![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kabarety i komicy
Przy skeczu Ani Mru Mru "Hipermarket" pamiętam, że popłakałam się ze śmiechu.
Generalnie są dla mnie numerem jeden. W roli konferansjera Piotr Bałtroczyk. ![]() Dlaczego sonda została zamknięta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Właśnie się skończył na dwójce pojedynek Koń Polski vs. kabaret pod wyrwigroszem.
Ten drugi rzeczywiście lepszy był ![]() ![]() Powaliło mnie też skecz jak to się mówiło kiedyś a jak teraz-też fajne było. Szkoda, że tak krótko... Aaaa jedyne co mi się nie podobało to Kryszak-jakoś go nie trawię. Jedyny słuszny konferansjer to Bałtroczyk ![]() Ahh wybrałabym się na jakiś kabaret ale chyba się narazie nic nie zanosi... Edytowane przez xxkaciaxx Czas edycji: 2008-03-01 o 20:34 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
mała księżniczka
|
Zdecydowanie MORALNEGO NIEPOKOJU!!! i Dunham z Walterem i Ahmedem
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Kabaret po Wyrwigroszem jak dla mnie ok. choć od skeczu z Chrystusem, który mnie zniesmaczył patrzę raczej nie ufnie na nich choć nadal lubię ich oglądać. Lubię ich satyryczne komentarze polityczne w radiu RMF
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
![]()
Wszechwiedzaca wyszukiwarka mi powiedziala, ze jeszcze nie ma osobnego watku o kabaretach, wiec zakladam
![]() Zapraszam do luznej pogawedki o skeczach, ktore wam poprawiaja humor i przyprawiaja o bol brzucha ![]() Mi ostatnio bardzo przypadl do gustu Jeff Dunham. Najlepszy jest Sweet Daddy D i Walter ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pogadanki o KABARETACH :D
O kurka. To nie powinno byc w wizazowych wyliczankach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
trzeba poinformować moda.
![]() ![]() Dunham jest naprawdę dobry. ![]() Lubię też Łowców.b. i Mariolkę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A to moje ulubione skecze:
kabaret Moralnego Niepokoju - Wizyta księdza, Akademik Ani Mru Mru - Maciej i smok Formacja Chatelet - Urząd pracy Paranienormalni - Mariolka ![]()
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
stary ale jary MŁODY STUHR i jego skecze: tłumaczenie "fuck you - odejdź..." i skecz o rozmowie telefonicznej dwóch dziewczyn <pompa>, no i niezapomniany Jacek Ziobro "a la gumofilco karate - i całą samoobronę, la morda solare - i andrzeja leppera" hahaha
![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przypomniałaś mi o tych super skeczach, zaraz je obejrzę na youtube. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Witam Was bardzo serdeecznie Kochani forumowicze : Zapraszam Was na watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246466 w którym wszystkie kochane dobre duszyczki klikają. Wszystko po to by spelnic marzenia! Dołączcie się, to nas nic nie kosztuje. Wejdz prosze, wystarczy jeden mały klik, czy to tak wiele. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Ja kocham Ani Mru Mru i Macieja Stuhra
![]() ![]() ...a tu Cię - pyk - zaskoczy... ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ja swego czasu uwielbiałam kabaret Potem i ich Bajki dla potłuczonych - świetne
![]() Z obecnych kabaretów nie mam jakiegoś ulubionego - lubię niektóre skecze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
oooo wątek dla mniee
![]() ![]() ja uwielbiam Paranienormalnych ! i nie chodzi tylko o Mariolke ![]() lubie też Ani Mru Mru ![]() ![]() noo i KMN tez lubie ![]() aaa no i oczywiscie serial "Spadkobiercy" ![]()
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Formacja Chatelet ...mnie jakos nigdy nie smieszy i raczej nudzi.
A wam sie podoba? Powiem ze obejrzalam tylko 3 skecze i sie zrazilam. Wiec moze mi jakies polecicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=KABARET z chatlet jest dobre o panie trenerze,o urzedzie pracy,anonimowym europejczyku a tu trener http://www.youtube.com/watch?v=dyD9QlhHlgs Ja lubie Potem ,Hrabi i Mumio Nawet naMumio plakalam przy komplementach na przystanku i zainteresowaniem rozkladem jazdy A ostatnio z tego Hrabiego turlałam sie ze smiechu http://www.youtube.com/watch?v=L5AwWVkOWbY No i z MN o tym kuratorium/krematorium |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
ANI MRU MRU :Czerwony kapturek; Hipermarket; Maciej i smok; Sędziowie.
KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU: Badyl (wszystkie); Biblioteka; Boks dla bezrobotnych; Dzwoniec na egzaminie; Lachony; Na budowie; Na komisariacie; Wizyta księdza. PARANIENORMALNI: Blondynka (trzy części); Papieros; Mucha i pająk. To moje ulubione skecze ![]() Zapraszam na strone http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/index.php tam obejrzycie wszystkie kabarety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Łowcy.B- Koperek
![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam kabaret Neonówka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Brechtasz sie? bo ja tez
![]() ![]() Wizazanki a cos z zagranicznych znacie fajnego? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
oj, watek umiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam Kabaret Moralnego Niepokoju - wizyta księdza, Mumio - kawunia (ogólnie całe Opole 2005
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Obecnie ogromną sympatią pałam do kabaretu
Łowcy.b i ido tego ich skecz w tramwaju, bomba! (o pada!, luuuuubię, bedzie teńcza ![]() Oczywiście kabaret Ani Mru Mru (o smoku, dziaadek, zakała rodziny ![]() ![]() Kabaret Moralnego Niepokoju i świetny skecz Wizyta Księdza (Witajcie kochane dzieci! - O!fajnie, ze tata wpadł ![]() Paranienormalni i ich niesamowita Mariolka- the best, dobra jest też ta najnowsza odsłona inteligentnej Mariolki i jej zwichrowanej koleżanki Gabryśki ![]()
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Mumio - Wykład o chodzeniu z dziewczyną
![]() Hrabi- Kobieta Mogłabym oglądać w nieskończoność ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
- KMN- wszystko
![]() - Ani Mru Mru - też wszystko, ale mogliby coś nowego wymyślic - Serial "Spadkobiercy" u Bałtroczyka ( samego Bałtroczyka też zresztą kocham ![]() - Mumio (za reklamy Plusa, piosenkę o butelce bez korka, piosenkę o sokole wędrownym, rozmowę o Mariuszu Wełnie i w ogóle za całą "Lutownicę") - Mim Ireneusz Krosny, jest niesamowity, ale ostatnio jakoś go w TV nie ma - Łowcy. B- za "autobus" ("czasami mnisi tybetańscy... ![]() - formacja Chatelett- ale tylko za skecz o muzeum i ten z "1,2,3...tup,tup,tup" :P Ostatnio zauroczył mnie hraba The Count z Ulicy Sezamkowej Śmieję się jak głupia jak go zobaczę ![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
moze idealnie nie podpasowuja do tematu, ale sa niezli
WŁATCY MÓCH!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ostatnio miałam okazję obejrzec kilka kabaretów na żywo
![]() popłakałam sie ze smiechu na Łowach, Hrabi, Neonówce ![]() ale bardzo przypadły mi do gustu skecze Zielonogórskiego kabaretu Nowaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.