz tylko z brudnymi wlosami ![]() Za to ta Renata! Jak jestem za rozwiązywaniem problemów w sposób kulturalny rzeczową rozmową i argumentami, tak jak na nią patrze to mam ochotę ją wyszarpać za te kudły agr!!! Prosto z łozka Kuby do telewizji. Blegh
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
patrząc realnie, to kto miał większe szanse wejść szybciej na góre?
35 letni aktywny zawodowo, wysportowany tancerz i jego rówieśniczka, czy dekade starszy od niego były piłkarz i jego najprawdopodobniej jeszcze starsza partnerka? Gdyby Majdanowie to wygrali pomyslalabym , ze ustawka, a tak to wygląda na to, że to jest jednak chyba prawdziwy wyścig, skoro wyrzucają najsławniejszą parę...
Edytowane przez lolita96 Czas edycji: 2016-09-29 o 17:07 |
|
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Lolita96 Dokładnie, z tym że produkcja nie wiedziała wtedy kto będzię najbardziej lubianą parą show. Ja myślałam ze Małgoska raczej będzie hejtowana mocno za jej odpały, a tutaj nastąpiło spore ocieplenie ich wizerunku.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Błąd. Nie ważne jak mówią, ważne żeby mówili. ![]() Celowo napisałam, że byli najsławniejszą a nie najfajniejszą parą. Przeglądam często portale plotkarskie i Rozenek i Majdan utrzymują się na topie już od długiego czasu. To oni byli twarzami i top nazwiskami tego programu na czele z Hanną Lis i Renatą właśnie. Mało kogo interesowały takie pary jak mało znana aktorka Iza i jej przyjaciel lub ten fajny aktor, którego nawet nazwiska nie znam i jego łysy kolega. Saleta nawet czy Pascal mimo wszystko również nie należą do takich typowo medialnych osób. Dlatego duży zonk z mojej strony, że odpadli tak szybko |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Z drugiej strony Rozenek wygląda nawet z lodówki
a wygrana lub długie nieodpadanie mogłoby wyglądać na ustawkę od strony TVN (teoria spiskowa) Pomyślcie jeśli ta para która odpadła rzeczywiście dostanie swoje reality show to będzie miała sporą oglądalność. Renata i Lisica budzą mniej pozytywne emocje. Fajnie że kolega Miko chciał dać coś swojego tym ludziom ale alkohol nie wydaje mi się strzałem w dziesiątkę. Jego wrażliwość była naturalniejsza od spazmów Izy
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
Miałam Małgosię za bardzo wyniosłą po jej programach w Projekcie Lady i Perfekcyjnej, a Radzio zawsze mi się kojarzył z Dodą i ich tandetnym stylem... Po tym programie zobaczyłam, że prywatnie to muszą być naprawdę fajni ludzie.
Podobał mi się tekst Małgosi, że udawać można tylko przez kilka/kilkanaście godzin a potem pokazuje się swoją prawdziwą twarz- oni właśnie pokazali, że sa fajną parą i zupełnie inną niż kreują ich media Natomiast Renata to kawał (...piiiip...), nawet jej koleżance było strasznie głupio po tym jak wystawiły Włodarczyk a potem zachowały się po świńsku w stosunku do Majdanów... Widać, że ona by tak nie postąpiła, ale przecież Renatka zaraz by jej zwróciła uwagę, że ma się nie odzywać Lisicy i Jemioła nie trawię... Bez przerwy im coś nie pasuje. Nawet jeśli nie wygrali luksusowego hotelu to przecież zgłosili się do programu, żeby przeżyć przygodę, a nie nocować w 5* hotelach Na wszystko kręcą nosem, tu nocleg a tam jedzenie im nie pasowało, tamtego nie zjedzą... Myśleli, że w Azji to w luksusach się będą pławić? Biedne bogate ludzie.....
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Renata to kawał łajzy jak można być aż tak wrednym.
Żal było mi Rozenek serio gdyby nie pomogli Izie i Leszkowi graliby dalej i poza tym Gośka fajnie dogryzała Renacie "stopie". |
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
Halo halo, łajzy nie zagalopowałaś sie trochę? Można to napisać w sposòb kulturalniejszy, jak zauważyłas malo kto tu przepada za Renia ale nikt jej nie wyzywa. Teraz to się zaniżyłas poziomem do tych wszystkich januszy ktòrzy wyzywają ją na wszystkich portalach społecznosciowych.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trudno poza tym żyjemy w wolnym kraju i nie będziesz mi narzucać co mam na jej temat pisać a czego nie. Wg mnie to twoje zachowanie jest bardzo żałosne wytykając mi to jak ją nazwałam. Poza tym ludzie przecież oglądają program i widzą jak postępuje jeśli dla ciebie jej zachowanie jest spoko to ok. Broń jej dalej i nie pisz mi co mam robić. Co do Miko to gdzieś czytałam, że od początku nie ukrywała tego, że Leszka wzięła specjalnie po to aby nosił za nią plecak. Edytowane przez lexi221 Czas edycji: 2016-10-01 o 20:21 |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Konto usunięte
|
Lexi serio? Gorzej mogłas napisac? Słow mi brak ze dorosła kobieta pisze cos takiego... Bedac na tym forum nie możesz pisac co tylko Ci sie podoba bo musisz sie miescic w jego regulaminie. Łajza to bardzo chamskie I prostackie określenie, na prawde dało się to napisać normalniej. Niestety żyjemy w czasach gdzie chamstwo I obrażanie innych staje sie normą, ale dla mnie nigdy normą nie bedzie. Jakbys zauważyła to ja za renatka rowniez nie przepadam I nie jestem jej obronczynią ale z tego powodu nie muszę jej wyzywać ani akceptowac takiego czegoś, w ogole nawet nie przyszło mi to do głowy, zresztą dalsza dyskusja nie ma sensu bo jak sie mają dogadac osoby ktore reprezentuja skrajnie inne tok myslenia na temat wyzywania, obrazania innych.
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Skoro łajza to dla ciebie najgorsze określenie to nie mam pytań.
Tak w ogóle to nie jedna osoba na forum pojechała na nią gorzej ode mnie jednak ty musiałaś się uczepić mnie trudno. Nie będę się kłócić poza tym nie miałam na celu napisać żadnych wulgaryzmów. Jednak i tak się nie zrozumiemy. |
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
No tak ty wyzywasz od łajz jesteś w porządku, ktos zwraca Ci uwagę ze to chamskie jest żałosny
|
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Ogladam, w niedzielne popoludnie z braku laku
Ale rany, Miko jest emocjonalnie niezrównowazona Ja rozumiem - wrazliwosc wrazliwoscia, itp. ale tu naprawde jakis powazniejszy problem ta dziewczyna ma. Reakcje jak u malej dziewczynki. Mam ochote wejsc w ten telewizor i potrzasnac nia, zeby sie ogarnela
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2016-10-02 o 13:41 |
|
|
|
|
#139 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ponadto, tak na marginesie, także w życiu prywatnym, pozory mylą, bo są złudne i jeśli nie znamy osoby i nic konkretnego o niej nie wiemy, możemy baaardzo pomylić się w jej ocenie, bo jest to zazwyczaj ocena po pozorach, czyli taka powierzchowna. Pozorna wyniosłość Pani Małgosi, jest niczym innym jak dużą pewnością siebie, siłą charakteru, a to są cechy bardzo pożądane i przydatne w życiu, pozwalające osiągnąć wiele... Edytowane przez FRIDAONE Czas edycji: 2016-10-02 o 19:21 Powód: lit. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Fridaone o ile zgadzam się, że program jest reżyserowany to myślę, że bardziej pod względem "pomocy" uczestnikom programów niż przez nich samych. Zauważcie, że są kręceni praktycznie czas w stresujących sytuacjach i pewnie nawet profesjonalnemu aktorowi trudno byłoby cały czas grać.
Radzio i Małgosia skradli moje serce. Gosia idealnie zerwała ze swoim wizerunkiem wywyższającej się Panny idealnej na rzecz takiej zwyczajnej dziewczyny. Szkoda wielka, że odpadli. Bez ich kłótni, sporów, smutków i radości to już nie będzie ten sam program. A propo ich i tego czy producenci wpływają na to kto przechodzi dalej to nie wydaje mi się. Zauważcie, że wtedy nie mieli wiedzy o tym jak będą odbierani uczestnicy. Przyznam też szczerze, że żal mi Renatki. Trochę wydaje mi się jakby to była jedyna uczestniczka, która totalnie nie jest przygotowana na show-biznes. Mam wrażenie, że zawsze niejako żyła w takiej "złotej klatce", gdzie osiągała to co chciała, może właśnie tak po trupach nie licząc się z niczym i nikim. O ile w życiu prywatnym pewnie nie wychodzi to poza węższą grupę ludzi o tyle w telewizji wygląda to strasznie. Najmniej chyba lubię parę Lis i Jemioł. Dają się poznać jak takie totalnie oderwane od rzeczywistości bogate osoby, które już nie znają codziennego życia. Którym nie pasuje jeśli coś nie ma kilku gwiazdek. Przykre to jest.
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Mnie tylko wciąż dziwi, fakt że po każdym dniu w trakcie podsumowującego wywiadu (bo na to wyglądają pokazane fragmenty wypowiedzi) wszyscy siedzą w ładnych okolicznościach przyrody (w sensie, że nie w baraku) wyczesani, ogoleni, eleganccy z wymodelowanymi włosami...
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem siedzą w ciuchach z odcinka i nie są uczesani elegancko, ale wydaje mis ię ze cześć komentarzy była dokręcana po programie i do dwukrotnie. raz po odpadnieciu pary (zwróciłam uwagę na Malgosię i Radka i w ostatnim i we wcześniejszym odcinku komentowali dany dzień w takich samych chustkach na glowie i w takim samym stroju), a drugi raz to juz chyba po powrocie z Azji, bo Rozenkowa z ułozonymi włosami jak w Projekcie Lady. |
|
|
|
|
|
#143 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 22:00 |
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
No może. I w sumie całe szczęście bo bardziej wiarygodnie mi to teraz wygląda
![]() Tak mi się przypomniało, że kiedy pokazywali koleżankę Renulki w miejskim wydaniu wyglądała prześlicznie. Widziałyście? |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja pamiętam, śliczna kobieta
Dlaczego 30letnia Renata nazywana jest Renatką, Renulką ? Skąd to się wzięło? Czy to jakieś programowe zdrabnianie typu Radzio, Małgonia ?
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do jej koleżanki również uważam, że to piękna kobieta- we wcześniej wspomnianej wstawce bardzo podobało mi się co o sobie mówiła, widac, że ma poukładane w głowie. Pojęcia nie mam jak to się stało, że ona i Renatka są koleżankami?
['][']['] 1o.11.11 Podróże mają magiczną moc uzdrawiania duszy i zdecydowanie pomagają zdystansować się do problemów dnia codziennego. Nie rozwiązują ich bezpośrednio, jednak pomagają przewartościować i spojrzeć na nie jakby z drugiego brzegu rzeki Martyna Wojciechowska |
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Na początku Renata mówiła że miała jechać z jakąś przyjaciółką, ale cośtam nie mogła i "znalazła" tą prawniczkę. Także koleżankami to one na pewno nie są :p
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#149 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 22:00 |
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
Aaa nie wiem juz w sumie. Wydaje mi sie ze produkcja, tak chyba w wywiadzie mowiła ale ręki nie dam sobie uciąc. W ogóle Renulka ma teraz nowe pseudo w internetach żenulka
. Denerwuje mnie to w tej dziewczynie że ona cały czas twierdzi że to program ją skrzywdził zamiast przyznać się normalnie że to był wyscig i chciała wygrać, robi x siebie taką sierotke marysie. Ostatnio ogladałam DD tvn i nawet leszek stwierdził ze negatywnie go tylko Renata rozczarowała, niestety coś w tym jest.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

a wygrana lub długie nieodpadanie mogłoby wyglądać na ustawkę od strony TVN (teoria spiskowa) 

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
Ja rozumiem - wrazliwosc wrazliwoscia, itp. ale tu naprawde jakis powazniejszy problem ta dziewczyna ma. Reakcje jak u malej dziewczynki. Mam ochote wejsc w ten telewizor i potrzasnac nia, zeby sie ogarnela