|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowa wymiana: Sisley, Chanel, YSL i inne
W matowej. A co do podkładu, to nie bardzo mam czym odmierzyć, więc może umówimy się na ilość pompek, czy coś?
Co do pojemnika - słoiczki próbkowe z Douglasa mogą być? I co mogłabyś mi oddać w zamian za te rzeczy?
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2016-10-26 o 13:06 |
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej, coś u mnie za J'adora? Pozdrawiam
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Odpisane
.
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytasz o podkład Bobbi Brown? Kupiłam go w maju i wtedy zaczęłam używać. Mam jeszcze jakieś próbki azjatyckich BB kremów, dorzucić Ci? Bio-Oil jest na razie w negocjacjach, więc dam Ci znać.
Ja od Ciebie bym chciała na pewno korektor Lumene. Nie wiem jak z maskami Artemis, bo pewnie nie będziesz chciała oddać całości, więc może tylko część? Byłabym też chętna na spray Matrix, a balsam Seboradin mogę odpuścić. Powiedz, jak to widzisz
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że tak długo, ale ostatnio nie mam na nic czasu.
Manifesto zawsze chętnie przygarnę bo lubię, ale mam zapas więc nie jest to jakas pilna potrzeba
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Daję znać, że Bio-Oil wymieniony, więc nie bierz go pod uwagę w "wycenie"
![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Szczerze mówiąc, wolałabym spray Matrix zamiast Seboradinu Po przemyśleniu, mam jeszcze jedną wcierkę w zapasie, a i tak średnio mi się chce bawić z tym spłukiwaniem, etc. :P Maskę Artemis chcesz mi oddać w jakiej ilości? Próbki BB kremów też byś chciała? ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- A, a co do podkładu Amilie, to nie pamiętam dokładnie kiedy był otwarty, ale chyba jakoś na początku tego roku.
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1476015368 i wodę termalną Vichy?
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, to teraz mi zamieszałaś z tym Seboradinem
Mogłabym wziąć, ale generalnie i tak wolę spray (chyba, że nie jesteś zbyt chętna, żeby go oddać). Przepraszam, że mieszam, ostatnio mam jakiś problem z decyzyjnością :PCo do Amilie, to nie ma nigdzie daty, ale generalnie minerały się nie psują. Ja podkład trzymałam przez większość czasu w ciemnej szafce, a używałam go ostatnio, więc wiem też na pewno, że się nie utlenił. A próbki: fabryczne - Missha Perfect Cover 21 i Lioele Dollish CC i w słoiczkach (zamawiane z Asian Store, użyte po razie) - Bio-Essence Bio Platinum i Missha Perfect Cover 13. ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Zdecydowanie, Amilie jest chyba najjaśniejszym podkładem jaki miałam ![]() Czyli: tonik Burt's Bees, podkład Amilie, odlewka Bobbi Brown i sampel Heleny za korektor Lumene, maskę Artemis i balsam Seboradin? Jeśli wszystko ok, to zapraszam na priv
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2016-10-28 o 00:56 |
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
mam na wymiane
Eisenberga Rouge& Noir 50 ml oraz Ysl Parisienne lessentiel 33 ml....moze bylabys chetna za Stelle lub Manifesto? POzdr |
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
W moim podpisie jest stary link wymiankowy, zupelnie nieaktualny
Nie mam szpilkowny juz dawnooo poszka w swiat... Pozdr |
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

Co do pojemnika - słoiczki próbkowe z Douglasa mogą być? I co mogłabyś mi oddać w zamian za te rzeczy?

Mogłabym wziąć, ale generalnie i tak wolę spray (chyba, że nie jesteś zbyt chętna, żeby go oddać). Przepraszam, że mieszam, ostatnio mam jakiś problem z decyzyjnością :P