![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego KOCHAMY KoTkI??? :)
kiedys mialam takiego kotka, teraz jest inny ale jeszcze nie ma zdjec ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Kto ma miękkie serce musi mieć twardą dupe" Niestety... Buziaczki ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
i postaralam sie o fotki obecnego kociaka. To jest Fenek vel Pirat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
moment nieuwagi i prosze ile zdjęciulków!!
![]() Kotki są wyśmienite - i chociaż zdjęcia małychkotków zmiękczają serce to i zdjęcia dużych kocurków są interesujące! Ale podobno wszystko o całe jest piękne, a potem z tego wyrasta ![]() ![]() np. mój tatko tak mówi o mnie ![]() GosikK <- twoje zdjęcka 2-m-cznego kotka rozwalają! godne pochwały jest to co Barbra18 zrobiła! Dać BEZdomnemu kotu dom to obowiazek i odpowiedzialność! ale ze zdjęc wynika że nie jest mu u ciebie źle ![]() a Izunia86 - tobie życzę powodzenia w sprawie kota "sąsiada" i rozumiem twoją wrażliwość na dyskryminacje kotków i na ich wszechobecne tępienie! ![]() ale gdyby ludzie, zamias znęcac sie nad kotami i przeganiać je, przygarneli takie (a powyższe wypowiedzi wskazują zę tak można ![]()
#125 |
Wtajemniczenie
|
A to nasz Garfieldek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||||
Raróg
|
Cytat:
![]() BTW zauważyłam, że wizażanki mające MCO coś mało się nimi chwalą ![]() ![]() Cytat:
![]() A serio, mówi się, że lubią spać w miejscach żył wodnych lub na jakimś źródle promieniowania. Nie wiem, ile w tym prawdy, mój kot śpi w dzień gdzie mu się podoba, a na TV spał tylko kiedy był chory. Ostatnio namiętnie okupuje wannę po kąpieli ![]() ![]() Kocham ją za: * miękkie i czyste futerko, * mruczenie do ucha, * przytulanie się do spania, * łażenie za mną krok w krok, * radosne "mru! mru!" na powitanie, * towarzyskość (jest oczkiem w głowie gości), * figle, w których domaga się naszego czynnego udziału, * cierpliwość przy obcinaniu pazurów, kąpaniu i u weta itp, itd. ![]() Cytat:
![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2006-06-16 o 23:58 Powód: post pod postem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i dzieki za odpowiedz na moją kwestie ![]() MOja kicia, zjadła sniadanko - bardzo syte bo robiła słodkie oczka do każdego domownika i każdy jej coś dał ![]() ![]() nasza Kicia jest naszą domowniczka ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
O rany dziwewczyny, wasze kotki są słodkie!!
Izunia86 po raz kolejny mam przyjemność podziwiać twojego Garfildka ![]() Jaka to jest rasa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Ja mam w domu sztuk dwie, Sadze i Cętka - mieszanka wybuchowa, mama i syn
![]() Kocham koty za wiele rzeczy, są czyste, takie eleganckie, tak śmiesznie się komunikują, uwielbiam patrzec jak się razem bawią i "biją" ![]() Chyba mam to od dzieciństwa, bo wychowałam się z kotem (kotka żyła lat 18 - jak babcie kocham!) że mną wytrzymała długo mimo iż musiała zaakceptowac mnie jako dziecko kiedy była juz ok. 4 letnim kotem... Dobra, już nie marudze, kocham koty i tyle! ![]()
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam jeszcze kilka z Nowego Roku ![]() Także Ruda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() Kotek mojej siostry, taka puszysta duza kolorowa kulka ogrzewana. Jest po prostu cudowny, uwielbia przytulanie, czesanie, spanie gdzie sie da, ale nie u siebie ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja tesh mam kotka. Ma 4 lata. Kocham go bardzo, bo jest przyjazny, nie gryzie, nie drapie, rozumie mnie
![]() ![]() Jest tylko jeden problem, który właśnie objawia się w teraźniejszej porze roku. Marcowanie... Mój kot jest wtedy straszny. Wogóle mnie nie słucha, nie patrzy na mnie, jak go 3mam na rękach patrzy w sufit. Mieszkam w domu i nigdy nie ograniczałam go tylko do mieszkania. Mam teraz za swoje... Pzdr dlA fAnAeK koTkóW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może to zabrzmi głupio, ale to takie "swiadome macierzyństwo swsrod kotów!" dużo na ten temat jest tutaj - http://koty.rokcafe.pl/edu/ster.php -gdzie opowiedziano wiele o tym, albo tu gdzie pokazano zabieg - uwaga dość drastyczne zdjęcia jak dla niektórych - jest tam tez o kastracji! to jest moje zdanie! moja kicia zaszła w niechcianą ciąże bo jej z ta sprawą nie przypilnowałam i była na skraju śmierci... ![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale na tych zdjeciah byl maluchem,teraz jest znacznie wiekszy , daje zdjecia , ktore zrobilam wczoraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 | |||
Raróg
|
Cytat:
![]() A na serio kastracja niesie ze sobą same plusy: jest połowę tańsza od sterylizacji, kot nie znaczy terytorium, trzyma się bliżej domu, nie gania za kotkami ryzykując utratą życia, zmniejsza się ryzyko raka (częstego u kotów) no i oczywiście dosyć jest już bezdomnych kociaków na świecie. Nie jest to żaden atak z mojej strony, po prostu przemyśl to ![]() Cytat:
Zwróć później uwagę na jego koopkę, a jeśli nie będzie mógł jej zrobić, skontaktuj się z wetem, być może trzeba będzie podać parafinę (jeśli jest bardzo zarobaczony, może się "przytkać" i zatruć). To trochę czasem skomplikowane, ale odrobaczanie jest niezbędne dla jego zdrowia. Pozdrawiam ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2006-06-17 o 00:01 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
A to moj kotek Misio. Lubi siedzie na balkonie i od paru dni nauczyl sie chodzic po poreczy, tak ze teraz trudno go stamtad wydrzec. Ma 5 miesiecy.
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
ale macie śliczne koty
![]() kocham te zwierzęta ![]() mój Klemens ma już 10 lat, to dachowiec, największy pieszczoch jakiego widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 30766aa7dce2531e8b37b15ae86c8847ef0755ae_5f137ef245055 Czas edycji: 2006-02-27 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||
Raróg
|
Avariel, ale piękną mordkę ma Twój kocur
![]() Cytat:
![]() Głaski dla Klemensa i jego biednej łapki!
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Izunia86 - kotek ma nie wszystkie czarne poduszeczki, polowa jest rozowych
![]()
#147 |
Raczkowanie
|
tabletka to Pratel, w takim razie musze sie bardziej przyjzec poczynaniom w kuwecie;P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Bo są takie, między innymi, jak u Sanderka w avatarku. Nic dodać, nic ująć.
Aż mnie dziąsła swędzą, jak patrzę na tą fotkę. Nie mam słów porównania, jak bardzo uwielbiam mojego pampucha, który robi z całą moją rodziną, co chce. *Sanderek, jeśli jesteś zła o wklejenie Twojego avatarka - usunę fotografię (wklejam, bo nie uważam, abym robiła źle). Albo proszę od razu Moderatorów o wycinankę.
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Dodaje link do stronki mojego TZ z galeria z dzisiejszej wystawy
![]() Bylo naprawde duzo ludzi i kotow http://vitez.ceron.pl/galerie/koty/
#150 | |
Raróg
|
Piękne zdjęcia
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.