Maleństwa- łączmy się - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-23, 18:06   #121
Amanda:)
Zadomowienie

Dot.: Maleństwa- łączmy się

To i ja się przyłączam.156 cm żywego ciałka
Ponieważ nie mogłam znaleść odpowiednich ubrań, wszystko na mnie wisiało,postanowilam kopiować styl Olsenek-wszystko za duże
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 988_124778389_m_k_H191116_L.jpg (22,8 KB, 170 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3793648mkjune27c1jh.jpg (41,6 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mary-kate-olsen-brentwood-10-29-05-01.jpg (94,8 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mk1.jpg (20,3 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mkolsen.jpg (25,5 KB, 140 załadowań)
Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-23, 19:37   #122
czekoladka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mary_Q
ja mam 157cm :P uwazam zew dlugie wlosy sa super bo wtedy tak slodko sie wyglada przy niskim wzrosciku :P

Zgadzam się Mam 161 cm i od zawsze noszę dlugie wloski (przeważnie do pasa, czasem troszke podcinam, ale źle się czuję, bo muszę po prostu mieć długaśne, w krotszych niż do końca łopatek czuję się fatalnie). aha - do niskiego wzrostu pasuje jeszcze kształtny biuścik (nie jakis ogromny, ale zgrabny) i zgrabna, troszkę wystająca pupcia - tak kobieco i słodko to wygląda I panom się podoba, hihi Kiedyś byłam chudziutka - ważylam tylko 40-42 kg- i powiem, ze przy niskim wzroscie prezentuje się to fatalnie ( w moim odczuciu odnosnie do swojej osoby oczywiście, przepraszam jesli kogos uraziłam), wygląda sie wtedy jak dziecko ( tzn. ja tak wyglądalam, a bylo to w liceum),ale cóż, nie mialam na to wpływu. Teraz mam 50 kg wagi i wyglądam jak taka malutka kobietka Cieszę się, ze przytyłam, ale to było baaaaaaaardzo, baaaaaaaaaardzo trudne. aha - chodzę tylko na płaskim obcasie i chcialabym być troszke niższa - 158 cm to szczyt moich marzeń serio
Te duże i te małe. Obronne i bezbronne.
Rasowe i kundelki.
Dla nas ważne są psie drzwiczki,
psie smutki i psie marzenia.
czekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-23, 20:16   #123
Atenka18
Raczkowanie

GG do Atenka18

Ja mam 160cm i 50 centyli ale wzrost mi nie przeszkadza(uwielbiam szpilki) ale nawet w adidasach czuje sie dobrze przy mojej przyjaciolce(174cm) wydaje mi sie ze chodzi o to zeby zaakceptowac siebie taka jaka sie jest. ja nawet lubie jak mowia do mnie malenstwo(to takie slodkie) no i czesto mowia, zze jestem praktyczna, bo zajmuje malo miejsca....ale mi to nie przeszkadza. Akceptuje siebie....
Atenka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-23, 21:52   #124
malami21
Raczkowanie

kobietki a w jakich sportowych butkach smigacie??
planuje zakup jakis fajniusich byle nie na strasznie niskiej podeszwie
malami21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 07:34   #125
vadi
*sportaddict*

Ja mam swoje kochane reeboki
takie: http://www.shoes-up.com/imagesite/im.../photo0014.jpg
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 18:41   #126
loana
Raczkowanie

GG do loana Send a message via Skype™ to loana

ja tez reeboki

loana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 21:18   #127
malami21
Raczkowanie

ja mam ochote na te butki, albo jakies cortezy czy cos w tym stylu :d
jakies oldschoolowe
malami21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-25, 01:31   #128
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotka85
Dziewczynki wam tez z racji niskiego wzrostu zdarza sie uslyszec, ze wygladacie na mniej lat niz macie?? O mnie wszyscy mysla ze mam 16 lat, czasem zdarza sie nawet, ze 12 :P I oczywiscie wszystkie staruszki w autobusach i ekspedientki w sklepach mowia do mnie dziewczynko lub dziecko A ja mam 21 lat, sama nie wiem czy smiac sie czy plakac...
dokladnie tak...ja mam prawie 17,ale niektorzy ,myślą że 14 jak widza moj wzrost (156 cm) .Juz chyba nie urosne ;( Najgorzej ze spodniami,wszystko trzeba skracac..no i czasem rekawy od bluz sa za dlugie Chcialabym mieć z 165,wystarczyloby mi Ktoś chce sie pozbyc pare cm wzrostu może?
mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 07:26   #129
vadi
*sportaddict*

Mnie się prawie zawsze pytają o dowód jak chcę kupić piwo Albo wejść do klubu, hehe Bardzo zdziwione miny robią, jak się okazuje, że studiuję
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 07:31   #130
carolinajaw
Raczkowanie

GG do carolinajaw

a ja mam 162 najnizsza w klasie ... a waga 54

...lubiła tańczyć...pełna radości tak,
ciągle goniła wiatr..
...spragniona życia wciąż...zawsze gubiła coś...

carolinajaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 07:50   #131
Keira87
Raczkowanie

Ja mam 1,60 Jak się czasem zdesperuje to wkładam 10cm szpilki i mam 1,70:P Zatem nie jest tak źle... , ale najgorzej w moim przypadku jest z facetami... bo ja lubie tych wysokich, a ja taka niska i oni mnie nie widzą
Keira87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-25, 08:06   #132
Ditto
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Keira87
Ja mam 1,60 Jak się czasem zdesperuje to wkładam 10cm szpilki i mam 1,70:P Zatem nie jest tak źle... , ale najgorzej w moim przypadku jest z facetami... bo ja lubie tych wysokich, a ja taka niska i oni mnie nie widzą
oj zapewniam, że Ciebie widzą nawet mimo tego, że ich głowa jest na nieco wyższym poziomie. Przecież oni lubią czuć się męsko, a to jest najłatwiejsze przy maleńkiej kobietce. Zatem nie masz się czym przejmować za bardzo tylko cieszyć tym, że wyglądasz słodko i kobieco
Pozdrawiam!
Ditto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 12:37   #133
NieWskaZaNa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vadi
Ja mam swoje kochane reeboki
takie: http://www.shoes-up.com/imagesite/im.../photo0014.jpg
Ja również mam reeboki

nie przysyłajcie próśb o retusz zdjęć
NieWskaZaNa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 12:42   #134
Keira87
Raczkowanie

Dzięki Ditto Podniosły mnie na duchu te komentarze dziewczyn, które mają TŻ 1,90 Ciekawe tylko czy ten mój obiekt westchnień mnie zauważy( coś koło 1,90 może 1,85)
A tak na pocieszenie wszystkim "wysokim inaczej" to na studniówce wysokie dziewczyny w mojej szkole nie mogły sobie pozwolić na wysokie buty, bo i tak były równego wzrostu z partnerami i musza chodzić na płaskich podeszwach... a my zawsze możemy poszleć
Keira87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 12:52   #135
Amanda:)
Zadomowienie

Mnie na przystanku jakiś chłopak zapytał czy mam skończone 15 lat, a wczoraj jakiś 12latek twierdził ,że się we mnie zakochał w autobusie
Chyba przestaną jeździć komunikacją miejską (mam 17 lat)
Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-25, 13:00   #136
jami
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amanda:)
Mnie na przystanku jakiś chłopak zapytał czy mam skończone 15 lat, a wczoraj jakiś 12latek twierdził ,że się we mnie zakochał w autobusie
Hehe. Skąd ja to znam mam 20 lat a wygladam na 16/17 no i 160 cm, ale nic a nic sie tym nie przejmuje
jami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 14:21   #137
Brook
Zakorzenienie

a ja ma mytanko do malenkich - tak do 162 jakie najkrotsze spodniczki nosicie? bo ja jak w lecie widze panne wysoka ze spodniczka krotka - dzinsowa czy jakas przed kolano albo nawet co odwaznijesze to polowy uda to mnie szlag trafia- ja nosze jak juz to za kolano ,smiesznie bym wygladala poporostu z mini przed kolano jak moje nozki takie krotkie przy moim wzorscie( 154)
Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 17:06   #138
Barbra18
Raczkowanie

GG do Barbra18

Cytat:
Napisane przez Brook
a ja ma mytanko do malenkich - tak do 162 jakie najkrotsze spodniczki nosicie? bo ja jak w lecie widze panne wysoka ze spodniczka krotka - dzinsowa czy jakas przed kolano albo nawet co odwaznijesze to polowy uda to mnie szlag trafia- ja nosze jak juz to za kolano ,smiesznie bym wygladala poporostu z mini przed kolano jak moje nozki takie krotkie przy moim wzorscie( 154)
ja mam 160 cm i praktycznie nosze tylko krotkie spodniczki, za kolano nigdy nie zakladam bo wydaje mi sie ze one dodatkowo zmniejszają sylwetke, pozatym uwazam ze mimo niskiego wzrostu trzeba wlasnie pokazac co nieco. Dawniej wolalam dluzszą dlugosc, ale kolezanki przekonaly mnie ze do mojego wzrostu idealnie pasuje mini, wiec teraz wybieram tylko taka dlugosc
Barbra18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 17:19   #139
Ulka17
Raczkowanie

jeju ja tez chciałabym nosic miniówki, ale niestety... mam krzywe nóżki. Co prawda szczupłe i zadbane ale krzywe
Ulka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-26, 19:48   #140
dotka85
Zadomowienie

Ja w ogole nie chodze w spodnicach, bo nie podobaja mi sie moje nogi ;/ Ale mysle, ze dla niskich dziewczyn pasuja krotkie spodniczki, wtedy wyglada sie na wyzsza.
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-26, 20:35   #141
NieWskaZaNa
Zadomowienie

Ja chodze w spódnicach chociażprzyznm się że długo nie mogłm się przełamać i unikałam ich jak ogien wody. A teraz nie wyobrażam sobie lata bez krotkiej spodniczki

nie przysyłajcie próśb o retusz zdjęć
NieWskaZaNa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-26, 20:35   #142
Ulka17
Raczkowanie

pomyslałam sobie troszke i stwierdziam ze od wiosny zaczne chodzic w krótkich spódniczkach a co tam :P
Ulka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-26, 20:55   #143
Kaoru
Przyczajenie

162 cm wzrostu się zgłasza Jeszcze niedawno mi to przeszkadzało, ale od jakiegoś czasu jestem bardzo zadowolona ze swojego wzrostu (od kiedy usłyszałam od mojego TŻ, że zwrócił na mnie uwagę właśnie dlatego, że jestem niziutka ) Ważę 51 kg i dobrze czuję się we własnej skórze
Kaoru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-26, 23:26   #144
ania*aneczka
Wtajemniczenie

kłaniam sie wam z moimi 156 centymetrami. , ktore-musze dodac-bardzo lubie.. co do ubran-eh, to juz sie przyzwyczailam,ze wszystko jest na mnie za duze, za dlugie, za szerokie itp. hehe, a najgorsze to uslyszec od sprzedawcy-"niee..to juz najmniejszy rozmiar, mniejszych nie produkuja", kiedy ty trzymasz ciuch za duzy o 2 numery!!

w kazdym razie-kompleksow na tym punkcie nie mam zadnych, czego i wam zycze. najwazniejesze to akceptowac siebie, nie porownywac z innymi i miec poczucie wlasnej wartosci. dzieki naszym centymetrom jestesmy wyjatkowe.
Buziaki dla wszystkich"maleństw"
ania*aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 07:35   #145
Kaska1989
Raczkowanie

Przylaczam sie do grona malenstw Sama mam 162 Cm, a waga ? Hmm duzo :P Ale mi sie podobają takie kobiece kształty, a nadwagi napewno nie mam. Powodzenie również mam i teraz mam zamiar sie umowic z facetem co ma 184 Cm :P I sie zastanawiam czy włozyć butki na obcasie czy adidaski A tak na codzien to ostatnio wlasnie zaczelam nosic obcasy 5 cm i jest Ok, i tak zazwyczaj kazdy chlopak jest wyzszy ode mnie A Adidaski noszę jak jest sucho
Kaska1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 12:07   #146
Magda.W
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanda:)

no no
ja tak poznałam swojego męża

magda.w 156 cm
Magda.W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 14:13   #147
NIUNCIO
Rozeznanie

Cześć Maleństwa. Dołączam do klubu. Mam prawie 32 lata 156 cm wzrostu jestem raczej szczupła i do tego póldługie włoski blond. Jestem również mamą 22 miesięcznej córeczki i często zaczepiają mnie i pytają czy to siostrzyczka, raczej to mnie bawi natomiast wkurza mnie tekst typu taka młoda a juz dziecko a męża mam o wyglądzie dużego Miśka całuski dla wszystkich maleństw
NIUNCIO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 17:23   #148
grzeczna_dziewczynka
Raczkowanie

GG do grzeczna_dziewczynka

to i ja jak pozwolicie sie dolacze mam 20 lat i 157cm ale... bardzo lubie byc mala !!! to prawda ze nic kupic nie moge ale w sumie czasem mi to pasuje bo lubie za duze ciuchy przyznam ze czasem mi szkoda jak marnuje spodnie i mama krzyczy ale male jest piekne !! duze wiecej moze... na pocieszenie tylko dodam ze moja przyjaciolka ma 173cm wzrostu i tez miewa problemy z kupieniem spodni a na zakupach wygladamy jak Flip i Flap pozdrawiam i kilka fajnych zdjatek wklejam
grzeczna_dziewczynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 17:31   #149
grzeczna_dziewczynka
Raczkowanie

GG do grzeczna_dziewczynka

najpierw cos smiesznego a reszta jest tez niziutka nie mam zdjec Kylie ani Britney ale tez slyszalam ze sa male
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fiolka_najdenowicz,_marcin_prokop.jpg (97,8 KB, 409 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (57,1 KB, 233 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 501.jpg (47,3 KB, 309 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jan_wieczorkowdski,_monika_brodka.jpg (64,1 KB, 358 załadowań)
grzeczna_dziewczynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-27, 17:53   #150
takusia
Przyczajenie

Witam wszystkie Wizażanki. Jest to mój pierwszy post na tym forum Bardzo długo obserwuje i korzystam ze wszystkich porad Ale dziś postanowiłam pierwszy raz sie ujawnić. A dlaczego akurat w tym temacie debiutuje?? Mam 162cm wzrostu i waże przy tym 49kg. Jestem niewielka i bardzo sie z tego cieszę. Mam za to duuużego TŻ ( ma 198cm i waży 108kg). Łączę się zatem ze wszystkimi MALEŃSTWAMI
Pozdrawiam
takusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości