![]() |
#1471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Właśnie przyszły nam kozaczki i chustki pod szyję z ali
![]() ![]()
#1472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobie skrzynke białą na kółkach na zabawki
![]() Wygląda to slicznie.
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Mia oni Ci zrobia co tylko chcesz na tym worku dowolny wzor. Mam jeden z napisem Igorasek w gwiazdki. Drugi w kropki na szpargały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-16 o 10:27 Powód: 7 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Ale na worki tez trzeba znalezc miejsce. Mnie one nie przekonują, wole plastikowe ladne pojemniki. Dziecko nimi tez sie bawi, ciagnie, przeklada, sluzy za rozne bazy do zabaw
![]() Taki worek ciągnąc..no niby wytrzymały, ale.. Pojemniki postawie jak malo miejsca jeden na drugim. Jakby Gabi miala osobny pokój to moze wtedy. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Mia a w nogach lózka?
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie sa poki co dekoracją. Nie wiedzialam co po pustych katach porozstawiac. Majatek nie kosztowaly jesli nawet za rok je Igoras zniszczy to trudno. Wtedy poszukam cos trwalszego na jego zabawki. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Żabciu jaka Ty ostatnio podusie sobie sprawilas? Moj D. wymyslil ze chrapie od niewygodnej to moze inna sie sprawdzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No a w domu to tylko przechodzil z rak do rak, wiec byl w swoim zywiole ;D Cytat:
no i wszystkie szczepienia w Niemczech sa darmowe.. W dodatku ostatnio bylo glosno o smierci dziecka (3latka), ktore zlapalo sepse w przedszkolu, najprawdopodobniej wywolanej meningokokami. Nigdy bym sobie w zyciu nie darowala, ze czegos odmowilam dziecku a pozniej umarlo mi w ciagu 24h (sepsa bardzo szybko postepuje w organizmie) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I wszystkiego najlepszego dla Hani!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Hani!! Czuje sie jakby dziecko z rodziny mialo urodziny! Kurcze, zzylam sie z Wami
![]() U nas tez zabkow brak ![]() Uwaga, wyspalam sie jak nigdy. Kladlam sie spac z mysla 'zaraz musze wstc' a ten maly pulpet obudzil sie o 6,30, dostal jesc i pozwolil mi dospac do 9,30!!! No zdziwilam sie. Obudzialm sie o 3 i sprawdzalam czy oddycha haha Dzisiaj mama przylatuje, niedlugo jedziemy ma lotnisko odebrac ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
Jaka skrzynke? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj chyba będzie dzień zombie. Totalnie się nie wyspałam. Poszłam spać chyba koło północy, o 3 mnie Majka obudziła, jadłyśmy co prawda dopiero koło 4, ale od 3 do 5 nie spałam. Potem też już kiepsko, bo się budziłam, nie mogłam zasnąć. No i Majka zarządziła pobudkę o 7:15 - drugi dzień z rzędu wstała koło 7. Liczyłam, że pośpi chociaż do 8. A dzisiaj moja mama wychodziła rano, więc musiałam się zwlec z łóżka. No i na drzemkę poszła dopiero o 11 - już taka maruda była w zasadzie od 9, ale co ją próbowałam położyć, to był ryk i marudzenie. Tak więc zasnęła niedawno, a ja chwilę odpoczywam i piję pierwszą w dniu dzisiejszym kawę. Pewnie jeszcze trochę ich dzisiaj będzie.
Do tego wszystkiego dopadło mnie przeziębienie. Już w ubiegłym tygodniu mnie gardło pobolewało, ale liczyłam, że nic więcej się nie rozwinie. No ale chyba sobotnie i niedzielne wyjście mnie dobiło, bo obecnie mam lekki katar, zachrypnięty głos i lekki kaszel (jeszcze). Mnie jak kaszel dopadnie, to potem mnie z miesiąc trzyma:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwory do szafy sa super!! Jak sie opiekowalam dziecmi to my caly czas w cos gralismy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Zakorzenienie
|
Iwonia, podesle Ci linka wieczorem, bo to maż mi kupował ze swojego konta na allegro.
Tylko ja mam srednio twarda ( to chyba zalezy od wagi) i waz a wysokość. Napewno maz szerszy w barach. Nawet jesli nie chrapie z twgo powodu (bo watpie ![]() A worki ladne, jesli Gabi mialaby swój pokój to nadawalyby się ![]()
![]() |
#1483 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mia przyszedl bidon, narazie jest fajna zabawka ![]() Zamowilam tez plyte smykofonika. Fajna, ale dla troszke starszych. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Z deszczem w butach
|
Bardzo dziekujemy za wszystkie zyczenia 😘
Szkoda mi jej z tymi urodzinami przy takiej pogodzie... wali z nieba jakis deszcz ze śniegiem, samochodu brak.. i jeszcze przeziębiona, więc urodziny w domu. Chociaż oszalała na punkcie prezentu to chyba tego nie odczuwa ![]() Cytat:
Bo to zawsze odmiana od swoich wybawionych na wszystkie sposoby zabawek ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Sto lat i zdrówka dla Hani
![]() My bylismy u pediatry i stwierdził, że Mateo może mieć ŁZS, ale nie można wykluczyć AZS i alergii ze względu na brzydkie kupy. Także dobrze, że żywię się powietrzem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() Ale chociaż z lekarza jestem zadowolona. Fajny młody człowiek. Widać, że mu się chce pracować. Jutro jedziemy do jeszcze jednego dermatologa pediatry dla porównania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() Anne czuje w kościach Twoją radość na odwiedziny mamy. Serio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie przerywam diety. Kazdy mowi moze to a moze tamto a moze jednak nie bo w sumie to niewiadomo. ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Znalalam pediatre nowego. Starsza babka ale same ekstra komentarze i ulice ode mnie w swoim domu przyjmuje prywatnie. ![]() ![]() Zobacze co powie czy gdzies pokieruje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Jak Wy to robicie że dzieci jedzą przygotowane przez Was jedzenie?
U nas drugie podejście, normalna dynia i marchewka od babci. Wszystko miękkie rozgniecione zblendowane a on tego tknac nie chce. Krztusi się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1496 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
Alicja też nie chce domowej roboty żarełka. Jakby miała radar
![]() ![]() Jako dziecko miałam mnóstwo samochodów i zestawy małego majsterkowicza. W sumie jakoś tak nie przepadałam za lalkami z czasów prl-u ![]() Dagg, najlepszego córci, bawcie się dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Z deszczem w butach
|
Martunia a sloiczki je?
Olgierd przed jedzeniem siłuje sie ze mna wzrokiem. Zaciska buzie i kilka sekund mierzymy sie wzrokiem. W koncu ja parskam śmiechem i hangar sie otwiera ![]() A propos jedzenia gdybym nie wiedziała, że Młody jak wczoraj sporo buraków, to bym chyba dostala zawału po otwarciu pieluszki... 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.