|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: typ któremu nie moge sie oprzec.. to: | |||
| brunetto o niebieskich oczach |
|
184 | 36,73% |
| rudawy kedzierzawek |
|
12 | 2,40% |
| blondas o ciemnych oczach |
|
28 | 5,59% |
| latynos.. ciemna karnacja,oczy |
|
164 | 32,73% |
| blondyn o niebieskich oczętach |
|
107 | 21,36% |
| farbowane włosy(liczy sie fantazja..) |
|
6 | 1,20% |
| Głosujący: 501. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki macie typ faceta..
moj typ to moj TZ- rude wloski i niebiesko-szare oczy
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
blondyn o pięknych błękitnych jak niebo oczach
tak tak to mój typ i mój TŻ
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
mmmmm... taki boski, umiesniony, dobrze zbudowany, opalony, ladnie ubrany <cwaniak> latynos
![]() taki niegrzeczny typ, chlopak z pod ciemnej gwiazdy, ktorego by sie niechcialo spotkac w ciemnej ulicze hahaha ale jednoczesnie slodki i kochany... ![]() a tak wlasciwie, kto powiedzial ze wyglad sie nie liczy hahaha :P:P no pomarzyc mozna :P |
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Czarne włosy i niebieskie oczy lub niebieskooki blondyn (tak, tak. To mój men
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
brunet o jasnych oczkach ^^ choć ciemne też mogłyby być
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Taki jak mój chłopak ... brunet , niebieski oczka , ciemniejsza karnacja mmmmm ach ta słabość
!
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
wysoki brunet o piwnych oczach , najlepiej ciemnej karnacji umięśniony , fajnie ubrany i inteligentny
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
brunet z niebieskimi oczami
|
|
|
#129 |
|
La Moderatoiure
|
Ciemna karnacja ciemne oczka mniam! od 3 lat mój
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zawsze miałam słabość do brunetów z ciemnymi oczkami, ciemną karnacja, a moim mężem został blondyn z niebieskimi oczami także rożnie w życiu bywa
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja od zawsze miałam (i nadal mam) słabość do blondynów z niebieskimi oczkami. Może dlatego, że ze mnie takie czarne cholerstwo . Zauważyłyscie moze tę zaleznośc? Blondynki wolą ciemnych i na odwrót. Czy u was tez tak to wyglada? Generalnie te ślepka robia ze mna cos, czego pojac nie mogę i nad czym nie bardzo potrafie panować. Poprostu wymiekam! Jak to działa nie mam pojęcia, ale działa! Czuprynka moze byc nawet ciemniejsza (byle nie rudy!!) jeśli jest błekit w oku... ech... sie rozmarzyłam... No i oczywiście facet nie moze byc kurduplem (minimum 175 cm). Młode ciałko mmm... <ślini> Mam słabośc do młodszych <wstydniś>. Jesli jest fajnie opalony i bez kłaczków na klacie(fee) to wymiekam hihi. Ale z wiekiem zauwazam tez i pociag do starszych panów . Tutaj inteligencja mnie pociaga, fascynuja mnie mężczyżni, którzy intelektem potrafia ujać, maja obycie i przy nich kobieta sie czuje jak prawdziwa królowa. Szkoda tylko ze to u wiekszosci panów przychodzi z wiekiem.
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Brunet, brunet
i nie chciałabym, aby miał nie wiem jakie mięśnie , był tzw. 'napakowany' takich też nie lubię :| I wysoki to... też ważne
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przede wszystkim brunet, wyższy ode mnie, dobrze zbudowany, opalony, oczy niebieskie albo ciemne Typ niegrzecznego chłopca - od zawsze tacy podobali mi się najbardziej... Sama jestem brunetką o ciemnych oczach i ciemnej karnacji więc pasuje mi taki jak ulał Więc w tym wypadku nie moge się zgodzić ze stwierdzeniem że 'ciemne wolą jasnych a jasne ciemnych' mówiąc pokrótce. Moim zdaniem jednak większość kobiet woli brunetów (wiem wiem, też mi odkrycie :P) zresztąwyniki sondy na to wskazują.. Ah się rozmarzyłam. |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciemne oczy
Byłam mała dziewczynka to juz mi sie takie podobały... Dla mnie chłopak musi miec ciemne oczy-działaja na mnie jak jakis afrodyzjak.mdleje poprostu :P Do tego jak w zestwie z oczami sa ciemne włosy i ładny usmiech to....ze mna jest juz źle Do tego musi byc rzecz jasna wyzszy i taki chłopieńcy...Cały ten opis to mój TŻ- i jak mu sie oprzec ![]()
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
bladyn o niebieskich oczach
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
mnie podobaja sie niegrzeczni chlopcy jak ten z mojego ava i podpisu. lubie tez takich słodkich 'misków'. Podoba mi sie jak facet ma dluzsze wloski
ah bo sie rozmarzylam;d
|
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
jak miałam 14 lat i zaczynałam przygodę z facetami, to też miałam taki ideał: koniecznie wysoki, koniecznie brunet, umięśniony ale szczupły, inteligentny, z poczuciem humoru, męski ale zdolny do empatii...
eee czego to nie było na tej liście parę lat i związków później stwierdziłam: kij tam z wyglądem liczy się charakter ![]() aktualnie mam jedno kryterium: ma mnie dobrze traktować ![]() i tyle zostało z mojego "typu faceta" no dobra, żeby nie było, że tak biorę co przypełźnie ![]() ważne żeby był w jakiś sposób oryginalny (dlatego mam słabość do rudzielców - tak ich mało ) no i zadbany oczywiście |
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Brunet o niebieskich oczach
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
moj TŻ czyli wysoki brunet z brazowymi oczami
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
zaznaczyłam typ latynosa ;]
chociaż mój obecny TŻ z wyglądu nie przypomina latino boya ;P no ale......
|
|
|
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
blondyn o niebieskich oczętach
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Mojego typu nie ma na liscie wiec nie zaznaczylam. A typ mam taki jak wyglada moj mezus: czarna skora, ciemne/czarne oczy, czarne wlosy.
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
ponieważ uwielbiam mocne owłosienie u mężczyzn to preferuję brunetów
![]() szatyni też są ok, ale za blondynami nie przepadam. co do karnacji to blada, normalna lub śniada. koniecznie wysoki koniecznie duży -misiakowaty albo umięśniony. |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Wysoki, szczupły brunet z czarnymi oczkami
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
zaznaczyłam opcja latynos, ale zazwyczaj faceci z którymi się spotykałam wyglądali innaczej. Życie jest przewrotne, chcesz bruneta a dostajesz blondyna
mój ex twierdził że jest podobny do Rickiego Martina
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zaznaczylam latynos ale chodzilo mi glownie o ciemne wlosy i oczy.Niby wyglad nie jest najwazniejszy ale jakos nie mam ochoty rezygnowac z tego typu
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś moim typem był raczej taki "latino boy"....ale stało się tak że los postawił na mojej drodze cudownego niebieskookiego blondyna ze wschodu....i zawładnęła mną szalona miłość
![]() ![]() ![]()
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Niegrzeczny chłopiec, ciemne krótkie włosy może być łysy :P (no właśnie w sondzie nie ma łysych), nie grzeczny, z brzuszkiem może mieć liczne blizny i tatuaże.... ach ach
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Wysoki przynajmniej 1.90 facet o ciemniej karnacji,brązowych ciemnych oczach i co najważniejsze ze zniewalającym usmiechem
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
kolczyki w skroni mile widziane
mmmmmm....to mój typ faceta..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

![GG do agusia =]](https://static.wizaz.pl/forum/images/nowe/misc/im_aim.gif)

. 

:P Do tego jak w zestwie z oczami sa ciemne włosy i ładny usmiech to....ze mna jest juz źle