|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: *CUDO* Ciuszki na wymianke :):)
niestety rezygnuje,bo glownie zalezalo mi na orebeczce w ciapki ,papap buzka
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
MęSKIE Ubranka Do Wymiany ;)
Wszystkie z nas mają swoją drugą połówkę, jedne się nią bardziej przejmują inne mniej, ale może udałoby nam się przekopać ich szafy i im zafundować jakąś wymianę? Jeżeli jesteście za tym, aby wrzucać tu męskie ubranka od T-shirtów po buty i kurtki to ja zacznę od jutra
bo mam parę w zanadrzu :P Mam nadzieję, że takowy wątek może tu się pojawić i będzie się rozwijał tak dobrze jak wasze wszystkie ![]() ![]() pozdrawiam wizażanki i ich męskie „dobytki” (przepraszam, jeżeli ktoś się uraził, to tylko żart )Zapomniałam dodać że wody toaletowe jak i inne kosmetyki są mile widziane
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Hej, pisze tutaj a Ty odpisz prosze w moim wątku
Czy to cos ( ) do ktorego zalaczam zdjęcie, to jest torebka czy kosmetyczka? Bo zdjęcie jesc zapisane jako kosmetyczka...nie mozna tego nosic jako torebki? I czy wogole wolne. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
spodenki czarne są wolne? jesli tak to proszę o wymiarki i wymiarki tych dżinsowych także, czy to biodrówki?
a ta bluzeczka cala biala o ktora pytalas to troche wiekszy rozmiar- nad Twoim wpisem u mnie są podane rozmiary tych rzeczy o ktore pytalas http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post1288758
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MęSKIE Ubranka Do Wymiany ;)
coś wam nie idzie
widze, że nie macie ochoty wymieniac ubran waszych lubych ... a może jednak?
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: **cudeńka** Ubranka Na Wymianke :)
ja mam 163cm i jak mam szpilki to spodenki są na mnie akurat, czyli mozna powiedziec ze na 165 są idealne więc na Ciebie bylyby za duze
one są leciutko rozszerzane, więc jak by je tak skrócić 7cm to akurat fasonu by nie stracilyspodenki: szerokosc na gorze 36cm stan 20cm dl nogawki z zewnatrz 100, 101cm do nogawki od kroku 80cm w kolanach 19cm szerokosc nogawki zaraz pod krokiem 25cm szerokosc na dole 24cm w biodrach cos kolo 43-44cm tak, tak to biodróweczki- tak jak pisalam stan 20cm a co do tej bluzeczki- ja mam 75B i ona na mnie wisi, nie wiem jaki to rozmiar, w każdym bądz razie duzy- ona na dole tez jest szeroka, chcialam ją zwęzić ale jakoś nie moglam się za to zabrać
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
A w jakich rozmiarkach będziesz miała te ubranka??
|
|
#131 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
TO MÓJ WĄTEK NA WYMIANĘ ciuszki na stronie 1,3,4,5,6,7,8,9 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=kikiriki a ten link jest do wątku z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1152218 KIKIRIKI
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
????i jakich rozmiarków potrzebujesz?coś by sie tam znalazło..... |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Rozmiarowki odojetne jedni faceci wieksi inni mniejsi ja osobiście szukam samych M
dla mojego faceta golarek i innych zelow :P spodni spodnie raczej S ale na 170 ileś więc nie wiem jakie to rozmiary. Wy piszcie jakie was rozmiary interesuja wszystko sie w domu znajdzie dzieki za odpisanie ![]() ![]()
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Cinka,to czekam na wymiarki spodenek i sukienki,bo nie podałaś.Chętnie tez zobacze foto na kimś
Jestem zainteresowana tym Avon'em,opaską na razie tez Aha,jaki rozmiarek ma stanik,no i pytanko jak u Manilii-to sklepowy,czy bazarkowy?Na razie czekam na odp. i będziemy cos myslec pozatym moze masz pinsetke do brwi?pędzelki naturalne do różu i cieni?
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez M lub S tez na 170 ileś
wieczorem zrobie porządki to może coś znajdę .
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
hmm ciekawe czy tia bluzeczka by weszła na mnie bo ja nosze różniste rozmiary...o fotke kogoś w stroju postaram się ale nieobiecuje...jesli mi się uda wstawie fotke jutro albo w niedzielke
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czy będe miała jakies szanse na wymianke
ponad 180,do szczupłych tez nie nalezy.ale poszperam,moze coś wygrzebie.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
nie ma sprawy
ja tez mam kilka T-shirtow meskich, i mam fajne dresowe spodnie z reeboka, ale byly dosc drogie tylko moj mężczyzna w nich nie chodzi :P więc możnaby bylo pomyśleć ja tez wkleje najpozniej jutro fotki ![]() ![]()
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic u Ciebie nie znalazłam
Może posiadasz coś jeszcze?? Pozdro!
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a skąd jestes?
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Cinko to proszę jutro o odpowiedź poniewaz dla mnie jest to wazne
gdzie ten biust był kupiony , nie chodzi mi o żadna drogą firmę , ale mam swoje zdanie na temat biustonoszy i dlatego pytam mój paseczek składa się z gumek i cekinów i jest uniwersalny
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
cinko no wiesz chodzi mi o prawdę bo chinskie staniczki nie pasują do mojego biustu , nie te rozmiary i fasoony ( mój biust jest bardzo wymagający
hee ten mój biuścik )ale polska firma jest najbardziej ok i inne też
|
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
W ogołe to przepraszam ,ale sie nie przedstawiłam Ania jestem
mieszkam sobie w Katowicach mam 18 lat w maju zdaje mature uh straszne.. miło mi, że tu tyle osob pisze pozdrawiam all ![]() ![]()
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
no hej Aniu
może coś innego mi zaproponujesz , bo paseczek wolny jest ( może byc ten biustonosz to dla koleżanki bo jej się podoba a dla mnie coś ???jeszcze , -paseczek mój jest firmowy . FIRMA TERRANOWA co ty na to??
|
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
wiesz zastanawiam sie nad tymi spodenkami bo boje sie ze będa na mnie za male, a nie masz moze na zbyciu jeszcze jakis fajnych bluzeczek np. na ramiączkach albo takich wiązanych na szyjce czy moze z dlugim rękawkiem z dekolcikami?
|
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
ta kremowa mi sie podoba http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1139614549 nie mialabys jeszcze jakis takich podobnych?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

?? bo w sumie rozmiar byłby dobry ..

bo mam parę w zanadrzu :P Mam nadzieję, że takowy wątek może tu się pojawić i będzie się rozwijał tak dobrze jak wasze wszystkie 
) do ktorego zalaczam zdjęcie, to jest torebka czy kosmetyczka? Bo zdjęcie jesc zapisane jako kosmetyczka...nie mozna tego nosic jako torebki?
I czy wogole wolne. Pozdrawiam