|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Keanu Reeves
Adwokat diabła - zdecydowanie najciekawszy film z Keanu,kiedyś miałam niezłą fazę i oglądałam go kilka razy w tygodniu aż zepsuła się kaseta VHS na której był nagrany,bardzo podobała mi sie jego rola w "Lepiej póżno niż póżniej" wogóle film należy do grona moich ulubionych,nie przyepadam natomiast za Matrixem bo wogóle nie lubie filmów o takiej tematyce.
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Keanu Reeves
Uwielbiam Keanu. Może nie jest jakoś super utalentowany niczym Johnny Depp, ale ma w sobie to 'coś'. A poza tym, co jest chyba parwei niespotykane, jest taki normalny. Jeden z czołowych, kasowych hollywoodzkich aktorów, który jest skromny, chodzi bez ochroniarza i nie odstawia fochów? Szok. A ostatnio widziałam rozbrajające zdjecie - jakaś fanka cyknęła mu fotkę w jakimś środku komunikacji publicznej (nie wiem czy to był tramwaj, metro czy pociąg, nie pamiętam już), jak czytał sobie gazetę w spokoju. Zero zaintersowania ze strony współpasaerów
Udało mu się osiągnąć szczyt sławy i zachować prywatność. Oczywiście na tyle na ile to możliwe.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Udało mu się osiągnąć szczyt sławy i zachować prywatność. Oczywiście na tyle na ile to możliwe.