|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DISCO POLO - HIT czy KIT? ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Ok
wymyśliłam tekst, teraz możemy zakładać zespół, zaraz pomyślimy nad nazwą. A naszą płytę promować będzie teledysk i piosenka pt. Gorące lato 1.Lato gorące i słonce świeci choć zostawimy w domu dzieci pójdziemy sobie w las tam chłopcy znajdą nasssss łooołooołooo Ref: zdejmniemy biustonosze a chłopy kalosze tańcować bedziemy całą noc balować chcemyyy jeje łooo 2. Pamiętasz w zeszły rok rozpuściłaś kok zaprosił cię do lasu do swego szałasuuuuu łołołooołooo Ref: zdejmniemy biustonosze a chłopy kalosze tańcować bedziemy całą noc balować chcemyyy jeje łooo - by justysia274 =)
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() zaraz posikam sie ze smiechu
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
No to mamy już dwa =]
Twój taki taneczno-rozrywkowy, coś a'la 'baja bongo', a mój romantyczno-sentymentalny niczym 'moja magdaleno'
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
A jak nazwiemy zespół?
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Super temat
![]() Dla mnie jednym z najlepszych tekstow jest Toples "nie mydlo nie granat", po prostu wymiata Nie mozna tez zapomniec o Akcencie i Zenku Martyniuku i jego bardzo charakterystycznym sposobie spiewania |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Popracowałam odrobinke nad naszym wizerunkiem scenicznym, myślałam o czyms takim -> (nie wiem czy aby mi Dodzia nie wyszła
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
a na smogu jest swietna piosenka zespołu Akcent "mOja gwiazda" musicie koniecznie posłuchac
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie we wtorek śpiewali "wesołe trio" marka szołtyska i właśnie tam śpiewał z takimi dziewczynami podobnymi ![]() Super
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
to może "o w morde" ? mam nazwe zespołu
|
|
|
|
|
#132 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jak byłam młoda szalałam za jakże ambitnym zespołem BOYS. Tatuś mi nawet kasetę na targu kupił
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ostanio słuchałam piosenki "Pragnienie miłości" Akcentu Świetna jest
Chcę być twoją słodką mleczną czekoladką, żebyś mogła chrupać mnie całymi dniami. Chcę pomadką być do twojej buzi mała, by całować usta twoje przez czas cały. Chcę byś gąbką ktora myje twoje ciało. Żeby skóry gładkiej, miękkiej dotykała. Rękawiczką co dotyka twojej dłoni. Co mam zrobić żebyś bardziej mnie kochała. REF. I chcę cię bardzo i nie mogę chcieć. I mieć chcę ciebie i nie mogę mieć. I dawać wszystko i nie mogę dać. I brać chcę miłość i nie mogę brać. I chcę cię bardzo i nie mogę chcieć. I nie chcę ciebie i nie mogę mieć. I dawać wszystko i nie mogę dać. I brać chcę miłość i nie mogę brać. Być guziczkiem w klawiaturze telefonu. Żebyś mogła wezwać mnie i w dzień i nocy. Chcę pierścionkiem być na twoim palcu mała, byś mnie ciągle zdejmowała i wkładała. Na poduszkach moich dłoni chodzić będziesz dokąd zechcesz powiedz tylko a poniosę bądź mi wodą wtedy gdy spragniony jestem kiedy zimno okryj kocem swego ciała REF. I chcę cię bardzo i nie mogę chcieć. I nie chcę ciebie i nie mogę mieć. I dawać wszystko i nie mogę dać. I brać chcę miłość i nie mogę brać. I chcę cię bardzo i nie mogę chcieć. I nie chcę ciebie i nie mogę mieć. I dawać wszystko i nie mogę dać. I brać chcę miłość i nie mogę brać. |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Oto i jest hit
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Często po głowie chodzą mi dwa teksty:
1) Moja gitara nanananana jest taka stara nanananana Gdy jest mi smutno nanananana to na niej graaaaaaam. 2) Hej czy ty wiesz, że ja się w tobie kocham? Hej czy ty wiesz, że to poważna rzecz? Hej czy ty wiesz, że zdjęcia twe oglądam? Hej szkoda że już nie zobaczę cię. Swego czasu disco polo królowało u mnie na wszelkich rodzinnych imprezach, więc siłą rzeczy kilka tekstów odcisnęło się na mojej duszy i pozostało w głowie chyba na zawsze
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam swoich ulubionych. ale chciałam powiedzieć że czasami lubię sobie posłuchać disco polo
jak mam jakiegoś doła to właśnie słucham tej muzyki, i jakoś tak weselej się robi, bo teksty powlają a słucham jej w radiu internetowym, zreszta bardzo fajny kanał |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy moze któraś z was zna hicior "Nie mydło, nie granat" jesli nie to prosze sobie w internecie znalezć tekst (ja nie zamieszcze bo jestem zgorszona )
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak to jest tooo ![]() 'O w morde' kto chce autograf ?
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, widzę że tu jakieś zagorzałe fanki disco polo
ja to znam takie tradycyjne jak straciłaś cnote, lato w kołobrzegu i jesteś szalona
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Upss wyslalo sie 2 razy
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja nawet zobaczylam teledysk O matko jestem zgorszona nawet bardzo a swoja droga ciekawe kto im pisze teksty zapodaję linka http://teledyski.onet.pl/10172,1063167,teledyski.html |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Ładne usta piękne uda
i na pewno mi sie uda w te noc(w te noc, w te noc)-boskie ![]() Zabierz mnie do swego domu nie powiem nic nikomu bedziemy robic to na sposobów różnych sto Ze mna bedzie Ci jak w raju więc sibie mi nie żałuj bedziemy robić to czego inne tylko chcą- ambitne ![]() Nie ma to jak JUMP i wszyscy razem! Nie ma to jak JUMP impreza na full! Boysi to imprezowe chłopaki nie ma co ![]() Disco polo-rulez
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
OMG! A ja naprawdę odzyskalam wiare w ludzi...myślalam że pamiętne czasy discoo poolo już minęły
A to mnie zaskoczyłyście ![]() Ja disko polo nie słucham i raczej(
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rany Julek bez komentarza
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanucić
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Ahhh!! Odzyskałam wiarę w ludzi!! Aj low ju gerls!!
A więc ja się przedstawię tej... Mam na imię Madzia, nad moim pseudominem artystycznym można popracować... Nie potrafię śpiewać, ani tym bardziej tańczyć i mam asa w rękawie w postaci... Generatora Tekstów Disco Polo!! 1.Znowu los ruszać w rejs rundka w mieście bujasz je czas by świnka nim zajęła się Prosty temat i wiadomo wszystko dymać na około byle z oczu jej patrzyła chęć no i cześć. Ref: Bierzesz co się da i na drzewo nie ucieka laska ta czy ta tu problemu wogle nie ma Bierzesz co się da i na drzewo nie ucieka zaliczona ostawiona. 2.Już opinię masz zjechaną świnkę bierzesz tylko na noc te gadanie nie obchodzi Cię Znowu noc nowe gaje szyby w dru ten sam bajer wiesz już że dzisiaj będziesz dmuchał je. Ref: Bierzesz co się da i na drzewo nie ucieka laska ta czy ta tu problemu wogle nie ma Bierzesz co się da i na drzewo nie ucieka zaliczona ostawiona |
|
|
|
|
#149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oł jeee ![]() ![]() jesteś genialna |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Umarłam. Ze zgorszenia oczywiście ![]() To najbardziej żałosne sceny pseudoerotyczne jakie w życiu widziałam |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

Tyt roboczy "Ooo Damianie"

**

jak mam jakiegoś doła to właśnie słucham tej muzyki, i jakoś tak weselej się robi, bo teksty powlają

jestem zgorszona nawet bardzo a swoja droga ciekawe kto im pisze teksty