![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXVI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
A Jak z twoją pracą? Zadowolona jesteś? Gdzie mieszkasz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
U mnie w głowie też chodzą myśli o zmianach. Chyba niedługo zmienię miasto, w którym studiuję. Będzie to dla mnie szok, ale chyba już pora wyjść poza strefę własnego komfortu.
Ja teraz skupiam się na sobie. Chce się nauczyć jeszcze jednego języka, podnieść swoje kwalifikacje zawodowe. Teraz czytam dużo książek i się szkolę sama dla siebie w swojej dziedzinie. Gdy byłam z T. nie miałam czasu dla siebie, bo każdą wolną chwilę poświęcałam jemu. Czas się zmienić i stać się niezależną babką, której świat klęka do stóp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Marrakuja rodzina ma swoje życie, Ty swoje.
MalowanaAnia brawo! To tak jak ja!! Głupia byłam, oj głupia... Każda wolna chwila dla niego (btw też T.). Oby nam się udało. Chyba trzeba najpierw ogarnąć siebie i swoje życie żeby ktoś mógł nas naprawdę pokochać. I pomyślcie, że może już drugiej szansy na tak duże zmiany, na zrobienie tego o czym się marzy ale nie miało odwagi zrobić, nie będzie! Może to szansa dla nas🙂💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja to doskonale rozumiem, ale oni nie bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo sie ciesze ze milo spedzilas dzien! To wazne aby wyjsc do ludzi, nawiazywacc nowe znajomosci, ja jutro ide na piwko i tez na pelnym luzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
I to najważniejsze! Zapomniałaś na chwilę, miło spędziłaś czas. To się teraz liczy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
MalowanaAnia - super że w siebie inwestujesz, to na pewno zaplusuje.
Zaluzja - super, że spotkanie udane. I świetnie, że udało mu się Cię rozsmieszyć ![]() Qayqa - Ty też daj znać jak będziesz po ![]() ![]() Co do tych zmian po rozstaniu - ja zaraz po rozstaniu bardzo źle się czułam, nie jadłam, nie dbalam o siebie w ogóle. Schudłam 8kg w 2 tygodnie, a później stwierdziłam że dosyć. I wróciłam do jadkospisow od mojej dietetyczki, zrzucilam kolejne kg - w sumie poleciało 14. Niestety od kilku miesięcy waga nie spada, bo zarzucilam dietę. Na szczęście nie rośnie ![]() ![]() Dziewczyny, mam nadzieję, że ta cudowna energia, którą teraz czuję utrzyma się na jakiś czas. ![]() ![]() ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
Michalova trzymam kciuki żeby ten stan trwał u Ciebie jak najdłużej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
I ja się melduję
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Wiecie, ja jak nie jestem happy to żre w nie swoje duchy. A jak jest okej to nie jem. W ogóle. Ostatnio dopiero po dwóch dniach ogarnęłam,że nic nie jadłam... Dziwne. |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Ech, dół mnie dopadł :/ wspominam tylko te dobre chwile i się zastanawiam jak to możliwe że tak po prostu z nich zrezygnował..
Do tego piątek a ja kompletnie bez planów. Najgorzej. |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Ja po rozstaniu też nic nie jadłam i schudłam, później operacja i tak zleciało ze mnie 8 kg i ważę przeraźliwie mało... ;o 45 kg ;o teraz biorę się za siłowe ćwiczenia i ograniczam cardio co by więcej nie tracić... najgorsze, cycki całkiem zleciały
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Ja się też dzisiaj gorzej czuję. Wczoraj wieczorem przed snem trochę sobie popłakałam i teraz też mi chcą łzy zalać oczy. Jednak robię głęboki oddech...dziś spotkanie z kolesiem z badoo. Nie mam na nie ochoty, ale wiem że poczuje się lepiej, a potem obgadam je ze szczegółami z przyjaciółkami. Mimo wszystko czuję, że to będzie kolejny nie wypał. Im dłużej z nim rozmawiałam na badoo, tym bardziej dochodziłam do takich wniosków. Tak na prawdę chcę tylko mojego exa. Chciałabym, żeby się ogarnął i wrócił. Mogę pomarzyć...
😢 Sent from my HTC Desire 820 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Kiiku, just_wlosy, malowanaAnia trzymajcie się dziewczyny!! Przejdziemy przez to razem ❤ i wyjdziemy mądrzejsze i silniejsze. Nikt już nigdy nas tak nie skrzywdzi bo sobie na to nie pozwolimy.
Btw. Oczywiście też bym chciała żeby ex się ogarnął ale nadzieja z każdym dniem gasnie coraz bardziej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Jeszcze teraz z nim pisze w kwestii mieszkania.. wdałam się w dyskusję, mówi wprost że nie możemy być razem i że będzie mu lepiej z kimś innym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co za.... Jak można coś takiego mówić!!! Darowal by sobie naprawdę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Ja zerwałam z facetem 5 miesięcy temu. Przyznam, że to były trudne miesiące, ale teraz już jest naprawdę dobrze, choć zdarzają się fale tęsknoty za eksem. A ten jeszcze lubi o sobie nagle przypominać, napisać po długim czasie jak gdyby nigdy nic..Ale co najważniejsze, najgorsze chyba za mną i teraz zaczynam cieszyć się życiem. Przez cały ten czas spławiłam z kilku facetów, bo nie chciałam się z nikim umówić. Tylko eks i eks haha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Było wynajmowane więc jest kwestia jego wypowiedzenia które też muszę podpisac. Masakra.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój to przynajmniej mi napisał, że znajdę sobie kogoś fajniejszego. Sent from my HTC Desire 820 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Teraz tak sobie przypomniałam myjąc głowę, że na początku roku ściełam włosy dla niego, mimo że zapuszczałam trzy lata i bardzo w chciałam mieć do wcięcia w talii. Teraz jestem ja przucona i moje krótkie włosy. Lol. Wszystko z myślą o nim. Sent from my HTC Desire 820 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Kiiku strasznie mi przkro.. Niczym nie zawinilas żeby Cię tak traktować. Du...ek !! Jawnie Ci teraz pokazuje, że nie masz za kim płakać.
I nie to nie on znajdzie sobie lepsza, ale Ty kogoś kto Cię będzie szanował. Just_wlosy ehh to samo usłyszałam. Jak patrzę na to jak zachowują się niektórzy faceci po rozstaniu to widzę, że mój miał jednak też trochę przyzwoitosci. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyrzuciłam mu też wszystko, jego skąpstwo i rozliczanie się co do złotówki, jego zostawianie mnie samej w środku nocy w mieście jak się pokłóciliśmy, to że ważniejsza była duma niż to czy ja wrócę do domu, agresję i brak szacunku. Poradziłam żeby z nikim się nie wiązał bo jest beznadziejnym człowiekiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Radzilam sobie nawet niezle, chodzilam z przyjaciolka na imprezy, pracowalam. Nie mialam czasu o nim myslec. Pewnego dnia wracalam z pracy i zobaczylam jak jedzie na motocyklu z kolega. (Mieszka ponad 300 km ode mnie, a w moje strony przyjechal na wakacje on slask ja bieszczady) Pomachalam do niego. Zatrzymal sie. Chwile porozmawialismy, nie zapomne jak do mnie wtedy powiedzial "no przytul sie wiem ze chcesz". Lzy naplynely mi do oczu dobrze ze mialam okulary przeciwsloneczne. Nie wiem dlaczego ale zaprisilam go w tym dniu na kawe do siebie do domu. On wie ze uwielbiam motocykle i zaproponowal mi ze podwiezie mnie do domu. Zgodzilam sie. Siedzielismy przy kawie, smialismy i zartowalismy jak dawniej. Powiedzial nawet ze zdjecie ktore kilka tygodni wczesniej wrzycilam z jakims kolesiem z imprezy ruszylo go cos w sercu. Chcialam sie z nim jeszcze spotkac więc zaproponowalam zebysmy na nastepny dzien zrobili ognisko, zaprosilam kolezanki, kupilam piwo itp. Bylo cudownie. Chemia miedzy nami byla taka, ze nie wytrzymalismy i wyladowalismy w lozku. Na drugi dzien widzialam ze bylo mu troche glupio ale ja sie czulam taka szczesliwa... na nastepny dzień on zaprosil mnie na kolacje (podwojna randka ja z nim i moja przyjaciolka z jego kumplem). Wtedy mnie przytulal, calowal, trzymal w ramionach. Nie myslalam wtedy o niczym innym tylko o tym jak mi z nim dobrze i jak za nim tesknie. Dalam mu w prezencie moje zdjecie, aby zawsze o mnie pamietal. Kolejnego dnia spotkalismy sie po raz ostatni bo wyjezdzal juz do domu. Czule mnie przytulil na pozegnanie.. myslalam ze cos z tego moze byc. Ale nic bardziej mylnego. Przez kolejny miesiac po jego wyjezdzie mielismy kontakt tylko smsowy. Powiedział ze nie chce ze mna rozmawiac bo to dla niego zobowiazuje a to co zaszlo jak byl u mnie to nic nie znaczylo ze to ja go zaciagnelam do lozka. A on chcial tylko sprawdzic czy cos do mnie poczuje. I ze w lozku bylo mu ze mna dobrze ale jak wrocil to nie tesknil za mna ani nie myslal. Odpisywal mi na smsy tylko dlatego ze nie chcial mnie ranic. Bylam zalamana probowalam wszystkiego, rozmawialam z jego mama, z najlepszym przyjacielem. Tydzien temu poedzialam mu zeby przestal do mnie pisac skoro on nie widzi szans na nasz zwiazek ze to mnie tylko rani i robi mi nadzieje. I przestal pisac. Ja bylam zrospaczona czulam sie dokladnie tak samo zle jak w pierwszych dniach gdy ze mna zerwal. Teraz nie jest lepiej ale pousowalam jego wszystkie zdjecia, skasowalam jego numer, zablokowalam go na wszystkich serwisach spolecznosciowych gdzie ciagle sprawdzalam co robi i jakie dziewczyny "lajkuje". Teraz mam tylko glupie mysli ze nigdy nie przestane go kochac, albo ze jak juz przestane to w nikim innym nie bede potrafila sie zakochac. Brakuje mi faceta, brakuje mi bliskosci, przytulania, wspolnego zasypiania. Boje sie ze nigdy nie poznam kogos kto bedzie tak idealny jak on chociaz zdaje sobie ze on nie jest i nie byl idealny skoro caly czas sie klocilismy. Ale w mojej glowie zostal taki jego obraz. Mojego idealnego faceta. Boje sie ze nikt mnie nie pokocha tak jak on kochal mnie na poczatku naszego zwiazku. W ogole wszystkiego sie boje. W sumie wczoraj mialam lepszy dzien, jakies przeblyski swiadomosci ze mam dopiero 21 lat ze cale zycie przede mna jeszcze tyle moze mnie spotkac. A dziś mysle tylko o tym ze on na zawsze zostanie w moich wspomnieniach jako wielka pierwsza milosc i ze gdybysmy jakims cudem za kilka lat sie spotkali to rzucilabym dla niego wszystko. To tyle, chcialam sie tylko wygadac i wyrzucic z siebie to wszystko.. |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Zabijcie mnie, proszę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Kiiku dasz radę!! Każda z nas trzyma w sobie odrobinę nadziei, twój ex zabił ja ta rozmową, ale może to i dobrze. Tego faceta którego kochałas już nie ma !
![]() Dot21 jesteś jeszcze tak mlodziutka... Facet był w twoim wieku? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale jak to w ogóle jest możliwe żeby w parę dni tak się zmienić, no jak? :< dawniej ktoś mi bliski teraz ktoś kto uważa że nie miałam prawa dzień po rozstaniu mieć do niego żalu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.