![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec'17 la vie est Belle florale, Givenchy le Secret Elixir i inne - zaprasz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec'17 la vie est Belle florale, Givenchy le Secret Elixir i inne - zaprasz
Dziękuję nic nie widzę dla siebie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec'17 YSL MON PARIS edp, Givenchy le Secret Elixir i inne - zapraszam :)
Dokładam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec'17 YSL MON PARIS edp, Givenchy le Secret Elixir i inne - zapraszam :)
Hej , coś u mnie za Mon Paris ? Poza wątkiem mam
Jeszcze Kenzo Amour Leau około 60/75, może ewentualnie flowerbomb koło 15-20/50 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za Miss Dior?
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
hej, podoba mi się midnight rose, i mon paris ale tutaj masz dużą pojemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
hej nic nie widzę za La nuit szukam czegoś za wishlissty np la vie est belle eclat, allure, allure sensuelle itp
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
hej za Miss dior oddam
Annick Goutal Tonue de Soire 40 ml lub Miu Miu ( 20 ml) plus Wish ( 40 ml)plus Diesel loverdose Tatoo ( 20 ml ) Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Hej
Tonue de Soiree |GOUTAL pachna zmyslowo, zyja, wibruja ... Sa nieco podobne do Bottega Veneta i Rush Gucci ... Zapraszam ![]() Nie umiem usunac starego linku z wymiana /// moj nowy watek jest tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1206071 ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- ![]() Pozdr cieplo Edytowane przez czterysowy Czas edycji: 2018-01-12 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Poza wątkiem mam jescze Black opium wersje edp ( około 35/90), edt 30 ml bez kilkunastu psikow No i to co w watku.... może coś udałoby Ci się znaleźć za Mon Paris ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Bez problemu oddam więcej, zależy mi na Mon ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
hej, przypominam się bo chyba mi nic nie odpisałaś
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203571V podobają mi się w kolejności : - tresor - mon ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- mam jeszcze cienie dolce gabbana beże/brązy 8 kolorów z malutkim zużyciem, musiałabym zdjęcie zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
coś za miss dior cherie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
hej, mam podkład diorskin nude air kolor 020 nie wiem czy byłabyś ewentualnie zainteresowana, dorzuciłam też cienie D&G
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1203571 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń'18 Armani Si edp, YSL MON PARIS edp, Lancome i inne - zapraszam :)
Czy masz jakąś łisz?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń'18 Armani Si edp, YSL MON PARIS, Lancome Miracle itp
Dokładam
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Styczeń'18 Armani Si edp, YSL MON PARIS, Lancome Miracle itp
Hej, poza wątkiem mam bon do Douglas wartości 79zl, nowy tusz pupa, nowy puder bourojois Healthy balance... może coś za Tresor ?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Louisaaa Czas edycji: 2018-01-18 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Mam LVEB połówkę z 30ml i wersje EDt około połowa z 50 ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Daj mi prosze czas do jutra
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Hejka , myślałam i myślałam i niestety edp nie oddam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Hej! Znajdziesz coś u mnie za Miracle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ale to objętościowo nam się nie zgadza :/
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
A lubisz może La petit robe Noir couture? Będę miała na wydanie, ale 35ml, jeśli udałoby Ci się coś dobrać ode mnie (może chciałabyś olejek Nuxe?).
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
perfumove love
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
perfumove love
|
Jeśli szukasz słodyczy w typie LVEB to zdecydowanie polecam Angel Sucree - nie ma chyba nic z klasycznego Angela. To pyszna beza z porzeczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
perfumove love
|
W Douglasie powinna być najnowsza wersja Cukrowego Aniołka, a moja jest z 2014, ale one wszystkie są do siebie bardzo podobne. Także jeśli masz możliwość, śmiało testuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.